tgabika76 Elküldve December23, 2012 Elküldve December23, 2012 Ezért gondoltam, hogy kb 40 fokra jön vissza! Szerintem aggro hozzászólása arra vonatkozott hogy a skála beosztása és a számozás alapján a legelső rovátka kb. 70°C-nál van, nincs 40°-os osztás a műszeren!
Yuri Elküldve December23, 2012 Elküldve December23, 2012 Olyan problémám akadt, hogy az utóbbi időben (most a hideg beálltával sokkal jobban) nyitás-záráskor rohadtul nyikorog a vezető oldali ajtó zsanérja. Sajnos nem tudom kizárni, hogy törve volt a gép, mielőtt hozzám került (bár nem látszik rajta), viszont korábban nem volt ennyire durva hangja. Lehet, hogy állítani kellene rajta, vagy csak egy jó olajozás/zsírozás kellene neki? Mit javasoltok? Nem feltétlen utal rendellenességre. Ha nincs kenés nyikorog(hat). WD-40-nel áztasd be, nekem mindig segít...
aggro Elküldve December23, 2012 Elküldve December23, 2012 Szerintem aggro hozzászólása arra vonatkozott hogy a skála beosztása és a számozás alapján a legelső rovátka kb. 70°C-nál van, nincs 40°-os osztás a műszeren! Igen.Pont azért tettem be a képet, mert tizes osztás van 70 től, 40 nincs rajta. :pinch:
aggro Elküldve December23, 2012 Elküldve December23, 2012 Olyan problémám akadt, hogy az utóbbi időben (most a hideg beálltával sokkal jobban) nyitás-záráskor rohadtul nyikorog a vezető oldali ajtó zsanérja. Sajnos nem tudom kizárni, hogy törve volt a gép, mielőtt hozzám került (bár nem látszik rajta), viszont korábban nem volt ennyire durva hangja. Lehet, hogy állítani kellene rajta, vagy csak egy jó olajozás/zsírozás kellene neki? Mit javasoltok? Nálam is gyakran előjövő gond, ezt szoktam ilyenkor befujni WD40-el.Ajtóhatároló.Pedig olyan mintha csapszegnél nyikorogna.Lehet be kellene zsirozni, ugy nem jönne elő a nyikorgás.
aptic Elküldve December23, 2012 Elküldve December23, 2012 Sziasztok! G Astra Z14XEP-vel lenne bajom: Rángatás, leállás, erőtlenedés történt. Azóta kitakarítottam a fojtószelepet, utána próbálgattam, és már sárga lámpázás is volt. Kivillogtattam, légtömegmérő. Kimostam alkohollal, jól kitakarítottam, akksisaru le... Most szépen indul, nem dadog, nem rángat, nincs sárga lámpa. DE nincs semmi ereje a kocsinak, padlógáznál 4000-et se nagyon akarja elérni, és akkor elkezd megint ledadogni. Mit mondtok, merre folytassam a hibakeresést? EGR-t leszedjem, az nem olyan egyszerű móka nem? Köszönettel
DarthVödör Elküldve December23, 2012 Elküldve December23, 2012 Sziasztok! z14xep Szerintetek az mitől van, hogy menet közbe ingázik a hőfokom? fel megy 80 fokra aztán lemegy 0-ra aztán megint vissza de kb 60-nál megáll. Véleményeteket köszi előre is! Üdv mindenkinek. Nekem is lenne termosztáttal kapcsolatos kérdésem. Olvastam itt is meg mondták többen is hogy járassam a motort és figyeljem a termosztát utánni csövet hogy folyamatosan melegszik e vagy kinyit mikor ki kell! Utánna jártam ennek a mai nap :D a termosztát óra szerint 80-90 fok között nyitott ki akkor éreztem a csövön meg a hűtőn hogy elkezd melegedni. Elvileg akkor ennek jónak kéne lennie?? De menet közben ideális tempónál ( 90-100 km/h) fűtéssel visszaesik a hőfokmutató 80 fok ra! Ötlet valakinek? A válaszokat előre is köszönöm. Szia, Tönkrement a termosztátod, csere. Gyárit vagy Wahlert érdemes keresni.
gyalázó Elküldve December23, 2012 Elküldve December23, 2012 Szerintem aggro hozzászólása arra vonatkozott hogy a skála beosztása és a számozás alapján a legelső rovátka kb. 70°C-nál van, nincs 40°-os osztás a műszeren! Oké!! Nem értek hozzá!! Ezért kérdezem , hogy mi a franc lehet a baj! Termosztát és minden oké?
Mc-elek Elküldve December23, 2012 Elküldve December23, 2012 Sziasztok! G Astra Z14XEP-vel lenne bajom: Rángatás, leállás, erőtlenedés történt. Azóta kitakarítottam a fojtószelepet, utána próbálgattam, és már sárga lámpázás is volt. Kivillogtattam, légtömegmérő. Kimostam alkohollal, jól kitakarítottam, akksisaru le... Most szépen indul, nem dadog, nem rángat, nincs sárga lámpa. DE nincs semmi ereje a kocsinak, padlógáznál 4000-et se nagyon akarja elérni, és akkor elkezd megint ledadogni. Mit mondtok, merre folytassam a hibakeresést? EGR-t leszedjem, az nem olyan egyszerű móka nem? Köszönettel valszeg továbbra is légtömegmérő ;)
ha4nz Elküldve December24, 2012 Elküldve December24, 2012 Bár senki nem válaszolt nekem, de továbbléptem üzemanyagszint gondommal. Lyukas a tank vagy 10mm átmérőjű luk tátong az oldalán. Hogyan lehetne ezt betömni? Egyáltalán milyen anyagból készült? Fém vagy műanyag? Első ötletem az lenne hogy fémlemez és a tank felcsiszolása után kétkomponensű ragasztőval ráragasztanám. Esetleg négy popszegeccsel odahúzatnám. Járható lenne ez az út?
Mc-elek Elküldve December24, 2012 Elküldve December24, 2012 olyan ragasztót használj amit nem old az üzemanyag ;) asszem műanyag ... a popszegcsnél arra figyelj hogy zárt fejű legyen és rozsdamentes anyagból
ha4nz Elküldve December24, 2012 Elküldve December24, 2012 olyan ragasztót használj amit nem old az üzemanyag ;) asszem műanyag ... a popszegcsnél arra figyelj hogy zárt fejű legyen és rozsdamentes anyagból Pl gumiám paszta? Bár találtam neten akár 5k-ért már teljes üzemanyagtankot, lehet hogy egyszerűbb lenne a cseréje? Hogyan van ez felrakva és honnan kell kezdeni a bontását? A képek alapján alulról valami tartókengyellel?
nemeth_laca Elküldve December24, 2012 Elküldve December24, 2012 Hali! Nem tudjátok, hogy le lehet-e szívni a benyát a verdából? Vagy ez is már elvan látva leszívás elleni védelemmel? Valami ötlet, hogy hogy tudnám leszedni belőle?? U.I.: Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
tgabika76 Elküldve December24, 2012 Elküldve December24, 2012 Kifogyasztod. Illetve max. a szerelőnyílás felől (fentről az ülés alatt ha van) megpróbálhatod leszívni, de sztem a töltőcsonk felől nem fog menni. @ha4nz: Innen kell kezdeni a bontást is: felül szintjelző/elektromos csatlakozók le, (induljunk ki abból hogy üzemanyag már nincs benne, ha van és a szerelőnyílás is hozzáférhető, szvsz akkor se tudod maradéktalanul leszívni, 1-2 liter tuti marad benne), alul a rácsatlakozó csöveket lebont, aztán neki lehet állni leemelni.
aggro Elküldve December24, 2012 Elküldve December24, 2012 Kifogyasztod. Illetve max. a szerelőnyílás felől (fentről az ülés alatt ha van) megpróbálhatod leszívni, de sztem a töltőcsonk felől nem fog menni. @ha4nz: Innen kell kezdeni a bontást is: felül szintjelző/elektromos csatlakozók le, (induljunk ki abból hogy üzemanyag már nincs benne, ha van és a szerelőnyílás is hozzáférhető, szvsz akkor se tudod maradéktalanul leszívni, 1-2 liter tuti marad benne), alul a rácsatlakozó csöveket lebont, aztán neki lehet állni leemelni. A benzinpumpa mikor lép üzembe?Gyújtás ráadáskor?Ilyenkor a benzinszürőnél nem tudja leengedni?
viszi85 Elküldve December24, 2012 Elküldve December24, 2012 Sziasztok! OLyan problémám lenne hogy hátul a jobb oldali helyzetjelzőm ég, a bal oldal nem és ha a fékre lépek akkor a bal oldali féklámpám ég a jobboldali nem. irányjelző ködlámpa tolató lámpa jók biztosíték vagy égő esetleg más lehet az ok?
_Robi_ Elküldve December24, 2012 Elküldve December24, 2012 A benzinpumpa mikor lép üzembe?Gyújtás ráadáskor?Ilyenkor a benzinszürőnél nem tudja leengedni? Sajna G nél még előtöltés sincsen mint az F nél anno. Annál gyújtás ráadásakor elindult az AC 2-3 mp re. Ennél nem kizárólag forgó fötengelynél indul. Tehát ha főtengely jeladó jelet ad. Egyrészt ezért van hogy nem akar indulni ha az beszarik.
ha4nz Elküldve December25, 2012 Elküldve December25, 2012 Innen kell kezdeni a bontást is: felül szintjelző/elektromos csatlakozók le, (induljunk ki abból hogy üzemanyag már nincs benne, ha van és a szerelőnyílás is hozzáférhető, szvsz akkor se tudod maradéktalanul leszívni, 1-2 liter tuti marad benne), alul a rácsatlakozó csöveket lebont, aztán neki lehet állni leemelni. Lehet hogy először próbálkozok a tömítéssel, aztán ha nagyon nem megy a foltozás akkor tankcsere lesz. Magát a tankot valami kengyel tartja, vagy vannak rajta fülek a szélénél?
gezoli Elküldve December25, 2012 Elküldve December25, 2012 Lehet hogy először próbálkozok a tömítéssel, aztán ha nagyon nem megy a foltozás akkor tankcsere lesz. Magát a tankot valami kengyel tartja, vagy vannak rajta fülek a szélénél? Én ha ragasztanám akkor kivenném a tankot! Most hideg van, a ragasztónak +20oC kell. Ha pedig már kivettem akkor 5000ft-ért nem kínlódnék és vennék másikat.
Guest Endy Elküldve December25, 2012 Elküldve December25, 2012 Én ha ragasztanám akkor kivenném a tankot! Most hideg van, a ragasztónak +20oC kell. Ha pedig már kivettem akkor 5000ft-ért nem kínlódnék és vennék másikat. Tgezoli! "... a ragasztónak +20oC kell..." Te tudod, hogy ha4nz kolléga garázsában hány fok van? :D Szerk: Na jó, ez volt az utolsó, de nem tudtam kihagyni.
gezoli Elküldve December25, 2012 Elküldve December25, 2012 Tgezoli! "... a ragasztónak +20oC kell..." Te tudod, hogy ha4nz kolléga garázsában hány fok van? :D Szerk: Na jó, ez volt az utolsó, de nem tudtam kihagyni. Endy! :angry: :icon13: ha4nz! Kerestem az "Így csináld"-ban a tank kiszerelését, de egyenlőre nem találtam. Igaz nem sokáig kerestem!
imy Elküldve December25, 2012 Elküldve December25, 2012 Sajna G nél még előtöltés sincsen mint az F nél anno. Annál gyújtás ráadásakor elindult az AC 2-3 mp re. Ennél nem kizárólag forgó fötengelynél indul. Tehát ha főtengely jeladó jelet ad. Egyrészt ezért van hogy nem akar indulni ha az beszarik. A főtengely jeladót így tudod kiiktatni:
andris83 Elküldve December25, 2012 Elküldve December25, 2012 Sziasztok! OLyan problémám lenne hogy hátul a jobb oldali helyzetjelzőm ég, a bal oldal nem és ha a fékre lépek akkor a bal oldali féklámpám ég a jobboldali nem. irányjelző ködlámpa tolató lámpa jók biztosíték vagy égő esetleg más lehet az ok? Próbáld meg a jobb és bal oldali izzót felcserélni. Ezzel ki tudod zárni az izzókat. Ha a hiba átvándorol a másik oldalra, akkor csak izzót kell cserélni.
borzd505 Elküldve December25, 2012 Elküldve December25, 2012 Urak! Meg tudná nekem valaki mondani, hogy milyen méretű hosszbordás szíj kell a kocsira? X14XE 1999. évjárat. Nagyon csúnya hangaja van a klíma kompresszornak szeretném kiiktatni egyenlőre. Arra gondoltam, hogy utólagos a klíma és ezért a szíj is hosszabb mint az eredeti.
ha4nz Elküldve December25, 2012 Elküldve December25, 2012 Tgezoli! "... a ragasztónak +20oC kell..." Te tudod, hogy ha4nz kolléga garázsában hány fok van? :D Szerk: Na jó, ez volt az utolsó, de nem tudtam kihagyni. Én tudom! :) Magát a tankot hogyan lehet kioperálni?
nemeth_laca Elküldve December25, 2012 Elküldve December25, 2012 Megpróbáltam az ülés alatt a szerelőjáratot megnézni, de a műanyag fedél annyira rajta van, hogy nemtudtam levarázsolni. Csővel megint nemjutottam messzire, mert szerintem szűrő van a betöltő nyílás végén. Nemtudja valaki, hogy van valami leeresztő csavar alul, valahol? Mert ha van akkor már megyek is és aknára állok valahol..
Recommended Posts