CseGa Elküldve Március25, 2015 Megoszt Elküldve Március25, 2015 nekem is ilyen és vadi új. Megkérdezhetem, hogy mennyibe fájt a mutatvány? Lassan nekem is cserés lesz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Március25, 2015 Megoszt Elküldve Március25, 2015 a szilentre figyeljetek oda 2fajta van, a boltban sem tudnak róla, a motortérben a tányérnak majdnem feküdnie kell a fémen azért vannak a tányér alján gumi pöttyök én már megjártam, idővel szétvágja a toronycsapágyakat ha eláll, a gumiban lévő fém rész mélysége eltérő a szilentekben. EZ TAPASZTALAT, NEM KAMU ÉS FIKCIÓ Link to comment Megosztás: More sharing options...
wakond Elküldve Március25, 2015 Megoszt Elküldve Március25, 2015 Megkérdezhetem, hogy mennyibe fájt a mutatvány? Lassan nekem is cserés lesz... Pássz!:) A márkára sem emlékszem miket vettem. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tyupi87 Elküldve Március26, 2015 Megoszt Elküldve Március26, 2015 Sziasztok! Volna egy olyan kérdés hogy a kéziféket hogyan tudom beállitani? Ki lett cserélve a bovden. A kar alatt a kis csavart ami feszíti a bovden már beállítottam Viszont a kézifék így sem fog. Mi lehet a gond ? Hogyan tudom beállitani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Március26, 2015 Megoszt Elküldve Március26, 2015 Sziasztok! Volna egy olyan kérdés hogy a kéziféket hogyan tudom beállitani? Ki lett cserélve a bovden. A kar alatt a kis csavart ami feszíti a bovden már beállítottam Viszont a kézifék így sem fog. Mi lehet a gond ? Hogyan tudom beállitani? Beállítás menete: -Föl kell bakolni az autót. -A kéziféket két kattanásig behúzni. -A karnál az állító csavart addig kell húzni míg a fék el kezd fogni. Hallod, hogy eléri a betét a dobot (jobb autóknál a tárcsát :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tyupi87 Elküldve Március26, 2015 Megoszt Elküldve Március26, 2015 Beállítás menete: -Föl kell bakolni az autót. -A kéziféket két kattanásig behúzni. -A karnál az állító csavart addig kell húzni míg a fék el kezd fogni. Hallod, hogy eléri a betét a dobot (jobb autóknál a tárcsát :) ) Tárcsás :) Holnap letesztelem. Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Március26, 2015 Megoszt Elküldve Március26, 2015 Tárcsás :) Holnap letesztelem. Köszi! A kézifék akkor is dob. :) A dobon belül van az állító. Az egyik kerékcsavar lyukon keresztül lehet állítani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Március26, 2015 Megoszt Elküldve Március26, 2015 Tiv., on 26 Mar 2015 - 5:09 PM, said: A kézifék akkor is dob. :) A dobon belül van az állító. Az egyik kerékcsavar lyukon keresztül lehet állítani. G Astránál? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Március26, 2015 Megoszt Elküldve Március26, 2015 G Astránál? :blink: Nebas...a :) Benéztem a topicot. :) Azt hittem a Vectrában vagyok. :) :) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Március26, 2015 Megoszt Elküldve Március26, 2015 A kézifék akkor is dob. :) A dobon belül van az állító. Az egyik kerékcsavar lyukon keresztül lehet állítani. Elárulom, hogy az enyém tárcsa! A kézifék is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Március26, 2015 Megoszt Elküldve Március26, 2015 Tiv., on 26 Mar 2015 - 5:34 PM, said: Nebas...a :) Benéztem a topicot. :) Azt hittem a Vectrában vagyok. :) :) Hehe! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Március26, 2015 Megoszt Elküldve Március26, 2015 Elárulom, hogy az enyém tárcsa! A kézifék is! Jólvan na. Mondtam már, hogy elbactam. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atala Elküldve Március26, 2015 Megoszt Elküldve Március26, 2015 Megkérdezhetem, hogy mennyibe fájt a mutatvány? Lassan nekem is cserés lesz... Annó nekem mondtak rá 56e HUFot csak a toronygumi csere, 40e alkatrész, mondom kösz. Máshol megcsináltattam 20ból (gyertya csere is volt akkor) , 12e volt de nekem is eláll, nem kopog, bal oldali volt egy kicsit elnyűve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
balu a kapitány Elküldve Március28, 2015 Megoszt Elküldve Március28, 2015 Sziasztok, nem tudjátok, hogy gyárilag milyen féktárcsa van elől? (márka?) Nagyon kellene vennem, találtam itt jó áron Delphi-t: http://mogauto.hu/page2/index.php?o=111&active=77081, de nem tudom, hogy a gyári is az-e benne? Illetve mliyen betétet érdemes venni és hol? Köszi, Balu Link to comment Megosztás: More sharing options...
borzd505 Elküldve Március28, 2015 Megoszt Elküldve Március28, 2015 Sziasztok! Régen jártam erre, de most is meglévő probléma miatt fordulok hozzátok. A jobb hátsó ajtó nem zár be KP zárral. Eleinte hol nyitott, hol zárt, de mostanra már teljesen működésképtelen. Nagyon sokan szenvedtetek már kábeltörési problémáktól, de ahogyan olvastam főleg a csomagtartó átvezetőnél fordul elő. Valószínűsítem, nálam is hasonló lehet a gond, de mielőtt nekiesnék leszakítani a patenteket, gondoltam megkérdeznélek benneteket, hogy mi a helyes módja az ajtókárpit levételének, ha le kell venni. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 1 Elküldve Március28, 2015 Megoszt Elküldve Március28, 2015 Sziasztok, nem tudjátok, hogy gyárilag milyen féktárcsa van elől? (márka?) Nagyon kellene vennem, találtam itt jó áron Delphi-t: http://mogauto.hu/page2/index.php?o=111&active=77081, de nem tudom, hogy a gyári is az-e benne? Illetve mliyen betétet érdemes venni és hol? Köszi, Balu GM méret 256/24, 21mm -nél kell cserélni a tárcsát 1db tárcsa 2pár fék betétet kibir.nekem Delphi van GM betét 9195144 vagy a gyári az ára már alacsonyabb. https://cromax.hu/10000000-fekrendszer/10050000-elso-fekrendszer/10050659-elso-fekbetet+fektarcsa-keszl_/146715-elso-fekbetet+tarcsa-keszlet-opel-astra-g Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bombero Elküldve Március28, 2015 Megoszt Elküldve Március28, 2015 (edited) Sziasztok, nem tudjátok, hogy gyárilag milyen féktárcsa van elől? (márka?) Nagyon kellene vennem, találtam itt jó áron Delphi-t: http://mogauto.hu/page2/index.php?o=111&active=77081, de nem tudom, hogy a gyári is az-e benne? Illetve mliyen betétet érdemes venni és hol? Köszi, Balu A 10-11-es elemek kellenek neked. A 9-es maga a kitt. A cikkszámok alapján máshol is szét tudsz nézni. A fékolaj meg: GM 931 65410 KAT 19 42 059 ha esetleg azt is cserélni akarsz. Módosítva Március28, 2015 : Bombero Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve Március28, 2015 Megoszt Elküldve Március28, 2015 Sziasztok! Két kérdéssel fordulnék hozzátok: Gyertyacsere lehet, hogy esedékes lenne, de mekkora kulccsal tudom kivenni? Eddig a lyukon benézve 16-os laptávúnak tűnik, de a csőkulcsom rövidnek bizonyult (a csukló stiftje felütközött a gyertya végére). Milyen hossz az ideális ennek a kivételéhez? A furat 80mm mély, én kb 40-nek mértem a gyertya hatlapolásától a végéig. Mekkora a dobféknél a minimum ferrodolvastagság ami még megfelelő? Jelenleg 5mm a betét, a dobon alig 1mm a váll. Elől 6-7mm a betét, a tárcsa majdnem 9mm. Az elsőknél nem félek a visszajelző miatt, de hátul semmi sincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Március28, 2015 Megoszt Elküldve Március28, 2015 (edited) Sziasztok! Két kérdéssel fordulnék hozzátok: Gyertyacsere lehet, hogy esedékes lenne, de mekkora kulccsal tudom kivenni? Eddig a lyukon benézve 16-os laptávúnak tűnik, de a csőkulcsom rövidnek bizonyult (a csukló stiftje felütközött a gyertya végére). Milyen hossz az ideális ennek a kivételéhez? A furat 80mm mély, én kb 40-nek mértem a gyertya hatlapolásától a végéig. Mekkora a dobféknél a minimum ferrodolvastagság ami még megfelelő? Jelenleg 5mm a betét, a dobon alig 1mm a váll. Elől 6-7mm a betét, a tárcsa majdnem 9mm. Az elsőknél nem félek a visszajelző miatt, de hátul semmi sincs. 16-os dugó kulcs hosszú hosszabbítóval! A betét vastagsága teljesen jó! Módosítva Március28, 2015 : gezoli Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve Március28, 2015 Megoszt Elküldve Március28, 2015 16-os dugó kulcs hosszú hosszabbítóval! A betét vastagsága teljesen jó! Hosszú dugókulcsra gondolsz? Mekkora a minimum hossz ami jó lehet? A tárcsánál a kettőt együtt kell mérni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Március28, 2015 Megoszt Elküldve Március28, 2015 Hosszú dugókulcsra gondolsz? Mekkora a minimum hossz ami jó lehet? A tárcsánál a kettőt együtt kell mérni? Amint hazaérek megmérem neked, de a készletekben egy rövid és egy hosszú hosszabbító szokott lenni. A hosszabb kell! Közben rákerestem 400mm hosszú!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wasquez Elküldve Március29, 2015 Megoszt Elküldve Március29, 2015 Sziasztok! A hátsó dobot, hogyan kell leszedni? A középső átmérős csonkon rugózik, nem akarom eltörni. Befújtam csavarlazítóval, jó alaposan megütögettem gumikalapáccsal, és próbáltam lefeszegetni, de nem ereszti el. Hogyan kell megfogni a lehúzáshoz, vagy hová lehet benyúlni a lefeszítéshez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wasquez Elküldve Március29, 2015 Megoszt Elküldve Március29, 2015 Sziasztok! Ez a jobb első keréknél lévő rúd vége, és nem tudom eldönteni, hogy törés van rajta, vagy valami biztosító lemez? Mi ennek a rúdnak a neve? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március29, 2015 Megoszt Elküldve Március29, 2015 Stabrud. Sztem csak a gyari festek szele az a tores jellegu. Persze ha nagyon atrohad el tud torni. Ha el lenne jelenleg torve elegge kulon allna mivel a masik oldal elnyomna es res lenne, valamint zakatolna is szepen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szpeki Elküldve Március29, 2015 Megoszt Elküldve Március29, 2015 P0030 P0135 P0130 Ezeket olvastam ki! Kuka? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts