Kratzi Elküldve Január26, 2008 Megoszt Elküldve Január26, 2008 TECH-2 műszerrel lehet törölni a hibakódokat, ezzel a sárga lámpa is megszűnik. Persze ez mit sem ér, ha nincs meg a hiba valódi oka és nincs kijavítva, egy idő után ha újra jelentkezik küldi a hibát az ECU -nak és lesz sárga lámpád is. Ez mindaddig jelentkezik míg a hiba nincs megjavítva. Ha sokáig szarakodik (vagy a szerelő ...) akkor vészprogramra is átválthat az egész, azaz messze nem fog úgy menni az autód mint ahogy rendesen menne :lol: Érdemes minél előbb egy hozzáértő szakihoz elvinned! Helyedben megnézném a gyertyákat és megfogadnám Uhuhu kollega tanácsait, ez még azért anyagiakban bőven egy trafóhíd+munkadíj ára alatt van :) A sok városi használatról árulkodhat a kartercsőben lerakódott sárgás trutyi, azaz az olajgőzök és a lecsapódott pára (víz) elegyét alkotó massza megjelenése is.... Köszi!!! Ezek szerint a műszer kihagyhatatlan. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
balallaca Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Köszi!!! Ezek szerint a műszer kihagyhatatlan. :huh: ebay.de ott kb 30 euroért tudsz ilyet venni, ha értesz hozzá, sajnos én sem nagyon, de itt szoktam ilyen dolgokat nézegetni. 10.000 ftből itthon is van a lakásodon! Link to comment Megosztás: More sharing options...
balallaca Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Köszi!!! Ezek szerint a műszer kihagyhatatlan. :huh: Pl. itt nézd meg: http://search.ebay.de/search/search.dll?so...op=1&fsoo=1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Pl. itt nézd meg: http://search.ebay.de/search/search.dll?so...op=1&fsoo=1 nem tudok neked privit irni :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
balallaca Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 nem tudok neked privit irni :huh: akkor dobj egy emailt balladitro@invitel.hu sajnos most itthon nyomom az ágyat egy ideig, mert tegnap infarktusgyanúval kerültem korházba. Szerencsére kiderült, hogy csak tüdőgyuladásom van de az kemény, ugyhogy pihi. Írj ha tudsz és válaszolok Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 akkor dobj egy emailt balladitro@invitel.hu sajnos most itthon nyomom az ágyat egy ideig, mert tegnap infarktusgyanúval kerültem korházba. Szerencsére kiderült, hogy csak tüdőgyuladásom van de az kemény, ugyhogy pihi. Írj ha tudsz és válaszolok hát az nem jó..... :huh: ugy hogy sokat pihenj gyors felépülést kivánok.. :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 akkor dobj egy emailt balladitro@invitel.hu sajnos most itthon nyomom az ágyat egy ideig, mert tegnap infarktusgyanúval kerültem korházba. Szerencsére kiderült, hogy csak tüdőgyuladásom van de az kemény, ugyhogy pihi. Írj ha tudsz és válaszolok :huh: Jobbulást Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 akkor dobj egy emailt balladitro@invitel.hu sajnos most itthon nyomom az ágyat egy ideig, mert tegnap infarktusgyanúval kerültem korházba. Szerencsére kiderült, hogy csak tüdőgyuladásom van de az kemény, ugyhogy pihi. Írj ha tudsz és válaszolok Jobbulást! Melyik okos orvos állapította meg az infarktust?Azért picit más kategória a tüdőgyula! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
balallaca Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Jobbulást! Melyik okos orvos állapította meg az infarktust?Azért picit más kategória a tüdőgyula! :huh: Az ugy volt , hogy a tüdögyuszi valami q hullámot generált és minden EKG infarktust mutatott, csak lapor segítségével tudták kizárni, meg egy kardiológus is kellet hozzá, akit felhívta a tisztelt kollegák figyelmét arra, hogy teletüdővel is csináljanak EKG 8Ez komoly nem röhögni) és akkor, mivel valami polaritás felcserélődik jó lett az EKG. Nem az orvos volt a hibás, ez tényleg úgy nézett ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
balallaca Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 nemtudom a privim miért nem működik majd itt az okosak megnézik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Az ugy volt , hogy a tüdögyuszi valami q hullámot generált és minden EKG infarktust mutatott, csak lapor segítségével tudták kizárni, meg egy kardiológus is kellet hozzá, akit felhívta a tisztelt kollegák figyelmét arra, hogy teletüdővel is csináljanak EKG 8Ez komoly nem röhögni) és akkor, mivel valami polaritás felcserélődik jó lett az EKG. Nem az orvos volt a hibás, ez tényleg úgy nézett ki. Azért gondolom megkönnyebültél,miután megtudtad,hogy nem infarktus! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálint24 Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Sziasztok? A kérdésem az lenne, hogy a gyújtógyertyákat kb. mennyi km után kell cserélni? x14xe Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálint24 Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Jobbulást Balallaca! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Sziasztok? A kérdésem az lenne, hogy a gyújtógyertyákat kb. mennyi km után kell cserélni? x14xe Én 30ezer kilométerenként szoktam...abban 2 polusú gm gyertya van (1214000)katalog szám Link to comment Megosztás: More sharing options...
balallaca Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Azért gondolom megkönnyebültél,miután megtudtad,hogy nem infarktus! Hát gondolhatód, úgy vártam azt labor eredmény éjjel egy órakkor, hogy ne tudd meg. Azt hittem idegtől falra mászom. Ezeket után kit a sza.t érdekel, ha ecu hibás a gép, majd meg lesz csinálva, de ha egyszer tényleg ledobod a szíjat, na azt csesz...ted. A gépről mostmár biztos, hogy ha felmelegszik a motor nincs semmi baja. Reggel az haver trafójával mentem vele hidegen P0303, tehát hármas henger ennél, az biztos jó. Utána felmelegítettem egész nap úgy elment 300 kilómétert még az "infarktus" előtt, hogy csak na: Link to comment Megosztás: More sharing options...
balallaca Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 hát ezek a mérő műszerek ilyenek nekem is lehet ecu hiba, de az is lehet, hogy tényleg csak kormos vagy szorulása van, de amit a műszer mutat, hogy trafó, na az biztos nem. Hát ez van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 hát ezek a mérő műszerek ilyenek nekem is lehet ecu hiba, de az is lehet, hogy tényleg csak kormos vagy szorulása van, de amit a műszer mutat, hogy trafó, na az biztos nem. Hát ez van! Jobbulást kívánok! -a tüdőgyuszit se becsüld alá, sokat kell feküdni-pihenni!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálint24 Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Én 30ezer kilométerenként szoktam...abban 2 polusú gm gyertya van (1214000)katalog szám Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Köszönöm! nincs mit.... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
balallaca Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 nincs mit.... :huh: Wessz nem jött az email? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Wessz nem jött az email? csak a telszámod kellett volna.. ird meg priviben.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kratzi Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Gyertyacsere megvolt. Kíváncsi vagyok mi lesz. Konkrétan a 3. henger jelzett gyűjtáshibát. Mértünk valami fokokat. 1. és 2. hengernél 1 fok a 3. 4. hengernél 0 fok volt a valami, amit nem tudok, hogy mi. (Bocs a nagyfokú tudatlanságért) :huh: Szóval nem volt meggyőző a szerelő, nem zárta ki a trafóhíd problémát :lol: Ezen kívül a régi gyertyákra azt mondta, hogy nem olyan rosszak. Ilyenek: [img]C:\Documents and Settings\Zoli\Asztal\p1010001.jpg[/img] Látszik valami külsőre egy gyertyáról? És mik ezek a "0 és 1 fokok"??? Amit tapasztaltam: gázadásra gyújtáskihagyás, kis rángatás, sárga lámpa villogás, gázelvételre a villogás megszűnt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kratzi Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Hát a képbeszúrás nem meg. Még próbálkozok Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Hát a képbeszúrás nem meg. Még próbálkozok Sajátgépről nem fog menni :huh: Rakd fel pl a www.kepfeltoltes.hu-ra és az ott kapott linkkel illeszd be! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kinky01 Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Udv!Lehet, hogy Opel-es leszek, ha segitetek!Most vennek G-s Astra kabriot.Mit tudtok a tipusrol?113ezer km van benne.Ez milyen veszelyeket rejt?Koszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts