gezoli Elküldve December19, 2014 Megoszt Elküldve December19, 2014 Igen itt olvastam a fórumon csak az f astra oldalán ahol szintén x14xe motornál motorfék közben jelez. Mindenesetre ma még mélyítünk a lemezen hogy ne verjen bele az egr szelep. Kiváncsi leszek utánna milyen lesz..... :icon1: Minek "mélyíteni"? Elég félrefordítani a szelepet! Egy csavar is megtartja! Link to comment Megosztás: More sharing options...
outsider Elküldve December19, 2014 Megoszt Elküldve December19, 2014 Igen itt olvastam a fórumon csak az f astra oldalán ahol szintén x14xe motornál motorfék közben jelez. Mindenesetre ma még mélyítünk a lemezen hogy ne verjen bele az egr szelep. Kiváncsi leszek utánna milyen lesz..... :icon1: Szerintem ahhoz nem elég vastag a gyári lemez sem... Ahhoz vastagabb cucc kell. http://youtu.be/1siPbgfKPRE?t=3m11s Minek "mélyíteni"? Elég félrefordítani a szelepet! Egy csavar is megtartja! Így van, kár furkálni... Legalábbis a gyári lemezt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
balu a kapitány Elküldve December19, 2014 Megoszt Elküldve December19, 2014 A vezetékeket is nézd át az akksi-generátor-önindító vonalon. Nekem volt egyszer vezérműtengely jeladó hibám, pont egy indításkor (tünet semmi). Azóta vagy 3e km óta semmi... Szerintem az dobna hibát. De azért rá lehet nézni. Vezetékekkel, akksi-generátor-önindító vonalon nincs gond, ugyanúgy teker, mint eddig, pontosan ugyanúgy, csak egyszerűen 5-10 másodperc után indul be. Nem értem. Ma kettőből egyszer csinálta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve December19, 2014 Megoszt Elküldve December19, 2014 Szerintem ahhoz nem elég vastag a gyári lemez sem... Ahhoz vastagabb cucc kell. http://youtu.be/1siPbgfKPRE?t=3m11s Így van, kár furkálni... Legalábbis a gyári lemezt... Nekem ez a lemez van (már ha ezt lehet még lemeznek nevezni). https://cromax.hu/110000000-motor/111220000-levego-rendszer/111220419-kipufogogaz-szelep-alkatreszei/413963-zarofedel-egr-lezarashoz-opel Kb. 10mm vastag, de ezt sem farigcsáltam! Egyszerűen félre fordítottam a szelepet és teszi a dolgát. Semmi hibajel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hood 21 Elküldve December19, 2014 Megoszt Elküldve December19, 2014 Szerintem ahhoz nem elég vastag a gyári lemez sem... Ahhoz vastagabb cucc kell. http://youtu.be/1siPbgfKPRE?t=3m11s Így van, kár furkálni... Legalábbis a gyári lemezt... x14xe egr szelepe befelé nyit, max 1-2mm áll ki a síkjából zárt állapotban. Azért azt érdekesnek találom hogy városi használatban soha nem dob hibakódot lefalazás óta, csak országúti használatnál motorfékes üzem közben. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hood 21 Elküldve December19, 2014 Megoszt Elküldve December19, 2014 Nekem ez a lemez van (már ha ezt lehet még lemeznek nevezni). https://cromax.hu/110000000-motor/111220000-levego-rendszer/111220419-kipufogogaz-szelep-alkatreszei/413963-zarofedel-egr-lezarashoz-opel Kb. 10mm vastag, de ezt sem farigcsáltam! Egyszerűen félre fordítottam a szelepet és teszi a dolgát. Semmi hibajel. Énis ezt a "lemezt" vettem.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Janó32 Elküldve December19, 2014 Megoszt Elküldve December19, 2014 (edited) Énis ezt a "lemezt" vettem.... Nekem is ua lezáróm van. Fényképezd le, hogy most miként áll a szelep ... Feltöltöd valahova és belinkeled ide, akkor talán én is okosabb leszek. Módosítva December19, 2014 : Janó32 Link to comment Megosztás: More sharing options...
joco320d Elküldve December20, 2014 Megoszt Elküldve December20, 2014 (edited) 12,5 V az akku alaphelyzetben, járó motornál 14,2 V fesz van.Ez igy jó szerintem. Mérj rá a töltésre. Ha az ok akkor önindítótó. Indítás előtt is mérj rá, hogy nem e vmi húzza az akksidat. Módosítva December20, 2014 : joco320d Link to comment Megosztás: More sharing options...
vsz Elküldve December20, 2014 Megoszt Elküldve December20, 2014 Fejvesztés terhe mellett:" Amíg GM 10W 40 -nel jártam lánc hang semmi; ahogy a GM 5W 30 belekerült halhatóan hangosabb lett a motor (csak melegen) konkrétan kivehető a lánc "súrolós" hangja, és a szokásos szelephangok, ami engem kifejezetten idegesít (a traktorhanggal együtt). Közvetlenül az olajváltás előtt nem volt ilyen, kifejezetten halknak nevezném. Az igaz, hogy a reggeli első indításnál a csattogás ideje 1-1,5 s, és nem 15. Üzemmeleg motornál sajnos sokkal rosszabb lett a hangja. De most télen így marad.....bár mennyire utálom. Legközelebb próbálj ki 0w40 vagy 5w40-est inkább, akkor talán meleg motornál sem lesz annyira hallható. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaby35 Elküldve December20, 2014 Megoszt Elküldve December20, 2014 Sziasztok! G Astrám van 2003-as 1.2 benzines ,3ajtós ,a futóművel lenne annyi problémám ,néhány napja vettem észre hogy a kormányzása kissé nyúlóssá vált. Szerintetek valamelyik szillent okozhatja ,ha igen akkor melyik? Vagy valakinek más ötlete ,tapasztalata van akkor szívesen meghallgatom. Futóművet kb 3-4 hónapja állíttattam be. Köszi a válaszokat. Üdv, Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve December20, 2014 Megoszt Elküldve December20, 2014 Sziasztok! G Astrám van 2003-as 1.2 benzines ,3ajtós ,a futóművel lenne annyi problémám ,néhány napja vettem észre hogy a kormányzása kissé nyúlóssá vált. Szerintetek valamelyik szillent okozhatja ,ha igen akkor melyik? Vagy valakinek más ötlete ,tapasztalata van akkor szívesen meghallgatom. Futóművet kb 3-4 hónapja állíttattam be. Köszi a válaszokat. Üdv, Mit jelent az, hogy nyúlós?! :blink: Kormányműben az olajszint? Link to comment Megosztás: More sharing options...
outsider Elküldve December20, 2014 Megoszt Elküldve December20, 2014 x14xe egr szelepe befelé nyit, max 1-2mm áll ki a síkjából zárt állapotban. Azért azt érdekesnek találom hogy városi használatban soha nem dob hibakódot lefalazás óta, csak országúti használatnál motorfékes üzem közben. :blink: Ja, bocs. Annak tényleg másmilyen. Akkor szerintem nincs más hátra, sz#r a szeleped... Vegyél egy olcsó újat, vagy EGR cheatert. Balu X14XE-je is azzal megy, hiba nélkül... Link to comment Megosztás: More sharing options...
joco320d Elküldve December20, 2014 Megoszt Elküldve December20, 2014 Öninditó esélyes akkor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
csaby35 Elküldve December20, 2014 Megoszt Elküldve December20, 2014 (edited) Mit jelent az, hogy nyúlós?! :blink: Kormányműben az olajszint? Kormányzásnál nem olyan közvetlen a reagálása ,mint előtte ,olajszintet megnéztem, a kormányösszekötő lesz a ludas ,plusz a lengéscsillapítók is úgy tűnik csere érettek lesznek. Módosítva December21, 2014 : csaby35 Link to comment Megosztás: More sharing options...
g.peter23 Elküldve December20, 2014 Megoszt Elküldve December20, 2014 Sziasztok! Érdeklődnék, hogy másnak is volt-e, van-e hasonló zörgése, nyikorgása a csomagtér ajtó felől? A következő a helyzet: Alapból is, de ha lehajtom az üléseket, kiveszem a kalaptartót akkor valami hangos nyikorgás jön a csomagtér ajtaja felől. Olyan mint ha két műanyag kárpit dörzsölődne, levettem már a csomagtartó alján, hátul levő műanyag burkolatot de nem szűnt meg a hang. Nem tudom honnan jön pontosan. Volt már valakinek hasonló? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve December20, 2014 Megoszt Elküldve December20, 2014 Sziasztok! Érdeklődnék, hogy másnak is volt-e, van-e hasonló zörgése, nyikorgása a csomagtér ajtó felől? A következő a helyzet: Alapból is, de ha lehajtom az üléseket, kiveszem a kalaptartót akkor valami hangos nyikorgás jön a csomagtér ajtaja felől. Olyan mint ha két műanyag kárpit dörzsölődne, levettem már a csomagtartó alján, hátul levő műanyag burkolatot de nem szűnt meg a hang. Nem tudom honnan jön pontosan. Volt már valakinek hasonló? Köszi Igen. A csomagterajto ket oldalt/aljan van ketto kicsavarhato utkozo. Ezeket tekerd picit kintebb. De ne tul sokat, mert akkor meg feszul a zar. Probalgatni kell. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
g.peter23 Elküldve December20, 2014 Megoszt Elküldve December20, 2014 Igen. A csomagterajto ket oldalt/aljan van ketto kicsavarhato utkozo. Ezeket tekerd picit kintebb. De ne tul sokat, mert akkor meg feszul a zar. Probalgatni kell. hmm... Köszi, tudom miről beszélsz, én már tekergettem őket régebben (de nem a nyikorgás miatt), bár kb akkor úgy lettek beállítva hogy éppen erőltetés nélkül csukódjon az ajtó, de akkor holnap még finomhangolom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hood 21 Elküldve December20, 2014 Megoszt Elküldve December20, 2014 Ja, bocs. Annak tényleg másmilyen. Akkor szerintem nincs más hátra, sz#r a szeleped... Vegyél egy olcsó újat, vagy EGR cheatert. Balu X14XE-je is azzal megy, hiba nélkül... A szelep nem lehet rossz eddig legalábbis hiba nélkül üzemelt. Megfigyeltem csak 2500-as fordulat felett ,motorfékes üzemben, azonnal dob hibát. Ma elfordítottam a szelepet hogy véletlenul se verjen a lemezbe,de most is dobja a hibát. Azt meg nehezen viselem ugyhogy jövő héten kiveszem a lemezt marad gyári a rendszer. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
ati72 Elküldve December20, 2014 Megoszt Elküldve December20, 2014 A szelep nem lehet rossz eddig legalábbis hiba nélkül üzemelt. Megfigyeltem csak 2500-as fordulat felett ,motorfékes üzemben, azonnal dob hibát. Ma elfordítottam a szelepet hogy véletlenul se verjen a lemezbe,de most is dobja a hibát. Azt meg nehezen viselem ugyhogy jövő héten kiveszem a lemezt marad gyári a rendszer. :( Szia! Nekem egy 98-as astra g x14xe van . Én is lezártam,persze jobban ment egy kicsit stb.. De viszont ugyan úgy dobta a check lámpát motorféknél 2500-3000 fordulat között. Meguntam és visszaraktam azóta hiba nincs, én is azt szerettem volna ,hogy a motor ne egye a saját mocskát . Az ecu időnkét rámér a map szenzora (ez a gond). Van olyan egr cheater amit a map szenzorzhoz is be kell kötni ,de azt még nem írta le tudomásom szerint senki sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hood 21 Elküldve December20, 2014 Megoszt Elküldve December20, 2014 Szia! Nekem egy 98-as astra g x14xe van . Én is lezártam,persze jobban ment egy kicsit stb.. De viszont ugyan úgy dobta a check lámpát motorféknél 2500-3000 fordulat között. Meguntam és visszaraktam azóta hiba nincs, én is azt szerettem volna ,hogy a motor ne egye a saját mocskát . Az ecu időnkét rámér a map szenzora (ez a gond). Van olyan egr cheater amit a map szenzorzhoz is be kell kötni ,de azt még nem írta le tudomásom szerint senki sem. Hát úgy látszik x-es motorok átka ez!! :) Énis szerettem volna hogy ne egye a mocskát a motor, viszont a sárga lámpát nem szeretném nézegetni, ugyhogy lemez ki...... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
padarmisi Elküldve December21, 2014 Megoszt Elküldve December21, 2014 Üdv mindenkinek! Vanegy x17dtl astra g-m Volt hűtővíz folyasom! Szerelő nem találta hol szökik a víz, ezért mwgoldásként töltött a vízhez ezt a hűtő tömítő adalékot! Elhoztam tőle az autót és most az a helyzet hogy üzemi hőfokon sincs fűtés az autóban! Jéghideg levegőt fúj! Nem tudom összefügg-e a két dolog! Ha valakinek van ötlete írjon légyszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
hood 21 Elküldve December21, 2014 Megoszt Elküldve December21, 2014 Üdv mindenkinek! Vanegy x17dtl astra g-m Volt hűtővíz folyasom! Szerelő nem találta hol szökik a víz, ezért mwgoldásként töltött a vízhez ezt a hűtő tömítő adalékot! Elhoztam tőle az autót és most az a helyzet hogy üzemi hőfokon sincs fűtés az autóban! Jéghideg levegőt fúj! Nem tudom összefügg-e a két dolog! Ha valakinek van ötlete írjon légyszi Sajnos összefügg a két dolog, eldugult a fűtőradiátorod a tömitő trutyitól!!! Nem szabad semmilyen tömítőt a rendszerbe öteni! Szét kell szedni, és átmosni!! Ha a hűtőd is eldugul, felforrhat a vized, azt is meg kellene nézni, átmosni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
padarmisi Elküldve December21, 2014 Megoszt Elküldve December21, 2014 Sajnos összefügg a két dolog, eldugult a fűtőradiátorod a tömitő trutyitól!!! Nem szabad semmilyen tömítőt a rendszerbe öteni! Szét kell szedni, és átmosni!! Ha a hűtőd is eldugul, felforrhat a vized, azt is meg kellene nézni, átmosni. Sejtettem! Az a baj hogy mikor mentem az autóértakkor közölte velem mit is csinalt az autón! Most meg karacsonElőtt nem tudom ki vállalja el így a javítását! Az biztos hogy többethozzá nem viszem Link to comment Megosztás: More sharing options...
padarmisi Elküldve December21, 2014 Megoszt Elküldve December21, 2014 Sejtettem! Az a baj hogy mikor mentem az autóértakkor közölte velem mit is csinalt az autón! Most meg karacsonElőtt nem tudom ki vállalja el így a javítását! Az biztos hogy többethozzá nem viszem Annyit szeretnék még kérdezni, hogy ha nem találok szerelőt , akkor megállítja a további hondok kialakulását egy fagyállócsere? Arra még képes vagok! :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
scream24 Elküldve December21, 2014 Megoszt Elküldve December21, 2014 Annyit szeretnék még kérdezni, hogy ha nem találok szerelőt , akkor megállítja a további hondok kialakulását egy fagyállócsere? Arra még képes vagok! :-) Igen meg. Ha a fagyállot leeresztetted, sima desztilált vizzel töltsd fel. Járasd meg jól a motorban, és engedd le. Ezt csináld meg ahányszor van türelmed. Még az is lehet, hogy a fűtőradiátorból is kijön a dugulás. Illetve még egy személyes megjegyzés: ha veszel valami lehetetlen színü ételfestéket, és a fizhez kevered miközben mosatod a rendszert, még az is lehet, hogy megtalálod hol is lyukas a rendszer. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts