astra Elküldve Június22, 2014 Megoszt Elküldve Június22, 2014 Helló opel g astra isuzu hol van a vizhöfokadó aki tud kérem segitsen. Hol mér hol nem mi lehet vele?Köszi .tupir szia. a termosztátházon ugy tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
norbee80 Elküldve Június22, 2014 Megoszt Elküldve Június22, 2014 Sziasztok, Lehet kapni olyan hátsó rugót, ami nem ültető, de mégis keményebb mint a gyári? Sűrűn meg van pakolva a kocsi és akkor eléggé megül ( ezért se szeretném ültetni ), üresen meg nagyon lóbálja a hátulját. Astra G 1,8-as Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atala Elküldve Június22, 2014 Megoszt Elküldve Június22, 2014 Sziasztok, Lehet kapni olyan hátsó rugót, ami nem ültető, de mégis keményebb mint a gyári? Sűrűn meg van pakolva a kocsi és akkor eléggé megül ( ezért se szeretném ültetni ), üresen meg nagyon lóbálja a hátulját. Astra G 1,8-as Sztem kell lennie ha az orosz csodához (Lada 2109) is volt vastagabb rugó- De ha nem találsz akkor kapható ilyen gumibakok amit a rugó közé kell tenni és az is keményíti. 6db van egy csomagban azt hiszem. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Június22, 2014 Megoszt Elküldve Június22, 2014 Sziasztok, Lehet kapni olyan hátsó rugót, ami nem ültető, de mégis keményebb mint a gyári? Sűrűn meg van pakolva a kocsi és akkor eléggé megül ( ezért se szeretném ültetni ), üresen meg nagyon lóbálja a hátulját. Astra G 1,8-as Gyárilag két féle van. Vonóhorog nélkülihez, és vonóhorgoshoz. Így lehet a katalógusokban is kiválasztani. Gondolom a vonóhorgos erősebb. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolika77 Elküldve Június22, 2014 Megoszt Elküldve Június22, 2014 Sziasztok! Érdeklődés képpen nem lehetne berakni 6-os váltót az 1.8 16V Coupemba? Ha jól tudom a turbósokban már az van...Kicsit sokat pörög pályán...Köszönöm! Esetleg lenne valakinek ötlete,hogy mitől halt be a tempomatom? Egyszer csak kikapcsolt és azóta nem hajlandó bekapcsolni :unsure: És azóta minden inditás után kerreg valami 2 másodpercig a gázpedálnál vagy a környékén... :blink: 2002 1.8 16V 125Hp Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Június22, 2014 Megoszt Elküldve Június22, 2014 Sziasztok! Érdeklődés képpen nem lehetne berakni 6-os váltót az 1.8 16V Coupemba? Ha jól tudom a turbósokban már az van...Kicsit sokat pörög pályán...Köszönöm! Esetleg lenne valakinek ötlete,hogy mitől halt be a tempomatom? Egyszer csak kikapcsolt és azóta nem hajlandó bekapcsolni :unsure: És azóta minden inditás után kerreg valami 2 másodpercig a gázpedálnál vagy a környékén... :blink: 2002 1.8 16V 125Hp Szerintem nem jól tudod. A turbós Calibrába, Vectráb volt hatos váltó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantec Elküldve Június23, 2014 Megoszt Elküldve Június23, 2014 T Janó32! A felelőtlen, buta locsogás megtéveszti az igaz, valós információra vágyó felhasználókat. A hozzáértést, ismereteket, valós, releváns tudást az állításhoz biggyesztett "elméletileg" kifejezés sem pótolja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
outsider Elküldve Június23, 2014 Megoszt Elküldve Június23, 2014 (edited) T Janó32! A felelőtlen, buta locsogás megtéveszti az igaz, valós információra vágyó felhasználókat. A hozzáértést, ismereteket, valós, releváns tudást az állításhoz biggyesztett "elméletileg" kifejezés sem pótolja. Pfff... Ez a szöveg... Módosítva Június23, 2014 : outsider 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Janó32 Elküldve Június23, 2014 Megoszt Elküldve Június23, 2014 (edited) T Janó32! A felelőtlen, buta locsogás megtéveszti az igaz, valós információra vágyó felhasználókat. A hozzáértést, ismereteket, valós, releváns tudást az állításhoz biggyesztett "elméletileg" kifejezés sem pótolja. T mantec! 1, Látom futod a felesleges köröket, ezzel legfeljebb magadnak generálod az "örömöt", szinte senki nem kíváncsi a sajátos okfejtésedre* és hogy miként tudsz szavakat félremagyarázni/kiforgatni (*max arra, hogy valami adatot előkeress valami katalógusból); 2, Egyszer már beleestem abba a hibába, hogy leálltam veled vitatkozni, és miután hatalmas öngólt rúgtál akkor kiderült hogy ami a katalógusban van az megy neked, de azon felül vannak komoly problémák; 3, Visszanézve ezen vonalat/előzményeket, csak nálad jelenik meg buta locsogás; 4, Továbbra sem kenyerem a szájkarate, így szép napot neked! Módosítva Június23, 2014 : Janó32 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
ycsy Elküldve Június23, 2014 Megoszt Elküldve Június23, 2014 Üdv!! Van egy 98 g astràm amibe nincs abs !! Mennyire lenne nagy munka rakni bele? A kàbelek ott vannak a sàrvédőben meg a csatik is a keréknél... De a km óra jeladó a vàltóban!! Gyàri motorkód : x14xe de az előző tulaj vmiért kicseréltette !! És most z14 xe van benne!! Előre is köszönöm!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolika77 Elküldve Június23, 2014 Megoszt Elküldve Június23, 2014 Szerintem nem jól tudod. A turbós Calibrába, Vectráb volt hatos váltó. Értem. És nem lehetne befaragni vlmelyiket az 1.8-ba?Vagy nincs esetleg hosszabb váltó bele gyárilag?Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Június23, 2014 Megoszt Elküldve Június23, 2014 Értem. És nem lehetne befaragni vlmelyiket az 1.8-ba?Vagy nincs esetleg hosszabb váltó bele gyárilag?Köszi Szerintem biztos nem. Egy hosszabb ötödik engem is érdekelne. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Június23, 2014 Megoszt Elküldve Június23, 2014 (edited) Értem. És nem lehetne befaragni vlmelyiket az 1.8-ba?Vagy nincs esetleg hosszabb váltó bele gyárilag?Köszi Azt nézd meg, milyen váltó van most rajta. Elvileg F17(+)CR típusú, és innen a táblázatból ki lehet nézni, hogy miből lehetne kukázni F17(+)WR áttételezésűt: http://www.opel-infos.de/getriebe/f17.html Az F17 típusú váltók szerintem kívül ugyanolyanok, csak belül az áttételezés tér el. Esetleg kicserélni a mostaniban a végáttételt hosszabbra. Mennyit forog most 100-nál? Ha jól számolom, akkor úgy 3000 körül. Ha betennél a 4,19 helyett egy 3,55-ös végáttételt, akkor elvileg 2550 körül lenne a fordulat, ami szerintem már egész jó. Módosítva Június23, 2014 : potyo 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Június23, 2014 Megoszt Elküldve Június23, 2014 Azt nézd meg, milyen váltó van most rajta. Elvileg F17(+)CR típusú, és innen a táblázatból ki lehet nézni, hogy miből lehetne kukázni F17(+)WR áttételezésűt: http://www.opel-infos.de/getriebe/f17.html Az F17 típusú váltók szerintem kívül ugyanolyanok, csak belül az áttételezés tér el. Esetleg kicserélni a mostaniban a végáttételt hosszabbra. Mennyit forog most 100-nál? Ha jól számolom, akkor úgy 3000 körül. Ha betennél a 4,19 helyett egy 3,55-ös végáttételt, akkor elvileg 2550 körül lenne a fordulat, ami szerintem már egész jó. Ja, meg a gyorsulás visszaesne kb. a Z16XE szintjére, ami méltatlan egy Coupéhoz (szvsz már a Z18XE is soványka...) Egyébként a többieknek igazuk van, egyik Opel 6 sebességes váltó sem megy fel erre a blokkra, lévén a Z18XE kis blokk, és mind az F28, mind pedig az M32 nagy blokkra valók... 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Június23, 2014 Megoszt Elküldve Június23, 2014 Ja, meg a gyorsulás visszaesne kb. a Z16XE szintjére, ami méltatlan egy Coupéhoz (szvsz már a Z18XE is soványka...) Egyébként a többieknek igazuk van, egyik Opel 6 sebességes váltó sem megy fel erre a blokkra, lévén a Z18XE kis blokk, és mind az F28, mind pedig az M32 nagy blokkra valók... Nem vitatom, hogy visszaesne, dehát ez ezzel jár. De ha csak a felsőbb fokozatokat, esetleg csak az ötödiket cseréli ki, akkor még a gyorsulás egész jó marad, viszont ötödikben nem forog olyan sokat. Cserébe persze nagy lesz a lépcső a 4-5 váltáskor, de ez engem cseppet sem zavarna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Június23, 2014 Megoszt Elküldve Június23, 2014 Igaz, ez is egy megoldás. Meg mindig elfelejtem hogy nem mindenki az erő miatt vesz Coupét, vannak akiknek egyszerűen csak a formája tetszik. Láttam már C14NZ-t is Calibrában, annak is valószínűleg ez volt az oka... Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Június23, 2014 Megoszt Elküldve Június23, 2014 Láttam már C14NZ-t is Calibrában, annak is valószínűleg ez volt az oka... Az azért már elég furán hangzik :smartass: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi 1.6 Elküldve Június23, 2014 Megoszt Elküldve Június23, 2014 Sziasztok, Lehet kapni olyan hátsó rugót, ami nem ültető, de mégis keményebb mint a gyári?Sűrűn meg van pakolva a kocsi és akkor eléggé megül ( ezért se szeretném ültetni ), üresen meg nagyon lóbálja a hátulját. Astra G 1,8-asSzia!Én ilyet használok: http://www.airspring.hu/Üdv. Tomi Link to comment Megosztás: More sharing options...
CseGa Elküldve Június24, 2014 Megoszt Elküldve Június24, 2014 (edited) Szia! Én ilyet használok: http://www.airspring.hu/ Üdv. Tomi Hát ez nagyon tetszik... Ilyen nekem is kell!???? Mennyire vált be? Azt írja az adatlapja, hogy 2-3 havonta nézni kell a nyomást... Ehhez le kell venni a kereket? Milyen nyomáson használod? Köszi a választ! Módosítva Június24, 2014 : CseGa Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kenézaljai Elküldve Június24, 2014 Megoszt Elküldve Június24, 2014 Sziasztok, lehet hogy nem jó helyre írok, de eddig mindenben ITT kaptam a legtöbb segítséget! Na az a helyzet, hogy Klíma tisztítást akarok végeztetni + pollenszűrő csere is lesz csak nekem a belső levegő keringtetőm le van húzva, mivel állandóan ment a motor! Gondolom eltört benne valami és így lehúztam a csatiját, hogy ne zörögjön nekem! Ebben az állapotban is ki tudják tisztítani a klímát vagy ahhoz előtte meg kel csináltatnom a belső levegő keringtetőt? Előre is köszönöm a segítségeteket! Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Június24, 2014 Megoszt Elküldve Június24, 2014 Sziasztok, lehet hogy nem jó helyre írok, de eddig mindenben ITT kaptam a legtöbb segítséget! Na az a helyzet, hogy Klíma tisztítást akarok végeztetni + pollenszűrő csere is lesz csak nekem a belső levegő keringtetőm le van húzva, mivel állandóan ment a motor! Gondolom eltört benne valami és így lehúztam a csatiját, hogy ne zörögjön nekem! Ebben az állapotban is ki tudják tisztítani a klímát vagy ahhoz előtte meg kel csináltatnom a belső levegő keringtetőt? Előre is köszönöm a segítségeteket! Gondolom, nyitva van a levegő útja, úgy van lehúzva a kábel. Akkor semmi gond. Különben amúgy is nagyon párásodna a beltér. Ha esetleg mégsincs nyitva, akkor ki kell venni a kesztyűtartót, lepattintani a kart, ami mozgatja a zsanért, és rögzíteni nyitott állapotban valamivel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolika77 Elküldve Június24, 2014 Megoszt Elküldve Június24, 2014 Ja, meg a gyorsulás visszaesne kb. a Z16XE szintjére, ami méltatlan egy Coupéhoz (szvsz már a Z18XE is soványka...) Egyébként a többieknek igazuk van, egyik Opel 6 sebességes váltó sem megy fel erre a blokkra, lévén a Z18XE kis blokk, és mind az F28, mind pedig az M32 nagy blokkra valók... Köszönöm! Igen kb 3000-ret forog 100-nál,ez nem is zavar csak az,hogy hosszú km-tereket pályázok és kicsit zavar,hogy sokat forog..140-nél kb 4000-ret..Ezért voltam kiváncsi rá! Amúgy teljesen megvagyok elégedve vele(Szedi a lábát ha kell) És esetleg hol lehetne megcsináltatni ezt a végáttétel cserét? Köszönöm mindenkinek a segitséget!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
norbee80 Elküldve Június24, 2014 Megoszt Elküldve Június24, 2014 Szia! Én ilyet használok: http://www.airspring.hu/ Üdv. Tomi Ez jól hangzik, viszont lenne pár kérdésem. 1, Üresen nem pattog el ezzel a légrugóval az útról? Stabilitása az autónak hogyan változik? 2, Árat tudnál mondani, hogy egy rugóhoz tudjam hasonlítani? 3, Milyen sűrűn kell ellenőrizni benne a nyomást? 4, Mióta használod, itt arra lennék kíváncsi, hogy mennyit bírhat ki egy ilyen? ( láttam 1 év gari van rá, de remélhetőleg nem rá pár hónapra adja meg magát :) Előre is köszönöm Üdv, Norbi Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Június24, 2014 Megoszt Elküldve Június24, 2014 Köszönöm! Igen kb 3000-ret forog 100-nál,ez nem is zavar csak az,hogy hosszú km-tereket pályázok és kicsit zavar,hogy sokat forog..140-nél kb 4000-ret..Ezért voltam kiváncsi rá! Amúgy teljesen megvagyok elégedve vele(Szedi a lábát ha kell) És esetleg hol lehetne megcsináltatni ezt a végáttétel cserét? Köszönöm mindenkinek a segitséget!! Szerintem bármelyik autószerelő, aki foglalkozik váltójavítással (is), az meg tudja csinálni. A kérdés inkább, hogy hol szerzed be hozzá az alkatrészeket? Lehet érdemes venni egy bontott váltót, összerakni a kettőből, ami neked kell, és ami megmarad váltó, azt meg eladni. Ha szerencséd van, akkor ugyanannyiért el tudod adni, mint amiért vetted, és akkor a munkadíjból megúszható az egész dolog. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
tompo911 Elküldve Június24, 2014 Megoszt Elküldve Június24, 2014 Sziasztok ! Kérdésem az lenne hogy melyik interface tud tempomatot engedélyezni nekem van ez a tech 2 USB s cuccom de ezzel nem tudom Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts