sisi Elküldve December15, 2008 Megoszt Elküldve December15, 2008 Sziasztok tudna nekem valaki abban segíteni,hogy van egy 1200cm3 , 2003 -as G astrám az lenne a nagy problémám vele,hogy nem tudom hogy vezérműszíjas -e vagy vezérműláncos. Nem nagyon értek e kocsikhoz de ha láncos lenne akkor nem kellene látom egy láncot.Mert én a motornál csak egy hosszbordás szíjat látok.Az egyik autó szerelő meg azt mondta , hogy ezek a fajták láncosak.Ha valaki tudna segíteni az jó lenne, meg ha tudjátok írjátok már meg ,hogy hány kilóméternél kell cserélni a szíjat vagy a láncot.Köszönöm a segítségeteket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Virgo Elküldve December15, 2008 Megoszt Elküldve December15, 2008 Az opel váltója általában sem kapcsolható menet közben (még lassú gurulásnál sem) egyes fokozatba, nem nagyon kellene erőltetni, ez nem lada.... :) Köszi a válaszokat,ezek után nem fogom erőlteti a dolgot! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szaby Elküldve December15, 2008 Megoszt Elküldve December15, 2008 Szevasztok! Érdeklödnék picit! Hátramenetbe kapcsolok szépen engedem fel a kuplungot az autó elindul adok neki kis gázt is és a motor picikét beremeg és ilyen kerepelő hangot ad. Miután kicsit már megyek vele hátra ahogy nö a fordulat el is haggya. Mi lehet ez a hang???????????????????????????????????????????????? A ti autotok is csinálja ezt????????????????????????????????????????? Vagy csak nagyobb gázzal induljak el????????????????????????????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
setupman Elküldve December15, 2008 Megoszt Elküldve December15, 2008 Sziasztok tudna nekem valaki abban segíteni,hogy van egy 1200cm3 , 2003 -as G astrám az lenne a nagy problémám vele,hogy nem tudom hogy vezérműszíjas -e vagy vezérműláncos. Nem nagyon értek e kocsikhoz de ha láncos lenne akkor nem kellene látom egy láncot.Mert én a motornál csak egy hosszbordás szíjat látok.Az egyik autó szerelő meg azt mondta , hogy ezek a fajták láncosak.Ha valaki tudna segíteni az jó lenne, meg ha tudjátok írjátok már meg ,hogy hány kilóméternél kell cserélni a szíjat vagy a láncot.Köszönöm a segítségeteket. Láncos lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve December15, 2008 Megoszt Elküldve December15, 2008 Szevasztok! Érdeklödnék picit! Hátramenetbe kapcsolok szépen engedem fel a kuplungot az autó elindul adok neki kis gázt is és a motor picikét beremeg és ilyen kerepelő hangot ad. Miután kicsit már megyek vele hátra ahogy nö a fordulat el is haggya. Mi lehet ez a hang???????????????????????????????????????????????? A ti autotok is csinálja ezt????????????????????????????????????????? Vagy csak nagyobb gázzal induljak el????????????????????????????? Meg is válaszoltad a kérdésedet. Picit nagyobb gáz kell. Nekem elindulásnál csinálja ha araszolok a reggeli csúcsban. :rolleyes: 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December15, 2008 Megoszt Elküldve December15, 2008 Szevasztok! Érdeklödnék picit! Hátramenetbe kapcsolok szépen engedem fel a kuplungot az autó elindul adok neki kis gázt is és a motor picikét beremeg és ilyen kerepelő hangot ad. Miután kicsit már megyek vele hátra ahogy nö a fordulat el is haggya. Mi lehet ez a hang???????????????????????????????????????????????? A ti autotok is csinálja ezt????????????????????????????????????????? Vagy csak nagyobb gázzal induljak el????????????????????????????? bazzzz, mennyi kérdőjel... :rolleyes: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve December15, 2008 Megoszt Elküldve December15, 2008 Meg is válaszoltad a kérdésedet. Picit nagyobb gáz kell. Nekem elindulásnál csinálja ha araszolok a reggeli csúcsban. :rolleyes: Ja. Én is szoktam olyat, hogy gáz nélkül tolatok, és akkor ilyet csinál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve December15, 2008 Megoszt Elküldve December15, 2008 Ja. Én is szoktam olyat, hogy gáz nélkül tolatok, és akkor ilyet csinál. Ja kérem, a megfelelő forgatónyomaték nem alapjáraton ébred! :rolleyes: Azért diesel üzem mellett - feltéve,hogy nincs nagyon megpakolva - simábban megy a dolog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve December15, 2008 Megoszt Elküldve December15, 2008 Asszonyt szoktam húzni vele, hogy az én autóm gáz nélkül is elindul, az övé meg nem :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szaby Elküldve December16, 2008 Megoszt Elküldve December16, 2008 bazzzz, mennyi kérdőjel... :rolleyes: :) Hát tudod biztos ami biztos :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve December16, 2008 Megoszt Elküldve December16, 2008 Az opel váltója általában sem kapcsolható menet közben (még lassú gurulásnál sem) egyes fokozatba, nem nagyon kellene erőltetni, ez nem lada.... :rolleyes: de lehet visszaváltani 2-1 v. 3-1 be saját tapasztalat és még erölködni sem kell csak egy bizonyos fordulatot kell megvárni és sikerül. y17dti-m van 2001es . Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve December16, 2008 Megoszt Elküldve December16, 2008 tapasztalat: Corsa C Z12XEP-nél amikor már téynleg csak éppen meg nem állt akkor veszi az 1-et Astra G Z14XEP-nél pedig valamennyivel nagyobb sebeségnél olyan 5-10km/h környékén, fölötte nem nagyon szereti... igy ahogy mondod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hadaniel Elküldve December16, 2008 Megoszt Elküldve December16, 2008 Sziasztok. Most találtam meg ezt az oldalt és igen örülök neki. Végre találok válaszokat talán a problémáimra. Több problémám is lenne. Először az, hogy a fordulatot nem tudom megtartani 1000-1500 között. Ez engem annyira eddig nem is zavarna, csak hát menet közben is igy van. Ez úgy jön ki hogy akkor meg ugrál rángat abban a fordulat tartományban. Szóval 20-al kettesben nemigen tudok gurulászni, ami jó lenne városban néha 4 órakor, dugó közepén. Visszafelé olvastam a fórumot és láttam hogy ez lehet attól hogy a fojtószelep piszkos. Ez a jelenség lehet attól ebben a formában? Hibajelző nem világit, igy kiolvastatni sem tudunk semmit mi lehet az oka. A fűtéssel két problémám is van. Mégpedig az egyik hogy ha a levegő irányát a szélvédőre irányitom akkor oda is fúj meg a középső szellőzőkön is jön a levegő. Szóval az ablakot nem igen fújja rendesen. A másik probléma, hogy ilyenkor télen amikor nyomom a gázt valami kattog a műszerfalban. Pontosabban sztem a kesztyűtartó mögött. De csak ha nyomom a gázt és télen hidegben. Remélem érthető. Már majdnem végeztem :rolleyes: Még egy probléma: A jobb első fényszóró nagyon remeg az úthibákon. Annyira rájöttem hogy a foncsor (?) mozog nagyon. Ezzel mit tudok csinálni? Válaszokat előre is köszönöm. üdv:Dani Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve December16, 2008 Megoszt Elküldve December16, 2008 Sziasztok. Most találtam meg ezt az oldalt és igen örülök neki. Végre találok válaszokat talán a problémáimra. Több problémám is lenne. Először az, hogy a fordulatot nem tudom megtartani 1000-1500 között. Ez engem annyira eddig nem is zavarna, csak hát menet közben is igy van. Ez úgy jön ki hogy akkor meg ugrál rángat abban a fordulat tartományban. Szóval 20-al kettesben nemigen tudok gurulászni, ami jó lenne városban néha 4 órakor, dugó közepén. Visszafelé olvastam a fórumot és láttam hogy ez lehet attól hogy a fojtószelep piszkos. Ez a jelenség lehet attól ebben a formában? Hibajelző nem világit, igy kiolvastatni sem tudunk semmit mi lehet az oka. A fűtéssel két problémám is van. Mégpedig az egyik hogy ha a levegő irányát a szélvédőre irányitom akkor oda is fúj meg a középső szellőzőkön is jön a levegő. Szóval az ablakot nem igen fújja rendesen. A másik probléma, hogy ilyenkor télen amikor nyomom a gázt valami kattog a műszerfalban. Pontosabban sztem a kesztyűtartó mögött. De csak ha nyomom a gázt és télen hidegben. Remélem érthető. Már majdnem végeztem :) Még egy probléma: A jobb első fényszóró nagyon remeg az úthibákon. Annyira rájöttem hogy a foncsor (?) mozog nagyon. Ezzel mit tudok csinálni? Válaszokat előre is köszönöm. üdv:Dani Egyre több a friss astrás aki ide talál..remélem majd azért nem csak kérdezni tudnak, hanem besegítenek., hogy ne mindíg mi tépjük a "billentyűzetünket"... A kérdéseidre a válasz... 1. fojtoszelepház takarítás...szerintem aki a kalapácsot nem fordítva fogja annak ez menni fog... 2. fűtés...zárd le a középsőket, ezen azt is le lehet :) 3. kattogás....a benzingőz szelepre tippelnék, nem volt túl tankolva? vagy nem teli tanknál jelentkezik? 4. fényszóró remegés... lehet a magaság állítód van tönkre menve vagy csak kiakadva, így szabadon mozog...helyre kell tenni vagy cserélni..ha mégsem a magasság állító moci, akkor a lámpa van reccsenve, azt kell cserélni... Most ennyi jutott eszembe... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
lunimaci Elküldve December16, 2008 Megoszt Elküldve December16, 2008 Sziasztok! Van egy X14XE kódú Astrám. A probléma a következő vele: Erőtlen, és hirtelen gázadásnál (nem kell padlóig, csak hirtelen) hörög a motor. Eközben pedig sokat eszik és világosan füstöl. Az erőtlent úgy értem, hogy kb 3-ban húz úgy, mint 4-ben szokott. A hörgés pedig olyan, mint régen a Ladán elrakott gyújtással, vagy szívatóval lepadlózva. Talán nem is dolgozik minden henger ilyenkor. Szabadgyorsításkor is megvan a jelenség, és csak kb 4000 fordulatnál padlózva nem jön már elő, de ekkor sem gyorsul úgy, mint kéne. Amit már megcsináltam, illetve átnéztem: Nemrég össz szűrő és vezérműszíj csere, alapjáratállító és fojtószelepház tisztítás, AGR belemezelés volt, és új gyertyát is kapott. (A hiba már ezek előtt is fennállt.) Ma jött haza a szervizből, ahol kicserélték a benzincsöveket (azt mondták, hogy ha sokat áll a benzin, akkor "megromlik", elsavasodik és megeszi a csöveket... hát érdekes magyarázat). Azért került oda, mert már nem is indult hidegen. Most már indul, de visszaadták, hogy többet nem tudnak tenni vele. Most kicseréltem a levegőhőm. jeladót, bevizsgáltam a MAP-szenzort, csináltam hengerlekapcsolás-tesztet, számítógéppel végigmértem az összes szenzor értékét, és minden rendben. A hibatároló is üres. Egyedül az alapelőgyújtás értéke tűnt érdekesnek: 4-6 fok a program által jónak tartott 8-12 helyett, de egy másik Astrán is megmértem, és ugyanaz lett az eredmény. Ezek után becsődöltem, több ötletem nincs. Ha valaki tudna tanácsot adni, hogy merre keressem még a hibát, nagyon megköszönném! Zoli Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve December16, 2008 Megoszt Elküldve December16, 2008 Sziasztok! Van egy X14XE kódú Astrám. A probléma a következő vele: Erőtlen, és hirtelen gázadásnál (nem kell padlóig, csak hirtelen) hörög a motor. Eközben pedig sokat eszik és világosan füstöl. Az erőtlent úgy értem, hogy kb 3-ban húz úgy, mint 4-ben szokott. A hörgés pedig olyan, mint régen a Ladán elrakott gyújtással, vagy szívatóval lepadlózva. Talán nem is dolgozik minden henger ilyenkor. Szabadgyorsításkor is megvan a jelenség, és csak kb 4000 fordulatnál padlózva nem jön már elő, de ekkor sem gyorsul úgy, mint kéne. Amit már megcsináltam, illetve átnéztem: Nemrég össz szűrő és vezérműszíj csere, alapjáratállító és fojtószelepház tisztítás, AGR belemezelés volt, és új gyertyát is kapott. (A hiba már ezek előtt is fennállt.) Ma jött haza a szervizből, ahol kicserélték a benzincsöveket (azt mondták, hogy ha sokat áll a benzin, akkor "megromlik", elsavasodik és megeszi a csöveket... hát érdekes magyarázat). Azért került oda, mert már nem is indult hidegen. Most már indul, de visszaadták, hogy többet nem tudnak tenni vele. Most kicseréltem a levegőhőm. jeladót, bevizsgáltam a MAP-szenzort, csináltam hengerlekapcsolás-tesztet, számítógéppel végigmértem az összes szenzor értékét, és minden rendben. A hibatároló is üres. Egyedül az alapelőgyújtás értéke tűnt érdekesnek: 4-6 fok a program által jónak tartott 8-12 helyett, de egy másik Astrán is megmértem, és ugyanaz lett az eredmény. Ezek után becsődöltem, több ötletem nincs. Ha valaki tudna tanácsot adni, hogy merre keressem még a hibát, nagyon megköszönném! Zoli így nekem nem sokat mond hogy henger lekapcsolási teszt...de én ezek alapján vagy lambda szondára vagy hengerfej hibára(repedés/tömítés) gyanakodnék...de gyanús lehet a motor hőfok jeladója is....ami az ECU-nak adja az értéket... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hadaniel Elküldve December17, 2008 Megoszt Elküldve December17, 2008 Köszi a választ. Valamikor rámegyek majd a dologra. Ja, és igyekszem majd én is segiteni másoknak, amennyire tudok. Még egy szer köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve December17, 2008 Megoszt Elküldve December17, 2008 Sziasztok! Van egy X14XE kódú Astrám. A probléma a következő vele: Erőtlen, és hirtelen gázadásnál (nem kell padlóig, csak hirtelen) hörög a motor. Eközben pedig sokat eszik és világosan füstöl. Az erőtlent úgy értem, hogy kb 3-ban húz úgy, mint 4-ben szokott. A hörgés pedig olyan, mint régen a Ladán elrakott gyújtással, vagy szívatóval lepadlózva. Talán nem is dolgozik minden henger ilyenkor. Szabadgyorsításkor is megvan a jelenség, és csak kb 4000 fordulatnál padlózva nem jön már elő, de ekkor sem gyorsul úgy, mint kéne. Amit már megcsináltam, illetve átnéztem: Nemrég össz szűrő és vezérműszíj csere, alapjáratállító és fojtószelepház tisztítás, AGR belemezelés volt, és új gyertyát is kapott. (A hiba már ezek előtt is fennállt.) Ma jött haza a szervizből, ahol kicserélték a benzincsöveket (azt mondták, hogy ha sokat áll a benzin, akkor "megromlik", elsavasodik és megeszi a csöveket... hát érdekes magyarázat). Azért került oda, mert már nem is indult hidegen. Most már indul, de visszaadták, hogy többet nem tudnak tenni vele. Most kicseréltem a levegőhőm. jeladót, bevizsgáltam a MAP-szenzort, csináltam hengerlekapcsolás-tesztet, számítógéppel végigmértem az összes szenzor értékét, és minden rendben. A hibatároló is üres. Egyedül az alapelőgyújtás értéke tűnt érdekesnek: 4-6 fok a program által jónak tartott 8-12 helyett, de egy másik Astrán is megmértem, és ugyanaz lett az eredmény. Ezek után becsődöltem, több ötletem nincs. Ha valaki tudna tanácsot adni, hogy merre keressem még a hibát, nagyon megköszönném! Zoli nem lehet rossz helyen a vezérlésed???????????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
lunimaci Elküldve December17, 2008 Megoszt Elküldve December17, 2008 így nekem nem sokat mond hogy henger lekapcsolási teszt...de én ezek alapján vagy lambda szondára vagy hengerfej hibára(repedés/tömítés) gyanakodnék...de gyanús lehet a motor hőfok jeladója is....ami az ECU-nak adja az értéket... A henger lekapcsolás teszt annyit jelent, hogy 1000-re emelt alapjáraton meleg motornál hengerenként ki lehet kapcsolni a befecskendezést a számítógéppel, és a hangjából lehet következtetni az adott henger és injektor állapotára. (Mint régen, amikor lehúzkodtuk a gyertyakábelt, hogy megtudjuk, melyik hengerben ment el a kompresszió.) Tegnap este még hirtelen felindulásból a trafósort is kicseréltem (még jó hogy kéznél volt egy Z14XE-s kocsi), de a helyzet ugyanaz. A gyerták is egyformán szépek voltak. A lambda szondát kizárnám, mert hidegen is fennáll a probléma (a legelső, indítás utáni azonnali gázadás még jó), a lambda pedig akkor még nem működik. Hőfok jeladó tesztelve volt: 10 fokról 85 körülig egyenletesen mér. A hengerfejet nem tudom. A víz és olaj nem fogy, maximum a szelepeknél lehetne gond, és azok hidegen hangoskodnak is. Na ahhoz viszont nem szeretnék nyúlni, mert csak még rosszabb lenne. Azért köszi a választ, ezek szerint újra szerviz lesz belőle, csak most már máshová viszem. + Astra: Nekem is gyanús volt, hogy nem túl nagy előgyújtás-hang-e, amit hallok, úgyhogy megnéztem, de minden jelen van. Gondolom a fogaskerekek a tengelyen nem fordulhatnak el (csak autóvillanyász vagyok, úgyhogy ennyire nem értek hozzá), a jeladó is jó helyre van szerelve, szóval a vezérlés szerintem jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robz Elküldve December17, 2008 Megoszt Elküldve December17, 2008 Műszerfalas kérdésem lenne a hozzáértőkhöz: ma este észrevettem, hogy a lámpa felkapcsolás után a fűtéskönzol tekerői, meg alattuk a 3 nyomógomb nem világítanak. Eddig egyenletes volt a fényük, mind egyforma. Pár km után szépen világított, amikor megint lenéztem. Hány izzó világítja meg ezeket a dolgokat? (felmerült, hogy esetleg csak egy, és ez kh-s a foglalatban, vagy kiégni készül) A Corsaban az izzócsere egyszerű volt, az egyik tekerőn alulról lehetett kitekerni egy csavart, majd le lehetett húzni a tekerőt, így hozzáférve az izzóhoz. Ez hogy megy az Astránál? Itt nem találtam alatta csavart, minden tekerő alja sima. Amennyiben több izzós az alsó háttérvilágítás, gondolom valami közös táppontnál lehet a bibi. Hol van ezeknek ilyen? (a kapcsolók aktivitását jelző izzók mentek, ezért talán nem ilyen tápprobléma) Szóval pár okosságot szívesen fogadnék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jatson Elküldve December17, 2008 Megoszt Elküldve December17, 2008 Műszerfalas kérdésem lenne a hozzáértőkhöz: ma este észrevettem, hogy a lámpa felkapcsolás után a fűtéskönzol tekerői, meg alattuk a 3 nyomógomb nem világítanak. Eddig egyenletes volt a fényük, mind egyforma. Pár km után szépen világított, amikor megint lenéztem. Hány izzó világítja meg ezeket a dolgokat? (felmerült, hogy esetleg csak egy, és ez kh-s a foglalatban, vagy kiégni készül) A Corsaban az izzócsere egyszerű volt, az egyik tekerőn alulról lehetett kitekerni egy csavart, majd le lehetett húzni a tekerőt, így hozzáférve az izzóhoz. Ez hogy megy az Astránál? Itt nem találtam alatta csavart, minden tekerő alja sima. Amennyiben több izzós az alsó háttérvilágítás, gondolom valami közös táppontnál lehet a bibi. Hol van ezeknek ilyen? (a kapcsolók aktivitását jelző izzók mentek, ezért talán nem ilyen tápprobléma) Szóval pár okosságot szívesen fogadnék. Hello, két rendszer van: az egyiknél megfelelő erővel (rongy + kombinált fogó) egyszerűen le lehet húzni a levegő elosztó tekerentyűt (a középső). Egy db izzó van benne. Nekem ilyen van, nálam sem égett és csak a két érintkezőt kellett összébb nyomnom és jó lett. Előtte nem égett egyáltalán. A másik rendszernél középkonzol kiszerelése után lehet izzót cserélni. Azt nem ismerem. Nem akarok hülyeségeket írni, de mintha a Behr szellőzőrendszernél lenne az előbbi, a Delphinél az utóbbi (remélem mindjárt cáfol v. megerősít valaki). Egyébként ezen topik 265. oldalán vagy a Hogyan csináld könyvben olvashatsz még róla. hp Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robz Elküldve December17, 2008 Megoszt Elküldve December17, 2008 Hello, két rendszer van: az egyiknél megfelelő erővel (rongy + kombinált fogó) egyszerűen le lehet húzni a levegő elosztó tekerentyűt (a középső). Egy db izzó van benne. Nekem ilyen van, nálam sem égett és csak a két érintkezőt kellett összébb nyomnom és jó lett. Előtte nem égett egyáltalán. A másik rendszernél középkonzol kiszerelése után lehet izzót cserélni. Azt nem ismerem. Nem akarok hülyeségeket írni, de mintha a Behr szellőzőrendszernél lenne az előbbi, a Delphinél az utóbbi (remélem mindjárt cáfol v. megerősít valaki). Egyébként ezen topik 265. oldalán vagy a Hogyan csináld könyvben olvashatsz még róla. hp Köszi! Nekem Behr a cucc emlékeim szerint. (a pollenszűrőnél a fedelet csak rugós karmok tartják, nem kellett csavarozni a cserekor a kesztyűtartó kivétele után) Honnan lehet tudni biztosra, hogy a lehúzható, vagy a nagyon bontós verzió-e? (hogyan csináld könyvem nincs) mod: könyvet leszedtem netről, megnéztem. Tuti, hogy Behr a szellőző rendszerem. Ezek szerint lehúzható? (Egy izzó világítja meg az összes tekerentyűt, meg a 3 nyomógombot is?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve December18, 2008 Megoszt Elküldve December18, 2008 Köszi! Nekem Behr a cucc emlékeim szerint. (a pollenszűrőnél a fedelet csak rugós karmok tartják, nem kellett csavarozni a cserekor a kesztyűtartó kivétele után) Honnan lehet tudni biztosra, hogy a lehúzható, vagy a nagyon bontós verzió-e? (hogyan csináld könyvem nincs) mod: könyvet leszedtem netről, megnéztem. Tuti, hogy Behr a szellőző rendszerem. Ezek szerint lehúzható? (Egy izzó világítja meg az összes tekerentyűt, meg a 3 nyomógombot is?) Ezek szerint igen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
krichard Elküldve December18, 2008 Megoszt Elküldve December18, 2008 Sziasztok, Ritkán írok ide, mert nam nagyon tudok hozzászolni a problémákhoz, de most nekem lenne egy kérdésem. G Astra Caravan 1.4 16V X14XE Érdekes dolgot csinál időnként a motor: Melegebb időben (értsd 10 fok felett) hidegindításkor az alapjárati fordulatszám 1500 és 2000 között stagnál amíg egy kicsit be nem járatódik a motor. Egy idő után lemegy a normális alapjáratra 850 körülre. HIdegebb időben (10 fok alatt) normálisan viselkedik pár fokos időben kb 1000 a hidegindítás utáni fordulatszám. Mostanában emellett néha menet közben meleg motorra is rángat egyet és ilyenkor huzamosabb ideig az alapjárat felugrik akár 2500-ra is, és csak később megy le a normálisra. Mitől lehet ez? Miket nézessek/nézzek meg? Remélem tud valaki segíteni, Ricsi Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve December18, 2008 Megoszt Elküldve December18, 2008 Sziasztok! Javította már valaki az első üléseknél lévő biztonságiövet. Az a problémám, hogy amikor kikapcsolom az övet akkor vissza kell tolni mert magától nem húzza vissza. Mintha gyenge lenne a rugó. Lehet valahogy a visszahúzó-rugó előfeszítésén állítani? Előre is köszi a segítséget. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts