wasquez Elküldve Január7, 2014 Megoszt Elküldve Január7, 2014 Sziasztok! Mi okozhat olyan hibát, amitől a motor alacsonyabb fordulatokon rángat, és melegebb motornyál fokozódik a probléma? Gyújtás kimaradásra gyanakszom, mert a gyertyák is indokolatlanul kormosak. Főtengely jeladó, vagy a mindenki által közkedvelt lamdaszonda nem gyanús, föleg az első!? 13l/100km a fogyasztás, 1,5km-es szakaszokon van használva, napi két forduló általában, ez indokolhatja ezt a fogyasztást? Van ebben egyáltalán főtengely jeladó, vagy vezérműtengely jeladó van csak? Melyiket hol találom? X14XE Link to comment Megosztás: More sharing options...
barthagabor Elküldve Január8, 2014 Megoszt Elküldve Január8, 2014 Tudom,hogy ha ebből a kis videóból a hiba oka nem derül ki,nem lehet beazonosítani,de mire vezethető vissza az ha gázadásra megszűnik a hang!Ez hideg motornál van,de melegen is ilyen és sokkal csúnyábban,erősebben csinálja.Az olajnyomás 4 bár,tegnap mérték.ez egy 1.2 láncos motor.A hidrotőke elvileg ha rossz lenne akkor mindig kopogna nem?ahogy emelkedik a fordulat annál jobban.De itt pontosan hogy túráztatásra hallgat el...Aki rendelkizik motorszerelési tapasztalattal szivesen veszek minden tippet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szili0709 Elküldve Január8, 2014 Megoszt Elküldve Január8, 2014 Sziasztok. Opel Astra g x14xe 1998 kombi Data által előírt olajnyomás 850-es fordulaton üzem meleg motornál min 1.5 bár. Ma megmértem az enyémet hidegen 4.5 bár üzem melegen 2.2 bárra ment le. Szerintem ez hibátlan! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyalázó Elküldve Január8, 2014 Megoszt Elküldve Január8, 2014 Tudom,hogy ha ebből a kis videóból a hiba oka nem derül ki,nem lehet beazonosítani,de mire vezethető vissza az ha gázadásra megszűnik a hang!Ez hideg motornál van,de melegen is ilyen és sokkal csúnyábban,erősebben csinálja.Az olajnyomás 4 bár,tegnap mérték.ez egy 1.2 láncos motor.A hidrotőke elvileg ha rossz lenne akkor mindig kopogna nem?ahogy emelkedik a fordulat annál jobban.De itt pontosan hogy túráztatásra hallgat el...Aki rendelkizik motorszerelési tapasztalattal szivesen veszek minden tippet... Helló! Nem akarlak elkeseríteni de Sajna nekem is így kezdődött! És persze csere lett a vége :omg: Csak is Ina hidrotőkét vegyél! 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
barthagabor Elküldve Január8, 2014 Megoszt Elküldve Január8, 2014 Helló! Nem akarlak elkeseríteni de Sajna nekem is így kezdődött! És persze csere lett a vége :omg: Csak is Ina hidrotőkét vegyél! Mindegy,el vagyok keseredve így is...mert ha olajpumpa,ha hidrotőke....zsebbenyúlós lesz...a Febi meg a Swag nem jó???Neked is ezt csinálta az autó??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
barthagabor Elküldve Január8, 2014 Megoszt Elküldve Január8, 2014 Helló! Nem akarlak elkeseríteni de Sajna nekem is így kezdődött! És persze csere lett a vége :omg: Csak is Ina hidrotőkét vegyél! Mindet ki kell cserélni ugye?Neked mennyibe fájt az egész??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wakond Elküldve Január8, 2014 Megoszt Elküldve Január8, 2014 Sziasztok. toronycsapágy csere lesz. most összesen hány darab csapágy is a komplett toronycsapágy készlet? mert kaptam árajánlatot 2 darabra összesen, de kaptam 4 darabra összesen.(plusz a toronygumik, 2 darab összesen) most mennyi is van benne? köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
killermedve Elküldve Január8, 2014 Megoszt Elküldve Január8, 2014 Link to comment Megosztás: More sharing options...
killermedve Elküldve Január8, 2014 Megoszt Elküldve Január8, 2014 szia a fogyasztás az tuti hogy annyi x es motort ilyen rövid távon használod!! az bizony bekapja a 12 l !! benyát, meg az olajat is!!ilyen rövidtávon még langyos sem lessz a motor, simán szivatoval mész oda vissza!!a rángatást csak hidegen csinálja?mert ha igen akkor a szivató miatt rángathat mert alacsony fordulaton elváltod és odalépszt neki bizony rángat a gép!vagy kezd megszorulni az egr szelep a sok rövidtáv,koszossá teszi az ege-rt+ egy folytoszelepház takaritás ráfétne a gépre! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Január8, 2014 Megoszt Elküldve Január8, 2014 Sziasztok. toronycsapágy csere lesz. most összesen hány darab csapágy is a komplett toronycsapágy készlet? mert kaptam árajánlatot 2 darabra összesen, de kaptam 4 darabra összesen.(plusz a toronygumik, 2 darab összesen) most mennyi is van benne? köszi. Toronycsapágyból és -szilentből is két db van... 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
wakond Elküldve Január8, 2014 Megoszt Elküldve Január8, 2014 Toronycsapágyból és -szilentből is két db van... bocs ha hülye kérdés, de oldalanként kettő? összesen 4 csapágy és 4 toronygumi, vagy szilent vagy micsoda.? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január8, 2014 Megoszt Elküldve Január8, 2014 bocs ha hülye kérdés, de oldalanként kettő?összesen 4 csapágy és 4 toronygumi, vagy szilent vagy micsoda.?Oldalanként 1csapágy és 1 gumi. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
wasquez Elküldve Január8, 2014 Megoszt Elküldve Január8, 2014 szia a fogyasztás az tuti hogy annyi x es motort ilyen rövid távon használod!! az bizony bekapja a 12 l !! benyát, meg az olajat is!!ilyen rövidtávon még langyos sem lessz a motor, simán szivatoval mész oda vissza!!a rángatást csak hidegen csinálja?mert ha igen akkor a szivató miatt rángathat mert alacsony fordulaton elváltod és odalépszt neki bizony rángat a gép!vagy kezd megszorulni az egr szelep a sok rövidtáv,koszossá teszi az ege-rt+ egy folytoszelepház takaritás ráfétne a gépre! Melegen jobban rángat, hideg motornál is bedadog, jobban kell nyomni neki, de melegen nagyobbak a döccenések. EGR-t már megtakarítottam. A fojtószelep ház merre van? Főtengely jeladót hol kell keresni? Van valami érzékelő a vezérműszíj oldalánál is, egy alu öntvényben, hatlapfejű, az a víz hőfokhoz van? Hogyan lehet képet beszúrni sajátgépről? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wakond Elküldve Január8, 2014 Megoszt Elküldve Január8, 2014 Oldalanként 1csapágy és 1 gumi. Köszönöm, már csak azt nem értem miért akartak rámsózni 4 csapágyat 4 gumival... :icon11: Link to comment Megosztás: More sharing options...
terry13 Elküldve Január8, 2014 Megoszt Elküldve Január8, 2014 Sziasztok. Neha olyan szagot erzek futes kozbe mintha valami kabel egne. Nem tudjatok mitol lehet? a levego utjaba lehet valahol kabel ami melegedhet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wasquez Elküldve Január8, 2014 Megoszt Elküldve Január8, 2014 Sziasztok. Neha olyan szagot erzek futes kozbe mintha valami kabel egne. Nem tudjatok mitol lehet? a levego utjaba lehet valahol kabel ami melegedhet? Nem lehet, hogy a fűtőmotorból jön a szag, kezdődő zárlat, vagy elfogyó szénkefe húz ívet már a motorban? Vedd ki a kesztyűtartót, alatta van a fűtés motor, azt kiszeded burkolatostól és megjáratod úgy, akkor érzrzed, hogy abból jön e? A másik, a fagyálló szivárgás, aminek fura égett szaga tud lenni, ha a fűtőtestnél párolog, de ha perfekt amperszag, akkor inkább az első tipp. Link to comment Megosztás: More sharing options...
terry13 Elküldve Január9, 2014 Megoszt Elküldve Január9, 2014 Nem lehet, hogy a fűtőmotorból jön a szag, kezdődő zárlat, vagy elfogyó szénkefe húz ívet már a motorban? Vedd ki a kesztyűtartót, alatta van a fűtés motor, azt kiszeded burkolatostól és megjáratod úgy, akkor érzrzed, hogy abból jön e? A másik, a fagyálló szivárgás, aminek fura égett szaga tud lenni, ha a fűtőtestnél párolog, de ha perfekt amperszag, akkor inkább az első tipp. Az az erdekes, hogy ritkan fordul elo es egy perc mulva mar nem erezheto Link to comment Megosztás: More sharing options...
barthagabor Elküldve Január9, 2014 Megoszt Elküldve Január9, 2014 Ígérem nem lesz több videó(legalább is hidrotőkével kapcsolatban) :) Azért csináltam egy hosszabb videót,hogy hátha ezen jobban hallatszik mi is lehet ez...az a nagy dilemmám,hogy az olajszivattyút akarják kicserélni,de ha mellényúlnak és a hidrotőkékkel van a baj akkor kb plusz 100ezer kiadásba nyúlok.Ez jelenleg munkanélküli állapotban nem túl előnyös! A hidrotőkéket lehet/érdemes átmosni gázolajban vagy valami mosó cuccban??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wasquez Elküldve Január10, 2014 Megoszt Elküldve Január10, 2014 Az EGR szelep a kipufogógázt az összes hengerbe vezeti vissza? Valaki azt írta, hogy csak az első hengerbe vezet vissza. Mi az igazság, X14XE a motor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Január10, 2014 Megoszt Elküldve Január10, 2014 Az EGR szelep a kipufogógázt az összes hengerbe vezeti vissza? Valaki azt írta, hogy csak az első hengerbe vezet vissza. Mi az igazság, X14XE a motor? Mindegyikbe visszavezet. Nem lenne értelme csak egyikbe visszavezetni, egyrészt mert ez a nitrogénoxid csökkentésére van kitalálva, azzal meg nem mennénk semmire, ha csak egy hengerbe vezetnénk, mert akkor a többiben ugyanúgy keletkezne, másrészt a motor járásán is érezni lehetne, ha a hengerek nem azonos feltételekkel üzemelnének. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wasquez Elküldve Január10, 2014 Megoszt Elküldve Január10, 2014 Mindegyikbe visszavezet. Nem lenne értelme csak egyikbe visszavezetni, egyrészt mert ez a nitrogénoxid csökkentésére van kitalálva, azzal meg nem mennénk semmire, ha csak egy hengerbe vezetnénk, mert akkor a többiben ugyanúgy keletkezne, másrészt a motor járásán is érezni lehetne, ha a hengerek nem azonos feltételekkel üzemelnének. Köszönöm! Én is hasonló dolgok miatt értetlenkedtem, hogy milyen hülyeség, hogy csak egy hengerbe vezet vissza. Szerintem itt a fórumon mondta valaki, hogy csak abba a hengerbe vezet vissza, amelyik melett van, nevezetesen a jobb oldali hengerbe, nem láttam még belülről, ezért nem vitáztam, olyan magabiztosan állította. Ezekszerint ez valahova a közös levegőbeszívó torokba vezet vissza? Megpróbálom a hétvégén leblindelni, hátha változik a motor rángatása, meg a gyertyák kormosodása. Most, hogy így átgondolom, a magas fogyasztás, a rángatás, a kormos gyertya is ennek a szelepnek a hibájára visszavezethető. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wasquez Elküldve Január10, 2014 Megoszt Elküldve Január10, 2014 Szeretném kivillogtatni a hibakódot az X14XE motorból. Átolvastam már egy rakás leírást! Összekötöm az 5-6-os lábat, hallom, hogy járatja az alapjárati motort, de a kis motorblokk embléma nem villog, csak folyamatosan világít. Akkor az mit jelent, hogy nincs hiba? Nem kellene ennek valami olyat villogni, amiből látható, hogy üzemkész a diagnosztika? Ja és nekem nincs benne olyan lámpa amin autó van egy villáskulcsal. A kartergáz szellőztető szelepet merre kell keresnem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Január10, 2014 Megoszt Elküldve Január10, 2014 Köszönöm! Én is hasonló dolgok miatt értetlenkedtem, hogy milyen hülyeség, hogy csak egy hengerbe vezet vissza. Szerintem itt a fórumon mondta valaki, hogy csak abba a hengerbe vezet vissza, amelyik melett van, nevezetesen a jobb oldali hengerbe, nem láttam még belülről, ezért nem vitáztam, olyan magabiztosan állította. Ezekszerint ez valahova a közös levegőbeszívó torokba vezet vissza? Megpróbálom a hétvégén leblindelni, hátha változik a motor rángatása, meg a gyertyák kormosodása. Most, hogy így átgondolom, a magas fogyasztás, a rángatás, a kormos gyertya is ennek a szelepnek a hibájára visszavezethető. Az x20xev-nél, ill. az x20xer-nél csak a 4.henger van visszavezetve. Lekötve is hozza az elvárt értékeket, így műszakizott az autó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Január10, 2014 Megoszt Elküldve Január10, 2014 Az x20xev-nél, ill. az x20xer-nél csak a 4.henger van visszavezetve. Lekötve is hozza az elvárt értékeket, így műszakizott az autó. Mármint hogy a negyedik hengerből van visszavezetve, vagy a negyedik hengerbe van visszavezetve? Mert utóbbi eléggé meglepne, előbbi viszont simán elképzelhető, nem kötelező a közös gyűjtőből vezetni vissza. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gedikart Elküldve Január11, 2014 Megoszt Elküldve Január11, 2014 Valakinél programoztak már újra fojtószelepet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts