imy Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Hali! Tegnap a Vaterán láttam. http://www.vatera.hu/iso_diag_interfesz_mi...2_49556134.html Ez egy kicsit drága szerintem :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Szeretnék elnézést kérni mindenkitől akiket untattam ezzekkel a sorozatos egymásba hajba tépős kicsináljuk a másikat ha beledöglünk... :lol: hát én sem így gondoltam a dolgot :huh: de ha más szemszögből nézzük a dolgot, elég jól felpörgettük a topicot :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 hát én sem így gondoltam a dolgot :huh: de ha más szemszögből nézzük a dolgot, elég jól felpörgettük a topicot :lol: föleg azoknak akik már kezdtek elaludni a gép elött olvasás közben lehet titokban fogadásokat kötöttek egy másik internetes oldalon ahol online-on lehetet téteket tenni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 akkor lehet jogdíjat kérni :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 fidorrr Sziasztok! Először is üdv mindenkinek, lenni új belépő, és egyben büszke G Astra tulajdonos immáron 4 hónapja! A fórumot olvasgatva megakadt a szemem egy bajtársunkon, akinek a garázsból kiállva megállt a motor! Többen kérdeztétek tőle, h cserélt e vezérmű szíjat 60000 km után! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Z14XEP-nél mennyi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Közben megtaláltam: szíjjjjas!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Múltkor jól beégtem. Szemben áll két opel a lámpánál. Mondom az asszonynak- milyen érdekes ez a szín dolog.Nézd meg e fehér astra H nagyobbnak látszik, mint a másik sávban mellette álló fekete astra H. Elindultak. Hát a fehér astra H vectra volt :huh: Úgy hogy tényleg nagyobb volt. Ma ment előttem egy puntó Cserkeszöllőn. Mindenki villogott, hogy trafiznak. 50-es tábla. Mögöttem jövő legacy-s nem tudta elviselni, hogy 50-nel csurgunk, vissza kettő, index, padlógáz kb 80-100-ig. Elment mellettem, a puntós mellett, kb 50 méterre állt a trafi.Szép fénykép készült. Rendőr bácsi nem nagyon mosolygott. De a subarus sem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsoti1 Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 A megnyúlt láncnak van jellegzetes hangja, de az nem csattogó, fordulaton pedig kifeszül és a hangja is más. Milyen olajat használsz? Szia!Először is köszönöm a segítséget. 10/40-es gyári olajat. Ma elvittem szerelőhöz(az5. eddig a legnormálisabb.)és azt mondta 99%,hogy hajtókar csapszeg. 80.000-nél lett vízpumpa cserélve,(előző tulaj valószínű megfőzte)utána hengerfejtömítés stb... Most 112.000 van benne. Mennyibe kerülhet 1 ilyen hajtókar csere? Most a motor csattog,ha felmelegedett még1 csattogó hang jelentkezik+3000 alatt a 2. csattogással 1ütt 1 henger kihagy, erre viszont a szerelő sem tudott mit mondani!3000 felett elmúlik a csattogás és megy is szépen a motor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Közben megtaláltam: szíjjjjas!!! akkor rossz oldalt néztél :huh: A Z14XEP láncos :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
balallaca Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Szerintem is drága az az interfész. Valami olcsóbb megoldás nincs, készíteni nem tudunk olcsóbban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Szerintem is drága az az interfész. Valami olcsóbb megoldás nincs, készíteni nem tudunk olcsóbban? Biztossan lehet, nem lehet nagy cucc az egész :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Ez egy kicsit drága szerintem :lol: De csak akkor, ha már megvan a progid. De gondolj bele, hogy ez átlagáron kb. 4-5 látogatás ára. Milyen gyakran kell a gépet agykurkászhoz vinni? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nicky Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 képzeljétek, az ablaktölőm már megint rendesen működik, pedig semmit nem csináltam vele. ma reggel elinditom, hogy törölje le a zuzmarát és erre tök normálisan elindul és végigmegy majd a helyén megáll. ez kész csoda. de akkor se értem mi volt ez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 az y17dt nél 10 év/150,000 km a csereperiódus. Te most a vezérlésre gondoltál ? :huh: Szerintem kész ön -ill. motorgyilkosság ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Te most a vezérlésre gondoltál ? :huh: Szerintem kész ön -ill. motorgyilkosság ! Azt már kitárgyaltuk, hogy mennyire más a gyártó és a tulajdonos érdeke. Inkább cserélem 60 ezrenként, így még mindig óccsóbb mint egy szakadás utáni javítás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 képzeljétek, az ablaktölőm már megint rendesen működik, pedig semmit nem csináltam vele. ma reggel elinditom, hogy törölje le a zuzmarát és erre tök normálisan elindul és végigmegy majd a helyén megáll. ez kész csoda. de akkor se értem mi volt ez. Lehet, olvasta a fórumon, hogy panszkodtál rá és megemberelte magát :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Vagy a zúzmara vezeti az áramot :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Azt már kitárgyaltuk, hogy mennyire más a gyártó és a tulajdonos érdeke. Inkább cserélem 60 ezrenként, így még mindig óccsóbb mint egy szakadás utáni javítás. A szervízkönyvben is irják, hogy a javasolt cserék azok nem nyujtanak garanciát. Szóval bármi korábban beadhatja a kulcsot. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 huuuhhh köszi a választ már egy kicsit el kezdtem aggodni szerintem azért hogy biztos legyél a dolgodban cseréltsd kia vezérlést ....de csak ha szijjas . Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Mennyibe kerülhet 1 ilyen hajtókar csere? Most a motor csattog,ha felmelegedett még1 csattogó hang jelentkezik+3000 alatt a 2. csattogással 1ütt 1 henger kihagy, erre viszont a szerelő sem tudott mit mondani!3000 felett elmúlik a csattogás és megy is szépen a motor. Nem akarlak elkeseríteni, de ha a hajtókarcsapszegnek kapáltak, akkor valószínű sok más is megkopott egy valószínűsíthető kenési hiányban... tehát teljes motorgenerál... 2-3kiló. képzeljétek, az ablaktölőm már megint rendesen működik, pedig semmit nem csináltam vele. ma reggel elinditom, hogy törölje le a zuzmarát és erre tök normálisan elindul és végigmegy majd a helyén megáll. ez kész csoda. de akkor se értem mi volt ez. Ezért mondtam hogy szét kell szedni, megnézni, mert lehet hogy csak kontakthiba, és nem kell cserélni :lol: Azt már kitárgyaltuk, hogy mennyire más a gyártó és a tulajdonos érdeke. Inkább cserélem 60 ezrenként, így még mindig óccsóbb mint egy szakadás utáni javítás. Én ezzel régebben megszívtam. Fiatnál vezették be ezt a hosszított csereperiódust a Brava/Bravo párosnál. Mi meg jól be is vettük. Sikerül azonban 83e km-nél elszakadni a szíjnak, a szervíz meg széttárta a karját, és mondták hogy a garancia csak a szíjra terjed ki, azt ingyen cserélik, de fizessünk 200-at a motorgenerálra. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 akkor rossz oldalt néztél :huh: A Z14XEP láncos :lol: Bocs, láncosat akartam írni :) Csak annyira megörültem, hogy megtaláltam a választ, csak azt nem néztem mit írok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi7711 Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Az mitől lehet, hogy ha felveszem 4-esre a keringetést, kúszik lefelé a vízhőfok? Termosztát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabb Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Az mitől lehet, hogy ha felveszem 4-esre a keringetést, kúszik lefelé a vízhőfok? Termosztát? Benzin, vagy dízel? Dízelnél hidegben előfordul, többek közt az enyémnél is, a termosztát biztos, hogy jó, mert ha rossz lenne föl se menne a víz. Kevesebb hőt termel alapjáraton, mint amit bent az utastérben elfűtesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi7711 Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Benzin, vagy dízel? Dízelnél hidegben előfordul, többek közt az enyémnél is, a termosztát biztos, hogy jó, mert ha rossz lenne föl se menne a víz. Kevesebb hőt termel alapjáraton, mint amit bent az utastérben elfűtesz. Benzines (Z14XEP) Érdekes, mert azt is észreveszem a vízhőfokon, hogy ha 2-esen járatom... megjegyzem, hogy a 4-es fokoztot csak a teszt miatt néztem, nem örültem meg :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabb Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Benzines (Z14XEP) Érdekes, mert azt is észreveszem a vízhőfokon, hogy ha 2-esen járatom... megjegyzem, hogy a 4-es fokoztot csak a teszt miatt néztem, nem örültem meg :huh: Ha a vized felmegy 80-90 fok közé, biztos, hogy jó a termosztátod, ha rossz lenne, alig lenne fűtésed. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts