astra Elküldve November30, 2016 Megoszt Elküldve November30, 2016 On 2016. 11. 24. at 18:41, tgabika76 írta: 1., Jó volna tudni hogy van-e fűtéscsapod? Bár mivel azt írod hogy a radiátorba nem jut el a hűtőfolyadék, gyanítom hogy van (az újabbakon nincsen) 2., Mivel cseréltek fűtőradiátort, elég valószínű hogy ki volt már szedve a középkonzol. Ott viszont ha a fűtés kezelőpaneljén a hőmérsékletállító tekerő bowdenjét nem jól akasztják be, akkor hiába tekered a kart a meleg állás felé, nem húz meg eléggé a bowden, és nem fog jönni a meleg. nem tudom az évjáratodat mm. a kocsidét talán 2001töl csak a klimásokban van fütéscsap , nézz utána mert ha van akkor lehet az a problem. helyesbitek 2000-tol nincs fütéscsap a g asztrákban most tudtam meg egy opel szervizben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kalmim Elküldve November30, 2016 Megoszt Elküldve November30, 2016 15 órája, toma2105 írta: Ha egyik légtömegmérővel sem volt jó aķkor én ellenőrizném a rá menő kábelt, meg a csatit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kalmim Elküldve November30, 2016 Megoszt Elküldve November30, 2016 (edited) Haho Az öszes vezetékét ki mértem ami a légtömegméröre megy plusz a fojtoszelepét is plusz közbe mozgatam öket de nem találtam szakadást. A csatit is mozgatam járo motornál.Probáltam a vezeték kötegeket is egybe mozgatni akkor volt hogy járo motornál jelentkezet a hiba de ugyanojan mozdulatal sose sikerült ujra elöidézni de mindig a vezérlö környékén mozgatásra reagált. Azt vetem észre hogy csak meleg motornál jelentkezik a hiba. p Módosítva November30, 2016 : kalmim Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bombero Elküldve November30, 2016 Megoszt Elküldve November30, 2016 37 perce, kalmim írta: Haho Az öszes vezetékét ki mértem ami a légtömegméröre megy plusz a fojtoszelepét is plusz közbe mozgatam öket de nem találtam szakadást. A csatit is mozgatam járo motornál.Probáltam a vezeték kötegeket is egybe mozgatni akkor volt hogy járo motornál jelentkezet a hiba de ugyanojan mozdulatal sose sikerült ujra elöidézni de mindig a vezérlö környékén mozgatásra reagált. Azt vetem észre hogy csak meleg motornál jelentkezik a hiba. p A légtömegmérő is olyan mint a lambdaszonda. Csak Bosch-t érdemes belőle venni. Én pár hete cseréltettem. Csak a Bosch-t fogadta el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kalmim Elküldve November30, 2016 Megoszt Elküldve November30, 2016 (edited) 52 perce, Bombero írta: A légtömegmérő is olyan mint a lambdaszonda. Csak Bosch-t érdemes belőle venni. Én pár hete cseréltettem. Csak a Bosch-t fogadta el. Nem emlékszem milyen az eredeti de lehet nem bosch.(azt hiszem siemens) Most Hüco van bent az nem tudom menyire jó. Módosítva November30, 2016 : kalmim Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hard-ex Elküldve December1, 2016 Megoszt Elküldve December1, 2016 20 órája, Janó32 írta: Ez egy Patrolline HPS riasztó? Szia. Fogalmam sincs, de rájöttem a megoldásra. Az immobilizert kell 4 másodpercig ott tartani a helyén és inaktiválja a riasztót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
outsider Elküldve December1, 2016 Megoszt Elküldve December1, 2016 15 órája, Bombero írta: A légtömegmérő is olyan mint a lambdaszonda. Csak Bosch-t érdemes belőle venni. Én pár hete cseréltettem. Csak a Bosch-t fogadta el. 14 órája, kalmim írta: Nem emlékszem milyen az eredeti de lehet nem bosch.(azt hiszem siemens) Most Hüco van bent az nem tudom menyire jó. Nemtom milyen motorról van szó, nekem a gyári "légtömegmérő" (MAP) Delphi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsuveg Elküldve December1, 2016 Megoszt Elküldve December1, 2016 20 hours ago, astra said: nem tudom az évjáratodat mm. a kocsidét talán 2001töl csak a klimásokban van fütéscsap , nézz utána mert ha van akkor lehet az a problem. helyesbitek 2000-tol nincs fütéscsap a g asztrákban most tudtam meg egy opel szervizben. Koszi, az auto mar szerelonel van. amint kiderult a hiba megirom Link to comment Megosztás: More sharing options...
kalmim Elküldve December1, 2016 Megoszt Elküldve December1, 2016 (edited) 6 órája, outsider írta: Nemtom milyen motorról van szó, nekem a gyári "légtömegmérő" (MAP) Delphi. Ma megnéztem az eredetit jól gondoltam siemens volt benne. Amugy x18xe1 motorol van szo.Itt a forumon keresgélve valaki azt irta hogy a Hüco gyári minöség akkor talán anak jonak kell lenie. Megint tanácstalan vagyok. Légtömegmérö a kábelkötdeg vagy a vezérlön kivül okozhat más ilyen hibakodot? Valakinek ötlet? Módosítva December1, 2016 : kalmim Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kölyök Elküldve December1, 2016 Megoszt Elküldve December1, 2016 3 órája, kalmim írta: Ma megnéztem az eredetit jól gondoltam siemens volt benne. Amugy x18xe1 motorol van szo.Itt a forumon keresgélve valaki azt irta hogy a Hüco gyári minöség akkor talán anak jonak kell lenie. Megint tanácstalan vagyok. Légtömegmérö a kábelkötdeg vagy a vezérlön kivül okozhat más ilyen hibakodot? Valakinek ötlet? Zsir uj bontatlan gyari legtomegmero. Hasonlot vegigjatszottam veztengely jeladoval. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Maverick087 Elküldve December2, 2016 Megoszt Elküldve December2, 2016 On 2016. 11. 26. at 10:25, hosszug írta: Sziasztok! Lassan egy hónapja kezdődött a fordulatszám ingadozásom, 1 hete voltam olajcserén cseréltünk benzinszűrőt, valamint gyertyákat, a szerelőm az NGK-át javasolta úgyhogy az került bele. Ezek után sem javult a helyzet hidegen fel-le ugrált alapjáraton is a mutató, menet közben is érezhető volt. Fórumon olvastam hogy érdemes az EGR-t és fojtószelepet kitakarítani. Tegnap a leírásoknak köszönhetően meg is történt mondjuk az EGR-t nem találtam nincs benne. A fojtószelepet, valamint csöveket, légtömegmérőt, légszűrőházat kitakarítottam a fojtószelep kapott egy új tömítést. Tisztításhoz denaturált szeszt, és féktisztítót használtam. Összeraktam és mint új korában a fordulatszám kicsit sem mozdult ki. Üdv: Gábor Szia, Köszi az infot. Én is szeretném megcsinálni a hétvégén. Ezeken az instrukciókon kívül, oda kell figyelni valami másra is? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Maverick087 Elküldve December2, 2016 Megoszt Elküldve December2, 2016 Sziasztok, '99-es G Astra, első szélvédő, alsó díszlécét cserélte már valaki? A fémmerevítőnek, az enyémben teljesen vége van. Chromax-on van utángyártott és gyári, 5-12.000 Ft-tal, Melyiket érdemes? Köszönettel Link to comment Megosztás: More sharing options...
peacetrang Elküldve December2, 2016 Megoszt Elküldve December2, 2016 (edited) 33 perce, Maverick087 írta: Sziasztok, '99-es G Astra, első szélvédő, alsó díszlécét cserélte már valaki? A fémmerevítőnek, az enyémben teljesen vége van. Chromax-on van utángyártott és gyári, 5-12.000 Ft-tal, Melyiket érdemes? Köszönettel Szia! Többen is cseréltük már, szokásos probléma. Van, aki a gyárira esküszik, mert a 2 szélén -elvileg- az felfekszik szépen. Én utángyártottra cseréltem, kevésbé pontosan illeszkedik, a 12ezres gondolom jobb egy fokkal. Módosítva December2, 2016 : peacetrang 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
outsider Elküldve December2, 2016 Megoszt Elküldve December2, 2016 On 2016. 11. 26. at 10:25, hosszug írta: Sziasztok! Lassan egy hónapja kezdődött a fordulatszám ingadozásom, 1 hete voltam olajcserén cseréltünk benzinszűrőt, valamint gyertyákat, a szerelőm az NGK-át javasolta úgyhogy az került bele. Ezek után sem javult a helyzet hidegen fel-le ugrált alapjáraton is a mutató, menet közben is érezhető volt. Fórumon olvastam hogy érdemes az EGR-t és fojtószelepet kitakarítani. Tegnap a leírásoknak köszönhetően meg is történt mondjuk az EGR-t nem találtam nincs benne. A fojtószelepet, valamint csöveket, légtömegmérőt, légszűrőházat kitakarítottam a fojtószelep kapott egy új tömítést. Tisztításhoz denaturált szeszt, és féktisztítót használtam. Összeraktam és mint új korában a fordulatszám kicsit sem mozdult ki. Üdv: Gábor NGK felejtős. Csak gyári, ráadásul olcsóbb is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Janó32 Elküldve December2, 2016 Megoszt Elküldve December2, 2016 2 órája, Maverick087 írta: Szia, Köszi az infot. Én is szeretném megcsinálni a hétvégén. Ezeken az instrukciókon kívül, oda kell figyelni valami másra is? Köszi Gyári gyújtógyertyát inkább, abból is a belevalót (1 pólusú vs 2 pólusú). Továbbá még ezt is fusd át EGR tisztítás előtt. Mi elfelejtettük a tűfuratot, pedig annyira megtisztítottuk kívül/belül. Most lehet hogy teljesen szét kell bontanom és dobhatom el az új gyári tömítést is? Nem tudom h hol van rajta, ha láttuk volna biztosan nem marad ki... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Maverick087 Elküldve December2, 2016 Megoszt Elküldve December2, 2016 3 órája, Janó32 írta: Gyári gyújtógyertyát inkább, abból is a belevalót (1 pólusú vs 2 pólusú). Továbbá még ezt is fusd át EGR tisztítás előtt. Mi elfelejtettük a tűfuratot, pedig annyira megtisztítottuk kívül/belül. Most lehet hogy teljesen szét kell bontanom és dobhatom el az új gyári tömítést is? Nem tudom h hol van rajta, ha láttuk volna biztosan nem marad ki... 5-ször olvastam el amit írtál, még így is nehezen emészthető Szóval mi ez a tűfurat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
outsider Elküldve December2, 2016 Megoszt Elküldve December2, 2016 (edited) On 2016. 12. 02. at 9:41, Janó32 írta: Gyári gyújtógyertyát inkább, abból is a belevalót (1 pólusú vs 2 pólusú). Továbbá még ezt is fusd át EGR tisztítás előtt. Mi elfelejtettük a tűfuratot, pedig annyira megtisztítottuk kívül/belül. Most lehet hogy teljesen szét kell bontanom és dobhatom el az új gyári tömítést is? Nem tudom h hol van rajta, ha láttuk volna biztosan nem marad ki... On 2016. 12. 02. at 13:01, Maverick087 írta: 5-ször olvastam el amit írtál, még így is nehezen emészthető Szóval mi ez a tűfurat? https://goo.gl/photos/bA5eSfd65FPQxKMK8 Ezen a képen a jobb oldali csőnek a furata... https://goo.gl/photos/GvJS1ebyJG3aV6XN7 Ezen a képen szintén jobb oldal, felülről a második cső. A szelepfedél felől jön rá egy kis gumicső, bilincs nélkül... Módosítva December3, 2016 : outsider Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve December2, 2016 Megoszt Elküldve December2, 2016 7 órája, Maverick087 írta: Sziasztok, '99-es G Astra, első szélvédő, alsó díszlécét cserélte már valaki? A fémmerevítőnek, az enyémben teljesen vége van. Chromax-on van utángyártott és gyári, 5-12.000 Ft-tal, Melyiket érdemes? Köszönettel Én utángyártottat vettem. Nem venném meg még egyszer!! Állandóan kipattan a helyéről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsoca25 Elküldve December2, 2016 Megoszt Elküldve December2, 2016 8 órája, Maverick087 írta: Sziasztok, '99-es G Astra, első szélvédő, alsó díszlécét cserélte már valaki? A fémmerevítőnek, az enyémben teljesen vége van. Chromax-on van utángyártott és gyári, 5-12.000 Ft-tal, Melyiket érdemes? Köszönettel Én nem rég cseréltem,utángyártottat vettem jól illeszkedik a széleknél is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Janó32 Elküldve December2, 2016 Megoszt Elküldve December2, 2016 2 órája, outsider írta: https://lh3.googleusercontent.com/MwjX9a3Patc2ebt0XHFAf9XQ5tf_VZRgKEEUdBJqE_EGl428zaxrFeV-fCKFB6HGxY2wrtWnsBYgtiXzibYYkogZcbi-KigadAhowbuYgpbd5Rkz5K7_fdfbttCbj5MNN7NA8z08DLDkF307DnHLFvV5MyU-JlmqsTQRfLFRiIOdrnavu7cOUAFvLwyg7mKhFUgZTLARM2Bo7IJFwH1zcrPm4XNHqQDZ67z3YP-wa6_3jFoDG_MusPJKUDE8fFbi3bJkNsaNiMWjUSMH0YWcdZy-d_KYPeNW5pJRyr5ySjer42h-iDuo3xikPC7EU3X8gBhFQ0_HQS42BvJKK_FeK1c_nNa25lemXmDKEpxeRJqk2EWxk8yg9ioOt6ZNKeocWpOukJCg2Pn8JMnKBDFwT4vYygSaYnRq8KOk8U7sJUa0izgEmmYSHV6ragH2L1trJVSrrBIXu2guOSGG57P-snYsC6whYu5CERFWPTfEpuBb2vSkwWjKlkNjKTwl9DCjOtl1gOyDDHjWIdV_4Y7BZ45cYn3ays5eihYGUhN0k-Ue8Gx4bUHXzRRpP4kk74EOhRelPPX582wYjimHE-ejatiDFKNYpdOZKWma5HzbYqCoNv_e=w1219-h914-no Ezen a képen a jobb oldali csőnek a furata... https://lh3.googleusercontent.com/8mQfR61on18na1m9c77PEmiOwNoC6T4abT_qPKeuRjhF3vEpyvlHrdsoq-FXNgHEYu-A9N8KyLWQeBEHZ3eGaYBBLWOgdJLpQojk49PLQP_ff7mPpaVX7xWsm3wRC0tWB1-IK-JD5d_IjO1PjfjrC6XqCSK0nPdpmEBWcikTYaTOgYWrLPMCX5S8htJGegY5XHJdwFNQlEz5IJUtUAFetS4WbGRiWu0DzNQVhe-lAR0NH1-2gIplfznb6lm36-w-ECN_5-_veRIJOl6IJfSdjfJ--oItd1Q6MybJQYeDxY9zpdqkeYSiHvBcsrHu1muGlqX63_RKwtXX3WfSZZoJHnA6f7ydAZvzcVNDVkTHcfY42SQwpxL6InlA_hpuyP_o1TI_TMvLVUevWJPn4a77QgicrNFENKZcmdOldg3RD890clpqj-8jHC6uvpzaLDAAsKMkY72v5mB7qvU-2xolV9DbNihAskAehSf_U44KePHbhmJgPKMr_2FsJ1WX99YZtbsRC7kohxBo1z6_W-ZQzhPnqBlhIqBcabXNqFNZdVz377QPS21yyJeJpNz1WGv03T_rKH3SyrCLRdjkaAQQ0U5M-LVC-De2mAfZBZmfbsLlASu6=w1219-h914-no Ezen a képen szintén jobb oldal, felülről a második cső. A szelepfedél felől jön rá egy kis gumicső, bilincs nélkül... Lehet h ennek tisztításához nem is kell újra mindent darabokra szednem?.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Maverick087 Elküldve December2, 2016 Megoszt Elküldve December2, 2016 26 perce, Janó32 írta: Lehet h ennek tisztításához nem is kell újra mindent darabokra szednem?.... Köszönöm a linkedet, de nekem nem jelenik meg hozzá semmi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hosszug Elküldve December2, 2016 Megoszt Elküldve December2, 2016 11 órája, Maverick087 írta: Szia, Köszi az infot. Én is szeretném megcsinálni a hétvégén. Ezeken az instrukciókon kívül, oda kell figyelni valami másra is? Köszi Szia. Én is ezen leírás alapján álltam neki, mielőtt neki állnál tömítést szerezz be a fojtószelepház alá. Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve December2, 2016 Megoszt Elküldve December2, 2016 12 órája, Maverick087 írta: Sziasztok, '99-es G Astra, első szélvédő, alsó díszlécét cserélte már valaki? A fémmerevítőnek, az enyémben teljesen vége van. Chromax-on van utángyártott és gyári, 5-12.000 Ft-tal, Melyiket érdemes? Köszönettel Én is az olcsóbbikat vettem.A bal oldalán kicsit eláll.5 ezerért hagy álljon 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve December2, 2016 Megoszt Elküldve December2, 2016 4 órája, gezoli írta: Én utángyártottat vettem. Nem venném meg még egyszer!! Állandóan kipattan a helyéről. És ha fogóval kicsit összenyomod a fém merevítőt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Maverick087 Elküldve December2, 2016 Megoszt Elküldve December2, 2016 2 órája, hosszug írta: Szia. Én is ezen leírás alapján álltam neki, mielőtt neki állnál tömítést szerezz be a fojtószelepház alá. Üdv Alá? Azt hittem csaj a fojtószelepház éa a szívócső között van?! NEKTEK működik a link, outsider-től? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts