astra Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Udv. Első körben azt ajánlanám, hogy vidd szerelőhöz.... :) De ha otthon fogsz neki, akkor kell szerelőakna is hozzá. Első körben győződj meg róla, hogy biztos a fűtőtest csatlakozása folyik-e. Ha megvan a hibaforrás jöhet a meló... A gyujtáskulcsot vidd minnél messzebb a kocsitól... :D Ugyanis nem árt ha kiveszed az első ülést, abban pedig van övfeszítő és oldallégzsák, aminek a csatlakozóját először le kell húzni az ülés aljáról és utána tudod oldani. én mindkét ülést kiszedtem. Utána jöhet a két ülés közötti "kardánboksz". Ekkor már látszik a fűtőtest müanyag háza, aminek az alját kis lemez fülecskék tartanak. Érdemes kiszedni a középkonzol két oldalán lévő két fém tartót, látszatra ezek tartják, de nyugodtan kiszedheted. Érdemes újra körbenézni, tapogatni hogy hol nedves... Ezután le kell engedni a hűtővizet, a hűtő jobb oldalán alul van egy leengedő csap. Már ehez is jól jön a szerelőakna, de van két torx csavar a tűzfal alján amit oldani kell.(ezt lehetetlen felülről elérni) Ez rögzíti a fűtőtest alsó burkolatának kondenzvíz kivezető csövét.(nyáron a klíma hőcserélő kondenzvize ezen távozik) Ha a csavarokat kiszedted ki lehet húzni a motortér felé. Ezután le lehet szedni az alsó burkolatot,(kis lemezfüleket kell lepattintani ) ami tartja a fűtőtestet is, ha sikerül kicibálni ( nem könnyen jön ki) akkor már látszik a fűtőtest és csak a csatlakozás tartja. Jöhet egy kis barkácsolás, ugyanis a fűtőtestben és a csövekben még van hűtőfolyadék. Én egy 5 lityis desztvizes kannát használtam, erről inkább rakok fel képet majd.... :lol: Ezt raktam be a gázpedál felöl a csatlakozás alá, de nem árt kibélelni elötte esetleg egy fóliával a kanna alatt, mert így is folyt mellé sajna. Vége az első résznek. :lol: :) :) Folytatás következik.... :lol: köszi várom a folytatást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
celebrin Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Sziasztok! Még egy láma kérdés: Miből lehet megállapítani, hogy a pollenszűrő behr vagy delphi rendszerű? :) Köszönöm! :) Ha esetleg nem találnád a pollenszűrőt - ami velem megesett - képek itt: http://celebrin.galery.extra.hu/ Egyébként miben különbözik a két típus? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Ha esetleg nem találnád a pollenszűrőt - ami velem megesett - képek itt: http://celebrin.galery.extra.hu/ Egyébként miben különbözik a két típus? :) Na ez a delphi :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
celebrin Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Na ez a delphi :) :) Kösz! Mostmár tudom... de mi is az a "Delphi" ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Na újra becsengettek! Fizika és kémia után most irodalomórán vagyunk! A jó pap is holtig tanul. És ezt vehetjük fenyegetésnek? :) Ha lesznek képek, akkor ez egy új műfaj lesz: folytatásos szakképregény. :) Még, még, még, ...! az -az igazi a jó pap is holtig tanul hát még ilyen öregen .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 miből fogank élni szegény Opel-szervizek?? :) Hát nem a KOMA tagjaiból! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 A mai nap tanulság volt nekem számomra..Remélem Opelesek olvassák Behoztam ma egy Opel Corsa Z12XEP 1,5éves verdát P301,P304-es hiba na gondoltam trafó csere beleraktunk mivel garis volt hála istennek legalább az ügyfelet megkiméltük egy kiadástól Mentünk egy kört azt kijött ua hiba... NA gyetya csere után sem lett jó azt utána gondoltuk nem hinnénk hogy egyszerre kiment volna kapálni két db befecskendező na utána gondoltunk már szelep szorulásra de egy bibi volt benne ha lepadloztuk és ott tartottuk akkor a fordulatszám leesett alapjáratra és nem ment fel pedig padlógáz volt na ez már gyanus volt miután hibakodot sem produkált már Ekkor jött az ötlet ECU csere de ez is garis lett volna és ekkor csináltunk egy szoftver frissitést és lön villágosság a kocsi életre kellt... Valszeg a szoftvere sérült volt de mitöl???? nem tudom.. azota jó a kocsi.. HU ezt megusztukkk..... :) volt rá pedig körlevél is... :) te nem szoktad azokat olvasni??? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 volt rá pedig körlevél is... :) te nem szoktad azokat olvasni??? :) Persze Pesten mindig mondják hogy elöször csináljunk szoftver frissitést azt utána babráljunk... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lord Andris Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Ha esetleg nem találnád a pollenszűrőt - ami velem megesett - képek itt: http://celebrin.galery.extra.hu/ Egyébként miben különbözik a két típus? :) Köszi, hasznát fogom venni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
neeshow Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Kedves fórumtársak! Jól gondolom, hogy a pillangószelephez (Astra G) a légszűrőből "kijövő" műanyag cső másik végén találom? (Mármint ami nem a légszűrőház felé eső vége. :) ) Másodszor tisztításhoz mi a legmegfelelőbb anyag? (Esetleg tiszta benzin?) Harmadszor rizikós nekem leszerelni otthon egyedül, vagy vigyem szerelőhöz? :) (Gyakorlatom max. Simson porlasztó-tisztítás eddig!) Köfke előre is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Kedves fórumtársak! Jól gondolom, hogy a pillangószelephez (Astra G) a légszűrőből "kijövő" műanyag cső másik végén találom? (Mármint ami nem a légszűrőház felé eső vége. :) ) Másodszor tisztításhoz mi a legmegfelelőbb anyag? (Esetleg tiszta benzin?) Harmadszor rizikós nekem leszerelni otthon egyedül, vagy vigyem szerelőhöz? :) (Gyakorlatom max. Simson porlasztó-tisztítás eddig!) Köfke előre is! -jól gondolod -WD-40, vagy vmi oldószer (benzin, hígító) -menni fog.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
neeshow Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 -jól gondolod -WD-40, vagy vmi oldószer (benzin, hígító) -menni fog.... :) Köszi :) ! Még annyit árulj el, hogy le is kell teljesen szerelni (ki kell szedni), vagy csak a légszűrőből jövő csövet kell róla lebontani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tobzos Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Sziasztok, Összegyűlt bennem néhány kérdés, megköszönném, ha valaki szánna időt a válaszokra. Amúgy egy 2004-es 1.4-esem van (Z14XE), 150e km-rel. 1. Mivel polírozható a fényszóró búrája? Próbálta már valaki a karcokat eltűntetni a plexiről? 2. Leszerelhetem-e a fojtószelepházat az alapos tisztításhoz? Ilyenkor a tömítésnek biztosan lőttek? 3. Ha az 1.4-eseket nézzük, akkor csak abban van AGR, amin hátul 1.4 16V felirat van illetve a twinportban? Az enyém a kettő közötti (sima 1.4 jelzés), ebben tudtommal nincs... Vagy ez nem ilyen egyszerű? :-) 4. Ha időnként nem világít a fűtésszabályzók körüli világítás, akkor hogyan álljak neki a szétszedésnek? 5. Elsőre nem találtam meg az alapjárat szabályzót, pedig ki kellene tisztítanom. Merre keresgéljek? 6. A gyári CD-rádió kiszerelése gondolom az előlap lecsavarozásával indul, de utána kell valami célszerszám a rádió kiemeléséhez? 7. Mennyibe kerülhet a szalonokban a Carpass pótlása? 8. A jelenleg még kapható G Astrák mindegyike dobfékes hátul? 9. Mentem nemrég egy 1.4 Twinporttal. Szerintem alul kicsit nyomatékosabb, de a motor zajosabb, mint az elődök. Szerintetek? 10. Az "Így csináld! Astra G" szerintem egy műszaki mesekönyv, gyakorlatilag alig használható. Létezik valami jobb szerelési könyv? Ne haragudjatok, hogy így egyszerre zúdítom, de ritkán tudom csak végigolvasni a fórumot. Viszont mindig pótlom a lemaradásom... Üdv.: Tobzos Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 Sziasztok, Összegyűlt bennem néhány kérdés, megköszönném, ha valaki szánna időt a válaszokra. Amúgy egy 2004-es 1.4-esem van (Z14XE), 150e km-rel. 1. Mivel polírozható a fényszóró búrája? Próbálta már valaki a karcokat eltűntetni a plexiről? 2. Leszerelhetem-e a fojtószelepházat az alapos tisztításhoz? Ilyenkor a tömítésnek biztosan lőttek? 3. Ha az 1.4-eseket nézzük, akkor csak abban van AGR, amin hátul 1.4 16V felirat van illetve a twinportban? Az enyém a kettő közötti (sima 1.4 jelzés), ebben tudtommal nincs... Vagy ez nem ilyen egyszerű? :-) 4. Ha időnként nem világít a fűtésszabályzók körüli világítás, akkor hogyan álljak neki a szétszedésnek? 5. Elsőre nem találtam meg az alapjárat szabályzót, pedig ki kellene tisztítanom. Merre keresgéljek? 6. A gyári CD-rádió kiszerelése gondolom az előlap lecsavarozásával indul, de utána kell valami célszerszám a rádió kiemeléséhez? 7. Mennyibe kerülhet a szalonokban a Carpass pótlása? 8. A jelenleg még kapható G Astrák mindegyike dobfékes hátul? 9. Mentem nemrég egy 1.4 Twinporttal. Szerintem alul kicsit nyomatékosabb, de a motor zajosabb, mint az elődök. Szerintetek? 10. Az "Így csináld! Astra G" szerintem egy műszaki mesekönyv, gyakorlatilag alig használható. Létezik valami jobb szerelési könyv? Ne haragudjatok, hogy így egyszerre zúdítom, de ritkán tudom csak végigolvasni a fórumot. Viszont mindig pótlom a lemaradásom... Üdv.: Tobzos Müanyagok polírozására ez a polírpaszta nagyon jó. Én bukosisak plexijéről tüntettem el vele karcokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 Sziasztok, Összegyűlt bennem néhány kérdés, megköszönném, ha valaki szánna időt a válaszokra. Amúgy egy 2004-es 1.4-esem van (Z14XE), 150e km-rel. 1. Mivel polírozható a fényszóró búrája? Próbálta már valaki a karcokat eltűntetni a plexiről? 2. Leszerelhetem-e a fojtószelepházat az alapos tisztításhoz? Ilyenkor a tömítésnek biztosan lőttek? 3. Ha az 1.4-eseket nézzük, akkor csak abban van AGR, amin hátul 1.4 16V felirat van illetve a twinportban? Az enyém a kettő közötti (sima 1.4 jelzés), ebben tudtommal nincs... Vagy ez nem ilyen egyszerű? :-) 4. Ha időnként nem világít a fűtésszabályzók körüli világítás, akkor hogyan álljak neki a szétszedésnek? 5. Elsőre nem találtam meg az alapjárat szabályzót, pedig ki kellene tisztítanom. Merre keresgéljek? 6. A gyári CD-rádió kiszerelése gondolom az előlap lecsavarozásával indul, de utána kell valami célszerszám a rádió kiemeléséhez? 7. Mennyibe kerülhet a szalonokban a Carpass pótlása? 8. A jelenleg még kapható G Astrák mindegyike dobfékes hátul? 9. Mentem nemrég egy 1.4 Twinporttal. Szerintem alul kicsit nyomatékosabb, de a motor zajosabb, mint az elődök. Szerintetek? 10. Az "Így csináld! Astra G" szerintem egy műszaki mesekönyv, gyakorlatilag alig használható. Létezik valami jobb szerelési könyv? Ne haragudjatok, hogy így egyszerre zúdítom, de ritkán tudom csak végigolvasni a fórumot. Viszont mindig pótlom a lemaradásom... Üdv.: Tobzos 2.- tömités kéne 3.- EGR van az autódban 4.- vidáman 5.-képet küldhetek... 6.- van kiszedő.... 7.- 5000.- 8.-miért kérded? 9.- nem tudom eldönteni most igy ahoz mennem kéne most mondkettövel egymás után.. 10.- hát lenne.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 az -az igazi a jó pap is holtig tanul hát még ilyen öregen .... Öreg ám az országút! Meg is látszik rajta! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 3.- EGR van az autódban Biztos? Eddig az volt a fáma, hogy 2004-es évben kihagyták ezt belőle. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 Biztos? Eddig az volt a fáma, hogy 2004-es évben kihagyták ezt belőle. :) éppen itt van a kezemben egy gyári 5851604 Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 éppen itt van a kezemben egy gyári 5851604 2003-ban és 2005-ben volt, 2004-es gyártásban nem szokik lenni :) Én is utánajártam a TIS-ben, miután mondták, és lőn, télleg hiánycikk abból a kapcsrajzból :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 9. Mentem nemrég egy 1.4 Twinporttal. Szerintem alul kicsit nyomatékosabb, de a motor zajosabb, mint az elődök. Szerintetek? így van,hangosabb picit (szerintem a zajszigetelés,vagyis annak hiánya játszik ez esetben...),alul-felül oldalt-kereszteben,mindenhogy jobb a twinport :) mondjuk egészen más a hang karaktere,ez is közrejátszhat fogyasztásban nem sok különbséget tapasztalunk Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 2003-ban és 2005-ben volt, 2004-es gyártásban nem szokik lenni :) Én is utánajártam a TIS-ben, miután mondták, és lőn, télleg hiánycikk abból a kapcsrajzból :) [/quotez] Nem a Z16SE-vel kevered? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 Nem a Z16SE-vel kevered? Nem, de nézd meg a TIS-ben 2004-es évjáratra Z14XE-re :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
neeshow Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 2.- tömités kéne 3.- EGR van az autódban 4.- vidáman 5.-képet küldhetek... 6.- van kiszedő.... 7.- 5000.- 8.-miért kérded? 9.- nem tudom eldönteni most igy ahoz mennem kéne most mondkettövel egymás után.. 10.- hát lenne.. Kedves wessz! Tobzos fórumtárs 10. számú kérdésére azt válaszoltad, hogy lenne (jobb szerelési leírás, mint az így csináld: Astra G). Melyik lenne az, és hol érhető el, mert engem is érdekelne! :) Mi van akkor, ha mégis hiányzik a 2004-es 1,4-esekből - az enyém is ilyen - az EGR (AGR?) ? Olyan nagy jelentőséggel bír? Mármint úgy értem, hogy a motor élettartamára, vagy megbízhatóságára van hatása vagy csak a gazdaságosságra? Ez a kipufogógáz visszavezető szelep nem? :) Vagy rosszul tudom? Köszi: neeshow Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 Öreg ám az országút! Meg is látszik rajta! :) hát igen mert mindenki annyi idös amannyinek érzi magát Link to comment Megosztás: More sharing options...
celebrin Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 Köszi, hasznát fogom venni! Szívesen! Azért mielőtt nekiállsz, szerezz be torx-ot és 5,5-ös crovát! Na meg egy porszívót! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts