tgabika76 Elküldve Augusztus23, 2012 Elküldve Augusztus23, 2012 A Bertone gyárilag 2cm-rel alacsonyabb mint a sima G Astra ugyanazzal a motorral, de hogy ne legyen ilyen egyszerű a helyzet, a te esetedben még a tengelyterhelés is számít. Pl. a tiéd ugye dízel, és mivel a dízelmotor nehezebb a benzinesnél, ha mondjuk én odaadnám neked az 1.8-as Bertoném rugóit, akkor nem 2cm, hanem valamivel több ültetés lenne az eredmény a nagyobb súly miatt a gyári rugókhoz képest. Mivel neked már eleve nem gyári van, először ki kéne deríteni hogy mennyit ül, ehhez pedig kéne egy ugyanolyan motorú és karosszériaváltozatú autó ugyanakkora kerékmérettel mint a tied, és a kettőt összehasonlítva (lemérve a kerékjárati ív és a gumi közti távolságot mindkét autón) már jó közelítéssel ki lehetne deríteni hogy mi lenne a helyzet Bertone rugók beépítése után. Bertoneból is van Z20LET, annak ugye nehezebb a motorja, tehát a rugó is keményebb, azzal nem ülne annyit mint az 1.8-as Bertone rugóival.
olajos Elküldve Augusztus24, 2012 Elküldve Augusztus24, 2012 A Bertone gyárilag 2cm-rel alacsonyabb mint a sima G Astra ugyanazzal a motorral, de hogy ne legyen ilyen egyszerű a helyzet, a te esetedben még a tengelyterhelés is számít. Pl. a tiéd ugye dízel, és mivel a dízelmotor nehezebb a benzinesnél, ha mondjuk én odaadnám neked az 1.8-as Bertoném rugóit, akkor nem 2cm, hanem valamivel több ültetés lenne az eredmény a nagyobb súly miatt a gyári rugókhoz képest. Mivel neked már eleve nem gyári van, először ki kéne deríteni hogy mennyit ül, ehhez pedig kéne egy ugyanolyan motorú és karosszériaváltozatú autó ugyanakkora kerékmérettel mint a tied, és a kettőt összehasonlítva (lemérve a kerékjárati ív és a gumi közti távolságot mindkét autón) már jó közelítéssel ki lehetne deríteni hogy mi lenne a helyzet Bertone rugók beépítése után. Bertoneból is van Z20LET, annak ugye nehezebb a motorja, tehát a rugó is keményebb, azzal nem ülne annyit mint az 1.8-as Bertone rugóival. Köszi a választ... Most mehet a gondolkodás meg a keresgélés valami használt rugók után... még egy kérdésem lenne... ha szerzek csak rugókat mondjuk gyári 2.0 astrától, azt ki tudom cserélni a meglévő, ugymond tuning rugók helyett anélkül hogy bántsam a lengéscsillapítókat, vagy ott is vannak különbségek és mondjuk nem illik oda...
tgabika76 Elküldve Augusztus24, 2012 Elküldve Augusztus24, 2012 Nem, elvileg a lengéscsillapítók egyformák, feltéve ha nálad az még gyári és nem lett keményebbre cserélve.
csicsó Elküldve Augusztus24, 2012 Elküldve Augusztus24, 2012 Tisztelt Urak! A probléma röviden:a motor 1.6 8V X16SZR motorkodú 99 es G Astra és 1-4 henger nem megy. A hibatároló üzenete:trafó hiba 1-4 henger nem gyújt,jelen van.simán indul,van alapjárat is fordulatra kiegyenesedik a járás Amit tettünk idáig:2db bontott trafóval próbáltuk semmi változás,gyertyák cserélgetve semmi változás gyertyakábelek másik autóról átrakva semmi változás A hiba előszőr pár másodpercig állt fent,majd mégegyszer aztán jó volt,ment 100km-t,majd 1 indítás után és azóta ez van Mondták a felső holtpont jeladót,lehetséges?
Gaben75 Elküldve Augusztus24, 2012 Elküldve Augusztus24, 2012 Szia, nekem ugyan H astra van és 1,6 XeP motorral de a hiba ugyanez volt és a végén kiderült hogy a kartel szellőztető szelep volt a rossz nem tudom a tiéden van-e ilyen egy próbát mindenestre megérne nem kell csak a szelepfedelet levenni abban van benne. Tisztelt Urak! A probléma röviden:a motor 1.6 8V X16SZR motorkodú 99 es G Astra és 1-4 henger nem megy. A hibatároló üzenete:trafó hiba 1-4 henger nem gyújt,jelen van.simán indul,van alapjárat is fordulatra kiegyenesedik a járás Amit tettünk idáig:2db bontott trafóval próbáltuk semmi változás,gyertyák cserélgetve semmi változás gyertyakábelek másik autóról átrakva semmi változás A hiba előszőr pár másodpercig állt fent,majd mégegyszer aztán jó volt,ment 100km-t,majd 1 indítás után és azóta ez van Mondták a felső holtpont jeladót,lehetséges?
Virgo Elküldve Augusztus24, 2012 Elküldve Augusztus24, 2012 Sziasztok! Az autóm egy Z14XE 2002-es G Astra.Alacsony ford.számon(1500-2500) közt gyorsításkor,kanyarodáskor erőtlen az autó és furcsa rezonáló hang hallható a motor felől.Induláskor hidegen az alapjárat ,mikor eléri a 750 körüli értéket kicsit ingadozik,de csak úgy 8-900 ig és a kipufogóból is hallani mintha dadogna.Tempós haladáskor, nagyobb fordulatnál semmi rendelleneset nem tapasztaltam... hibaüzenet nincs!
csicsó Elküldve Augusztus24, 2012 Elküldve Augusztus24, 2012 Tisztelt Urak! A probléma röviden:a motor 1.6 8V X16SZR motorkodú 99 es G Astra és 1-4 henger nem megy. A hibatároló üzenete:trafó hiba 1-4 henger nem gyújt,jelen van.simán indul,van alapjárat is fordulatra kiegyenesedik a járás Amit tettünk idáig:2db bontott trafóval próbáltuk semmi változás,gyertyák cserélgetve semmi változás gyertyakábelek másik autóról átrakva semmi változás A hiba előszőr pár másodpercig állt fent,majd mégegyszer aztán jó volt,ment 100km-t,majd 1 indítás után és azóta ez van Mondták a felső holtpont jeladót,lehetséges? Cseréltem,nem az
csicsó Elküldve Augusztus24, 2012 Elküldve Augusztus24, 2012 Szia, nekem ugyan H astra van és 1,6 XeP motorral de a hiba ugyanez volt és a végén kiderült hogy a kartel szellőztető szelep volt a rossz nem tudom a tiéden van-e ilyen egy próbát mindenestre megérne nem kell csak a szelepfedelet levenni abban van benne. És ez a szelep milyen kapcsolatban van a gyujtással?
attila93 Elküldve Augusztus24, 2012 Elküldve Augusztus24, 2012 Hello most vettünk egy 2005-ös G astrát és olyan problémám lenne vele, hogy a csomagtérben kéne világítania egy lámpának, de nekem az nem világít cseréltem benne égőt, de nem lett jó és az a kérdésem hogy vajon mi lehet a hibája? Válaszokat előre is köszönöm. :icon1:
imy Elküldve Augusztus24, 2012 Elküldve Augusztus24, 2012 Hello most vettünk egy 2005-ös G astrát és olyan problémám lenne vele, hogy a csomagtérben kéne világítania egy lámpának, de nekem az nem világít cseréltem benne égőt, de nem lett jó és az a kérdésem hogy vajon mi lehet a hibája? Válaszokat előre is köszönöm. :icon1: Mérd ki a kapcsolót, és a biztosítékot. Ha nem az, akkor lehet a vezetékezés az ajtónál akár...
Gaben75 Elküldve Augusztus24, 2012 Elküldve Augusztus24, 2012 Azt nem tudom de itt elolvashatod a részleteket, vagyis tudom de itt rendesen elmagyarázza a Tibor. És ez a szelep milyen kapcsolatban van a gyujtással?
gyalázó Elküldve Augusztus25, 2012 Elküldve Augusztus25, 2012 Sziasztok! Kérdésem az lenne honnan lehetne olcsón beszerezni g astrához (z14xep)-hez hidrotőkét?akár neten! Jobboldalról lehet hallani Így arra jutottunk , hogy a hátsó sort azt cserélnénk! 8 darab kell belőle ugye? mármint hátra Milyen tipust válasszak? ajusa, ruville?
Steno Elküldve Augusztus25, 2012 Elküldve Augusztus25, 2012 A vízpumpacsonkot pont a napokban írtam le a H fórumra, bemásolom, bár szerintem ezt a GYIK-be is be lehetne tenni:)-> A jól elvégzett munkáért köszönet Mc-elek fórumtársnak:)! A bajt megelőzendően szeretnék tanácsot adni, elsősorban azoknak a cartársaknak akik szintén még a motor (illetve az autó) első szériáiból vásároltak (2004-2006-os évjárat)... ... Cserélni 10 perc és kb. 3-4000 ft:).. Csupán elővigyázatosság, ami nem igényel nagy áldozatot sem idő, sem pénz terén:)! Jó munkát kívánok:)! Cikkszám: 1336376 Nekem is sajnos műanyag a csonkom, meg is vettem a csonkot (3821Ft volt), viszont arról jól elfelejtkeztem, hogy van-e alatta valami tömítés. Ha van, akkor abból Ti a régit tettétek vissza, vagy újat vettetek? Annak mi a cikkszáma? Köszi!
Highstore Elküldve Augusztus25, 2012 Elküldve Augusztus25, 2012 Sziasztok A Hűtő rendszert hogy lehet légteleníteni ? Y17DT
Vilmoskörte Elküldve Augusztus25, 2012 Elküldve Augusztus25, 2012 Azt nem tudom de itt elolvashatod a részleteket, vagyis tudom de itt rendesen elmagyarázza a Tibor. Ilyenkor mindig elgondolkozom a márkaszervíz hasznosságán. Nekik minden hibát tudniuk _kell_ javítani. Aki már dolgozott multinál hibakezelésen, az tudja, hogy szintek vannak. Bejön az ügyfél, ha nem tud segíteni az első szint, dobja tovább a másodikra és így tovább. Adott esetben a márkaszervíz fordulhat a gyárhoz is, hogy segítsenek a megoldásban. Számomra az elfogadhatatlan egy márkaszervíztől, hogy gyakorlatilag fingjuk nem volt a valós hibáról. Tibor munkássága előtt meg le a kalappal, régóta figyelem a cikkeit.
motorosgabor Elküldve Augusztus26, 2012 Elküldve Augusztus26, 2012 Sziasztok! Szerintetek érdemes az olajcserét 2x megcsinálni? Magyarul a koszos olajat leengedem, teszek bele újat (olcsóbbat) majd 50-60 km után beleteszem a drágábbat?
Vilmoskörte Elküldve Augusztus26, 2012 Elküldve Augusztus26, 2012 Sziasztok! Szerintetek érdemes az olajcserét 2x megcsinálni? Magyarul a koszos olajat leengedem, teszek bele újat (olcsóbbat) majd 50-60 km után beleteszem a drágábbat? Nagyon elhanyagolt motoroknál szokták ezt csinálni, de ott sem 50-60 km-t megy a mosóolaj, hanem néhány százat, utána eresztik le. Rendszeresen cserélt olajnál ez felesleges, szennyezed a környezetedet vele és kidobott pénz. imho
elpégé Elküldve Augusztus26, 2012 Elküldve Augusztus26, 2012 Sziasztok Mivel még kezdő Astra (Z14XEP) tulaj vagyok, alapdolgokkal kell megbirkóznom.Van ez a belső keringetés funkció ami nekem valószínűleg bedöglött, mert sokszor hiába nyomom meg a kapcsolót, van hogy működik, van hogy nem. És azt sem tudom most milyen állapotban döglött be, ezért kivettem a kesztyűtartót hogy látok e valamit, csináltam róla egy videót. Most akkor ez a nagy doboz ami a videón látszik, ennek a felső részében van az a kis ajtó ami ezt a belső keringetést szabályozná? Már csak onnan gondolom, mert egyszer véletlenül pont működött mikor csesztettem a kapcsolóját, és az a kis ajtó elmozdult. És még az is érdekelne, mi az a berregő hang amikor ráadom a gyújtást.tudna valaki válaszolni? Előre is köszönöm a figyelmeteket. https://docs.google.com/open?id=0B-NyGW85wxhvdW5FN2IxaEItbzA https://docs.google.com/open?id=0B-NyGW85wxhvbENVaWJwNnhNNkk
mantec Elküldve Augusztus26, 2012 Elküldve Augusztus26, 2012 T Steno! -O-gyűrű,csatlakozó-darab Alkatrész szám: 55564569 Katalógus szám: 13 36 377
DM101 Elküldve Augusztus26, 2012 Elküldve Augusztus26, 2012 Megjött a kormány légzsák borító amit az ebayről rendeltem.Csak azért írom le mert itthon 15000-ért árulják, az ebayon meg szállítással együtt 6400Ft. A dudagomb javítás meg 8-10000ft.Tehát megéri.
rozsav Elküldve Augusztus26, 2012 Elküldve Augusztus26, 2012 Megjött a kormány légzsák borító amit az ebayről rendeltem.Csak azért írom le mert itthon 15000-ért árulják, az ebayon meg szállítással együtt 6400Ft. A dudagomb javítás meg 8-10000ft.Tehát megéri. s feltetted már?...nekem is nemtég jött (6800 Ft), s kínlódtam egy keveset vele...a helyén szedtem le a burkolatot, az istennek nem tudtam szétbarkácsolni a lufi csatlakozóját. s kis esztétikai hibával került a helyére: kb 2 mm-t kiáll a burkolat a kormány síkjából...de még mindig szebb, mint a szakadt dudagomb... :smartass:
Servitor Elküldve Augusztus26, 2012 Elküldve Augusztus26, 2012 Megjött a kormány légzsák borító amit az ebayről rendeltem.Csak azért írom le mert itthon 15000-ért árulják, az ebayon meg szállítással együtt 6400Ft. A dudagomb javítás meg 8-10000ft.Tehát megéri. Tudnál lineket adni mert akkor én is onnan rendelnék!
killermedve Elküldve Augusztus26, 2012 Elküldve Augusztus26, 2012 Tudnál lineket adni mert akkor én is onnan rendelnék! hy http://www.ebay.co.uk/itm/Vauxhall-Opel-ASTRA-G-Mk4-ZAFIRA-A-98-04-Drivers-Airbag-Steering-Wheel-New-/221004597931?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&fits=Car+Make%3AVauxhall|Model%3AAstra&hash=item3374e68aab http://www.ebay.co.uk/itm/Drivers-Airbag-Steering-Wheel-Vauxhall-Opel-Astra-G-MK4-Zafira-A-98-04-New-/120933487768?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&fits=Car+Make%3AVauxhall|Model%3AAstra&hash=item1c28329498
DM101 Elküldve Augusztus26, 2012 Elküldve Augusztus26, 2012 Igen ettől az eladótól rendeltem én is.De még nem raktam fel.
retfirD Elküldve Augusztus26, 2012 Elküldve Augusztus26, 2012 Sziasztok! Van egy furcsa probléma, aminek nem tudok rájönni az okára. Időnként (kb. félévente 1-2 alkalommal) tapasztalom, hogy viszonylag kis tempónál (30-50 km/h) óvatosan rálépve a fékre (tehát nem blokkoló satuféknél) bekapcsol az ABS, vagy legalábbis olyan, mint amikor blokkolásnál visszalökdösi a pedált, pedig alig lassítok, ráadásul ma is megtörtént, és ebben a 35-40 fokos melegben viszonylag kevés jég van az aszfalton. :D Van valami ötletetek, hogy mi okozhatja? Gondoltam már arra is, hogy a tárcsafék rozsdája, de akkor elindulást követően az első egy-két fékezésnél kellene csinálni, vagy rosszul gondolom? :icon1:
Recommended Posts