kardos Elküldve Május2, 2008 Elküldve Május2, 2008 Köszi a gyors választ! :sowwy: Próbálkozok... 99% Hogy az a kis cső lesz a ludas. Mint ahogy sokat tapasztalt Rolo kartárs is irta kezd azzal. Üdv
Rian Elküldve Május2, 2008 Elküldve Május2, 2008 Tegnap azt tapasztaltam, hogy a kézifék kioldása után valami ugyanúgy fogja a kocsit. Nem indult el. Majd ezt egy tolatás megoldotta. Ezt többször is csinálta, mintha beragadna a kézifék, pedig kiengedtem. Szerintetek mi lehet a fékkel? G Astra 2002 -es
imy Elküldve Május2, 2008 Elküldve Május2, 2008 Tegnap azt tapasztaltam, hogy a kézifék kioldása után valami ugyanúgy fogja a kocsit. Nem indult el. Majd ezt egy tolatás megoldotta. Ezt többször is csinálta, mintha beragadna a kézifék, pedig kiengedtem. Szerintetek mi lehet a fékkel? G Astra 2002 -es Szedd szét a hátsó dobokat, és ugysem árt a tisztítás neki. Lehet a bowden már tulságossan oxidálodva (rozsdásodva van), Én is mikor a 3 hónapos kocsinak a kerekeit leszedtem, csodálkoztam hogy az agy is tiszta rozsda, a bowdenek ahol össze vannak toldva (don elött kb 10-15cm-el), az első agy, stb.....
Qpack Elküldve Május2, 2008 Elküldve Május2, 2008 Szedd szét a hátsó dobokat, és ugysem árt a tisztítás neki. Lehet a bowden már tulságossan oxidálodva (rozsdásodva van), Én is mikor a 3 hónapos kocsinak a kerekeit leszedtem, csodálkoztam hogy az agy is tiszta rozsda, a bowdenek ahol össze vannak toldva (don elött kb 10-15cm-el), az első agy, stb..... A bowden nem lehet tiszta rozsda ha még gyári, mert a bowdenen van egy műanyag védelem is..ha viszont az megsérűl és vagy felgyűrődik vagy kosz megy alá a résen avagy így keletkezik alatta korrózió, akkor az elkébzelhető, hogy megszorul...ha olyan helyen van, akkor le kell róla szedni a műanyagot, felpucolni és remélhetőleg megy tovább, ha nem akkor csere.... :sowwy:
Robz Elküldve Május2, 2008 Elküldve Május2, 2008 Tegnap azt tapasztaltam, hogy a kézifék kioldása után valami ugyanúgy fogja a kocsit. Nem indult el. Majd ezt egy tolatás megoldotta. Ezt többször is csinálta, mintha beragadna a kézifék, pedig kiengedtem. Szerintetek mi lehet a fékkel? G Astra 2002 -es Nekem a Corsa csinált ilyet, de mint kiderült, nem a kézifék volt a ludas, hanem az eleje. Esős idő után jött elő többször. Nálam a rúd volt oxidos, amin a fékpofák mozognak. (az a megvezető) Egy kis csiszolás, zsírozás (fék körül óvatosan!!!) besegített, ennek 2 éve, és azóta tuti.
ROLÓ Elküldve Május2, 2008 Elküldve Május2, 2008 Ma lecseréltem az olajat, Metabond Top 5w 40 került bele (külön köszönet Mackósajtnak a beszerzésért!), remélem jó lesz az olaj, kíváncsi vagyok a tapasztalatokra nagyon. A motor nagyon finoman ketyerészik.... :sowwy: Egy kis segítség, aki esetleg ingadozó alapjárati problémákkal kűzdene: A folytószelep tisztítás után sehogy nem akart beállni az alapjárati rpm, maradt egy kis ingadozás utána. Elvittem szervízbe, Tec - II vel újra tanították az alapjárati rpm -t, de még így is hintázott egy kicsit. Végignéztem többször is a rendszert hol szívhat esetleg falsot, de semmi, a hintázás megmaradt. Végső ötletként lebontottam az "elektromos gázpedál" műanyag borítását ami a pillangószeleppel alkot egy egységet. Nyugodtan le lehet pattintani körbe a fém bolhákat nem ugrik széjjel! A pillangó szelep tengelyét mozgató motor, fogaskerék és rugós -tag rendben volt, a potenciométer csúszkája kicsit "gyanús" (oxidált). Átfújkáltam kontakt spray -vel (nem olajos alapúval!) összeraktam, beindítottam és tökéletes lett, megszünt a hintázás teljesen! Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a folytószelepet teljesen lebontottam az injektorról, az alja nagyon koszos volt, valamint a pillangószelep lapját is kihúztam a tengelyből a tökéletes tisztaság végett. Nagy valószínűséggel nem "sikerült" 100% ugyanúgy visszaszerelni (ugyanabba az állásba) ezért az elektronika nem tudott vissza pozicionálni, közel 13% os volt az eltérés (az ECU 7% ig képes korrigálni az alapjáratot). Valószínű, hogy a poti (csúszka) helyzete is "odébb került" , oda ahol eddig nem járt, azaz a jobban oxidált részre. A kontakt spray vel való tisztítás meghozta az egyenletes alapjáratot..... :lol:
milanmilan Elküldve Május3, 2008 Elküldve Május3, 2008 Van egy astra gém 1.6 16v sedan és egy komplett jobbos féltengely kéne mert 90nél el kezd rázni a kormány a gumik a felnik zsír újak kb 10 szer lett centírozva de semmi már csak ez maradt vagy nemtom ha valaki tud lécci segítsen hogy mi lehet ez?! Elörre is kösz :sowwy: :lol:
Qpack Elküldve Május4, 2008 Elküldve Május4, 2008 Van egy astra gém 1.6 16v sedan és egy komplett jobbos féltengely kéne mert 90nél el kezd rázni a kormány a gumik a felnik zsír újak kb 10 szer lett centírozva de semmi már csak ez maradt vagy nemtom ha valaki tud lécci segítsen hogy mi lehet ez?! Elörre is kösz :sowwy: :lol: Ez sajnos lehet szálszakadt gumi ...először tegyél rá egy másik pl kölcsön gumit vagy tedd előre a hátsókat és úgy is teszteld le....és ha így már nem ráz,(illetve mostmár htáulról érkezik a rázás) akkor gumicsere..a féltengely nem igazán szokott rázni tudtommal az inkább el kezd búgni először kanyarban... :lol:
Robz Elküldve Május4, 2008 Elküldve Május4, 2008 Ez sajnos lehet szálszakadt gumi ...először tegyél rá egy másik pl kölcsön gumit vagy tedd előre a hátsókat és úgy is teszteld le....és ha így már nem ráz,(illetve mostmár htáulról érkezik a rázás) akkor gumicsere..a féltengely nem igazán szokott rázni tudtommal az inkább el kezd búgni először kanyarban... :sowwy: A rossz féltengely teljesen alászedett kormánynál be is "recseg". A szálszakadt gumit viszont a gumis észre szokta venni. (legalábbis illik neki) Ez tényleg produkál rázást. Házilag is látszik, mert a fala púposabb, kézzel is érezhető dudor lesz rajta. (kicsit túl kell fújni, akkor még jobban érezhető)
Bálint24 Elküldve Május4, 2008 Elküldve Május4, 2008 Sziasztok Kedves Fórumtagok! Néhány héttel ezelőtt már érdeklődtem a vízhőfokmérő ingadozásával kapcsolatban. Akkor termosztátra, esetleg hőgombára gyanakodtunk. Megtörtént mindkettő cseréje, de a helyzet nem sokat változott. X14Xe, 99'es 1.4 16V G Astráról van szó. Tegnap egy hosszú, kb. 1.000km-es túrán voltam vele külföldön, volt benne autópálya, szerpentin, úgyhogy most leírom a tapasztalatokat. A hőfokmérő beáll kb. 82 fokra, ehhez képest mozdul el. Ha ráadom a fűtést, lekúszik 80 fok alá, szerpentinen hegynek fel felmegy 90 fokig, hosszú motorfékes gurulásnál visszaáll 0-ra, gázadáskor néhány km alatt viszamegy 82 fokra. Mivel termosztát és hőgomba is cserélve lett, hibát a számítógép nem jelez, nem tudom mi baja lehet. A szerelő sem érti. Kérlek Titeket, ha van valakinek ötlete mi okozhatja, vagy hasonló problémája, segítsen! Előre is köszönöm!
ROLÓ Elküldve Május4, 2008 Elküldve Május4, 2008 mi okozhatja, Egyértelmű, hogy a motorod üzem közben nem fog 80-0 Celsius között ingadozni, mivel a motor jár, azaz hőt termel nagy valószínűséggel az üzemi hőmérsékleten dolgozik és nem felmelegszik majd visszahűl, hanem közel állandó hőmérsékleten üzemel. Ennek a megjelenítésére képtelen a műszered, valószínűleg a műszer egységed lesz a hibás. Ki kellene venni a műszerfalat és kimérni, jó -e egyáltalán a vízhőmérséklet jelző műszer?
ROLÓ Elküldve Május4, 2008 Elküldve Május4, 2008 90nél el kezd rázni a kormány Gumi-felni, rossz centírozás (de ugye ez kilőve), kormánymű-futómű (különösen a szilentek, kormányösszekötők és segédkarok), valamint nem hagynám ki a fékeket (tárcsák kopottsága...) Nézess egy futóművet komplett vizsgálattal.... A féltengelytől nem rázkódni fog, hanem kopogni, főleg kanyarban, alászedett kormánnyal gázadáskor eléggé erőteljesen jelentkezik (körforgalomban könnyen tesztelheted) De gondolom 90km/h val nem nagyon szoktál megfordulni.... :sowwy:
Qpack Elküldve Május4, 2008 Elküldve Május4, 2008 A rossz féltengely teljesen alászedett kormánynál be is "recseg". A szálszakadt gumit viszont a gumis észre szokta venni. (legalábbis illik neki) Ez tényleg produkál rázást. Házilag is látszik, mert a fala púposabb, kézzel is érezhető dudor lesz rajta. (kicsit túl kell fújni, akkor még jobban érezhető) A gumis, akkor veszi észre, ha még nem kezdődő....apumék kadettján anno a matador gumi volt ilyen...többször volt gumisnál éveken keresztűl úgy közlekedett vele...amikor meguntam és én magam néztem szét rajta jobban kiderűlt, hogy a futófelületen lehetett látni, hol 1mm volt a profil mélység, hol 3...szóval egyértelmű volt...gumicsere és onnnantól megszűnt a rázkódás... :sowwy:
Bálint24 Elküldve Május4, 2008 Elküldve Május4, 2008 Egyértelmű, hogy a motorod üzem közben nem fog 80-0 Celsius között ingadozni, mivel a motor jár, azaz hőt termel nagy valószínűséggel az üzemi hőmérsékleten dolgozik és nem felmelegszik majd visszahűl, hanem közel állandó hőmérsékleten üzemel. Ennek a megjelenítésére képtelen a műszered, valószínűleg a műszer egységed lesz a hibás. Ki kellene venni a műszerfalat és kimérni, jó -e egyáltalán a vízhőmérséklet jelző műszer? Minden valószínűség szerint ez lehet a gond, köszönöm a választ!
Bálint24 Elküldve Május4, 2008 Elküldve Május4, 2008 Sziasztok! Már előre is elnézést a hülye kérdésért. Egy 1.4 16V motorban hány db hidrotőke van? 4 vagy 16? Köszönöm a választ?
Tobzos Elküldve Május4, 2008 Elküldve Május4, 2008 Sziasztok! Már előre is elnézést a hülye kérdésért. Egy 1.4 16V motorban hány db hidrotőke van? 4 vagy 16? Köszönöm a választ? Szia, Minden szelepnek külön hidrotőkéje van, úgyhogy ne reménykedj, hogy 16-nál kevesebbet találsz... :sowwy: Tobzos
Tobzos Elküldve Május4, 2008 Elküldve Május4, 2008 Egyértelmű, hogy a motorod üzem közben nem fog 80-0 Celsius között ingadozni, mivel a motor jár, azaz hőt termel nagy valószínűséggel az üzemi hőmérsékleten dolgozik és nem felmelegszik majd visszahűl, hanem közel állandó hőmérsékleten üzemel. Ennek a megjelenítésére képtelen a műszered, valószínűleg a műszer egységed lesz a hibás. Ki kellene venni a műszerfalat és kimérni, jó -e egyáltalán a vízhőmérséklet jelző műszer? Sziasztok, Már párszor szóba került ez hőmérős sztori, megírom én is a tapasztalataimat. Az, hogy a motor állandó hőmérsékleten üzemel sajnos nem igaz. Jó lenne, de ezt még nem nagyon tudták megoldani a fejlesztők. Az új BMW motorok már elég közel járnak ehhez, mert elektromos vízpumpa van bennük. Ezeket nem a motor forgatja, hanem egy számítógéppel vezérelt kis villanymotor hajtja aszerint, hogy mennyire van szükség a hűtővíz keringetésére. Szóval az én Z14XE motorral szerelt Astrám olyan 84 és 91 fok között üzemel a műszerem alapján. Elindulok vele, 5-10 percen belül bemelegszik és olyan 84 fok körül áll meg, ekkor nyit a termosztát. Normál körülmények között ott is marad végleg, dugóban illetve kánikulában mászik tovább aztán felfelé. A hűtőventilátorom nekem olyan 90-91 foknál kapcsol be és a mutató alapján legfeljebb 1-2 fokkal hűti vissza a vizet, aztán kikapcsol. Nagy hidegben kicsit más a helyzet. Ott is eléri a 84 fokot, de ha akkor rányomom a fűtést maximumon, akkor egyből megzuhan 80-ra, és ilyenkor valószínűleg már a termosztát is bezár. Nekem ez elég szokatlan volt, de az autóm termosztátja tökéletes, így valószínűleg minden Opel ilyen, kicsit nehezen tartják a motorok hidegben a hőmérsékletüket. Ha megyek mondjuk 130-as tempóval egy fagypont közeli vagy alatti időben és az érdi lejtőn végig motorfékkel gurulok le, akkor az alján alig lesz 70 fokos a víz. Nincs befecskendezés, nincs égés. Csak annyi hőt termel a motor, amennyi a kompresszióból meg a súrlódásból összejön, de eközben több köbméter jeges levegő áramlik át rajta belül, illetve kapja szemből a jeges menetszelet. Nincs olyan autó, ami ilyenkor meg tudná tartani a motor hőmérsékletét. Egy szó mint száz, ha valakinek hűvös időben egy hosszú motorfékes üzem után (természetesen legalább 70-80-as sebességre és min. 1 perces gurulásra gondolok) lemegy 80 fok alá a mutatója, az ne rohanjon egyből termosztátot cseréltetni, mert lehet, hogy a termosztátja jó és szépen be is zárt, attól még a motor is le tud hűlni. Üdv.: Tobzos
milanmilan Elküldve Május4, 2008 Elküldve Május4, 2008 Ez sajnos lehet szálszakadt gumi ...először tegyél rá egy másik pl kölcsön gumit vagy tedd előre a hátsókat és úgy is teszteld le....és ha így már nem ráz,(illetve mostmár htáulról érkezik a rázás) akkor gumicsere..a féltengely nem igazán szokott rázni tudtommal az inkább el kezd búgni először kanyarban... :lol: Ok csak a régi nyári gumimmal is csinálta a télivel is most meg új alúfelnivel új toyo proxess t1r gumikkal is csinálja és rázza a kormányt. A futómü tutira jó a féltengelycsuklókat is megnézettem kimosták ujrazsírozták a gumik kizárva az nem lehet de azért kösz :sowwy: :lol: Ha valali találkozott ilyen problémával lécci irjon!
robi177 Elküldve Május4, 2008 Elküldve Május4, 2008 Sziasztok! 2006- os G Astrámon első fékbetétet cseréltem. (37e km). Összeszerelés után olyan mintha „lelevegősödött” volna a fék. Lesüllyed a fékpedál, de ha fékezés előtt „megpumpálom” akkor ott és ugyanúgy fog mint korábban. Számomra érthetetlen a dolog, mert a fékbetéteken kívül semmihez sem nyúltam. Visszatoltam a munkahengereket és összeszereltem. Csoda történt? Cseréljek féktárcsát is ? Minden ötleltet szívesen fogadok, köszi előre is.
Bálint24 Elküldve Május4, 2008 Elküldve Május4, 2008 Sziasztok, Már párszor szóba került ez hőmérős sztori, megírom én is a tapasztalataimat. Az, hogy a motor állandó hőmérsékleten üzemel sajnos nem igaz. Jó lenne, de ezt még nem nagyon tudták megoldani a fejlesztők. Az új BMW motorok már elég közel járnak ehhez, mert elektromos vízpumpa van bennük. Ezeket nem a motor forgatja, hanem egy számítógéppel vezérelt kis villanymotor hajtja aszerint, hogy mennyire van szükség a hűtővíz keringetésére. Szóval az én Z14XE motorral szerelt Astrám olyan 84 és 91 fok között üzemel a műszerem alapján. Elindulok vele, 5-10 percen belül bemelegszik és olyan 84 fok körül áll meg, ekkor nyit a termosztát. Normál körülmények között ott is marad végleg, dugóban illetve kánikulában mászik tovább aztán felfelé. A hűtőventilátorom nekem olyan 90-91 foknál kapcsol be és a mutató alapján legfeljebb 1-2 fokkal hűti vissza a vizet, aztán kikapcsol. Nagy hidegben kicsit más a helyzet. Ott is eléri a 84 fokot, de ha akkor rányomom a fűtést maximumon, akkor egyből megzuhan 80-ra, és ilyenkor valószínűleg már a termosztát is bezár. Nekem ez elég szokatlan volt, de az autóm termosztátja tökéletes, így valószínűleg minden Opel ilyen, kicsit nehezen tartják a motorok hidegben a hőmérsékletüket. Ha megyek mondjuk 130-as tempóval egy fagypont közeli vagy alatti időben és az érdi lejtőn végig motorfékkel gurulok le, akkor az alján alig lesz 70 fokos a víz. Nincs befecskendezés, nincs égés. Csak annyi hőt termel a motor, amennyi a kompresszióból meg a súrlódásból összejön, de eközben több köbméter jeges levegő áramlik át rajta belül, illetve kapja szemből a jeges menetszelet. Nincs olyan autó, ami ilyenkor meg tudná tartani a motor hőmérsékletét. Egy szó mint száz, ha valakinek hűvös időben egy hosszú motorfékes üzem után (természetesen legalább 70-80-as sebességre és min. 1 perces gurulásra gondolok) lemegy 80 fok alá a mutatója, az ne rohanjon egyből termosztátot cseréltetni, mert lehet, hogy a termosztátja jó és szépen be is zárt, attól még a motor is le tud hűlni. Üdv.: Tobzos Igazad lehet, de ezt kb. fél éve csinálja, előtte tökéletesen működött ilyen körülmények között is. Nyolc éves az autó.
milanmilan Elküldve Május4, 2008 Elküldve Május4, 2008 féktárcsa milyen és milyen állapotú? Mármint az enyém? Szerintem jó! Miért?
astra Elküldve Május5, 2008 Elküldve Május5, 2008 Sziasztok! Már előre is elnézést a hülye kérdésért. Egy 1.4 16V motorban hány db hidrotőke van? 4 vagy 16? Köszönöm a választ? 16VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV
opel16v Elküldve Május5, 2008 Elküldve Május5, 2008 Mármint az enyém? Szerintem jó! Miért? Mert attól is rázhat.
Recommended Posts