gabesz76 Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Jövő héten lérkezik a híd azután szétszedjük, letakarítjuk,újrafest,összerak majd beszerelés! kb 2hét múlva kész(remélem) :huh: Tárcsás lesz hátul vagy marad a dob? Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Tárcsás lesz hátul vagy marad a dob? A terv, hogy tárcsás :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 A terv, hogy tárcsás :huh: ABS -el? Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 ABS -el? "A sok segítőkész hozzászólás után" ABS-s lessz! Ha nem is sikerül tárcsásra akkor a dob biztosan, hiszen a jeledó az agyon van :lol: És én is megnéztem már mi van a kerék mögött :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 "A sok segítőkész hozzászólás után" ABS-s lessz! Ha nem is sikerül tárcsásra akkor a dob biztosan, hiszen a jeledó az agyon van :lol: És én is megnéztem már mi van a kerék mögött :huh: Értem, kívánom, hogy sikerüljön az elképzelés megvalósítása és jó munkát hozzá! Aztán kíváncsian várjuk a tapasztalatokat.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Értem, kívánom, hogy sikerűljön az elképzelés megvalósítása és jó munkát hozzá! Aztán kíváncsian várjuk a tapasztalatokat.... :huh: Köszi! Neked meg sok sikert az új verdához :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Január12, 2008 Megoszt Elküldve Január12, 2008 Köszi! Neked meg sok sikert az új verdához :huh: Szintén kösz! Eddig bejött nagyon, kellemes, pörgős kis autó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Általános müszaki probléma Astra-G-nél X16xel gyujtástrafó aztán Z16XE-nél EGR szelep persze 1.2 vezláncosnál lánccsere, mert egy idő után megnyúlik, Vizes EGR szelepet ha valaki ismeri az is tönkre szokott menni. És a légtömegmérö gyakori betegség.Persze ne feledjük az Ecu-t sem mert idén 5 db cseréltünk és mind Astra-G volt. És még sorolhatnám....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 y17dtl motoros az astra-g-m a hétvégén leszakadt alulrol a kartervédö középsö része amin van höszigetelö anyag. Káros -e ez a motor mük. vagy nem viszont szeretném potolni egy kpl-darabbal tud -e valaki olyan bontot ahol létezik ez a dolog és mennyi az ára köszönettel Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 y17dtl motoros az astra-g-m a hétvégén leszakadt alulrol a kartervédö középsö része amin van höszigetelö anyag. Káros -e ez a motor mük. vagy nem viszont szeretném potolni egy kpl-darabbal tud -e valaki olyan bontot ahol létezik ez a dolog és mennyi az ára köszönettel Valószínüleg tudok szerezni. Neked müanyag az egész kartervédő, ugye? Mert Astra G-nél van Fém kartervédő meg műanyag.Az egyik nagyon drága(müanyag.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Valószínüleg tudok szerezni. Neked müanyag az egész kartervédő, ugye? Mert Astra G-nél van Fém kartervédő meg műanyag.Az egyik nagyon drága(müanyag.) igen müanyag az egész a fém mibe különbözik a müanyagtol és nem utolso sorban az ára sem mindegy KÖSZ elöre is mármint nem az anyagára gondolok.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szuszmák Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Sziasztok. Boldog tulajdonosa vagyok egy 2001-es 1.2l G Astrának. :D Péntek este út közben kigyulladt a „motorellenőrző lámpa” , folyamatos világítás mellet azért hazaértem. :lol: 2 nap pihi után elaludt. :D Ma boldogan útra is keltem de, kigyulladt a „sárga kisautó” és most folyamatosan világít. :D Wessz által közreadott infók alapján megpróbáltam kipislogtatni a diagnózist: 10-3-3-5, de lehet hogy ez nem is a hiba, mert ál a motor. :huh: Van valakinek valami ötlete? Tudnátok segíteni? Előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 okééééé Y és Z motorkóddal jelölt opeleknél lehet kiolvasni, úgy hogy fék és fullgáz pedál benyomásával, utána gyujtást ráadni aztán lön világosság a jószág kivillogja a hibakódot. ez dieselre is jó?????????? ugy hogy nem az eredeti rádió van benne????????? mert G a drága Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Sziasztok. Boldog tulajdonosa vagyok egy 2001-es 1.2l G Astrának. :D Péntek este út közben kigyulladt a „motorellenőrző lámpa” , folyamatos világítás mellet azért hazaértem. :lol: 2 nap pihi után elaludt. :D Ma boldogan útra is keltem de, kigyulladt a „sárga kisautó” és most folyamatosan világít. :D Wessz által közreadott infók alapján megpróbáltam kipislogtatni a diagnózist: 10-3-3-5, de lehet hogy ez nem is a hiba, mert ál a motor. :huh: Van valakinek valami ötlete? Tudnátok segíteni? Előre is köszönöm. Ez a főtengely hall-jeladót jelenti. De lehet hogy ez azért jön, mert áll a motor, ezért nem is lehet jele (régebbi vezérlőkön is szokott így működni). Vannak hibakódok, amik pár indítás után törlődnek, pl ilyen a lambda hiba is. Pl a lambda okozhat ilyen sárga lámpás jelenséget, ha már "fárad". Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Sziasztok. Boldog tulajdonosa vagyok egy 2001-es 1.2l G Astrának. :D Péntek este út közben kigyulladt a „motorellenőrző lámpa” , folyamatos világítás mellet azért hazaértem. :lol: 2 nap pihi után elaludt. :D Ma boldogan útra is keltem de, kigyulladt a „sárga kisautó” és most folyamatosan világít. :D Wessz által közreadott infók alapján megpróbáltam kipislogtatni a diagnózist: 10-3-3-5, de lehet hogy ez nem is a hiba, mert ál a motor. :huh: Van valakinek valami ötlete? Tudnátok segíteni? Előre is köszönöm. van P0335 hiba. P0335=Főtengelyhelyzet-jeladó funkció-rendellenesség Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Már megbocsássatok de ha a motor jár és világit a lámpa akkor egyértelmü a dolog. 1.2 motornál van egy vezérmütengely jeladó és egy fötengely jeladó,ha az egyik menne tönkre azt az ecu kivillogja ezzel a modszerrel.Ez bizony csere. Hiszen ha az egyik tönkre megy akkor a másik (jelen esetünkben) vezérmütengely jeladó mükszik és az alapján a motor tudja a gyujtást, méééggg........ Ráadásul még jó hogy nem a vezérmütengely jeladó ment tönkre mert ahoz célszerszám kell. X12XE,Z12XE motor láncos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szuszmák Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Köszönöm a gyors válaszotokat. Holnap már megyek is megvenni az alkatrészt. Remélem sikerül kicserélnem,s meg gyógyul a kicsike. A „műtét” után jelentkezem. Mégegyszer köszi. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Köszönöm a gyors válaszotokat. Holnap már megyek is megvenni az alkatrészt. Remélem sikerül kicserélnem,s meg gyógyul a kicsike. A „műtét” után jelentkezem. Mégegyszer köszi. :huh: de gyárit ne utángyártottat. ebben tudok segiteni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 ez dieselre is jó?????????? ugy hogy nem az eredeti rádió van benne????????? mert G a drága persze amiben van elektromos gázpedál :huh: Tehát Y és Z motorok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wessz Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Köszönöm a gyors válaszotokat. Holnap már megyek is megvenni az alkatrészt. Remélem sikerül kicserélnem,s meg gyógyul a kicsike. A „műtét” után jelentkezem. Mégegyszer köszi. :huh: 6238109 cikkszám 19500FT gyári ebböl tudok 30%kedvezményt adni.VaN IS RAKTÁRON. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 van P0335 hiba. P0335=Főtengelyhelyzet-jeladó funkció-rendellenesség Ezeket a kódokat hol lehet megnézni? Neten keresgettem az instrukciók alapján, de nem találtam. :huh: Előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Egyértelmü gyenge az akkumulátor. És ez csak a müszerrel van összefüggésben. Megerősítem! Amikor nálam elszállt a diódahíd a fesz. szabályzóval és haza kellett jönni a városból az út végére az akksi totál lemerült, de előtte a műszerfal "karácsonyfává változott" , azaz minden control világított.... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Általános müszaki probléma Astra-G-nél X16xel gyujtástrafó aztán Z16XE-nél EGR szelep persze 1.2 vezláncosnál lánccsere, mert egy idő után megnyúlik, Vizes EGR szelepet ha valaki ismeri az is tönkre szokott menni. És a légtömegmérö gyakori betegség.Persze ne feledjük az Ecu-t sem mert idén 5 db cseréltünk és mind Astra-G volt. És még sorolhatnám....... Azért nem rossz gépek, nálam 4 évig volt hibátlan állapotban leszámítva a fesz. szab+egyenirányító cseréjét, de köztudott, hogy a benne lévő diódák nem bírnak sokat főleg a rendszeres nagy áramigényű fogyasztók használata esetén (klíma+autohifi) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gaspi Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 Helló mindenki! A három ajtós silver-babym első ülését nem tudom előre billenteni! Előtte billent de volt hogy nem csúszott előre, ez vonatkozott az anyós helyére is (Őt már helyre billentettem :huh: ) Szóval valami nem kósher az üléssel! Mi lehet a gond? Köszi előre is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szuszmák Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Helló wessz! Érdekelne a dolog, hol tudlak utolérni? (telefonszámcsere?) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts