csicsó Elküldve Február28, 2017 Megoszt Elküldve Február28, 2017 3 órája, Atala írta: Nekem majdnem ennyi 10e kmen. :D. Sokat jársz városban? 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március1, 2017 Megoszt Elküldve Március1, 2017 5 órája, csicsó írta: Sokat jársz városban? Én nem akartam megkérdezni. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve Március1, 2017 Megoszt Elküldve Március1, 2017 3 órája, zotya975 írta: Én nem akartam megkérdezni. Csak bátran! 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
bonat Elküldve Március1, 2017 Megoszt Elküldve Március1, 2017 12 órája, Atala írta: Nekem majdnem ennyi 10e kmen. :D. Vagy végállás kapcsolót berakni. Én így oldottam meg mert nekem is eltört, így nincs folyamatos terhelés. Sajnos a leírást időközben törölték de hátha vkinek megvan. És miként néz ki a végállás kapcsolós megoldás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Virgo Elküldve Március1, 2017 Megoszt Elküldve Március1, 2017 Sziasztok! Keresnék njoy 5a hoz hátsó jobboldali lámpát!..sajnos nem egyszerű bontott ,olcsót és szépet találi! ..előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve Március1, 2017 Megoszt Elküldve Március1, 2017 8 perce, Virgo írta: Sziasztok! Keresnék njoy 5a hoz hátsó jobboldali lámpát!..sajnos nem egyszerű bontott ,olcsót és szépet találi! ..előre is köszönöm! Gondolom igényes vagy az autódra ezért keresel szép állapotút,akkor viszont rá kell szánni a pénzt ezt már megtapasztaltam néhányszor...a későbbi csalódások elkerülése végett 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
peacetrang Elküldve Március1, 2017 Megoszt Elküldve Március1, 2017 43 perce, Virgo írta: Sziasztok! Keresnék njoy 5a hoz hátsó jobboldali lámpát!..sajnos nem egyszerű bontott ,olcsót és szépet találi! ..előre is köszönöm! Szia! Jófogáson meg a facebook csoportokban nézz szét, hátha sikerül kifogni egyet..mert ha nem volt törve, akkor csak párban fogod megkapni. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Janó32 Elküldve Március1, 2017 Megoszt Elküldve Március1, 2017 8 órája, Virgo írta: Sziasztok! Keresnék njoy 5a hoz hátsó jobboldali lámpát!..sajnos nem egyszerű bontott ,olcsót és szépet találi! ..előre is köszönöm! Ez az élet minden területére igaz... Ami olcsó az ritkán a top kategória bármiről is legyen szó... 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atala Elküldve Március1, 2017 Megoszt Elküldve Március1, 2017 (edited) 22 órája, csicsó írta: Sokat jársz városban? Nem ;). Érd - Budaörs. M7 20 km. Szóval nincs víz az olajban. Havonta egyszer egy hétvége baranyába 500-600km ebből kb 440km pálya. Módosítva Március1, 2017 : Atala Link to comment Megosztás: More sharing options...
retfirD Elküldve Március1, 2017 Megoszt Elküldve Március1, 2017 On 2017. 02. 25. at 12:39, bucynus írta: 4 kerékre kellene és pont ezért. Nekem is ez volt a bajom vele, hogy dolgozott az ABS jégen, mégis megindult a hátulja, mintha lassabban vagy nem dolgozott volna hátul. Az ABS csak a blokkolást hivatott megelőzni, az ESP (ami G-ben azért elég ritka) tud segíteni abban, hogy kisebb megindulást korrigál, de jégen sokat az sem feltétlen tud tenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
cac Elküldve Március2, 2017 Megoszt Elküldve Március2, 2017 (edited) Egy gyors kérdés Urak... a 99-es, 1.6-os, benyás Astra G kormányműve megegyezik a 2002-es 1.7 DTi-ével? Az enyémnél (az utóbbi) sajnos szivárog a korménymű végén a szervóolaj. Van most egy bontott (az előbbi), csak nem tudom, hogy csereszabatos-e a kettő. Módosítva Március2, 2017 : cac Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március2, 2017 Megoszt Elküldve Március2, 2017 Huhh, egyáltalán nem biztos, de fejből senki nem mondja meg, látni kell őket. Anno utánanéztem, háromféle kormánymű van a G Astrákban: két különböző TRW, és egy Delphi, de hogy melyikben melyik, azt sajna nem tudom. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
cac Elküldve Március2, 2017 Megoszt Elküldve Március2, 2017 Köszi a választ! Próbáltam a gyártók ismeretében rákeresni, de sajnos nem lettem okosabb. A TRW és a Delphi nem csak a szervószivattyúkat érinti? Vagy ezek eltérése maga után vonja a kormánymű más konstrukcióját is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március2, 2017 Megoszt Elküldve Március2, 2017 Legalábbis másképp néznek ki. Íme a kép, a felső a Delphi, az alsó a TRW kormánymű: Link to comment Megosztás: More sharing options...
cac Elküldve Március2, 2017 Megoszt Elküldve Március2, 2017 Köszi szépen! Akkor már csak azt kéne kitalálni, hogy ez és ezen kép alapjon vajon melyik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve Március2, 2017 Megoszt Elküldve Március2, 2017 3 órája, cac írta: Köszi a választ! Próbáltam a gyártók ismeretében rákeresni, de sajnos nem lettem okosabb. A TRW és a Delphi nem csak a szervószivattyúkat érinti? Vagy ezek eltérése maga után vonja a kormánymű más konstrukcióját is? Nézd meg az olajtartályodat milyen forma,meg talán a fogasléc áttételeket kéne megnézni 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
cac Elküldve Március2, 2017 Megoszt Elküldve Március2, 2017 2 perce, csicsó írta: Nézd meg az olajtartályodat milyen forma,meg talán a fogasléc áttételeket kéne megnézni Köszi! Ez remek ötlet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
L.Fazakas Elküldve Március3, 2017 Megoszt Elküldve Március3, 2017 On 2017. 02. 27. at 19:35, Matisz írta: ha jól értem az ellenállás alatt van átvágva a lemez? IGEN! Link to comment Megosztás: More sharing options...
L.Fazakas Elküldve Március3, 2017 Megoszt Elküldve Március3, 2017 On 2017. 02. 28. at 9:03, bonat írta: 1./ most kereshetek ilyen műanyag lapátot, meg házat...tud valaki vhol????) 2./ Meddig melegszik ez így? 1./ Lehet kapni, de csakis kompletten - pl. a Cromax-nál. De bizony elég drága - úgy egyben. ... https://cromax.hu/futorendszer/futesrendszer_alkatreszei/futomotor_haz_alkatreszei/belso_keringtetohaz_opel_astra_g_astra_h_37043 2. Alig melegszik. Egy negyedwattos ellenállás bőven sok oda. Mivel nem megy állandóan a motor, így a melegedés sem folyamatos. Nekem közel egy éve van benn, és még nem gyújtotta fel a kocsim. De ki is lehet számolni, mennyi a melegedése, csupán a motor tápfeszt (12V), az áramfelvételt (ezt mérni kell) és utána az ellenállás hőtermelését kell a megfelelő elektro-fizikai képletekkel kiszámolni. Csak hát - minek? A gyakorlat már bizonyított. Link to comment Megosztás: More sharing options...
L.Fazakas Elküldve Március3, 2017 Megoszt Elküldve Március3, 2017 On 2017. 02. 28. at 10:05, kobraCode írta: Úgy látom a cromax már nem forgalmazza külön: Szerintem sohasem forgalmazta külön. KÁR! Amit egyben árul, az állítólag eredeti Opel. Pedig - lehetne külön ilyen "utángyártott" légzsalu ... lap. Nem nagy szám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
L.Fazakas Elküldve Március3, 2017 Megoszt Elküldve Március3, 2017 On 2017. 02. 28. at 20:10, Atala írta: Vagy végállás kapcsolót berakni. Én így oldottam meg mert nekem is eltört, így nincs folyamatos terhelés. Sajnos a leírást időközben törölték de hátha vkinek megvan. Kiváncsi lettem volna arra a "végállás-kapcsolós" megoldásra. Én bizony elég sokat agyaltam valami mechanikusan mikrokapcsolós kis elektronikán, akár optocsatolós végállásos megoldásban is, de valójában nem igazán ér annyit az egész, hogy holmi bonyolult elektronikákkal ügyeskedjünk - egy ilyen piti dologban. Még a kézi, bowdenes megoldás is jobb. Trabantéknál minden bizonnyal azt csinálták volna .... A végállás-kapcsolós megoldást én azért vetettem el, mert amikor a zsalulap az egyik végállásába ér, ott a kis kapcsoló megszakítja az áramkört. Ámde akkor hogyan tovább? Amig nem piszkálja ki abból a poziciójából az ember, soha többé nem fog (így visszafelé sem) megmoccanni, hiszen a kéthuzalos áramkőre eleve meg van szakítva. Lehetne persze az egészet egy mini időzítő-elektronikával megfejelni, hogy csakis bizonyos ideig működjön a tiltás, ám már az is bonyolítja ... Gondolkoztam egy flip-flop áramkörös IC-ben, de azzal is csupán ott vagyok - a vezérlő áram kapcsolása - mivel? Kis relékkel, tranzisztorokkal, esetleg tirisztorokkal. Szó ami szó, nekem a legegyszerűbb módszerem az volt, egy sima ellenállás eméssze fel a motor felesleges hajtóerejét. Aztán - valami időzítő talán gyárilag csak van benne, miután egy idő elteltével már nem hajt tovább a motor. (lehetséges, hogy a kapcsolójában van elrejtve a csoda?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 1 Elküldve Március3, 2017 Megoszt Elküldve Március3, 2017 2 órája, L.Fazakas írta: Kiváncsi lettem volna arra a "végállás-kapcsolós" megoldásra. Én bizony elég sokat agyaltam valami mechanikusan mikrokapcsolós kis elektronikán, akár optocsatolós végállásos megoldásban is, de valójában nem igazán ér annyit az egész, hogy holmi bonyolult elektronikákkal ügyeskedjünk - egy ilyen piti dologban. Még a kézi, bowdenes megoldás is jobb. Trabantéknál minden bizonnyal azt csinálták volna .... A végállás-kapcsolós megoldást én azért vetettem el, mert amikor a zsalulap az egyik végállásába ér, ott a kis kapcsoló megszakítja az áramkört. Ámde akkor hogyan tovább? Amig nem piszkálja ki abból a poziciójából az ember, soha többé nem fog (így visszafelé sem) megmoccanni, hiszen a kéthuzalos áramkőre eleve meg van szakítva. Lehetne persze az egészet egy mini időzítő-elektronikával megfejelni, hogy csakis bizonyos ideig működjön a tiltás, ám már az is bonyolítja ... Gondolkoztam egy flip-flop áramkörös IC-ben, de azzal is csupán ott vagyok - a vezérlő áram kapcsolása - mivel? Kis relékkel, tranzisztorokkal, esetleg tirisztorokkal. Szó ami szó, nekem a legegyszerűbb módszerem az volt, egy sima ellenállás eméssze fel a motor felesleges hajtóerejét. Aztán - valami időzítő talán gyárilag csak van benne, miután egy idő elteltével már nem hajt tovább a motor. (lehetséges, hogy a kapcsolójában van elrejtve a csoda?) https://data.hu/get/10354231/Behr_es_Delphi_futes_javitasa.doc Link to comment Megosztás: More sharing options...
E KADETT Elküldve Március3, 2017 Megoszt Elküldve Március3, 2017 Sziasztok. Van egy 99-es x20dtl g astram. Tegnap kb 350 km megtétele után elkezdett rángatni, majd a fordulatszám mérő álló helyzetben elkezdett gyorsan ugrálni, és az autó leállt. kb 2-3 percig indítózgattam, többször semmi. Majd vártam egy percet, indítom és mintha semmi sem történt volna egyből indult. jöttem is vele még 100 km-t hibátlanul. Ma reggel, kb 2 km után ugyan ez a jelenség. Gázolaj szűrő egy hete lett cserélve. Esetleg tudnátok segíteni. Köszönöm előre is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atala Elküldve Március3, 2017 Megoszt Elküldve Március3, 2017 12 órája, L.Fazakas írta: Kiváncsi lettem volna arra a "végállás-kapcsolós" megoldásra. .... A végállás-kap...... Lehetne persze az egészet egy mini időzítő-elektronikával megfejelni, hogy csakis bizonyos ideig működjön a tiltás, ám már az is bonyolítja ... Gondolkoztam egy flip-flop áramkörös IC-ben, de azzal is csupán ott vagyok - a vezérlő áram kapcsolása - mivel? Kis relékkel, tranzisztorokkal, esetleg tirisztorokkal. Szó ami szó, nekem...... Nem egy nagy dolog, 2 kapcsoló kell és 2 dióda. Pici kézügyesség és ennyi. Egyik irányba elindul és a dióda visszafele pólust vált. De amint látom feltöltötték a doksit, én az alapján készítettem el csak a diódákat meg kellett cserélni, mert nem jó irányba ment. Ha beleugrasz kikekeresem a hsz-t h mit kellett megfordítani, h jó legyen. Kényelmesen óra alatt megvolt. Be-ki szereléssel együtt. Ez volt kb 2 éve és azóta is hibátlan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
L.Fazakas Elküldve Március3, 2017 Megoszt Elküldve Március3, 2017 (edited) 12 órája, Atala írta: Kényelmesen óra alatt megvolt. Be-ki szereléssel együtt. Ez volt kb 2 éve és azóta is hibátlan. Én az ellenállást, azzal a fólia-átvágással együtt - kb. ugyanennyi idő alatt "szereltem be". (mert forrasztani haza is kellett vinni) De még a komplett légszabályzónak a ki- és beszerelése is bőven beleférhet annyi időbe. Persze én a motortartó csavarokat egyből kicseréltem - már az első szétszerelésnél - sima keresztfejes csavarokra, mert annyira tele volt a hócipőm az eredeti opeles 4,5-es kulcsnyílású s hatlapfejű csavarokkal. Ahol valójában hely se nagyon van, oszt még akkor bírkózzon az ember - a hülye német csavarokkal. Így meg - egy rövid marokcsavarhúzó - oszt jónapot! A kesztyűtartó kivétele durván 5 perc ... És én egyáltalán nem vagyok ám Opel autószerelő ... Módosítva Március4, 2017 : L.Fazakas 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts