zotya975 Elküldve Február20, 2020 Megoszt Elküldve Február20, 2020 26 perce, Béla írta: Ennél a típusnál nem tudod ezzel a módszerrel megnézni hol ugrik át a szikra. Nem is értem miért jó a hengerenkénti trafó egybeöntve a négy a pipákkal együtt. Annyira nem pörög ez a motor, hogy a rotor és az egy trafó ne tudná ellátni a feladatát. Olcsóbb, egyszerűbb. Kevesebb a hibalehetőség egy sortrafónál mint ott ahol van 4 kábel, rotor-elosztófedél, még egy kábel és maga a trafó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Béla Elküldve Február20, 2020 Megoszt Elküldve Február20, 2020 Kevesebb hibalehetőség? Egyszer megfeszíted kivételkor és dobhatod az 50-60eFt os hidat ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kingblue Elküldve Február20, 2020 Megoszt Elküldve Február20, 2020 14 perce, Béla írta: Kevesebb hibalehetőség? Egyszer megfeszíted kivételkor és dobhatod az 50-60eFt os hidat ki. Rotorral megszakitóval csak a nyolcszelepes autót lehet vezérelni.Két vezérmű tengelyest nem.Megfesziteni nem kell kiszedéskor.Van a tetején direkt két M8-as menet.Abba kell becsavarni két akárcsak sima csavart és simán ki lehet emelni.Nem kell feszegetni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február20, 2020 Megoszt Elküldve Február20, 2020 36 perce, Béla írta: Kevesebb hibalehetőség? Egyszer megfeszíted kivételkor és dobhatod az 50-60eFt os hidat ki. Alapból arra nem terveznek alkatrészt hogy kiszereléskor megsérül hiszen nem számolnak az otthoni szereléssel mint lehetőséggel, a márkaszervíz meg elvileg ki tudja szedni sérülés mentessen. A kevesebb hibalehetőséget arra írtam hogy kevesebb alkatrészt tartalmaz a gyújtás. Nincsenek elöregedő vezetékek elkopó-fogyó szegmensek az elosztóban...stb. Nincs bepárásodó elosztófedél. Plusz ha összeadod a rotoros gyújtáshoz szükséges alkatrészek árait, nem lesz kevesebb a végösszeg mint az az egy darab sortrafó. 20 perce, kingblue írta: Rotorral megszakitóval csak a nyolcszelepes autót lehet vezérelni.Két vezérmű tengelyest nem.Megfesziteni nem kell kiszedéskor.Van a tetején direkt két M8-as menet.Abba kell becsavarni két akárcsak sima csavart és simán ki lehet emelni.Nem kell feszegetni. Kerestem én is két csavart, de aztán oldalt megfogva finoman mozgatva ki tudtam szedni a csavarok nélkül is. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kingblue Elküldve Február20, 2020 Megoszt Elküldve Február20, 2020 4 perce, zotya975 írta: Alapból arra nem terveznek alkatrészt hogy kiszereléskor megsérül hiszen nem számolnak az otthoni szereléssel mint lehetőséggel, a márkaszervíz meg elvileg ki tudja szedni sérülés mentessen. A kevesebb hibalehetőséget arra írtam hogy kevesebb alkatrészt tartalmaz a gyújtás. Nincsenek elöregedő vezetékek elkopó-fogyó szegmensek az elosztóban...stb. Nincs bepárásodó elosztófedél. Plusz ha összeadod a rotoros gyújtáshoz szükséges alkatrészek árait, nem lesz kevesebb a végösszeg mint az az egy darab sortrafó. Kerestem én is két csavart, de aztán oldalt megfogva finoman mozgatva ki tudtam szedni a csavarok nélkül is. A trafósor tetején van.Lényegében a híd lefogató csavarja van menne.Csak az M6-os Nem is lehet eltéveszteni.Direkt azért van benne hogy ne kelljen feszegetni Link to comment Megosztás: More sharing options...
g.peter23 Elküldve Február20, 2020 Megoszt Elküldve Február20, 2020 Sziasztok! Kérdés, Menet közben, ha egyenetlen az út, mitől van műanyag-nyikorgó hang a csomagtér ajtó felől? Az oldalsó két gumi bak-ütköző eléggé ki van tekerve véleményem szerint, egy bizonyos erővel le kell csapni, hogy rendesen becsukódjon az ajtó, vagy egy bizonyos súllyal rákönyökölni (40-50 kg talán) hogy rendesen beakadjon a zár. Még jobban tekerjem ki a gumibakot? Vagy esetleg a szigetelő guminak kellene ki szilikon? Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február21, 2020 Megoszt Elküldve Február21, 2020 13 órája, g.peter23 írta: Sziasztok! Kérdés, Menet közben, ha egyenetlen az út, mitől van műanyag-nyikorgó hang a csomagtér ajtó felől? Az oldalsó két gumi bak-ütköző eléggé ki van tekerve véleményem szerint, egy bizonyos erővel le kell csapni, hogy rendesen becsukódjon az ajtó, vagy egy bizonyos súllyal rákönyökölni (40-50 kg talán) hogy rendesen beakadjon a zár. Még jobban tekerjem ki a gumibakot? Vagy esetleg a szigetelő guminak kellene ki szilikon? Köszi! Lehet maga a belső burkolat nyiszorog az ajtón, vagy ér hozzá csukott állapotban valamihez. Nekem csak kocsiváltáskor tűnt fel hogy milyen hangos volt az astra ( belső műanyagok zörgése nyiszorgása) előtte nem vettem észre annyira megszoktam már. Most ezen is előjöttek a "hangok", anyósoldalról hallok valamit, talán a műszerfal széléről vagy a kesztyűtartótól. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mtxagent Elküldve Február21, 2020 Megoszt Elküldve Február21, 2020 14 órája, g.peter23 írta: Sziasztok! Kérdés, Menet közben, ha egyenetlen az út, mitől van műanyag-nyikorgó hang a csomagtér ajtó felől? Az oldalsó két gumi bak-ütköző eléggé ki van tekerve véleményem szerint, egy bizonyos erővel le kell csapni, hogy rendesen becsukódjon az ajtó, vagy egy bizonyos súllyal rákönyökölni (40-50 kg talán) hogy rendesen beakadjon a zár. Még jobban tekerjem ki a gumibakot? Vagy esetleg a szigetelő guminak kellene ki szilikon? Köszi! Ez ilyen. Nyöszörög itt ott. Nekem is volt ilyen. Ment szilikon, gumipogácsa csavargatás. Részemről a gumipogácsa kicsavargatása nem hozott javulást, csak erősebben kellett levágni az ajtót. Aztán egyik napról a másikra megszűnt. Most a kormány mögött lévő műanyag burkolat ad ki hangot. Majd ha melegebb lesz, megszűnik XD Link to comment Megosztás: More sharing options...
bonat Elküldve Február21, 2020 Megoszt Elküldve Február21, 2020 Reggel észleltem a garázsba kis tócsát (2cm átmérős). Hát alánéztem, csöpög a hűtő bal eleje.... Már megint.... Visszanéztem mikor volt cserélve...2016 (VALEO)....2012(NISSENS).. Hogy lehet az hogy egy sérülésmentes hűtő kb 4 évet bír ki csak? Vagy csak nálam van ilyen a hűtőkkel??? Mindig Prelix narancssárga előrekevert -35 folyadékot töltök bele csak is, ez lehet a gond? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kingblue Elküldve Február21, 2020 Megoszt Elküldve Február21, 2020 (edited) 3 órája, bonat írta: Reggel észleltem a garázsba kis tócsát (2cm átmérős). Hát alánéztem, csöpög a hűtő bal eleje.... Már megint.... Visszanéztem mikor volt cserélve...2016 (VALEO)....2012(NISSENS).. Hogy lehet az hogy egy sérülésmentes hűtő kb 4 évet bír ki csak? Vagy csak nálam van ilyen a hűtőkkel??? Mindig Prelix narancssárga előrekevert -35 folyadékot töltök bele csak is, ez lehet a gond? Hűtő csöpög? Nem a csőnél a bilincs ? Én 25 fokosra szoktam keverni de nem hiszem hogy ez volna a gond. Módosítva Február21, 2020 : kingblue Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február21, 2020 Megoszt Elküldve Február21, 2020 5 órája, bonat írta: Mindig Prelix narancssárga előrekevert -35 folyadékot töltök bele csak is, ez lehet a gond? Elvileg rózsaszín (G12) folyadék kéne bele ami kifejezetten alu hűtőkhöz van, nem "aluhoz is" mint ez a narancssárga Prelix. A márka mindegy, maradhat akár Prelix is, csak rózsaszín (G12) legyen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bonat Elküldve Február21, 2020 Megoszt Elküldve Február21, 2020 5 órája, kingblue írta: Hűtő csöpög? Nem a csőnél a bilincs ? Én 25 fokosra szoktam keverni de nem hiszem hogy ez volna a gond. nem... nekem mindig az alu és műanyag összesajtolásánál kezdett el ereszteni, ahol gyárilag össze van gyógyítva..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kingblue Elküldve Február23, 2020 Megoszt Elküldve Február23, 2020 Sziasztok. Kérdésem az lenne hogy Z14xe motorkódú autóban a hűtőventillátor fokozatokat mi kapcsolja? Azt tudom hogy az ecutól kap jelet de a ventilátor előtét ellenállására közvetlenül vagy van még közben valami relé? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Február24, 2020 Megoszt Elküldve Február24, 2020 (edited) 21 órája, kingblue írta: Sziasztok. Kérdésem az lenne hogy Z14xe motorkódú autóban a hűtőventillátor fokozatokat mi kapcsolja? Azt tudom hogy az ecutól kap jelet de a ventilátor előtét ellenállására közvetlenül vagy van még közben valami relé? Évjárat függő.2001-2002-ig még van hűtés vezérlő modul is. És természetesen relézve van. További kérdést megelőzve, gyakori probléma az előtét ellenállás hibája. Módosítva Február24, 2020 : Stofl 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
bonat Elküldve Február24, 2020 Megoszt Elküldve Február24, 2020 On 2020. 02. 23. at 10:04, kingblue írta: Sziasztok. Kérdésem az lenne hogy Z14xe motorkódú autóban a hűtőventillátor fokozatokat mi kapcsolja? Azt tudom hogy az ecutól kap jelet de a ventilátor előtét ellenállására közvetlenül vagy van még közben valami relé? Szia, Inkább azt írd le mi a gond vele, arra lehet gyorsabban tudunk megoldást... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kingblue Elküldve Február24, 2020 Megoszt Elküldve Február24, 2020 (edited) 5 órája, bonat írta: Szia, Inkább azt írd le mi a gond vele, arra lehet gyorsabban tudunk megoldást... :D Nem kapcsol.Venti jó előtét ellenállás jó.2004-es Módosítva Február24, 2020 : kingblue Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február24, 2020 Megoszt Elküldve Február24, 2020 1 órával ezelőtt, kingblue írta: Nem kapcsol.Venti jó előtét ellenállás jó.2004-es Van valahol egy vízhőfok jeladó amit az ECU-figyel. Motoronként változhat hogy hol van. ( én most bukkantam rá a termosztát házon) Ha meg csak simán a motorvezérlő nélkül indul a venti akkor lehet akár a vízhűtő oldalában is. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mettyú Elküldve Február24, 2020 Megoszt Elküldve Február24, 2020 Sziasztok!Kicseréltem a váltórudazatot kulisszával együtt!Vesz minden sebességet,de hülyén jobbra áll a váltókar!Hogy tudnám gyáriba visszaállítani?Nem találok vidit róla... Y17DT az alany...előre is köszi!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február25, 2020 Megoszt Elküldve Február25, 2020 6 órája, Mettyú írta: Sziasztok!Kicseréltem a váltórudazatot kulisszával együtt!Vesz minden sebességet,de hülyén jobbra áll a váltókar!Hogy tudnám gyáriba visszaállítani?Nem találok vidit róla... Y17DT az alany...előre is köszi!! Bowdenes vagy rúd megy be a motortérbe? Rúdnál szerintem kell lennie a váltón egy rugós stiftnek amivel fixálod a kulisszát a váltóhoz, ezek után a tűzfal előtt a csavart a rúdon feloldod és tudod mozdítani oldalra a kart amennyit kell. Sokat nem lehet mert ha kimész a mozgás tartományból akkor a "szélső " fokozatokat rükit vagy az 5-et nem fogod tudni kapcsolni. Bowdenesnél passzolom olyat még nem láttam közelről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mettyú Elküldve Február25, 2020 Megoszt Elküldve Február25, 2020 (edited) Szia!Köszönöm!Rudazatos!Ezt a stiftet a váltónál hol találom?Nincs képed róla?A kuliisszánál a bal oldali két pontot kell összeilleszteni? Módosítva Február25, 2020 : Mettyú Link to comment Megosztás: More sharing options...
kingblue Elküldve Február25, 2020 Megoszt Elküldve Február25, 2020 6 órája, Mettyú írta: Szia!Köszönöm!Rudazatos!Ezt a stiftet a váltónál hol találom?Nincs képed róla?A kuliisszánál a bal oldali két pontot kell összeilleszteni? Nem tudom ezt keresed-e ilyet találtam. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február25, 2020 Megoszt Elküldve Február25, 2020 11 órája, Mettyú írta: Szia!Köszönöm!Rudazatos!Ezt a stiftet a váltónál hol találom?Nincs képed róla?A kuliisszánál a bal oldali két pontot kell összeilleszteni? Az rugós csavar a 30-as egészen fent van ha jól tudom a kocsi orra felől. Igen a két pontot kel összehozni, ha jól sejtem ez valahol az 1-2 között van, a kart balra húzva. A folyamat lényegi része a belinkelt videón van pár apróság tér el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mettyú Elküldve Február25, 2020 Megoszt Elküldve Február25, 2020 Köszönöm uraim!Hétvégén ránézek!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Béla Elküldve Február25, 2020 Megoszt Elküldve Február25, 2020 Üdv! Nekem minden hétre jut valami javítani való. Már meg sem lepődök rajta. Most nem nagy dolog, csak elszakadt a vastag testkábel, mi a blokkot köti össze a kasznival. Néha az az érzésem az opelt nem mérnökök tervezték, hanem valami amatőr banda. Telis tele bugyuta megoldásokkal, gyenge anyag minőséggel ötvözve. Most a külső hőmérséklet szenzor hol 76 fokot, hol --- jelet mutat, pedig siemens a felirat rajra. Micsoda német technika.....pfff Link to comment Megosztás: More sharing options...
kingblue Elküldve Február25, 2020 Megoszt Elküldve Február25, 2020 (edited) 9 perce, Béla írta: Üdv! Nekem minden hétre jut valami javítani való. Már meg sem lepődök rajta. Most nem nagy dolog, csak elszakadt a vastag testkábel, mi a blokkot köti össze a kasznival. Néha az az érzésem az opelt nem mérnökök tervezték, hanem valami amatőr banda. Telis tele bugyuta megoldásokkal, gyenge anyag minőséggel ötvözve. Most a külső hőmérséklet szenzor hol 76 fokot, hol --- jelet mutat, pedig siemens a felirat rajra. Micsoda német technika.....pfff Hát nem tudom hogy fogtál ki ilyen autót.Senkitől nem hallotam még ennyi hibát.Az enyém mintha most jött volna ki a gyárból Minden működik .150-ezer km.nél is. Semmi olajszivárgás.A motor váltó alja is csontszáraz.Egy szelepfedél tömités cserém volt .De az is csak azért mert vezérlést cseréltem. Módosítva Február25, 2020 : kingblue Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts