opel16v Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 Igen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 Igen :D köszi :D , de tennék hozzá egy kis Meta Gold adalékot is.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 köszi :D , de tennék hozzá egy kis Meta Gold adalékot is.... :D jól teszed! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 jól teszed! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
profile Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 És a Mobil Synt S 5W-40 ACEA A3, B3, B4 API SL,SJ,EC,CF DC 229.3 BMW LL-98 VW 502 00, 505 00 Opel GM-LL-B-025 Porsche Approved specifikációju olaj? (Z 12XEP ) énis ezt locsolom bele Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 énis ezt locsolom bele és milyen?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atis25 Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Sziasztok! Üdv Minden Kedves Szakinak. Gondoltam benézek, mert már igen régen voltam, és lenne 2 kérdésem remélem tudtok segíteni. Az egyik, hogy hogy a bánatba tudom kicserélni a benyaszűrőt. (Astra G z14xe) Sehogy sem boldogulok azokkal a bepattanó fülekkel, amik a csatlakozógyűrűn vannak. Szétgányolni meg nem akarom. Mert ha jól néztem ami most rajta van, az össze van építve a csővel, amit meg az újhoz adtak 2 csak külön gyűrű. A másik dolog, hogy meg van az "Astra G szervízkönyv 1998-", viszont a z14xe motort sikeresen kihagyták belőle. Így aztán túl sokra nem mentem velea motor terén. Van olyan könyv amiben ez a motortípus is benne van? Jó lenne kitakarítgatni amit ki kell, de ahhoz meg kellene egy motorleírás képekkel. Jah még egy dolog: Valamelyik nap néztem a zöldkártyámat, hogy mikor jár le, és találtam benne "érdekes" dolgot. Az második értéknél amit mérnek (nincs nállam így épp nem tudom, bocsi) a max. gyári érték 1,03 lehet,és a min talán 0,98, nekem 1,01 és van utána téve egy felkiáltó jel. Gondolom nem véletlen. Milyen hibára utalhat ez a magasabb érték. A szervíz top-ban feltettem ezeket de még válasz nem jött. Előre is köszia segítséget, és kellemes napot mindenkinek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
profile Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 és milyen?? nekem tökéletes. a motor nem szereti, mert nem akarja enni :D az előző tulaj is ezt rakta bele, én meg jövő héten cserélek olajat benne harmadszor, megint ez megy bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 nekem tökéletes. a motor nem szereti, mert nem akarja enni :D az előző tulaj is ezt rakta bele, én meg jövő héten cserélek olajat benne harmadszor, megint ez megy bele. Akkor ok! én is ilyet szeretnék bele, remélem szépen jár tőle a motor és nem kajálja. Hány km a csere intervallum nálad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
profile Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Akkor ok! én is ilyet szeretnék bele, remélem szépen jár tőle a motor és nem kajálja. Hány km a csere intervallum nálad? 12 ezrenként szoktam cserélni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Sziasztok! Én még nagyon zöldfülü vagyok ezekhez a dolgohoz amiket ti itt megtárgyaltok. Viszonrt nagyon érdekes is. Én és a mennyasszonyom ez év febr. 25-e óta vagyunk autótulajdonosok ( első kocsink és én vagyok az üzembe tartója). Vettünk egy 6 éves Astrát. Nagyon tuti kis jármű. Élvezet vezetni. Sajna a kollégám már megemlítette és én is észre vettem, hogy néha nyikorog a fékje a kocsinak. Ő azt mondta, hogy kopottak a féktárcsák és valószínüleg a pofák is. Azt szeretném meg kérdezni elsőre tőletek, hogy mennyi idő után érdemes cserélni a fékeket? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Ha kicsit nyikorog - elég betétet cserélni, de ha már erős a zaj: akkor valszeg a tárcsa is cserére érett. 1 tárcsa álltalában 2 de max 3 betétet bir ki szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boldizsar Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Sziasztok! Én még nagyon zöldfülü vagyok ezekhez a dolgohoz amiket ti itt megtárgyaltok. Viszonrt nagyon érdekes is. Én és a mennyasszonyom ez év febr. 25-e óta vagyunk autótulajdonosok ( első kocsink és én vagyok az üzembe tartója). Vettünk egy 6 éves Astrát. Nagyon tuti kis jármű. Élvezet vezetni. Sajna a kollégám már megemlítette és én is észre vettem, hogy néha nyikorog a fékje a kocsinak. Ő azt mondta, hogy kopottak a féktárcsák és valószínüleg a pofák is. Azt szeretném meg kérdezni elsőre tőletek, hogy mennyi idő után érdemes cserélni a fékeket? Vagy a hátsó tárcsaféket kellene megtisztítani... Nekem Hétvégén felnicsrével egybekötve ez lesz esedékes....Így kell csinálni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szepi Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Sziasztok! Én még nagyon zöldfülü vagyok ezekhez a dolgohoz amiket ti itt megtárgyaltok. Viszonrt nagyon érdekes is. Én és a mennyasszonyom ez év febr. 25-e óta vagyunk autótulajdonosok ( első kocsink és én vagyok az üzembe tartója). Vettünk egy 6 éves Astrát. Nagyon tuti kis jármű. Élvezet vezetni. Sajna a kollégám már megemlítette és én is észre vettem, hogy néha nyikorog a fékje a kocsinak. Ő azt mondta, hogy kopottak a féktárcsák és valószínüleg a pofák is. Azt szeretném meg kérdezni elsőre tőletek, hogy mennyi idő után érdemes cserélni a fékeket? A fékek cseréjének nincs időbeni intervalluma.Akkor kell cserélni, amikor elhasználódnak.Ha keveset használod -vagy ha sokat használod de hosszú távokra- az autódat, akkor nagyon sokáig nem kell cserélni.Ennek inkább kilóméterben lehet megközelítőleg megadni a csereperiódusát, de az is használatfüggő, ahogy az előbb írtam.Az egyetlen biztos módszer a szemrevételezés.Kerék le és megtekintés. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Köszi a válaszokat. Amikor megvettük az autót akkor 87221 km-volt benne. Azóta bele raktam olyan közel 300 km-t ( még nem vezettenm túlsokat). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Köszi a válaszokat. Amikor megvettük az autót akkor 87221 km-volt benne. Azóta bele raktam olyan közel 300 km-t ( még nem vezettenm túlsokat). Hali! Nézd meg az állapotát...ha jól emlékszem a tárcsa 21mm-ig kophat a betét pedig...azt jelzi a kopásjelző, lehet azt hallod! :D gondolom a tieden is hátul dob van... Én azt javaslom először a dobféknél..nézd meg a betét vastagságát egy kicsit csiszold meg és borítsd ki belőle a ferrodó porát, mert attól is szokott "zenélni", persze a tárcsánál ahogy írtam, nézdmeg nem e kopásjelző adja a hangot!!! :D ha ezeken túl vagy és még mindíg zenél..a nyereg leszerelés már annyira nem egyszerű, de ha van egy kis műszaki érzéked és szerszámod, akkor szedd szét, ha nincs elkopva a betét, akkor szedd ki és azt is csiszold meg egy kicsit..lehet felkémenyedett...így még használható utánna... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vicsor Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Hali! Nézd meg az állapotát...ha jól emlékszem a tárcsa 21mm-ig kophat a betét pedig...azt jelzi a kopásjelző, lehet azt hallod! :D gondolom a tieden is hátul dob van... Én azt javaslom először a dobféknél..nézd meg a betét vastagságát egy kicsit csiszold meg és borítsd ki belőle a ferrodó porát, mert attól is szokott "zenélni", persze a tárcsánál ahogy írtam, nézdmeg nem e kopásjelző adja a hangot!!! :D ha ezeken túl vagy és még mindíg zenél..a nyereg leszerelés már annyira nem egyszerű, de ha van egy kis műszaki érzéked és szerszámod, akkor szedd szét, ha nincs elkopva a betét, akkor szedd ki és azt is csiszold meg egy kicsit..lehet felkémenyedett...így még használható utánna... :D Húha. Na tényleg zöldfülü vagyok. Olyanokat írtál le, hogy kiguvadt a szemem olvasás közben. Hol találom azt a bizonyos kopásjelzőt? Ja, igen hátúl dobfékem van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Sziasztok! Én még nagyon zöldfülü vagyok ezekhez a dolgohoz amiket ti itt megtárgyaltok. Viszonrt nagyon érdekes is. Én és a mennyasszonyom ez év febr. 25-e óta vagyunk autótulajdonosok ( első kocsink és én vagyok az üzembe tartója). Vettünk egy 6 éves Astrát. Nagyon tuti kis jármű. Élvezet vezetni. Sajna a kollégám már megemlítette és én is észre vettem, hogy néha nyikorog a fékje a kocsinak. Ő azt mondta, hogy kopottak a féktárcsák és valószínüleg a pofák is. Azt szeretném meg kérdezni elsőre tőletek, hogy mennyi idő után érdemes cserélni a fékeket? Az enyim is nyikorog kis sebeségnél (Kicsit idegesítő :D ), pedig még csak 3500km van az autóban, és csak 3 hónapos... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
profile Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Az enyim is nyikorog kis sebeségnél (Kicsit idegesítő :D ), pedig még csak 3500km van az autóban, és csak 3 hónapos... :D állandóan hozzáér a betét a tárcsához. gyorsan meg fogja enni a betétet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 állandóan hozzáér a betét a tárcsához. gyorsan meg fogja enni a betétet... Azért azt jó lenne tisztázni, hogy fékezésnél nyikorog, vagy mondjuk gurulás közben. Fékezésnél nem árt, ha a betét hozzér a tárcsához :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szepi Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Húha. Na tényleg zöldfülü vagyok. Olyanokat írtál le, hogy kiguvadt a szemem olvasás közben. Hol találom azt a bizonyos kopásjelzőt? Ja, igen hátúl dobfékem van. A fék nem játék!!!Ha zöldfülű vagy, az nem gond,senki sem született műszaki zseninek, ezesetben viszont eszedbe se jusson a fékeket piszkálni!Bízd szakemberre az átvizsgálást és a tisztítást. A kopásérzékelő pedig egy szenzor, ami a fékbetét minimális vastagságának elérésekor érintkezik a féktárcsával és visszajelzővel figyelmeztet a cserére.(Ha el van látva ilyennel az autód...) A fékbetét minimális vastagsága 2mm, (de én már 5mm-es betétet nem tennék vissza...) A féktárcsa minimális vastagsága, ahogy Qpack mondta 21-22mm, motortól függően.(1.7 l-ig 21mm, fölötte 22.)Ha ezt elérte, akkor csere. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 [ A kopásérzékelő pedig egy szenzor, ami a fékbetét minimális vastagságának elérésekor érintkezik a féktárcsával és visszajelzővel figyelmeztet a cserére.(Ha el van látva ilyennel az autód...) Jó lesz az mechanikus érzékelőnek is, azaz két vékonyka acéllap,ami ha elkopott a betét azonnal hozzáér a tárcsához (fém a fémen...) csikorgó hanggal fog jelezni.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
profile Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 nekemis nyikorgott kis sebességnél, illetve bizonyos helyzetekben kanyarodáskor (úgy, hogy nem fékeztem) ennek az lett az eredménye, hogy lett 1db vasig kopott és 3 db 60%-os fékbetétem... kicseréltem a tárcsákat meg a betéteket, azóta jó Link to comment Megosztás: More sharing options...
balallaca Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Rossz hír! Ma sajnos 14 óra 5 perckor elltalálták a kicsikét hátulról. Egy fiat boldog tulajdonosa nem figyelt arra, hogy lekanyarodom és bumm. Szerencsére már elfordultam, így úgy néz ki, hogy csak a lökhárító sérült, az elrepedt, és az egyik lámpa tört össze. Lehet keresni alkatrészt, meg fényezőt, ha fizet a biztosítója! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 :D :D sajnálom....de ha tényleg "csak" ennyi sérült, akkor szerencséd volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts