tgabika76 Elküldve Július20, 2008 Megoszt Elküldve Július20, 2008 Nézd meg hogy benne van-e egyáltalán az érzékelő, a lökhárító aljánál keresd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Július20, 2008 Megoszt Elküldve Július20, 2008 Sziasztok, először is az autó amiről szó van az egy 2004-es Opel ASTRA G 1,6 NJoy 62kw-85LE, nekem az lenne a problémám, hogy nem mutatja a ki a kijelzőn a hőmérsékletet, s nem tudom miért, az autót most hozták németországból, a távirányítás sem működött egészen addig amig rá nem jöttem, h kell párosítani az autóval...tehát esetleg lenne vmi beállítás a hőmérséklet kijelzésneél is? mellékelem a fotót, h mit mutat a kijelző: Vagyis, hogy csak vonalakat, ilyenkor az érzékelővel lenne baj? Minden hozzászólás jól jön. Előre is köszi mindenkinek :lol: Minden nélkül (kulcs, gyújtás), ha megnyomod a kijelző gombjait ugyanúgy mutatnia kell mindent (3 másodpercig). Így már nézted?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
vipi Elküldve Július20, 2008 Megoszt Elküldve Július20, 2008 nem oldotta volna meg ha nagyon beteg akkor csere vagy Lezárás. Bár a lezárás a motorkontrol lámpát eredményezi, ha kivan. Opel16v-től tom én is :lol: én cseréltem és természetesen gyárira. Értem, köszi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Július20, 2008 Megoszt Elküldve Július20, 2008 Sziasztok, először is az autó amiről szó van az egy 2004-es Opel ASTRA G 1,6 NJoy 62kw-85LE, nekem az lenne a problémám, hogy nem mutatja a ki a kijelzőn a hőmérsékletet, s nem tudom miért, az autót most hozták németországból, a távirányítás sem működött egészen addig amig rá nem jöttem, h kell párosítani az autóval...tehát esetleg lenne vmi beállítás a hőmérséklet kijelzésneél is? mellékelem a fotót, h mit mutat a kijelző: Vagyis, hogy csak vonalakat, ilyenkor az érzékelővel lenne baj? Minden hozzászólás jól jön. Előre is köszi mindenkinek :lol: 1. gépház tető felnyit... 2. a klíma hűtő előtt a lökös irányába a lükhárítón alul középen keress vezetéket.... 3. 1db két eres vezeték a végén egy fekete kütyüvel ami a lökösbe kellene hogy legyen...ha nincs vezeték vagy nincs ott ez a fekete bigyó vagy meghalt akkor ilyet jelez... Link to comment Megosztás: More sharing options...
fbotko Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 Köszi a sok választ a problémámra...majd miután melóból hazamegyek akkor megnézem azokat amiket javasoltatok. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
fbotko Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 Minden nélkül (kulcs, gyújtás), ha megnyomod a kijelző gombjait ugyanúgy mutatnia kell mindent (3 másodpercig). Így már nézted?? Igen úgy néztem de semmit sem csinál :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 Igen úgy néztem de semmit sem csinál :lol: Akkor valszeg vagy nincs, vagy xar az érzékelőd. bontóból tudsz szerezni, csak nyílván az is zsákbamacska, de ha a vezetékek megvannak, akkor talán helyszínen is ki tudod próbálni a bontottat. Hogy menyibe kerülhet, az passz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szepi Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 üdv mindenkinek .T uraim arra lennék kiváncsi hogy a G-astra kesztyü tartojába be lehet é vezetni a légkondirol egy v. milyen csövet hogy lehessen hüteni 1-2 kisebb méretü üditöt mert az A- vektra légkondis kivitelünél hütött a kesztyütarto kiváncsi lennék az ötletekre .köszi a válaszokat. Szerintem kivitelezhető a dolog , de most hirtelen csak egy otromba megoldás jutott eszembe a kókány kft. ajánlásával :lol: Trabant fűtéscső (tudod, az az alumínium harmónika cső, ami alaktartó) beleköt a kesztyűtartó mögötti-vagy inkább alatti - lábtérfűtés/hűtés csövébe majd a kesztyűtartóba, Fbs-sel letömít és kész.Bár nem vagyok benne biztos, hogy van ott annyi hely, de elképzelhető.Mondjuk én biztos nem barmolnám szét a rendszert :lol: . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 Igen úgy néztem de semmit sem csinál :lol: Olvass vissza! 227. oldal #4523 hozzászólás. Mondhatni vesébelátó! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
fbotko Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 Sziasztok, leellenőríztem a kábeleket a hőmérséklet érzékelőnek, csak sajna nem tudtam eldönteni, h az-e, holnap még megnézem. Még lenne egy problémám és pedig az, hogy egyet gondolt az autó és kigyulladt a légzsák jelző lámpa, na meg mindig folytonosan világít. Szerintetek kábelhiba lenne? mellékelem a képet: Köszi nagyon mindenkinek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 Sziasztok, leellenőríztem a kábeleket a hőmérséklet érzékelőnek, csak sajna nem tudtam eldönteni, h az-e, holnap még megnézem. Még lenne egy problémám és pedig az, hogy egyet gondolt az autó és kigyulladt a légzsák jelző lámpa, na meg mindig folytonosan világít. Szerintetek kábelhiba lenne? mellékelem a képet: Köszi nagyon mindenkinek. Nézz körül arra, amerre eddig kotorásztál vagy takarítottál. Lehet, hogy csak a csatlakozót kell rendesen összenyomni valamelyik első ülés alatt, amennyiben oldallégzsákos az autód. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fbotko Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Nézz körül arra, amerre eddig kotorásztál vagy takarítottál. Lehet, hogy csak a csatlakozót kell rendesen összenyomni valamelyik első ülés alatt, amennyiben oldallégzsákos az autód. Oki megnézem, köszi. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 kigyulladt a légzsák jelző lámpa, na meg mindig folytonosan világít. Űlés alatti csatlakozó (légzsák, űlésfűtés, pirtotechn. övfeszítő) kábelkötegben érintkezési hiba. Tech műszer (szervíz) kell hozzá, hogy a hibát kiüssék, addig nem működnek ezek a védelmi rendszerek az autóban.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lord Andris Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Sziasztok! Ha már az ülésnél tartunk: Vettem üléshuzatot, és ahhoz, hogy normálisan rá tudjam tenni, ki kellene szedni az üléseket. Kérdés: Ha széthúzom a csatlakozót, akkor nekem is ilyen hibakódokat fog dobálni a gép? Ha igen, akkor megoldás-e erre a problémára, ha előtte lekötöm az akksit? Köszi! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Sziasztok! Ha már az ülésnél tartunk: Vettem üléshuzatot, és ahhoz, hogy normálisan rá tudjam tenni, ki kellene szedni az üléseket. Kérdés: Ha széthúzom a csatlakozót, akkor nekem is ilyen hibakódokat fog dobálni a gép? Ha igen, akkor megoldás-e erre a problémára, ha előtte lekötöm az akksit? Köszi! :lol: HA nincs rajta a gyújtás, akkor nincs hiba kód sem....de az a legbiztosabb, ha leveszed a sarukat, az ördög nem alszik :lol: Csak utánna számíts rá, ha gyári a rádió, akkor kódot kér és az elektromos ablakemelő komfort fokozatát is újra kell tanítani..ennyi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 HA nincs rajta a gyújtás, akkor nincs hiba kód sem.... Sajnos akkor is van, vedd le az akksi sarut akkor nincs tárolt hiba! A csatit nem fontos széthúzni, egyben le lehet húzni (előre felé) az űlés alatti nyelvről egy műanyag biztosító lenyomásával..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 HA nincs rajta a gyújtás, akkor nincs hiba kód sem....de az a legbiztosabb, ha leveszed a sarukat, az ördög nem alszik :lol: Csak utánna számíts rá, ha gyári a rádió, akkor kódot kér és az elektromos ablakemelő komfort fokozatát is újra kell tanítani..ennyi :lol: és a dátumot is be kell állítanod, meg az időt is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 és a dátumot is be kell állítanod, meg az időt is :lol: Bocsi ez lemaradt :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lord Andris Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Köszi a segítséget! :lol: A kütyük újraprogramozását rögtön gondoltam, ezzel nem is lesz probléma. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dionaea Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 na ha vkit érdekel a rángatózásom megoldódott sajnos trafó csere volt a ludas. de most ismét nagyon nagyon szeretem a paripát. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 na ha vkit érdekel a rángatózásom megoldódott sajnos trafó csere volt a ludas. de most ismét nagyon nagyon szeretem a paripát. :lol: mennyi pézért?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dionaea Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 mennyi pézért?? mindennel együtt nem sokért. Elég sokáig keresték a hiba okát, de aztán ki lett szűrve minden. Gyári trafó. Cakkum puder 35 e. Szakszervizes javítás Link to comment Megosztás: More sharing options...
Robz Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Olvasgatom itt, kinek milyen hangokat produkál a vas, gondoltam hozzájárulok én is a szonár szakkör hanganyagaihoz: a motor leállításakor néha olyan hangot hallani, mintha valami turbina állna le a kocsi motorterében. Nem hangos, de engem arra emlékeztet. Nem klímázás után, tehát nem azzal összefüggő. Nem mindig hallani, csak néha. Mi lehet ez? (hűtőventire tippelnék, de a hőmérő szerint atomstabilan 85C a motor, Z14XE motoros) A másik, amit mindig hallok: indítás után kb 1-2s elteltével egy pillanatra huhogásszerű hang jön a motorházból. Ez lehet a szervószivattyú hangja? Minden indítás után hallani, mindig ugyanolyan rövid kis hang. Tippek a zenebonákra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 Ha még nem melegedebb üzemi hőmérsékletre, és csak akkor hallani leállítás után, akkor valszeg a szekunderlevegő kompresszor lehet... asszem azt raktak még g astrába is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 Ha még nem melegedebb üzemi hőmérsékletre, és csak akkor hallani leállítás után, akkor valszeg a szekunderlevegő kompresszor lehet... asszem azt raktak még g astrába is... az nem csak a vekibe volt? kollegámnak ugyanez a moci van de a vekijébe és ott van hozzá...a G ben nincs... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts