uhuhu Elküldve Május12, 2008 Megoszt Elküldve Május12, 2008 akkor még azért körbenéznék más csapágyszerü dolgoknál. ékszijfeszitő, vezszij feszitő, vizpumpa, generátor satöbbi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Virgo Elküldve Május12, 2008 Megoszt Elküldve Május12, 2008 akkor még azért körbenéznék más csapágyszerü dolgoknál. ékszijfeszitő, vezszij feszitő, vizpumpa, generátor satöbbi... Vezérműszíj+vízpumpa ősszel lett cserélve kompletten görgőkkel,generátor kérdéses. Több hozzáértő emberel beszéltem erről,de senki nemtudta megmondani az okot,te voltál az utolsó ötletem.Az autó amúgy rendben van ,1 izzó cserén kívül semmi baja nem volt! Kop-kop!!! Azért köszi! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május12, 2008 Megoszt Elküldve Május12, 2008 Vezérműszíj+vízpumpa ősszel lett cserélve kompletten görgőkkel,generátor kérdéses. Több hozzáértő emberel beszéltem erről,de senki nemtudta megmondani az okot,te voltál az utolsó ötletem.Az autó amúgy rendben van ,1 izzó cserén kívül semmi baja nem volt! Kop-kop!!! Azért köszi! B) meg kéne hallgatni, hogy milyen az a hang... Link to comment Megosztás: More sharing options...
laci1978 Elküldve Május12, 2008 Megoszt Elküldve Május12, 2008 a minősége és tartóssága B) szokásos kérdés: olaj? milyen? mikor volt cserélve? rakj bele egy jó minőségű 10W40-et B) Szia. Két hete volt olaj cserén. 10w40 es olaj van benne Mobil1 es. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május12, 2008 Megoszt Elküldve Május12, 2008 Szia. Két hete volt olaj cserén. 10w40 es olaj van benne Mobil1 es. Pedig az jó kéne legyen... ha tényleg az van benne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
laci1978 Elküldve Május12, 2008 Megoszt Elküldve Május12, 2008 Pedig az jó kéne legyen... ha tényleg az van benne... Az van benne mert én vittem az olajat! Voltam egy szervízben ott is azt mondták hogy a hidrotőke szól és hogy ki kell cserélni mind a 16 ot. Gyárit tudnak nekem ajánlani 10 ezerért darabját! Így 160 ezer lenne+40 a munkadij!!!!!!!!!! Utána kérdeztem máshol is és a gyárira kb ugyanennyit mondtak de van utángyártott 2 ezerért darabja. Az utángyártott ennyire silány minőségű lenne vagy a gyárinál kell a nevet megfizetni!? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május12, 2008 Megoszt Elküldve Május12, 2008 Az utángyártott ennyire silány minőségű lenne igen. de van ident típus is, viszont a gyárinak se 10 darabja... www.csergoe.hu és ott voltál, amikor betöltötték az olajat? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dionaea Elküldve Május12, 2008 Megoszt Elküldve Május12, 2008 Hát ha már olajat visz az ember és nem azt töltik bele az azért kemény ilyen jó hírük vannak a opel szerviizeknek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
laci1978 Elküldve Május12, 2008 Megoszt Elküldve Május12, 2008 Igen ott álltam mellettük végig amíg be nem fejezték az olajcserét! Opel szervízben ennyit mondtak a gyári darabjáért! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johny Elküldve Május13, 2008 Megoszt Elküldve Május13, 2008 Helló, azt szeretném kérdezni hogy 2004 astránál az InSP(karbantartási idő) jelzést hogyan lehet eltüntetni vagy nyugtázni, lehet ezt otthon vagy csak szervízbe jópénzért?? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
laci1978 Elküldve Május13, 2008 Megoszt Elküldve Május13, 2008 Sziasztok: Megjött az árajánlat a hidrotőkére a Csergő kft töl amit ajánlottatok. Gyári : br 11109.-ft/db rendelésre Utángyártott_: br 1698.-ft/db raktári polcon Ezt az árat küldték! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május13, 2008 Megoszt Elküldve Május13, 2008 Ident típust nem kérdeztél? utángyárit ne vedd meg... Link to comment Megosztás: More sharing options...
laci1978 Elküldve Május13, 2008 Megoszt Elküldve Május13, 2008 Ident típust nem kérdeztél? utángyárit ne vedd meg... Azt miért nem ajánlották hozzá! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május13, 2008 Megoszt Elküldve Május13, 2008 és ott voltál, amikor betöltötték az olajat? B) jajjmá... ne magadból induljámáki bazzeg.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május13, 2008 Megoszt Elküldve Május13, 2008 jajjmá... ne magadból induljámáki bazzeg.... csak azt ne mondd, hogy ez nem szokott előfordulni bizonyos szervizekben... B) amúgy meg második mondatod nem igazán értem, bal lábbal keltél? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május13, 2008 Megoszt Elküldve Május13, 2008 a szmájli lemaradt véletlenül B) viccnek szántam, de így visszaolvasva nem az jött le nekem se B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május13, 2008 Megoszt Elküldve Május13, 2008 amugy ezek az olajbetöltési mizériák azért ennyire nem durvákám... én dolgoztam vagy 4 márkaszervizben, és még sose láttam, hogy a hozott olajból dolgozó szerelő nem azt töltötte volna bele mint amit hozott. egy magánszemély autójában olyan nincs hogy ne lenne csak felszámolva az olajcsere. lopni ésszel kell, ahoz is okosnak kell lenni, mert különben az első nap kirugják az embert, mert megbukik. ugyanis a mai szegény világban 10 emberből 1 akit nem érdekel semmi, 1 még a helyszinen megnézi hogy ki lett e cserélvbe az olaj a többi meg otthon titokban nézegeti. kár szerintem igazi nagy baromságokkal tömni a tisztelt fórumozók fejét... Link to comment Megosztás: More sharing options...
laci1978 Elküldve Május13, 2008 Megoszt Elküldve Május13, 2008 Most a kérdésem még mindíg az hogy a hidrotőke cserét tényleg nem uszom meg 2 kiló alatt?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május13, 2008 Megoszt Elküldve Május13, 2008 nem, ha gyárti teszel bele, és igen ha nem gyárit. B) asszem segitettem... B) meg kéne próbálni motor belső tisztitóval átmosni a motor belsejét,és nagyonvékony olajat bele. hátha csak dugulása van., és nem kap olajat, és attól megjavul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
laci1978 Elküldve Május13, 2008 Megoszt Elküldve Május13, 2008 nem, ha gyárti teszel bele, és igen ha nem gyárit. B) asszem segitettem... B) meg kéne próbálni motor belső tisztitóval átmosni a motor belsejét,és nagyonvékony olajat bele. hátha csak dugulása van., és nem kap olajat, és attól megjavul. Köszi. A nagyon vékony a mit jelent? 5w30 v 0w30 ast? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május13, 2008 Megoszt Elküldve Május13, 2008 valami olyat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
laci1978 Elküldve Május13, 2008 Megoszt Elküldve Május13, 2008 valami olyat... És azt nem fogja tulságosan enni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május13, 2008 Megoszt Elküldve Május13, 2008 de. de most az a cél szerinem, hogy a dugulást mint hibaforrást kizárjuk. ha ez a baj akkor ettől megoldodik, ha nem ez a baj akkor legalább megpróbáltál kétszáz ezret spórolni, csak nem jött be... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május13, 2008 Megoszt Elküldve Május13, 2008 amugy ezek az olajbetöltési mizériák azért ennyire nem durvákám... az igaz, hogy inkább csak a flottás szervizeknél jellemző, de sajnos manapság is élő dologról beszéltem... amúgy éppen a múlt héten verték át egy opel márkaszervízben egyik hölgyismerősöm keményen, céges g astrát vitt javításra, és nem is mesélem, mi mindennel verték át, de nagyon arcátlanul... 3 hete pedig hugomékkal próbálkoztak be a vw-s szervízben, még jó hogy szólt, mielőtt belement volna a dologba... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május13, 2008 Megoszt Elküldve Május13, 2008 a szmájli lemaradt véletlenül B) viccnek szántam, de így visszaolvasva nem az jött le nekem se B) akkor így már érthető :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts