gezoli Elküldve Április3, 2015 Megoszt Elküldve Április3, 2015 Üdv most szereztem be egy másik távirányitót de sajna sehogy nem tudom / tanitani / olvastam már több megoldást is de semmi valakinek van valami ötlete. Tech2!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Április3, 2015 Megoszt Elküldve Április3, 2015 Ha nincs benne abs akkor a vàltoban van a jeladó! Ha van benne akkor kerékcsapàgy! Enyèmben a nincs abs ès sajnos nekem is behalt tavaly ! 7000-8000 ft körül vettem a cromaxnál ès kb 10 perc vólt kicserèlni!! Bal első kerékagyban van a jeladó ha van benne ABS ha nincs! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ycsy Elküldve Április3, 2015 Megoszt Elküldve Április3, 2015 Bal első kerékagyban van a jeladó ha van benne ABS ha nincs! Bocs! Nekem egy 98 as gépem van! gyárilag x14xe-de az előző tulaj egyéb okokból motort cseréltetett és egy egy z14xe került bele! Kb 1 éve halt be a km órám ! ekkor cseréltem jeladót! (váltóban) ez az---> https://cromax.hu/40000000-elektromos-rendszer/41560000-jelado-erzekelo-gomba/41560588-sebesseg-jelado/144582-sebesseg-jelado-opel-astra-g kb 2 hónapja cseréltem ki mind a 2 első kerékagyat! És azokban nem volt semmiféle jeladó! De lehet ,hogy az újabb típusoknál van változás!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Április3, 2015 Megoszt Elküldve Április3, 2015 Bocs! Nekem egy 98 as gépem van! gyárilag x14xe-de az előző tulaj egyéb okokból motort cseréltetett és egy egy z14xe került bele! Kb 1 éve halt be a km órám ! ekkor cseréltem jeladót! (váltóban) ez az---> https://cromax.hu/40000000-elektromos-rendszer/41560000-jelado-erzekelo-gomba/41560588-sebesseg-jelado/144582-sebesseg-jelado-opel-astra-g kb 2 hónapja cseréltem ki mind a 2 első kerékagyat! És azokban nem volt semmiféle jeladó! De lehet ,hogy az újabb típusoknál van változás!! Mivel a Tiéd eredetileg X-es motoros ezért eredetileg bowdenes gázpedálos és a jelet a váltóról kapja a kilométeróra. A Z-ek már a kerékagyról. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ycsy Elküldve Április3, 2015 Megoszt Elküldve Április3, 2015 (edited) Mivel a Tiéd eredetileg X-es motoros ezért eredetileg bowdenes gázpedálos és a jelet a váltóról kapja a kilométeróra. A Z-ek már a kerékagyról. Ahha most megint okosabb lettem!! :) De nekem most is bowdenes!! Akkor nekem átrakták a pillangószelepházat meg mindent?! Jah meg a motorvezérlőm is x-es !! Módosítva Április3, 2015 : ycsy Link to comment Megosztás: More sharing options...
freedom Elküldve Április3, 2015 Megoszt Elküldve Április3, 2015 Tech2!!!!! igen Link to comment Megosztás: More sharing options...
asztalosbalazs81 Elküldve Április4, 2015 Megoszt Elküldve Április4, 2015 (edited) Sziasztok! Tegnap kivettem a műszeregységet(A Zafira)mert olajnyomás lámpa nem világít akkor sem ha ráadom a gyújtást. Viszont a műszeregység hátulján nincs égő az olajnyomás ikonnak! Bontsam tovább és beljebb lesz vagy az már gyárilag ledes és úgysem tudom javítani. Nincs T6 torx bitem, a Mentavillben meg tegnap 7000 forintért adtak volna egy készletet. :( Köszi! Módosítva Április4, 2015 : asztalosbalazs81 Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Április4, 2015 Megoszt Elküldve Április4, 2015 Sziasztok! Tegnap kivettem a műszeregységet(A Zafira)mert olajnyomás lámpa nem világít akkor sem ha ráadom a gyújtást. Viszont a műszeregység hátulján nincs égő az olajnyomás ikonnak! Bontsam tovább és beljebb lesz vagy az már gyárilag ledes és úgysem tudom javítani. Nincs T6 torx bitem, a Mentavillben meg tegnap 7000 forintért adtak volna egy készletet. :( Köszi! LED! Más hiba lesz ott szerintem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
asztalosbalazs81 Elküldve Április4, 2015 Megoszt Elküldve Április4, 2015 (edited) LED! Más hiba lesz ott szerintem! Van esetleg tipp, hogy mi lehet a hiba? Nagyon nehéz az összeszokás ezzel a kocsival. Szinte minden napra jön valami hiba. Tíz éves Toyota után nagyon elszomorító. Ahhoz két év alatt egyszer sem kellett hozzányúlnom. Módosítva Április4, 2015 : asztalosbalazs81 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolika77 Elküldve Április4, 2015 Megoszt Elküldve Április4, 2015 Sziasztok! Sajnos ráakadtam egy problémára ami nagyon zavar..Váltásnál elég nagyot kottyan a váltókar és rájöttem,hogy az a golyó van kikopva a rudon...Mit lehetne vele kezdeni??Valami tipp ötlet? köszönöm http://kepfeltoltes.hu/view/150404/DSC_0071_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/150404/DSC_0070_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
cstibi Elküldve Április4, 2015 Megoszt Elküldve Április4, 2015 (edited) Sziasztok! Tudna segíteni valaki, hogy Astra G'04 járó motor mellett eddig bármikor rápillantottam a kiegyenlítő tartályra, mindíg a bal oldali csőből hűtőfolyadékot láttam keringeni. Mi célt szolgál az itt keringő hűtőfoladék? Kérdezem ezt azért, mert a napokban hűtőfolyadék folt volt az autó alatt, elvittem szervízbe és termosztátot cseréltek. A csere óta a szivárgás megszűnt, de a kiegyenlítőben megszűt a keringés hideg és meleg motor mellett egyaránt. Mit ronthattak el? (Arra gondolok, hogy az injektort fűti "fűtötte" ez a folyadék) Köszönöm a segítséget. Módosítva Április4, 2015 : cstibi Link to comment Megosztás: More sharing options...
wakond Elküldve Április4, 2015 Megoszt Elküldve Április4, 2015 Sziasztok! Sajnos ráakadtam egy problémára ami nagyon zavar..Váltásnál elég nagyot kottyan a váltókar és rájöttem,hogy az a golyó van kikopva a rudon...Mit lehetne vele kezdeni??Valami tipp ötlet? köszönöm http://kepfeltoltes.hu/view/150404/DSC_0071_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/150404/DSC_0070_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Váltó kulissza felújítás. Nekem is kéne olyan 30-40 pénzbe lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolika77 Elküldve Április4, 2015 Megoszt Elküldve Április4, 2015 Váltó kulissza felújítás. Nekem is kéne olyan 30-40 pénzbe lesz. Az igen..Nem gyenge ára van...Épp most készülök,egy váltó rudazat állitásra mert kicsit akad a dolog...Remélem az segit egy picit a dolgon...Meg gondolkodtam rajta,hogy veszek egy másikat mármint kulisszát,de csak olyat amit kitudok próbálni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Április4, 2015 Megoszt Elküldve Április4, 2015 Ahha most megint okosabb lettem!! :) De nekem most is bowdenes!! Akkor nekem átrakták a pillangószelepházat meg mindent?! Jah meg a motorvezérlőm is x-es !! A motor ugyanaz az x és z motorkódnál egyaránt, csak a körülötte levő dolgokban különbözik, mint fojtószelep, ECU, katalizátor, lambdaszonda, ilyesmi. Az 1.6 dettó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Április4, 2015 Megoszt Elküldve Április4, 2015 Az igen..Nem gyenge ára van...Épp most készülök,egy váltó rudazat állitásra mert kicsit akad a dolog...Remélem az segit egy picit a dolgon...Meg gondolkodtam rajta,hogy veszek egy másikat mármint kulisszát,de csak olyat amit kitudok próbálni... Vagy ráhúzol egy méretben megfelelő zsugorcsövet, rámelegíted, levágod a felesleget, kész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantec Elküldve Április4, 2015 Megoszt Elküldve Április4, 2015 T Alex75! "... motor ugyanaz ..." Majdnem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
cstibi Elküldve Április4, 2015 Megoszt Elküldve Április4, 2015 (edited) Sziasztok! Tudna segíteni valaki, hogy Astra G'04 járó motor mellett eddig bármikor rápillantottam a kiegyenlítő tartályra, mindíg a bal oldali csőből hűtőfolyadékot láttam keringeni. Mi célt szolgál az itt keringő hűtőfoladék? Kérdezem ezt azért, mert a napokban hűtőfolyadék folt volt az autó alatt, elvittem szervízbe és termosztátot cseréltek. A csere óta a szivárgás megszűnt, de a kiegyenlítőben megszűt a keringés hideg és meleg motor mellett egyaránt. Mit ronthattak el? (Arra gondolok, hogy az injektort fűti "fűtötte" ez a folyadék) Köszönöm a segítséget. Ezt hiányolom:http://kepfeltoltes.hu/view/150404/2015-04-04_16.59.19_www.kepfeltoltes.hu_.png Módosítva Április4, 2015 : cstibi Link to comment Megosztás: More sharing options...
rozsav Elküldve Április4, 2015 Megoszt Elküldve Április4, 2015 Én abban a hitben éltem eddig, hogy az XEP-be már széria volt az ABS... nem az én autóm, ez z14xe kódú motor Link to comment Megosztás: More sharing options...
lawpapa Elküldve Április4, 2015 Megoszt Elküldve Április4, 2015 Helló!! meg tudja valaki mondani, hogy hol van a műszerfal fényerő szabályzó? úgy néz ki véletlenül sikerült letekerni, és egyátalán nem világít ha ráadom a világítást. köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Április4, 2015 Megoszt Elküldve Április4, 2015 Helló!! meg tudja valaki mondani, hogy hol van a műszerfal fényerő szabályzó? úgy néz ki véletlenül sikerült letekerni, és egyátalán nem világít ha ráadom a világítást. köszi. A világítás kapcsolón van rajta ;) jobb oldalon 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
lawpapa Elküldve Április4, 2015 Megoszt Elküldve Április4, 2015 ezer köszi :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
beghyn Elküldve Április4, 2015 Megoszt Elküldve Április4, 2015 Helló!! meg tudja valaki mondani, hogy hol van a műszerfal fényerő szabályzó? úgy néz ki véletlenül sikerült letekerni, és egyátalán nem világít ha ráadom a világítást. köszi. Bal térdednél a ködlámpa kapcsoló mellett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szpeki Elküldve Április5, 2015 Megoszt Elküldve Április5, 2015 (edited) Sziasztok! 2 kérdéssel fordulnék hozzátok! 1: Montanába jelent meg az a hiba, hogy a labdaszonda előfűtési áramkör nem jó! (P0030,P0170,P0135) nem tudom, hogy az 1-es jelzésű lábon mi megy be vagy ki! De ez a hiba vele! http://kepfeltoltes.hu/view/150405/IMG_20150405_134324_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Szerelhető ez? 2: az első szélvédő és a (ablakmosó) műanyagja között van egy gumi amibe van egy fém akármicsoda! Nekem a bal oldalon a fém szétrohadt és nem ül vissza a helyére! Lehet ilyet kapni külön? http://kepfeltoltes.hu/view/150405/IMG_20150405_134010_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Köszönöm a segítséget! Módosítva Április5, 2015 : szpeki 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantec Elküldve Április5, 2015 Megoszt Elküldve Április5, 2015 T szpeki! "... 2 ..." Szélvédő takaró alsó GM 90560029 Opel 1 63 860 ebay cromax.hu opelcentrum.hu 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
szpeki Elküldve Április5, 2015 Megoszt Elküldve Április5, 2015 T szpeki! "... 2 ..." Szélvédő takaró alsó GM 90560029 Opel 1 63 860 ebay cromax.hu opelcentrum.hu Köszönöm a korrekt választ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts