spzoli Elküldve Március23, 2015 Megoszt Elküldve Március23, 2015 Inkább vadássz ugyanilyen színkódú bontott sárvédőt, kb 5ezerből megúszod. Hátsót? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ibu Elküldve Március23, 2015 Megoszt Elküldve Március23, 2015 Sziasztok! Tudnátok tanácsot adni h g astra fényszórómagasság állító motort h tudom ki ill. beszerelni? Van vmi amire különösen figyelni kell? Előre is thx! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kovlaczy Elküldve Március23, 2015 Megoszt Elküldve Március23, 2015 Ez sajnos hátul van, a bontott sárvédő felszerelése is fényezést igényel hiába ugyanolyan mint az autó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
j_szilard Elküldve Március23, 2015 Megoszt Elküldve Március23, 2015 Sziasztok! Magnum technology lengéscsillapítókról tud valaki véleményt mondani? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
scream24 Elküldve Március23, 2015 Megoszt Elküldve Március23, 2015 Sziasztok! Tudnátok tanácsot adni h g astra fényszórómagasság állító motort h tudom ki ill. beszerelni? Van vmi amire különösen figyelni kell? Előre is thx! Elfordítod, kihúzod, mint az izzócsere. Visszarakni picit trükkösebb. Én úgy szoktam, hogy kiveszem a tompitott izzot s benyulok a lyukon, megfogom a foncsort amig a motor kis pöcke be nem akad. Kb ennyi. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve Március23, 2015 Megoszt Elküldve Március23, 2015 Egy ilyen hiba kijavítás fényezéssel mennyibe kerülhet? 50e reális? http://kepfeltoltes.hu/view/150323/IMAG0695_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/150323/IMAG0692_www.kepfeltoltes.hu_.jpg javítóív+lakatos+fényező=40-50e között Link to comment Megosztás: More sharing options...
peacetrang Elküldve Március23, 2015 Megoszt Elküldve Március23, 2015 Ez sajnos hátul van, a bontott sárvédő felszerelése is fényezést igényel hiába ugyanolyan mint az autó. Nem minden esetben. A bontott elem előéletétől függően elüthet a te kocsid színétől, de nekem pl. a bal első sárvédő cserélve lett ugyanolyan színkódú bontott gyárira és szerencsére nem üt el egy picit sem akárhogy sasolom :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március24, 2015 Megoszt Elküldve Március24, 2015 Nem minden esetben. A bontott elem előéletétől függően elüthet a te kocsid színétől, de nekem pl. a bal első sárvédő cserélve lett ugyanolyan színkódú bontott gyárira és szerencsére nem üt el egy picit sem akárhogy sasolom :icon1: Ertsd mar meg, hogy hatso sarvedorol van szo. Az meg nem csavarral van rogzitve, hanem hegesztessel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Salas Elküldve Március24, 2015 Megoszt Elküldve Március24, 2015 Hello, Erre valakinek ötlete? Digit klímás Astrám van. A közép kijelző elsötétült, és a fűtés szabályozás is elment. Csak akkor fűt ha "hi"-ra van állítva, beállított hőfoknál csak a külső levegőt nyomja. Segítsetek légyszi. Üdv: Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Március24, 2015 Megoszt Elküldve Március24, 2015 Ertsd mar meg, hogy hatso sarvedorol van szo. Az meg nem csavarral van rogzitve, hanem hegesztessel. Nem is szeretik cserélni a kasznisok. Az enyém is foltozgatva lett, jön is rajta vissza a rozsda. Viszem gariba vissza. Link to comment Megosztás: More sharing options...
peacetrang Elküldve Március24, 2015 Megoszt Elküldve Március24, 2015 Ertsd mar meg, hogy hatso sarvedorol van szo. Az meg nem csavarral van rogzitve, hanem hegesztessel. Értem én, csak mikor leírtam azt hittem, hogy kovlaczy az elsőre írta ezt, mert azt hittem ugye, hogy az első néz ki így :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BéCsé Elküldve Március24, 2015 Megoszt Elküldve Március24, 2015 Hello! Körbefényképeztem, este tudom küldeni a képeket. Közben felmerül még egy kérdés: az autó lassan idén 9 éves, így 1év ide vagy oda, cseréltetem most a hosszbordás szíjat is úgy döntöttem. Contitechről olvastam már fórumon is, hogy ajánljátok többen is. A gyárinak ki a beszállítója? 2e ft különbség van köztük, azon már nem múlik semmi, szeretném, ha a következő 9-10 évben se lenne vele gond. Szia! Nekem a Cromaxból rendelt, gyári csomagolású Contitech volt. (made in Romania) Még nem telt el egy év a csere óta, de nincs vele gond. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
padarmisi Elküldve Március24, 2015 Megoszt Elküldve Március24, 2015 javítóív+lakatos+fényező=40-50e között Na most voltam fényezőknél! Az egyik 40000-et mondott a másik 60-70000-et! DE! Nekem le kell fújni 3 ívet, plusz telibe a motorháztetőt is, ugye le kell szerelni a műanyagokat is a küszöbnél, dobnál stb! Igaz hogy javítóív nekwm nem kell mert nem olyan vésze még! Szóval nem értem itt egyesek mivel fújatják az autót? Gondolom 24-karátos arannyal :-) Na mindegy csak gondoltam megoszt, hogy nekem ennyit mondtak! Több melóra! 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morgó Medve Elküldve Március24, 2015 Megoszt Elküldve Március24, 2015 Na most voltam fényezőknél! Az egyik 40000-et mondott a másik 60-70000-et! DE! Nekem le kell fújni 3 ívet, plusz telibe a motorháztetőt is, ugye le kell szerelni a műanyagokat is a küszöbnél, dobnál stb! Igaz hogy javítóív nekwm nem kell mert nem olyan vésze még! Szóval nem értem itt egyesek mivel fújatják az autót? Gondolom 24-karátos arannyal :-) Na mindegy csak gondoltam megoszt, hogy nekem ennyit mondtak! Több melóra! Szerintem Te is és a többiek is elfelejtitek, hogy nem csak a felhasznált anyagtól/minőségétől és a munkaóra mennyiségétől függ a számla végösszege... Egy fővárosi, egy Bakonynánai, egy Mucsajhercegségi egy Békéscsabai, egy Győri vagy egyéb nagyobb székhelyű város árai közt iszonyat differencia van. Anno mikor az F-en cseréltettem két hátsó ívet plusz két külső küszöböt, Székesfehérváron 110-140-es ajánlataim voltak mindenféle magyarázattal körítve (ill. volt nem egy műhely amelyik elhajtott mert nekik ez nem téma, nem éri meg), ebben minden benne volt. Egy Zirci srác (aki mellesleg tele van melóval mert a helyiek és környékbeliek neki hordják az autókat), 60-ból megcsinálta mindennel együtt (alváz+üregvédelem is benne volt az árban), egész pofásan ráadásul. Sőt, bontás közben még foltozott ezt-azt ebben az árban... Megérte 60km-re elvinni az autót, mondjuk a jó munkához idő kellett, mert Fehérváron 4-5 napot mondta, nála hetekig ott volt az autó (mivel mással is kellett foglakozni és nem fő állásban viszi a műhelyét). Na ez a nem mindegy. A másik véglet, hogy vidd be ilyen melóval egy márkaszervizbe, ők mondanak rá 400 ezer Ft-ot... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Március24, 2015 Megoszt Elküldve Március24, 2015 Szerintem Te is és a többiek is elfelejtitek, hogy nem csak a felhasznált anyagtól/minőségétől és a munkaóra mennyiségétől függ a számla végösszege... Egy fővárosi, egy Bakonynánai, egy Mucsajhercegségi egy Békéscsabai, egy Győri vagy egyéb nagyobb székhelyű város árai közt iszonyat differencia van. Anno mikor az F-en cseréltettem két hátsó ívet plusz két külső küszöböt, Székesfehérváron 110-140-es ajánlataim voltak mindenféle magyarázattal körítve (ill. volt nem egy műhely amelyik elhajtott mert nekik ez nem téma, nem éri meg), ebben minden benne volt. Egy Zirci srác (aki mellesleg tele van melóval mert a helyiek és környékbeliek neki hordják az autókat), 60-ból megcsinálta mindennel együtt (alváz+üregvédelem is benne volt az árban), egész pofásan ráadásul. Sőt, bontás közben még foltozott ezt-azt ebben az árban... Megérte 60km-re elvinni az autót, mondjuk a jó munkához idő kellett, mert Fehérváron 4-5 napot mondta, nála hetekig ott volt az autó (mivel mással is kellett foglakozni és nem fő állásban viszi a műhelyét). Na ez a nem mindegy. A másik véglet, hogy vidd be ilyen melóval egy márkaszervizbe, ők mondanak rá 400 ezer Ft-ot... Na én ezért lakatoltam ki magamnak a Vectrát anno.Először elvittem lakatoshoz,mert nem volt időm.Olyan is lett.Aztán inkább megcsináltam magamnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomyka87 Elküldve Március24, 2015 Megoszt Elküldve Március24, 2015 Szia! Én javasolnám a vákuum rendszered alapos átnézését. Nekem ugyan ez volt a hibakódom,és a vákuum rendszerem volt a ludas,emiatt nem volt meg a turbónyomás valamint a fékrásegítés.Gyere át a diesel topicba,ott kiokoskodjuk. Köszi, de közben megoldódott. A pillangósort kiiktattam és így minden rendben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szpeki Elküldve Március25, 2015 Megoszt Elküldve Március25, 2015 (edited) Sziasztok! Mostanában azt vettem észre a kocsin, hogy amikor átmegyek egy kisebb buckán nem érzem, hogy megmozdítaná a kocsit hanem egy tompa hangot hallok! Sőt, esős úton ha erőteljesebben indulok pattog az eleje! Nem talpas vagy más koppanás.. Hanem mintha a teleszkópom ki lenne! Jól sejtem, hogy ott lesz valami bibi!? Egyenes úton ha szembe állok a kocsival kicsit megvan dőlve oldal irányba! rúgó nincs eltörve! Viszont ez a micsoda ami itt a képen van nekem kb 1-2 cm-re van a lemeztől! http://kepfeltoltes.hu/view/150325/1203423674N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Módosítva Március25, 2015 : szpeki Link to comment Megosztás: More sharing options...
wakond Elküldve Március25, 2015 Megoszt Elküldve Március25, 2015 Viszont ez a micsoda ami itt a képen van nekem kb 1-2 cm-re van a lemeztől! http://kepfeltoltes.hu/view/150325/1203423674N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg nekem is ilyen és vadi új. Link to comment Megosztás: More sharing options...
peacetrang Elküldve Március25, 2015 Megoszt Elküldve Március25, 2015 Sziasztok! Mostanában azt vettem észre a kocsin, hogy amikor átmegyek egy kisebb buckán nem érzem, hogy megmozdítaná a kocsit hanem egy tompa hangot hallok! Sőt, esős úton ha erőteljesebben indulok pattog az eleje! Nem talpas vagy más koppanás.. Hanem mintha a teleszkópom ki lenne! Jól sejtem, hogy ott lesz valami bibi!? Egyenes úton ha szembe állok a kocsival kicsit megvan dőlve oldal irányba! rúgó nincs eltörve! Viszont ez a micsoda ami itt a képen van nekem kb 1-2 cm-re van a lemeztől! http://kepfeltoltes.hu/view/150325/1203423674N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Ez a "leugrok a kuplungról, hogy kaparjon el az eleje" közbeni kopogás engem is érdekelne, nálam is ilyen, ha elforog. Mintha egy bukósisakban lennél és valaki elkezdene kopogni rajta, vagy nem is tudom mihez hasonlítsam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szpeki Elküldve Március25, 2015 Megoszt Elküldve Március25, 2015 nekem is ilyen és vadi új. Neked új állapotban is eltávolodik a "kupak" a fémtől 1-2cm-ert? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szpeki Elküldve Március25, 2015 Megoszt Elküldve Március25, 2015 Ez a "leugrok a kuplungról, hogy kaparjon el az eleje" közbeni kopogás engem is érdekelne, nálam is ilyen, ha elforog. Mintha egy bukósisakban lennél és valaki elkezdene kopogni rajta, vagy nem is tudom mihez hasonlítsam :D A haverom ma mondta a hangra, hogy kopogósan hubog :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beghyn Elküldve Március25, 2015 Megoszt Elküldve Március25, 2015 Ez a "leugrok a kuplungról, hogy kaparjon el az eleje" közbeni kopogás engem is érdekelne, nálam is ilyen, ha elforog. Mintha egy bukósisakban lennél és valaki elkezdene kopogni rajta, vagy nem is tudom mihez hasonlítsam :D Az biza féltengely lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hood 21 Elküldve Március25, 2015 Megoszt Elküldve Március25, 2015 Neked új állapotban is eltávolodik a "kupak" a fémtől 1-2cm-ert? Nekem két hete cseréltek toronycsapágy meg szilent és eltavolodik kb 1-2 cm. Ez ilyen :) Csere előtt kicsit nagyobb volt a hézag, gondolom amennyit lapul évek során a szilentgumi.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
wakond Elküldve Március25, 2015 Megoszt Elküldve Március25, 2015 Neked új állapotban is eltávolodik a "kupak" a fémtől 1-2cm-ert? igen, nekem is fura volt, de semmi hibát nem észleltem emiatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szpeki Elküldve Március25, 2015 Megoszt Elküldve Március25, 2015 Ez a "leugrok a kuplungról, hogy kaparjon el az eleje" közbeni kopogás engem is érdekelne, nálam is ilyen, ha elforog. Mintha egy bukósisakban lennél és valaki elkezdene kopogni rajta, vagy nem is tudom mihez hasonlítsam :D Hála isten nekem nem kopog ha erősebben indulok! csak vizes úton pattog a kerék! Néztem nem hajózik be ha meglökődöm a kasznit! Nem értem mi lehet! De jövőhónapba új futóművet kap! Majd kiderül mi nem jó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts