törvényenkívüli Elküldve Augusztus26, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2012 Sziasztok! Van egy furcsa probléma, aminek nem tudok rájönni az okára. Időnként (kb. félévente 1-2 alkalommal) tapasztalom, hogy viszonylag kis tempónál (30-50 km/h) óvatosan rálépve a fékre (tehát nem blokkoló satuféknél) bekapcsol az ABS, vagy legalábbis olyan, mint amikor blokkolásnál visszalökdösi a pedált, pedig alig lassítok, ráadásul ma is megtörtént, és ebben a 35-40 fokos melegben viszonylag kevés jég van az aszfalton. :D Van valami ötletetek, hogy mi okozhatja? Gondoltam már arra is, hogy a tárcsafék rozsdája, de akkor elindulást követően az első egy-két fékezésnél kellene csinálni, vagy rosszul gondolom? :icon1: ez nálam is elő szokott fordulni, de hogy mitől... Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Augusztus26, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2012 (edited) On 2012. 08. 26. at 21:08, retfirD írta: On 2012. 08. 26. at 21:45, törvényenkívüli írta: Módosítva Április6, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balageaxe Elküldve Augusztus27, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2012 Konkrétan be is kapcsol, vagy csak a pedálon érzed? Mert ha csak ott, akkor lehet mechanikai baj is. Gondolok itt pl a minimálisan deformálódott tárcsafékre. Sziasztok! Van egy furcsa probléma, aminek nem tudok rájönni az okára. Időnként (kb. félévente 1-2 alkalommal) tapasztalom, hogy viszonylag kis tempónál (30-50 km/h) óvatosan rálépve a fékre (tehát nem blokkoló satuféknél) bekapcsol az ABS, vagy legalábbis olyan, mint amikor blokkolásnál visszalökdösi a pedált, pedig alig lassítok, ráadásul ma is megtörtént, és ebben a 35-40 fokos melegben viszonylag kevés jég van az aszfalton. :D Van valami ötletetek, hogy mi okozhatja? Gondoltam már arra is, hogy a tárcsafék rozsdája, de akkor elindulást követően az első egy-két fékezésnél kellene csinálni, vagy rosszul gondolom? :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
DM101 Elküldve Augusztus27, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2012 Nekem is volt ilyen.Kanyaroknál jött elő, de megszünt mostanában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
retfirD Elküldve Augusztus27, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2012 Konkrétan be is kapcsol, vagy csak a pedálon érzed? Mert ha csak ott, akkor lehet mechanikai baj is. Gondolok itt pl a minimálisan deformálódott tárcsafékre. Mivel kis tempóról, és épphogy fékeztem, azt nem tudom, hogy valóban dolgozott-e, de a pedálon éreztem. Tényleg, nem is néztem még, hogy olyankor műszerfalon jelez-e. :icon1: (Yarisnál úgy rémlik, hogy villogott a visszajelzője működés közben.) Mondjuk valóban nem lehetetlen, hogy a jeladó vacakol, magával a fék teljesítményével nincs bajom (leszámítva a kéziféket, amitől még el tudok indulni, bár azt viszont valószínűleg csak állítani kellene... :D ), így nem hiszem, hogy a fék lenne a ludas. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mesterjanos83 Elküldve Augusztus27, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2012 Szép napot mindenkinek... Van 1 G astram 1998 évjárat.Mikor még hidegen gyújtást szeretnék kapcsolni elsőnek bekapcsol műszerfalon az elektronika. Kilométeróránál valamiért nem az aktuálist megtett utat mutatja hanem át vált betűre ,kb 5 másodpercre . Ezt írja ki.. : INSP... és el is tűnik.Remélem semmi komoly anyagi vonzata nem lesz ennek a dolognak. Kérem segítsetek. köszönöm előre is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bzsoltee Elküldve Augusztus27, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2012 Szép napot mindenkinek... Van 1 G astram 1998 évjárat.Mikor még hidegen gyújtást szeretnék kapcsolni elsőnek bekapcsol műszerfalon az elektronika. Kilométeróránál valamiért nem az aktuálist megtett utat mutatja hanem át vált betűre ,kb 5 másodpercre . Ezt írja ki.. : INSP... és el is tűnik.Remélem semmi komoly anyagi vonzata nem lesz ennek a dolognak. Kérem segítsetek. köszönöm előre is. Tartsd benyomva a napi km számláló nullázó gombját, majd add rá a gyújtást, várj néhány másodpercet mielőtt elengeded, és el fog tűnni a felirat. Amúgy szervíz-intervallumot jelez, olajcsere meg ilyenek. Ha nem szervizelteted rendesen, akkor nincs jelentősége Link to comment Megosztás: More sharing options...
árpiope Elküldve Augusztus27, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2012 Sziasztok opel astra g tempomat kar mit kell megnéznem ill. mi kell ahoz, hogy utólag tempomatos legyen a kocsim? Elég csak a kart cserélnem? Opel Astra G CC F48_, F08_ 2001 1,6 16V 101Le kösz Árpi Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve Augusztus27, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2012 Tisztelt Urak! A probléma röviden:a motor 1.6 8V X16SZR motorkodú 99 es G Astra és 1-4 henger nem megy. A hibatároló üzenete:trafó hiba 1-4 henger nem gyújt,jelen van.simán indul,van alapjárat is fordulatra kiegyenesedik a járás Amit tettünk idáig:2db bontott trafóval próbáltuk semmi változás,gyertyák cserélgetve semmi változás gyertyakábelek másik autóról átrakva semmi változás A hiba előszőr pár másodpercig állt fent,majd mégegyszer aztán jó volt,ment 100km-t,majd 1 indítás után és azóta ez van Mondták a felső holtpont jeladót,lehetséges? Nem holtpont jeladó a gond,motorvezérlő lehet a hibás,40 ezer a javítás Mennyire tipushiba ez?X16SZR Multec Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Augusztus27, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2012 (edited) On 2012. 08. 27. at 19:57, árpiope írta: Módosítva Április6, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
árpiope Elküldve Augusztus27, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2012 https://sites.google...lccled/tempomat Ha X-es motorkód, akkor: léptetőmotor (10-20e), tempomatos kar (7e), kuplung pedálkapcsoló (6e), 4 érintkezős fékpedál kapcsoló (4e). Ha Z-s, akkor: tempomatos kar (7e), kuplung pedálkapcsoló (6e), 4 érintkezős fékpedál kapcsoló (4e), és Tech2-vel engedélyezni (5-10e) Kösz! Z16XE a kód ha jól értelmezem ide csak a kar kell :icon1: ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ampervadasz Elküldve Augusztus27, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2012 Kösz! Z16XE a kód ha jól értelmezem ide csak a kar kell :icon1: ? Meg kuplungpedál kapcsoló, ha nincs, és féklámpakapcsoló, ha nem 4 vezetékes. És nézd meg előtte, hogy be van-e kábelezve gyárilag, mert az még megbonyolíthatja. Egy kicsi 4 vezetékes csatlakozót kell keresned a kormányburkolat alatt (lehet mélyen vissza van csúszva, alaposan át kell nézni), és a kuplungkapcsolónak is kell lennie egy kétvezetékes csatlakozónak a kuplungpedál környékén. szerk.: Ja, és a féklámpa kapcsolóról húzd le a csatlakozót, mert csak úgy látszik, hogy tényleg 4 érintkezős-e. Attól, hogy a csatiban benne van a 4 vezeték még nem biztos, hogy a kapcsolón is megvan az ellenpárja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Augusztus28, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2012 Kösz! Z16XE a kód ha jól értelmezem ide csak a kar kell :icon1: ? https://docs.google.com/file/d/0B282mpwg7ZdOWjUzUzhfQkxpbDg/edit Link to comment Megosztás: More sharing options...
Servitor Elküldve Augusztus28, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2012 Szép napot mindenkinek! Ma reggelre elég szépen lehűlt az idő, párásodtam is rendesen... mikor maxra csavartam kapcsolót, érdekes hang szűrődött a kesztyűtartó felől! Berregett, kattogott, kicsit mintha fütyült is volna, valaki találkozott már ilyen problémával? Sajnos nem tudtam rendesen megnézni és meghallgatni, mert tesóm elkérte a kocsit mára. Ha jól tudom a kesztyűtartóban van a pollenszűrő, lehet nincs rendesen a helyén? vagy rossz a keringető motor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atis25 Elküldve Augusztus28, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2012 Sziasztok! Segítségre lenne szükségem Tőletek, mert a szerelőkön már kifogott a vas. A probléma, hogy menet közben rángat, ami inkább inkább ilyen pillanatnyi megtorpanásokra emlékeztet. Főleg 2-3-4-es fokozatban lehet észre venni, de nem függ a motorhőmérséklettől, csinálja hidegen, melegen. Gyújtótrafó cserélve, gyertya cserélve, EGR szelep egy éves benne, üzemenyagnyomás jó. Nem jönnek rá a hibájára. Természetesen hibajel nincs. Ha valaki tud segíteni ötlettel, nagyon hálás lennék, mert így nem szeretnék nekimenni majd az ősznek-télnek. Előre is köszi a segítséget mindenkitől! Szép napot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Augusztus28, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2012 (edited) On 2012. 08. 28. at 7:06, Servitor írta: Módosítva Április6, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
attila93 Elküldve Augusztus28, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2012 Mérd ki a kapcsolót, és a biztosítékot. Ha nem az, akkor lehet a vezetékezés az ajtónál akár... Köszönöm a választ, de a vezetékben egészen addig van áram ameddig a csomagtér világításnak azt a kapcsolóját (ami a csomagtér ajtóban van) ki nem lazítom a csavart és ki nem szedem (de arról a vezetékeket nem húzom le), csak ilyenkor van bent áram, de ha az égőt berakom, akkor nem világít ha meg visszarakom akkor meg már nincs bent áram. A furcsaság, hogy a belső világítás is tegnap óta nem világít próbáltam izzót cserélni, de nem lett jó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Servitor Elküldve Augusztus28, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2012 Mit csavartál maxra? A párásodás valószínűleg a külső-belső levegőt záró szervo (zsalu) meghibásodása okozza. Két fajta szellőztető rendszert építettek Astra G-be. Behr rendszerűnél: https://sites.google...cled/behrupdate Delphi rendszerűnél: https://sites.google...ed/delphi-servo Vagy elromlott a zsalu, vagy csak eltörött a működtető szára. A berregés, kattogás lehet a kívülről belehullott levelektől, ami a ventilátorból nem tud kifújni. Köszönöm a leírást, a hétvégén meg is nézem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Augusztus28, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2012 (edited) On 2012. 08. 24. at 19:55, attila93 írta: On 2012. 08. 28. at 14:14, attila93 írta: Módosítva Április6, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve Augusztus28, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2012 Nem holtpont jeladó a gond,motorvezérlő lehet a hibás,40 ezer a javítás Mennyire tipushiba ez?X16SZR Multec A pontos hiba:motorvezérlőben egyik végfok ment ki végülis 25 ezerből megvolt a javítás... Link to comment Megosztás: More sharing options...
árpiope Elküldve Augusztus28, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2012 https://docs.google....zhfQkxpbDg/edit Köszönöm neked is! :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
attila93 Elküldve Augusztus28, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2012 1:Nézd meg, hogy a kesztyűtartóban világít-e a lámpa! (K155 relé, Multitimer 425, F1.28 7,5A biztosíték) 2:Nézd meg, hogy az utastérben, világítanak a lámpák. (X1/52 piros/fehér, X49-es csatlakozók) Ha minden megy, akkor innen kell végigmenni a vezetéken, mivel innen viszik hátra ezt a szálat. Remélem, hogy sima izzót tettél a foglalatba, és nem LED-es izzót! (fordított irányban nem világít!!!) Mivel mérted meg az áramot??? Mennyi áram volt benne??? ugyan olyat mint a gyári izzok voltak és 12,7 volt körül a kesztyűtartót meg holnap megnézem, de ha ott sem világít akkor hol lehet a baj? köszönöm a választ!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus29, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2012 A pontos hiba:motorvezérlőben egyik végfok ment ki végülis 25 ezerből megvolt a javítás... Ki javította? Link to comment Megosztás: More sharing options...
baltamas Elküldve Augusztus29, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2012 Sziasztok! 2007-es évjáratú Astra Classic II Optima 1.4 Twinportom van, és az elmúlt napokban azt a hibát észleltem, hogy a klíma működtetésekor és annak kikapcsolása után valamilyen folyadék - szintelen, szagtalan, szerintem kondenzvíz - a műszarfal alatti középső részen a jobb első utas lábteréhez az utastérbe folyik be. A klíma ettől függetlenül megfelelően üzemel, illetve hűt. Érdeklődnék, hogy mi lehet a hiba oka és a megoldása? Továbbá a bal oldali visszapillantómból kiesett a tükörlap. Mivel tudom hatékonyan visszaragasztani? Előre is köszönöm a válaszokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus29, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2012 lehet hogy elvan dugulva a kivezető, vagy a pollenszűrő rosszul van betéve és kivezeti a vizet. a tükörlapot én epoxi ragasztóval ragasztottam vissza Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts