Hínár Elküldve Február21, 2015 Megoszt Elküldve Február21, 2015 Ohhh köszi az ötletet sikerült is kivillogtatni. 1526 a villanások alapján. Ez milyen hiba semmit sem találtam rá? Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Február21, 2015 Megoszt Elküldve Február21, 2015 Ohhh köszi az ötletet sikerült is kivillogtatni. 1526 a villanások alapján. Ez milyen hiba semmit sem találtam rá? B1526 Keyless entry circuit short to ground Valami az ajtónyító áramkörrel lehet... Jobb oldalon elöl a kárpitot kell szétszedni. (belülről a sárvédő ív, ajtó sarkánál) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hínár Elküldve Február21, 2015 Megoszt Elküldve Február21, 2015 B1526 Keyless entry circuit short to groundValami az ajtónyító áramkörrel lehet... Jobb oldalon elöl a kárpitot kell szétszedni. (belülről a sárvédő ív, ajtó sarkánál) Igen ott kavarodhatott meg valami mert lezártam és amíg a boltban voltam kinyitódott.Aztán kerültem egyet vele és beálltam a garázsba.Az imént ismét beindítottam és lám megjavult már nem világít és nem is nyitódik önmagától. Jöttek az idegenek :-))és megcsinálták.Köszönöm a segítségeteket,ötleteket Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hínár Elküldve Február21, 2015 Megoszt Elküldve Február21, 2015 B1526 Keyless entry circuit short to groundValami az ajtónyító áramkörrel lehet... Jobb oldalon elöl a kárpitot kell szétszedni. (belülről a sárvédő ív, ajtó sarkánál) Igen ott kavarodhatott meg valami mert lezártam és amíg a boltban voltam kinyitódott.Aztán kerültem egyet vele és beálltam a garázsba.Az imént ismét beindítottam és lám megjavult már nem világít és nem is nyitódik önmagától. Jöttek az idegenek :-))és megcsinálták.Köszönöm a segítségeteket,ötleteket Link to comment Megosztás: More sharing options...
padarmisi Elküldve Február21, 2015 Megoszt Elküldve Február21, 2015 Üdv Van egy x17dtl G astrám és tegnap kicsit beragadtam a hóba, erőlködött egy keveset az autó, majd ma tűnt fel igazán, hogy lassabban gyorsul az autó és akkor vettem észre, hogy nem működik a turbóm a kérdésem, hogy ilyenkor még használhatom az autót? üdv.: Misi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hínár Elküldve Február21, 2015 Megoszt Elküldve Február21, 2015 Én azt olvastam, hogy lehet menni vele de magasabb a fogyasztás gyengébb teljesítmény mellett. Hosszú távon pedig nem tesz jót a motornak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sdavid14 Elküldve Február21, 2015 Megoszt Elküldve Február21, 2015 Üdv! Nem régiben valaki rákérdezett a vezetőoldali biztonsági öv kikopására,vagyis hogy nem húzza vissza magát! Az lenne a kérdésem,hogy eltudná küldeni nekem privátban vagy az sdavid2@freemail.hu címre az öv szétszedése dokumentumot? Ugyanis nálam is kivan kopva és megszeretném csinálni. Előre is köszönöm! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
freedom Elküldve Február21, 2015 Megoszt Elküldve Február21, 2015 Ebben az esetben megkéne keresni egy szerelőt,aki segíthet a probléma megoldásában tanácsokat tudunk és adunk is szívesen,de megjavítani a távolból nem fogjuk tudni az autódat :icon1: Értem köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
freedom Elküldve Február21, 2015 Megoszt Elküldve Február21, 2015 Na, hogy én ebből semmit sem értettem, az biztos! :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Klemy1973 Elküldve Február22, 2015 Megoszt Elküldve Február22, 2015 Sziasztok! Elég nagy gázban vagyok! Persze nem dőlök a kardomba, de jelenleg az egyik ajtó csak dísznek van:(... A kölyök miatt a jobb hátsón átállítottam zárt állapotba a gyerekzárat! Becsuktam, azóta se kép se hang, illetve rohadtul nem nyilik... Hangra minden müködik nyit és zár, mégis az ajtó nyithatatlan:((( Lebontottam a kárpitot, a bowdenek épek, az elektromos rész is szépen működik, kattan, hogy nyit, zár, de az ajtó nem mozdul.... a zár rögzítő csavarok az ajtó testen a kasztni felől, így azok nem hozzáférhetőek... Van valami kallntyú, vagy valami biztonsági oldási lehetőség, amihez az ajtón belülről lehet hozzáférni, vagy ilyenkor mi a helyzet?? Válaszokat előre is köszy... UI: bocs ha nem ide való, akkor légyszi irányítsatok át hogy hol tudok eme témakörben nyomulni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atala Elküldve Február22, 2015 Megoszt Elküldve Február22, 2015 Kocsi típus kellene. Gombot az ablaknál mozgatja a zár? Vagy tudod lezárni-kinyitni(lenyomni-felhúzni)? Mert ilyenkor ugye csak kívülről nyitható az ajtó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Klemy1973 Elküldve Február22, 2015 Megoszt Elküldve Február22, 2015 Természetesen Astra G, ha már abban a csoportban vagyunk:) Azért erre figyeltem!:)... Egy 2000 es születésű 1.7 Isuzu motoros, Opel 100 as kiadású... Persze mindent mozgat, megy, működik ránézésre ahogy az ajtó bélbe bevilágítok így látom.... sőt kattanni hallom a zárat, meg ilyesmi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
terry13 Elküldve Február22, 2015 Megoszt Elküldve Február22, 2015 Sziasztok. Ma eszrevettem, hogy a hutoviz kiegyenlito tartalybol hianyzik a viz? kb 2 eve bejeloltem, hogy meddig van. Raneztem parszor de nem volt gond eddig. De most eleg sok elfolyt valahol. Hol folyhat ell? Link to comment Megosztás: More sharing options...
beghyn Elküldve Február22, 2015 Megoszt Elküldve Február22, 2015 Sziasztok. Ma eszrevettem, hogy a hutoviz kiegyenlito tartalybol hianyzik a viz? kb 2 eve bejeloltem, hogy meddig van. Raneztem parszor de nem volt gond eddig. De most eleg sok elfolyt valahol. Hol folyhat ell? Bilincseknél, toldásoknál, elágazásoknál, radiátornál. Autó alatt nincs csöpögés? Bent a fűtésnél is ereszthet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
terry13 Elküldve Február22, 2015 Megoszt Elküldve Február22, 2015 Bilincseknél, toldásoknál, elágazásoknál, radiátornál. Autó alatt nincs csöpögés? Bent a fűtésnél is ereszthet. ha hengerfejnel lenne a gond akkor mik a tunetek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
beghyn Elküldve Február22, 2015 Megoszt Elküldve Február22, 2015 ha hengerfejnel lenne a gond akkor mik a tunetek? Habos lesz az olaj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Február22, 2015 Megoszt Elküldve Február22, 2015 beghyn, on 22 Feb 2015 - 12:36 PM, said:beghyn, on 22 Feb 2015 - 12:36 PM, said: Habos lesz az olaj. Vagy gőzt ereget a kipufogón. De akkor forralná is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szergely Elküldve Február22, 2015 Megoszt Elküldve Február22, 2015 Szevasztok. Olyan goond van a sassal, hogy intenzív gyorsiításnál mikor váltok. Be remeg az egész kocsi. Ha "nyugdíjasan" megyek nincs gond. Mitől lehet ez? Fútómű vagy motor tartó bakok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
terry13 Elküldve Február22, 2015 Megoszt Elküldve Február22, 2015 habos az olaj de nem forralja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
outsider Elküldve Február22, 2015 Megoszt Elküldve Február22, 2015 Szevasztok. Olyan goond van a sassal, hogy intenzív gyorsiításnál mikor váltok. Be remeg az egész kocsi. Ha "nyugdíjasan" megyek nincs gond. Mitől lehet ez? Fútómű vagy motor tartó bakok? Csak egy újabb lehetőség: kuplung? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Erik1986 Elküldve Február22, 2015 Megoszt Elküldve Február22, 2015 Sziasztok!! Olyan problémám lenne, hogy az autóval közlekedtem a tegnapi nap folyamán és ha felgyorsítok pl 100 km/h-ra és tartani akarom a sebességet akkor elkezd rángatni a kocsi, mintha le akarna fulladni, közbe meg a motordiagnosztika lámpa világít, hol néha el is tünik. pl akkor ha leveszem a gázról a lábamat és motorfékezek, vagy épp gyorsítok, Városba is ezt csinálja ha pl 4.be 60 km/h val megyek és tartom a sebességet, gyorsításnál nem rángat.... Ötletetek hogy mi lehet? Esetleg gyertya? Vagy EGR? Lambdaszonda? Vagy egyéb ötlet? köszi előre is a segítséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Február22, 2015 Megoszt Elküldve Február22, 2015 Sziasztok!! Olyan problémám lenne, hogy az autóval közlekedtem a tegnapi nap folyamán és ha felgyorsítok pl 100 km/h-ra és tartani akarom a sebességet akkor elkezd rángatni a kocsi, mintha le akarna fulladni, közbe meg a motordiagnosztika lámpa világít, hol néha el is tünik. pl akkor ha leveszem a gázról a lábamat és motorfékezek, vagy épp gyorsítok, Városba is ezt csinálja ha pl 4.be 60 km/h val megyek és tartom a sebességet, gyorsításnál nem rángat.... Ötletetek hogy mi lehet? Esetleg gyertya? Vagy EGR? Lambdaszonda? Vagy egyéb ötlet? köszi előre is a segítséget. szia! biztos tárolt az autó valami hibakódot, villogtasd ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
terry13 Elküldve Február23, 2015 Megoszt Elküldve Február23, 2015 Hello. A tegnap irtam, hogy fogyott a hutovizbol. Ma utanna toltottem es kb dedci fagyallo ment bele. Amikor megvettem az autot ket eve megjeloltem , hogy meddig van es addig toltottem most is.Remelem nem hengerfelyes mert az olajsapka az igy nez ki: http://kepfeltoltes.hu/150223/IMG_20150223_113102_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/150223/IMG_20150223_113108_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Azt azert hozzateszem, hogy a het folyaman le kell csereljem az olajat mert mar itt az ideje. Elfogadhato meg ez a hutoviz fogyas es a habosodas? Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve Február23, 2015 Megoszt Elküldve Február23, 2015 Hello. A tegnap irtam, hogy fogyott a hutovizbol. Ma utanna toltottem es kb dedci fagyallo ment bele. Amikor megvettem az autot ket eve megjeloltem , hogy meddig van es addig toltottem most is.Remelem nem hengerfelyes mert az olajsapka az igy nez ki: http://kepfeltoltes.hu/150223/IMG_20150223_113102_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/150223/IMG_20150223_113108_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Azt azert hozzateszem, hogy a het folyaman le kell csereljem az olajat mert mar itt az ideje. Elfogadhato meg ez a hutoviz fogyas es a habosodas? Az mennyi?Ha 1dl akkor az nem gond :icon1: Amúgy a kiegyenlítőtartály oldalán ott a jelölés,hogy hidegen hol a min.szint(középen kb.) a "capuuccino" szerűség az olajbetöltön se probléma,a téli több hidegüzem miatt van,nekem is ilyen minden télen :smartass: Link to comment Megosztás: More sharing options...
terry13 Elküldve Február23, 2015 Megoszt Elküldve Február23, 2015 Az mennyi?Ha 1dl akkor az nem gond :icon1: Amúgy a kiegyenlítőtartály oldalán ott a jelölés,hogy hidegen hol a min.szint(középen kb.) a "capuuccino" szerűség az olajbetöltön se probléma,a téli több hidegüzem miatt van,nekem is ilyen minden télen :smartass: bocs most latom hogy elirtam. 2 decirol van szo kb Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts