gedikart Elküldve Január12, 2014 Megoszt Elküldve Január12, 2014 Mennyire bonyolult lebontani a szívósort? Gondolom le kell hozzá engedni a hűtővizet. Injektorokhoz még nem volt szerencsém, nem tudom, azok hogy vannak beépítve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wasquez Elküldve Január12, 2014 Megoszt Elküldve Január12, 2014 Szerintem ha nincs hiba nincs mit villogni. X16XEL így működik. C12NZ Corsa volt eddig, abban azt csinálta, hogy 12-t villogott háromszor, ez vol annak a jele, hogy megy a hibakiolvasás. Azután villogta a hibát. Ezek szerint ebben ha összezárom a csatlakozókat, és nincs hiba, akkor az a normális, hogy folyamatosan világít? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyalázó Elküldve Január13, 2014 Megoszt Elküldve Január13, 2014 z14xep-n nincs Utólagosan lehet venni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mihalyvig Elküldve Január13, 2014 Megoszt Elküldve Január13, 2014 Na ilyet találtam srácok: kép: https://cromax.hu/img/P0301091.JPG 2200-2500 Ft körül, és azt írja: Opel Astra G 1998-2009 alkatrész szivattyú funkció szélvédőmosó hátsó ablaktörlő hátsó ablaktörlővel És nekem hátul se mos, meg elől se. Semmi reakció ha meghúzom (tolom) a kart... Már csak egyetlen kérdés: hogyan tudom kicserélni? Hol van egyáltalán az ablakmosó szivattyú? ÉS könnyen cserélhető? Más egyébre kell figyelnem vásárláskor, vagy csak erre hogy hátsó ablaktörlős legyen? Köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
szpeki Elküldve Január13, 2014 Megoszt Elküldve Január13, 2014 Na ilyet találtam srácok: kép:https://cromax.hu/img/P0301091.JPG 2200-2500 Ft körül, és azt írja: Opel Astra G 1998-2009alkatrész szivattyúfunkció szélvédőmosóhátsó ablaktörlő hátsó ablaktörlővel És nekem hátul se mos, meg elől se. Semmi reakció ha meghúzom (tolom) a kart... Már csak egyetlen kérdés: hogyan tudom kicserélni? Hol van egyáltalán az ablakmosó szivattyú? ÉS könnyen cserélhető? Más egyébre kell figyelnem vásárláskor, vagy csak erre hogy hátsó ablaktörlős legyen? Köszönöm Szia! Én szedtem már ki. A lökhárító levétele után találtam egy eldugott csavart! :) máshogy nem tudtam kivenni. És ott egyből látni fogod a szívatyút is! :) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mihalyvig Elküldve Január13, 2014 Megoszt Elküldve Január13, 2014 Szia! Én szedtem már ki. A lökhárító levétele után találtam egy eldugott csavart! :) máshogy nem tudtam kivenni. És ott egyből látni fogod a szívatyút is! :) remek, a lökhárítót amit a lélek és pár környezetidegen csavar tart :P köszönöm szépen Link to comment Megosztás: More sharing options...
wasquez Elküldve Január13, 2014 Megoszt Elküldve Január13, 2014 A képen látható piros téglalappal jelölt alkatrész micsoda? A vákuumcsöve tiszta lyuk volt, ez okozhat nagy fogyasztást? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szpeki Elküldve Január13, 2014 Megoszt Elküldve Január13, 2014 remek, a lökhárítót amit a lélek és pár környezetidegen csavar tart :P köszönöm szépen Szerezz be előtte ilyent vagy ilyent! Nem tudom melyik kell neked pontosan! Mert alulról ki kell szedni. És nekem eltört! 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január13, 2014 Megoszt Elküldve Január13, 2014 A képen látható piros téglalappal jelölt alkatrész micsoda? A vákuumcsöve tiszta lyuk volt, ez okozhat nagy fogyasztást? igen okozhat a téglalapban lévő alkatrész engedi vissza a felesleges üzemanyagot a tartályba ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rozsav Elküldve Január13, 2014 Megoszt Elküldve Január13, 2014 Utólagosan lehet venni? ha lehetne se oldaná ez meg a gondodat. azért nincs, mert nem kell. megemelt autónál, megpörgetett kerékkel nézted? csak mert ha a kasztnit emelted, a futómű meg lógott, nem fog egyenletesen, simán járni a tökéletes sem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
wasquez Elküldve Január13, 2014 Megoszt Elküldve Január13, 2014 igen okozhat a téglalapban lévő alkatrész engedi vissza a felesleges üzemanyagot a tartályba ... Köszi! Ez akkor az üzemanyag nyomás szabályozó akar lenni. Lassan, de csak feltérképeződik ez a motor is!:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyalázó Elküldve Január13, 2014 Megoszt Elküldve Január13, 2014 ha lehetne se oldaná ez meg a gondodat. azért nincs, mert nem kell. megemelt autónál, megpörgetett kerékkel nézted? csak mert ha a kasztnit emelted, a futómű meg lógott, nem fog egyenletesen, simán járni a tökéletes sem... Teljesen mindegy hogy nézem emelve járó kerékkel vagy állva kb: 2000 fordulaton érezni a rezonanciát, és a jobb féltengelyre adja ki a legnagyobb rezonanciát. Persze ezt belülről az elektromos gázpedálnál szintén érezni és a váltókaron is! Tartó bakok cserélve!!! :sneaky: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wasquez Elküldve Január13, 2014 Megoszt Elküldve Január13, 2014 Teljesen mindegy hogy nézem emelve járó kerékkel vagy állva kb: 2000 fordulaton érezni a rezonanciát, és a jobb féltengelyre adja ki a legnagyobb rezonanciát. Persze ezt belülről az elektromos gázpedálnál szintén érezni és a váltókaron is! Tartó bakok cserélve!!! :sneaky: Én első körben megcserélném a két első kereket, hátha annak a kiegyensúlyozásával van a baj!? Féltengely nem lehet gyanús, hogy kezdenek már bekopni a golyók, kicsit elforgatott kormánynál is rezonál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyalázó Elküldve Január13, 2014 Megoszt Elküldve Január13, 2014 Én első körben megcserélném a két első kereket, hátha annak a kiegyensúlyozásával van a baj!? Féltengely nem lehet gyanús, hogy kezdenek már bekopni a golyók, kicsit elforgatott kormánynál is rezonál? Elég csak a gázpedálra lépnem és már érezni a rezonanciát! Tökmindegy, hogy gurulok vele vagy nem . Link to comment Megosztás: More sharing options...
wasquez Elküldve Január13, 2014 Megoszt Elküldve Január13, 2014 Elég csak a gázpedálra lépnem és már érezni a rezonanciát! Tökmindegy, hogy gurulok vele vagy nem . Motortartó bakok, stabilizátor gumija? Láncos a vezérlés, azt írtad, ugye!? Nem ismerem a konstrukciót, de nel lehet, hogy a lánc hullámzik, mert nem elég feszes? Esetleg a lendkereket alaposan szemügyrevenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rozsav Elküldve Január13, 2014 Megoszt Elküldve Január13, 2014 Teljesen mindegy hogy nézem emelve járó kerékkel vagy állva kb: 2000 fordulaton érezni a rezonanciát, és a jobb féltengelyre adja ki a legnagyobb rezonanciát. Persze ezt belülről az elektromos gázpedálnál szintén érezni és a váltókaron is! Tartó bakok cserélve!!! :sneaky: ha jól értem álló helyben is csinálja...még annyit próbálj meg, nyomd ki a kuplungot...ha úgy is rezonál, csakis a motor adhatja. váltó, főtengely, kerekek kilőve...írták itt a lendkereket, ami lehet, bár ritka...szóba jöhet még a főtengelyen lévő ékszíjtárcsa, abban van egy rezgéscsillapításra szolgáló gumi (az agyrész és a futógyűrű között), az lehet még sérült talán...a rezonáló fordulaton nézz rá az ékszíjtárcsára, ha az nem "simán" fut, ott keresgélj... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyalázó Elküldve Január14, 2014 Megoszt Elküldve Január14, 2014 ha jól értem álló helyben is csinálja...még annyit próbálj meg, nyomd ki a kuplungot...ha úgy is rezonál, csakis a motor adhatja. váltó, főtengely, kerekek kilőve...írták itt a lendkereket, ami lehet, bár ritka...szóba jöhet még a főtengelyen lévő ékszíjtárcsa, abban van egy rezgéscsillapításra szolgáló gumi (az agyrész és a futógyűrű között), az lehet még sérült talán...a rezonáló fordulaton nézz rá az ékszíjtárcsára, ha az nem "simán" fut, ott keresgélj... Ok köszi Majd szombaton lessz a nagy teszt :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyalázó Elküldve Január14, 2014 Megoszt Elküldve Január14, 2014 Motortartó bakok, stabilizátor gumija? Láncos a vezérlés, azt írtad, ugye!? Nem ismerem a konstrukciót, de nel lehet, hogy a lánc hullámzik, mert nem elég feszes? Esetleg a lendkereket alaposan szemügyrevenni. Lánc volt cserélve és elötte is volt rezgés! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wasquez Elküldve Január14, 2014 Megoszt Elküldve Január14, 2014 Lánc volt cserélve és elötte is volt rezgés! Azt próbáltad már, hogy úgy próbálod lokalizálni a problémát, hogy valaki nyomogatja a gázt, te meg a motornál kézrátéttel megpróbálod szűkíteni, hogy egyáltalán a motor melyik része felől indul ki a vibráció!? A rezgés teljesen lineárisan mozog a fordulattal, vagy van olyan , ahol nem nő már a fordulattal, vagy hirtelen megszűnik? Ha teljesen lineárisan megy a fordulattal, akkor sanszosabb a forgó alkatrészekkel foglalkozni, és nem a motor felfüggesztés a fő gyanúsított. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Január14, 2014 Megoszt Elküldve Január14, 2014 A képen látható piros téglalappal jelölt alkatrész micsoda? A vákuumcsöve tiszta lyuk volt, ez okozhat nagy fogyasztást? Simán falsot tud szívni a motor, ha lyukas a vákuumcső, okozhat túlfogyasztást. Mellesleg a szabályzó sem tud rendeltetésszerűen működni... 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Január14, 2014 Megoszt Elküldve Január14, 2014 Na ilyet találtam srácok: kép: https://cromax.hu/img/P0301091.JPG 2200-2500 Ft körül, és azt írja: Opel Astra G 1998-2009 alkatrész szivattyú funkció szélvédőmosó hátsó ablaktörlő hátsó ablaktörlővel És nekem hátul se mos, meg elől se. Semmi reakció ha meghúzom (tolom) a kart... Már csak egyetlen kérdés: hogyan tudom kicserélni? Hol van egyáltalán az ablakmosó szivattyú? ÉS könnyen cserélhető? Más egyébre kell figyelnem vásárláskor, vagy csak erre hogy hátsó ablaktörlős legyen? Köszönöm Nem kell a lökhárítót levenni!!! Leveszed a bal első kereket (de lehet, hogy elég ha kifordítod jobbra). A kerékjárati doblemezt kell kiszedni, de csak félig. Két patent és egy vagy két torx fejű kárpitcsavar fogja. Ekkor már látni fogod a szivattyút! 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyalázó Elküldve Január15, 2014 Megoszt Elküldve Január15, 2014 Azt próbáltad már, hogy úgy próbálod lokalizálni a problémát, hogy valaki nyomogatja a gázt, te meg a motornál kézrátéttel megpróbálod szűkíteni, hogy egyáltalán a motor melyik része felől indul ki a vibráció!? A rezgés teljesen lineárisan mozog a fordulattal, vagy van olyan , ahol nem nő már a fordulattal, vagy hirtelen megszűnik? Ha teljesen lineárisan megy a fordulattal, akkor sanszosabb a forgó alkatrészekkel foglalkozni, és nem a motor felfüggesztés a fő gyanúsított. Pont ezt mondom, hogy a jobb féltengelyen érezni a legjobban a rezonanciát máshol kisebb! de az egész kasznira kimegy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wasquez Elküldve Január15, 2014 Megoszt Elküldve Január15, 2014 Pont ezt mondom, hogy a jobb féltengelyen érezni a legjobban a rezonanciát máshol kisebb! de az egész kasznira kimegy. Az a hozzászólás elkerülte a figyelmemet, elnézést. És a jobb féltengelyen a felső féltengelycsuklónál nézted, tehát egyértelmű, hogy magából a motroblokkból belülről rázza valami a féltengelyt, vagy kívülről a kerék felől nézted, tehát elképzelhető, hogy mondjuk a generátorból jön, vagy valamelyik szíjkerékből , esetleg a vezérlésből, ami a blokk jobb oldalát rázza, és ezt lehet kívülről a keréknél érzékelni, ahogy a féltengely kivezeti? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rozsav Elküldve Január15, 2014 Megoszt Elküldve Január15, 2014 Az a hozzászólás elkerülte a figyelmemet, elnézést. És a jobb féltengelyen a felső féltengelycsuklónál nézted, tehát egyértelmű, hogy magából a motroblokkból belülről rázza valami a féltengelyt, vagy kívülről a kerék felől nézted, tehát elképzelhető, hogy mondjuk a generátorból jön, vagy valamelyik szíjkerékből , esetleg a vezérlésből, ami a blokk jobb oldalát rázza, és ezt lehet kívülről a keréknél érzékelni, ahogy a féltengely kivezeti? mi az a felső féltengelycsukló? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wasquez Elküldve Január15, 2014 Megoszt Elküldve Január15, 2014 mi az a felső féltengelycsukló? A féltengelyen van egy csukló a keréknél, meg van egy a hol a blokkba csatlakozik, az a felső, nem tudom, hogy ez e a hivatalos neve. https://www.google.com/search?q=f%C3%A9ltengely&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=y2rWUqL_GdPnkAfCroC4Bw&ved=0CCcQsAQ&biw=1920&bih=920 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts