potyo Elküldve Július28, 2014 Megoszt Elküldve Július28, 2014 (edited) Mert az Y az diesel, szerintem. De a dizelesek majd megerősítik. Nem, a kétjegyű szám utáni első betű ha D, akkor dízel. Pl. X17DTL, Y17DT, Z13DTH, A17DTR, B16DTH, stb. Az első betű elvileg a környezetvédelmi szabványt jelenti, X=Euro2, Y=Euro3, Z=Euro4, A=Euro5, B=Euro6, de ezek szerint nem mindig jelenti azt... Y-os motorkódú benzinesből valóban kevés van, G Astraban nemis volt tudtommal Y-os benzinmotor. Módosítva Július28, 2014 : potyo Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Július28, 2014 Megoszt Elküldve Július28, 2014 Nem, a kétjegyű szám utáni első betű ha D, akkor dízel. Pl. X17DTL, Y17DT, Z13DTH, A17DTR, B16DTH, stb. Az első betű elvileg a környezetvédelmi szabványt jelenti, X=Euro2, Y=Euro3, Z=Euro4, A=Euro5, B=Euro6, de ezek szerint nem mindig jelenti azt... Y-os motorkódú benzinesből valóban kevés van, G Astraban nemis volt tudtommal Y-os benzinmotor. Ok! Ezt nem tudtam! :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Július28, 2014 Megoszt Elküldve Július28, 2014 Akkor miért nem Y18XE lett a jelölése? Én is eddig azzal voltam, hogy ami Z, az Euro4, de akkor úgynézem, ezt is sikerült elkúrnia az Opelnek, pedig ők voltak talán az egyetlen gyártó, aminek a motorkódjából még valamit ki is lehetett deríteni dekóder nélkül... Szerintem nem az Opel kurta el. Mo.-on a kornyezetvedelmi besorolasok evjarat fuggoek is a konnyebseg kedveert. pl a 2005-os Z14XE egr nelkul zold plakettes. A 2003-as Z14XE egr-el kek plakettes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Július28, 2014 Megoszt Elküldve Július28, 2014 Szerintem nem az Opel kurta el. Mo.-on a kornyezetvedelmi besorolasok evjarat fuggoek is a konnyebseg kedveert. pl a 2005-os Z14XE egr nelkul zold plakettes. A 2003-as Z14XE egr-el kek plakettes. Nem a kék-zöld plakettre értettem, hanem hogy miért Z a motorkód első betűje, ha nem felel meg az Euro4-nek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve Július28, 2014 Megoszt Elküldve Július28, 2014 Szerintem nem az Opel kurta el. Mo.-on a kornyezetvedelmi besorolasok evjarat fuggoek is a konnyebseg kedveert. pl a 2005-os Z14XE egr nelkul zold plakettes. A 2003-as Z14XE egr-el kek plakettes. Már a 2004 Z14XE EGR nélkül is zöld Link to comment Megosztás: More sharing options...
killermedve Elküldve Július28, 2014 Megoszt Elküldve Július28, 2014 Azok jó drága gyűrűk. Kovacsauto-nál 16000Ft körül van egy Kolbenschmidt garnitúra. Meg tömítéskészletet is lehet ott nézni, egy felső tömítéskészlet, amiben benne vannak a szelepszár szimeringek is, 20000Ft. Ehhez még néz az ember egy olajteknő tömítést 2000-ért, hogy ne a legolcsóbbat vegye, meg esetleg egy szíjtárcsa felőli főtengely szimeringet, és akkor nagyjából ennyiből megvan az anyag. Persze jön még az olaj és olajszűrő, és a munkadíj. cromaxos árak ,de ennél olcsóbban is be lehet szerezni őket! ez csak kb! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tenky89 Elküldve Július28, 2014 Megoszt Elküldve Július28, 2014 Z14XE 2001 es. zöld plakettel vettem 2012ben és 13 ban műszakin kéket kapott...Na most akkor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Július28, 2014 Megoszt Elküldve Július28, 2014 Akkor miért nem Y18XE lett a jelölése? Én is eddig azzal voltam, hogy ami Z, az Euro4, de akkor úgynézem, ezt is sikerült elkúrnia az Opelnek, pedig ők voltak talán az egyetlen gyártó, aminek a motorkódjából még valamit ki is lehetett deríteni dekóder nélkül...Azért mert az Euro3-nál viszont valamivel jobban teljesít, egész konkrétan Euro3/D4 a helyes besorolási normája ennek a motornak, de ezt a D4-et csak Németországban ismerik el. Arról van szó hogy a Z18XE valóban csak az Euro3 normát teljesíti, viszont azokat rögtön hidegindítás után is (ezért a D4 kiegészítés), míg az eredeti Euro3 megenged némi (talán 20 másodperc?) bemelegedési időt is.Egyébként érdekes hogy éppen a németeknél sokkal megengedőbb ez a szabályozás a plakettek színével: ők csak a dízelekkel szemben szigorúak, minden benzines aminek legalább szabályozott katalizátora van (akár az Euro1 is!) zöld plakettet kap náluk, míg dízelből náluk is csak az Euro4 érdemli ki ezt a színt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Július28, 2014 Megoszt Elküldve Július28, 2014 Azért mert az Euro3-nál viszont valamivel jobban teljesít, egész konkrétan Euro3/D4 a helyes besorolási normája ennek a motornak, de ezt a D4-et csak Németországban ismerik el. Arról van szó hogy a Z18XE valóban csak az Euro3 normát teljesíti, viszont azokat rögtön hidegindítás után is (ezért a D4 kiegészítés), míg az eredeti Euro3 megenged némi (talán 20 másodperc?) bemelegedési időt is. Ez világos, de akkor miért nem az van leírva, hogy X=D2, Y=D3, Z=D4, stb? Miért mondják azt, hogy az első betű az EuroX-et jelenti, ha aztán meg van kivétel? Csak összezavarják ezzel azt, aki szeretné tudni, hogy adott motor minek felel meg, akit meg nem érdekel, annak meg úgysem számít. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Július28, 2014 Megoszt Elküldve Július28, 2014 Hát, a kivétel erősíti a szabályt, ahogy mondani szokták... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
donaldkacsa Elküldve Július28, 2014 Megoszt Elküldve Július28, 2014 (edited) Sziasztok! Ablaktörlővel kapcsolatban lenne kérdésem. Hátha járt már így valaki. Menet közben leesett egy hajtókar és az egyik törlő megállt, másik persze rá is csukódott. Mellékelek egy képet. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu A lyukakkal teli karocska végén van egy csap erről esett le a hajtókar. Vissza tudtam pattintani, de nem tartott sokáig. Leeshetett róla valami vagy simán el lehet kopva a szerkezet? Lehet hozzá kapni alkatrészt? Köszi előre is! Módosítva Július28, 2014 : donaldkacsa Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Július28, 2014 Megoszt Elküldve Július28, 2014 Sziasztok! Ablaktörlővel kapcsolatban lenne kérdésem. Hátha járt már így valaki. Menet közben leesett egy hajtókar és az egyik törlő megállt, másik persze rá is csukódott. Mellékelek egy képet. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu A lyukakkal teli karocska végén van egy csap erről esett le a hajtókar. Vissza tudtam pattintani, de nem tartott sokáig. Leeshetett róla valami vagy simán el lehet kopva a szerkezet? Lehet hozzá kapni alkatrészt? Köszi előre is! Szia! Én pár éve jártam így a jobboldali ablaktörlőkar halt meg ( pont esett az eső). Még jó,hogy nem a baloldali. :) Nem tudom egyről beszélünk-e? Elkopott vennem kellett újat. Mellékelek pár fotót az enyémről: A régi kopott szétesett állapotban: És az új: Link to comment Megosztás: More sharing options...
lacika555 Elküldve Július28, 2014 Megoszt Elküldve Július28, 2014 Sziasztok! Ablaktörlővel kapcsolatban lenne kérdésem. Hátha járt már így valaki. Menet közben leesett egy hajtókar és az egyik törlő megállt, másik persze rá is csukódott. Mellékelek egy képet. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu A lyukakkal teli karocska végén van egy csap erről esett le a hajtókar. Vissza tudtam pattintani, de nem tartott sokáig. Leeshetett róla valami vagy simán el lehet kopva a szerkezet? Lehet hozzá kapni alkatrészt? Köszi előre is! Szia! Dettó ue a helyzet itt is... A jó eséllyel megoldás https://cromax.hu/20000000-karosszeria/20350000-ablakmosotorlo-rendszer/20350405-ablaktorlo-mechanika-reszei/609468-ablaktorlo-mechanika-kapcsolo-rud-opel-astra-g-jobb-265mm Természetesen van bal oldali is, (más a méret) nekem a jobb oldal döglött meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
outsider Elküldve Július28, 2014 Megoszt Elküldve Július28, 2014 https://cromax.hu/20000000-karosszeria/20350000-ablakmosotorlo-rendszer/?kereso_modell=48&kereso_marka=Opel Donald! Itt nézz szét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
donaldkacsa Elküldve Július29, 2014 Megoszt Elküldve Július29, 2014 Szuper, örülök, hogy kapni hozzá alkatrészt és nem kompletten kell cserélni. Még egy nagy gondom van, sehogy nem akar lejönni a 2 kar. a 13-as anyát leszedtem, adtam neki csavarlazítót, kocogtattam kalapáccsal, próbáltam felfelé feszíteni villáskulccsal. Aztán kifogyott az ötlet. Valaki esetleg tud jobbat? Köszi mindenkinek a válaszokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
scream24 Elküldve Július29, 2014 Megoszt Elküldve Július29, 2014 Szuper, örülök, hogy kapni hozzá alkatrészt és nem kompletten kell cserélni. Még egy nagy gondom van, sehogy nem akar lejönni a 2 kar. a 13-as anyát leszedtem, adtam neki csavarlazítót, kocogtattam kalapáccsal, próbáltam felfelé feszíteni villáskulccsal. Aztán kifogyott az ötlet. Valaki esetleg tud jobbat? Köszi mindenkinek a válaszokat! Fel kell hajtani az ablaktörlő kart, ugy megmozgatod picit jobbra balra, le fel és már le is kell jönnie. Vagy 5-öt leszedtem már igy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
donaldkacsa Elküldve Július29, 2014 Megoszt Elküldve Július29, 2014 Fel kell hajtani az ablaktörlő kart, ugy megmozgatod picit jobbra balra, le fel és már le is kell jönnie. Vagy 5-öt leszedtem már igy. Akkor próbálkozom tovább, amúgy ugyanolyan mint a régi kocsikon, hogy egy bordás kúpra van ráhúzva? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rozsav Elküldve Július29, 2014 Megoszt Elküldve Július29, 2014 Sziasztok, segítséget kérnék. A reggeli első indításkor kb bő fél percig nem veszi a fordulatot a motor. Pont úgy viselkedik, mint amikor a karbulátoros autó hidegen szívatóért könyörög... :unsure: Később már nincs semmi gond, megy mint eddig. Mihez nyúljak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Július29, 2014 Megoszt Elküldve Július29, 2014 Z14XE 2001 es. zöld plakettel vettem 2012ben és 13 ban műszakin kéket kapott...Na most akkor? A motor betujelek jok. Arrol nem tehet a gyarto, hogy az unios szabalyok evszam szerint megvan adva, milyen besorolasu autot lehet eladni, behozni. 2005-ben csak zold plakettes autot szabadott forgalomba helyezni. Ezert a normat nem teljesito Astra is azt kapta. Ez utana vagy kek lesz, vagy zold. Sokszor volt tema. Amig nem piros kar vele foglalkozni. Lenyeg hogy szamit a gyartasi ev, a forgalomba helyezes eve es csak ez utan hogy mit tud a motor. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Július29, 2014 Megoszt Elküldve Július29, 2014 Sziasztok, segítséget kérnék. A reggeli első indításkor kb bő fél percig nem veszi a fordulatot a motor. Pont úgy viselkedik, mint amikor a karbulátoros autó hidegen szívatóért könyörög... :unsure: Később már nincs semmi gond, megy mint eddig. Mihez nyúljak? Nem romlott meg a benzined? 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
scream24 Elküldve Július29, 2014 Megoszt Elküldve Július29, 2014 Akkor próbálkozom tovább, amúgy ugyanolyan mint a régi kocsikon, hogy egy bordás kúpra van ráhúzva? Igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rozsav Elküldve Július29, 2014 Megoszt Elküldve Július29, 2014 Nem romlott meg a benzined? Nem valószínű. 8-10 litereket tankolok belőle a gáz mellé kb másfél havonta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
donaldkacsa Elküldve Július29, 2014 Megoszt Elküldve Július29, 2014 Próbáld meg egy kis féktiszttóval befújva a torokba, ha úgy indul egyből akkor kevés a benzin. Egy 2005-ös autóba szétment a tankon belül a benzin cső és nehezen indult. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
rozsav Elküldve Július29, 2014 Megoszt Elküldve Július29, 2014 Próbáld meg egy kis féktiszttóval befújva a torokba, ha úgy indul egyből akkor kevés a benzin. Egy 2005-ös autóba szétment a tankon belül a benzin cső és nehezen indult. Bocs, félreérthető voltam...indulni indul, de szinte csak alapjárat van, fordulatot nem veszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Július29, 2014 Megoszt Elküldve Július29, 2014 Bocs, félreérthető voltam...indulni indul, de szinte csak alapjárat van, fordulatot nem veszi. Hőmérséklet jeladó simán tud ilyet okozni, ha melegebbnek hiszi a vezérlő a motort, mint a valóság. Indításhoz túldúsít a vezérlő, viszont utána ahogy visszaveszi a vélt hőmérséklet alapján szükséges mértékre, már szegény lesz a keverék, gázadásra meg még szegényebb, azért nem veszi a fordulatot. Ha lenyomod a pedált és fixen tartod, akkor összeszedi magát és felpörög? Ha gázos, akkor meg extraként még a gázvezérlő rossz beállítása miatt megtanult korrekciót benzinüzemben alkalmazva szintén rossz lehet a hideg üzem. Ezt ki tudod úgy deríteni, hogy mész néhánytíz kilómétert benzinnel, és ha utána is rossz még a hideg üzem, akkor nem ez okozza. Gázszerelők mindenféle hülyeséget képesek ilyen esetben összehordani, csak épp a saját munkájukat tekintik tökéletesnek, de ha 2-3 nap benzines használattól megjavul a dolog, akkor biztos a rossz gázbeállítás. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts