GH Elküldve Szeptember4, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2012 Ez egy egész jól összeszedett kis listának tűnik: http://topel.hupont.hu/11/tipushibak Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve Szeptember4, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2012 Ez egy egész jól összeszedett kis listának tűnik: http://topel.hupont.hu/11/tipushibak Szép lista a pénztárcákat könnyítő hibákról.:( Sajnos Link to comment Megosztás: More sharing options...
szürkeastra Elküldve Szeptember7, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2012 Sziasztok! Nem tudja valaki, az elektromos tükörállítás kapcsolója meg van világítva? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember7, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2012 Sziasztok! Nem tudja valaki, az elektromos tükörállítás kapcsolója meg van világítva? Köszi nincs Link to comment Megosztás: More sharing options...
tarjanyitom Elküldve Szeptember9, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2012 Ha rendszeresen volt szerviz által szervizelve (elfogadott, bepecsételt), akkor lehetne a 12 év átrozsdásodás garit pedzegetni. Én megpróbálnám, semmit nem veszítesz vele. Ha a szerviz elhajt, lehet fordulni a pesti központhoz is, Sok sikert! A végeredmény érdekelne ... :) Az autót 4 éves koráig az előtő tulaj mindig szakszervizbe vitte. Addig le is van pecsételve a szervízfüzet. Én sajnos nem bízok ezekben a hivatalos márkaszerízekben (sok negatív dolgot hallottam róluk). Általam megbízhatónak tartott ismerőshöz szoktam mindig vinni. Ígyhát az általad javasolt út nem valószínű hogy járható. De köszönöm a hozzászólást.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joe82 Elküldve Szeptember9, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2012 Helló Sziasztok !!! Már,nem mostanában,de beszéltem valakivel,akinek ASTRA G 1.8 benzinhez van új közép dobja..... Tud róla valaki valamit? Nem tudom pontosan,hogy mikor lehetett..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zfarkas Elküldve Szeptember9, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2012 Sziasztok! Előzmények: http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=1646&st=2980#entry906492 Szóval mára a kocsi nem indul, az indítómotor teker, de gyújtás nincs. Multiméterem ma nincs, holnap rámérek az akksira, ami télen egyszer már lemerült. Viszont mikor benéztem a motortérbe, a pozitív sarun nagy adag zöld durva sószerű anyagot találtam, az micsoda? Kicsit levettem mindkét sarut, letakarítottam őket, pozitív vissza, és mikor a negatívot tettem vissza, szikrázott, ez normális? Üdv, Z Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember9, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2012 Sziasztok! Előzmények: http://www.opelforum...980#entry906492 Szóval mára a kocsi nem indul, az indítómotor teker, de gyújtás nincs. Multiméterem ma nincs, holnap rámérek az akksira, ami télen egyszer már lemerült. Viszont mikor benéztem a motortérbe, a pozitív sarun nagy adag zöld durva sószerű anyagot találtam, az micsoda? Kicsit levettem mindkét sarut, letakarítottam őket, pozitív vissza, és mikor a negatívot tettem vissza, szikrázott, ez normális? Üdv, Z a szikrázás normális sok minden lehet :( én még mindig a bedöglött injektorra gondolok . vagy főtengely jeladó vagy vezérmű tengely jeladó .. vagy akármi Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Szeptember9, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2012 Sziasztok! Előzmények: http://www.opelforum...980#entry906492 Szóval mára a kocsi nem indul, az indítómotor teker, de gyújtás nincs. Multiméterem ma nincs, holnap rámérek az akksira, ami télen egyszer már lemerült. Viszont mikor benéztem a motortérbe, a pozitív sarun nagy adag zöld durva sószerű anyagot találtam, az micsoda? Kicsit levettem mindkét sarut, letakarítottam őket, pozitív vissza, és mikor a negatívot tettem vissza, szikrázott, ez normális? Üdv, Z Az is lehet, hogy benzin nincs. Kipufogó vége benzinszagú? Mert ha igen, akkor tényleg gyújtás nincs, ha nem, akkor viszont benzin nincs. Ha az indítómotor fülre kb. normálisan teker, akkor biztos nem az akku van lemerülve Az ott a szivárgó kénsav amikor találkozik porral, ezzel-azzal, akkor lesz ilyen. Úgy alapból nem tragikus a dolog, néha kicsit meg lehet tisztítani, de ha nem teszed, az sem okoz kárt. A szikra normális, legalábbis bizonyos mértékű szikra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zfarkas Elküldve Szeptember9, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2012 Az is lehet, hogy benzin nincs. Kipufogó vége benzinszagú? Mert ha igen, akkor tényleg gyújtás nincs, ha nem, akkor viszont benzin nincs. Ne ezt majd megnézem, most a gyerkőce felügyelek :icon1: Ha az indítómotor fülre kb. normálisan teker, akkor biztos nem az akku van lemerülve Először még jó volt a hangja. Miután visszatettem a sarukat, elég lagymatagnak tűnt. Indítózás közben a műszerfalon az akksi ikon is világított. Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Szeptember9, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2012 Ne ezt majd megnézem, most a gyerkőce felügyelek :icon1: Először még jó volt a hangja. Miután visszatettem a sarukat, elég lagymatagnak tűnt. Indítózás közben a műszerfalon az akksi ikon is világított. Az mindig világít indítózás közben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bzsoltee Elküldve Szeptember9, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2012 Ne ezt majd megnézem, most a gyerkőce felügyelek :icon1: Először még jó volt a hangja. Miután visszatettem a sarukat, elég lagymatagnak tűnt. Indítózás közben a műszerfalon az akksi ikon is világított. Nem nagy meló, érdemes megpróbálni: szedd le az injektort, fordítsd ki, és indítózz. Ha spriccel a benya, akkor ezt is kihúzhatod a hibalistáról. ECU-behaláskor is csinálhatja ezt a verda, de csak nem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember9, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2012 vagy a mérő ponton benyomja a szelepet és úgy indítóz ;) de szerintem már gyújtás ráadáskor felépül a nyomás Link to comment Megosztás: More sharing options...
zfarkas Elküldve Szeptember9, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2012 Nem nagy meló, érdemes megpróbálni: szedd le az injektort, fordítsd ki, és indítózz. Ha spriccel a benya, akkor ezt is kihúzhatod a hibalistáról. ECU-behaláskor is csinálhatja ezt a verda, de csak nem... Ezt az injektor leszedést hogyan kellene? A pillangószelep ház előtt vannak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember9, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2012 Ezt az injektor leszedést hogyan kellene? A pillangószelep ház előtt vannak? csináld azt amit írtam :) és akkor nem kell bontani ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
árpiope Elküldve Szeptember10, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2012 Opel Astra G CC F48_, F08_ 2001 1,6 16V 101Le A szerelő szerint a vezérlő computer melegedés miatt áll meg az autó/leálllítja a benzinadagolást. Hol lehet javítattni ill mennyiért? Esetleg botottat mennyiért lehet venni? Kösz sajnos mégsem a főtengely jeladó volt a hibás.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
DM101 Elküldve Szeptember10, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2012 Sziasztok! Van egy olyan problémám, hogy amikor kanyarodok jobbra, akkor a bal első kerék felől csörgő fémes hangot hallok. Valakinek volt már ilyen?Tárcsafék lehet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zfarkas Elküldve Szeptember10, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2012 csináld azt amit írtam :) és akkor nem kell bontani ;) Kifejthetnéd bővebben, nem sokat értek így belőle... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember10, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2012 Kifejthetnéd bővebben, nem sokat értek így belőle... van egy mérőcsonknak a helye a közös nyomó csövön ,fekete műanyag kupak van rajta ha annak a közepét megnyomod akkor jön a benya Link to comment Megosztás: More sharing options...
zfarkas Elküldve Szeptember10, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2012 van egy mérőcsonknak a helye a közös nyomó csövön ,fekete műanyag kupak van rajta ha annak a közepét megnyomod akkor jön a benya Nem sikerült megtalálnom amit mondtál, viszont a kocsi beindult. Első indítózásra semmi. Második-ötödikre úgy tűnt, csak 1 henger megy, le is fulladt. Utána beindult, viszont egy hengerben tuti nincs gyújtás, se benzinnel, se gázzal. A legközelebbi szervizbe bejelentkeztem (Opel Triplex Budakalászon), ahol a tünetek alapján azt mondták, hogy vezérműtengely kopás gyanús, LPG-nél láttak már ilyet, de megnézik, aztán majd megmondják mit lehetne próbálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Highstore Elküldve Szeptember10, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2012 sziasztok Meg tudná valaki mondani hogy, mennyi az ASTRA G szervo folyadék ürtartalma a rendszerben " mennyi szervo olaj kell bele" Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember10, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2012 Nem sikerült megtalálnom amit mondtál... Pedig nem bonyolult, úgy néz ki mint a sima autószelep a keréken. Ez itt a képen éppen 1.8-asé, de hasonlót kell neked is keresned: Kupak lecsavar, ha gyújtáson megnyomod a közepét, akkor spriccelnie kell a benzinnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve Szeptember10, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2012 Sziasztok! Van egy olyan problémám, hogy amikor kanyarodok jobbra, akkor a bal első kerék felől csörgő fémes hangot hallok. Valakinek volt már ilyen?Tárcsafék lehet? Féltengelycsukló??Akkor szól(kattog)ha nyomod a gázt kanyarodás közben Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve Szeptember10, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2012 Sziasztok! Van egy olyan problémám, hogy amikor kanyarodok jobbra, akkor a bal első kerék felől csörgő fémes hangot hallok. Valakinek volt már ilyen?Tárcsafék lehet? Féltengelycsukló lehet.Akkor szól(kattog)ha nyomod a gázt kanyarodás közben Link to comment Megosztás: More sharing options...
steve78 Elküldve Szeptember10, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2012 Sziasztok! Van egy olyan problémám, hogy amikor kanyarodok jobbra, akkor a bal első kerék felől csörgő fémes hangot hallok. Valakinek volt már ilyen?Tárcsafék lehet? Fékbetét kopás esetleg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts