mackosajt Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Jó lesz az mechanikus érzékelőnek is, azaz két vékonyka acéllap,ami ha elkopott a betét azonnal hozzáér a tárcsához (fém a fémen...) csikorgó hanggal fog jelezni.... :D suzukin talán. :D Opel esetében ez tényleg egy "szenzor", csak mindössze annyit csinál, hogy ha elkopott a betét, akkor jelez a lámpa a műszerfalon. nem lemezek nyiszorognak. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 suzukin talán. :D Opel esetében ez tényleg egy "szenzor", csak mindössze annyit csinál, hogy ha elkopott a betét, akkor jelez a lámpa a műszerfalon. nem lemezek nyiszorognak. :D Biztos nem! Lehet az újabb kiadásúakon igen, de az enyémen sem volt elektromos visszajelzés (2000 évi) csak a mechanikus érzékelő. Én magam szedtem szét, szóval ez biztos így van. Egyedüli elektromos kütyü -jeladó a sebesség és az ABS szenzor volt a kerekeknél :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
profile Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 suzukin talán. :D Opel esetében ez tényleg egy "szenzor", csak mindössze annyit csinál, hogy ha elkopott a betét, akkor jelez a lámpa a műszerfalon. nem lemezek nyiszorognak. :D Astrában, ha nincs benne BC, akkor bizony a lemezek nyiszorognak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kardos Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 suzukin talán. :D Opel esetében ez tényleg egy "szenzor", csak mindössze annyit csinál, hogy ha elkopott a betét, akkor jelez a lámpa a műszerfalon. nem lemezek nyiszorognak. :D Pláne ha nem a gagyi utángyártott vackot rakják bele és lecsipik vagy odaszigetelőszalagozzák valamihez a szenzor érzékelőjét... mint nekem az omegán anno.... meg azon is csodálkoztam hogy a szintszabályzó miért nem emel rá a csomira ha meg van pakolva....hát azért mert a szintszab.os lengéscsillapito 60huffal drágább lett vóna a nemtom milyen cégnek akié volt előttem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 A fék nem játék!!!Ha zöldfülű vagy, az nem gond,senki sem született műszaki zseninek, ezesetben viszont eszedbe se jusson a fékeket piszkálni!Bízd szakemberre az átvizsgálást és a tisztítást. A kopásérzékelő pedig egy szenzor, ami a fékbetét minimális vastagságának elérésekor érintkezik a féktárcsával és visszajelzővel figyelmeztet a cserére.(Ha el van látva ilyennel az autód...) A fékbetét minimális vastagsága 2mm, (de én már 5mm-es betétet nem tennék vissza...) A féktárcsa minimális vastagsága, ahogy Qpack mondta 21-22mm, motortól függően.(1.7 l-ig 21mm, fölötte 22.)Ha ezt elérte, akkor csere. :D :D Természetesen nem is gondoltam arra, hogy én essek neki és szétberháljam az egész fék mechanizmust mert ez nem bicikli ugyebár. :D Azt meg tudom azért csínálni magamnak. :D Köszi neked is a választ. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 nekemis nyikorgott kis sebességnél, illetve bizonyos helyzetekben kanyarodáskor (úgy, hogy nem fékeztem) ennek az lett az eredménye, hogy lett 1db vasig kopott és 3 db 60%-os fékbetétem... kicseréltem a tárcsákat meg a betéteket, azóta jó az pedig nem jó... ahol elkopott a betét teljesen, ott szorul a féknyereg csúszkája, fel kell újítani a nyerget... különben az új garnitúra is hasonlóan fog kopni. Amúgy meg vannak betétek, amik alapvetően hajlamosak kicsit a nyikorgásra, mint pl a ferodo-k. Mondjuk engesztelnek nagyobb fékerővel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
profile Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 az pedig nem jó... ahol elkopott a betét teljesen, ott szorul a féknyereg csúszkája, fel kell újítani a nyerget... különben az új garnitúra is hasonlóan fog kopni. Amúgy meg vannak betétek, amik alapvetően hajlamosak kicsit a nyikorgásra, mint pl a ferodo-k. Mondjuk engesztelnek nagyobb fékerővel :D szerintem is valami hasonló lehetett, amikor cseréltem atomjaira szedtem és kipucoltam meg megkentem. most jó. ja tényleg: hátsó féknél ha sérült a munkahenger porvédője, akkor a komplett féknyereg cserés? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Astrában, ha nincs benne BC, akkor bizony a lemezek nyiszorognak... milyen lemezek? muti már egy képet, mert komolyan nem tom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
profile Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 milyen lemezek? muti már egy képet, mert komolyan nem tom. várjál lemegyek a garázsba és hozok egyet neked... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 várjál lemegyek a garázsba és hozok egyet neked... köszi, kíváncsi vagyok, mert epc-ben nem találtam semmit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
profile Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 milyen lemezek? muti már egy képet, mert komolyan nem tom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 ilyen opel fékbetétet sem láttam még :D ez mellesleg eléggé el volt már kopva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
profile Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 ilyen opel fékbetétet sem láttam még :D ez mellesleg eléggé el volt már kopva. ez gyári fékbetét, a másik oldalán ottvan a GM jel. Ez az a betét, amit fentebb már említettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 közben sikerült megtalálnom, de komolyan mondom, kezdek kiakadni, hogy 1-2 dolgot miként változtattak meg. 98-ig pl. nem ilyenek a betétek, 98-tól lettek ilyenek. Viszont 98 utániban nem láttam, milyen a kopásjelzős(bc-s), vagyis nem találtam rá. biztos van, csak most bénázok. :D ma is tanultam újat. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Azért azt jó lenne tisztázni, hogy fékezésnél nyikorog, vagy mondjuk gurulás közben. Fékezésnél nem árt, ha a betét hozzér a tárcsához :D Fékezéskor nyikorog. :D Amikor lassan megyek, és lightosan fékezek, kicsit égő föleg ha más is hallja. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Fékezéskor nyikorog. :D Amikor lassan megyek, és lightosan fékezek, kicsit égő föleg ha más is hallja. :D Ha sikerült az előző tulajnak megégetni a betéteket (üvegesre), simán adhat nyikorgó hangot, vagy tényleg nagyon le vannak kopva a betétek és fém - fémen effektus.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szepi Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Ha sikerült az előző tulajnak megégetni a betéteket (üvegesre), simán adhat nyikorgó hangot, vagy tényleg nagyon le vannak kopva a betétek és fém - fémen effektus.... :D ...az első eset jobbára csak a fékhatást rombolja, a második a tárcsát is nyamikázza rendesen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Smith Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Hello! Betét csere,vagy fel kell csiszolni a felületét ritka vászonnal,régebben már csináltam és mexünt a nyikorgás! (egy ideig)!! Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
lunimaci Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Sziasztok! Nemrég vettem egy 98-as X14XE-s motorú Astrát. Talán lényeg: benzin-gázos. A napokban elkezdett világítani a motorhiba lámpa; kifaggattam, és a következő kódokat dobta ki: 1405 - EGR - tudom, típushiba 1622 - ??? 1612 - ??? 0170 - ??? Az utóbbi háromra nincs megfejtés egyetlen elérhető kódtáblázatban sem. Külföldi fórumokon találtam: p1612 is immobiliser no or wrong signal - a motor viszont elindul P0170 Fuel trim - malfunction - ez Zafirára, de fogalmam sincs, mit jelent. 1622-ről sehol semmi. Valaki tud segíteni, hogy mit is jelenthetnek a hibakódok, és mit kezdjek veük? Még egy dolog: A héten csak gázzal jártam, mégis megevett annyi benzint 300km alatt, hogy a hétfőn még éppen nem világító tankszintjelző ma már elkezdett villogni. Ez mitől lehet? Előre is köszi a választ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Ha sikerült az előző tulajnak megégetni a betéteket (üvegesre), simán adhat nyikorgó hangot, vagy tényleg nagyon le vannak kopva a betétek és fém - fémen effektus.... :D Új autó, 3 hónapos 3500km-el, szóval szerintem ez ki van csukva.... De akkor miért csikorog? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Új autó, 3 hónapos 3500km-el, szóval szerintem ez ki van csukva.... De akkor miért csikorog? Én például poros környéken/utcában lakom és az enyém is rendszeresen nyikorog.... Ha ilyen fiatal az autó én kizárnám azért a kopott betéteteket....(vagy valami komoly hiba kell legyen ha ennyi idő alatt elkopott... Tartom a véleményem a hátsó dobfék tisztításhoz... Ki kell próbálni... Apropó elölről vagy hátulról jön a nyikorgás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Sziasztok! Nemrég vettem egy 98-as X14XE-s motorú Astrát. Talán lényeg: benzin-gázos. A napokban elkezdett világítani a motorhiba lámpa; kifaggattam, és a következő kódokat dobta ki: 1405 - EGR - tudom, típushiba 1622 - ??? 1612 - ??? 0170 - ??? Az utóbbi háromra nincs megfejtés egyetlen elérhető kódtáblázatban sem. Külföldi fórumokon találtam: p1612 is immobiliser no or wrong signal - a motor viszont elindul P0170 Fuel trim - malfunction - ez Zafirára, de fogalmam sincs, mit jelent. 1622-ről sehol semmi. Valaki tud segíteni, hogy mit is jelenthetnek a hibakódok, és mit kezdjek veük? Még egy dolog: A héten csak gázzal jártam, mégis megevett annyi benzint 300km alatt, hogy a hétfőn még éppen nem világító tankszintjelző ma már elkezdett villogni. Ez mitől lehet? Előre is köszi a választ! A 1622-es immó hibakód. Érdekes egyébként ez a dolog, mert ennek a vezérlőnek elvileg nem ezeket a hibakódokat kéne hoznia. Régi eltárolt hiba is lehet, tehát valszeg még az előző tulajnál szarakodott egyszer az immó, azt látod most. A 170-es kód szerintem a lambdával van összefüggésben. Az EGR meg egyértelmű, ki kell pucolni, esetleg ha gondolod, zárd is le :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 P1622 Immobilizer ID Does Not Match P1612 SBDS Interactive Codes P0170 Lambda P1405 egr http://www.troublecodes.net itt találtam rá az első kettőre. Lehet rá kéne tenni egy tech2-re, hogy mi a pontos baja az immoval, meg mi is pontosan az az 1612. Mert ahogy néztem, az 16xx-es kódok gyártó specifikusak, szóval valószínüleg a tech2 többet tud róla. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Én például poros környéken/utcában lakom és az enyém is rendszeresen nyikorog.... Ha ilyen fiatal az autó én kizárnám azért a kopott betéteteket....(vagy valami komoly hiba kell legyen ha ennyi idő alatt elkopott... Tartom a véleményem a hátsó dobfék tisztításhoz... Ki kell próbálni... Apropó elölről vagy hátulról jön a nyikorgás? nem lehet hogy fémforgács van a betét anyagába azzal akármit csinálsz akkor is nyikorog........... Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Én például poros környéken/utcában lakom és az enyém is rendszeresen nyikorog.... Ha ilyen fiatal az autó én kizárnám azért a kopott betéteteket....(vagy valami komoly hiba kell legyen ha ennyi idő alatt elkopott... Tartom a véleményem a hátsó dobfék tisztításhoz... Ki kell próbálni... Apropó elölről vagy hátulról jön a nyikorgás? előröl Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts