Mc-elek Elküldve Augusztus6, 2012 Elküldve Augusztus6, 2012 elbeszéltek egymás mellet... a z14xep(és társai) a vízpumpán van egy csonk amit műanyaggal is szereltek a x14xe(és társai) a termosztáton van egy műanyag pipa... erre nincs külön cikszám ,de lehet hogy csináltattak hozzá... mert törik az is
adyy Elküldve Augusztus6, 2012 Elküldve Augusztus6, 2012 elbeszéltek egymás mellet... a z14xep(és társai) a vízpumpán van egy csonk amit műanyaggal is szereltek a x14xe(és társai) a termosztáton van egy műanyag pipa... erre nincs külön cikszám ,de lehet hogy csináltattak hozzá... mert törik az is Így van, a többiek szerintem a termosztátosról érdklődnek, az van a szelepfedélnél. Én anno több helyen érdeklődtem utána, bontóban is, de külön nem kapni hozzá. A bontottból meg nem szedik ki, nem is nagyon lehet, mert bele van sülve. Az egyik bontós a Vectra termosztátból ajánlotta ezt a pipát, abban fémból van megoldva, állítólag bele lehet tenni az Astráéba is, de ezt nem próbáltam. Akit pedig a műanyag csonk méretei érdeklik, annak igyekszem leírni minél hamarabb.
Zsoltii Elküldve Augusztus6, 2012 Elküldve Augusztus6, 2012 Sziasztok! 1 héten belül a harmadik olajgombát teszem a motorba! és mindegyik ereszti az olajat a csatlakozónál! mi lehet a hiba?? és 1000-es fordulatszám alatt világít az olajszint jelző is! kifogtam a selejt gombákat vagy valami más lehet az ok? Astra 1,2 benzin Köszi!
vinczeattila Elküldve Augusztus6, 2012 Elküldve Augusztus6, 2012 Szevasztok! Átestem egy generátor felújításon.Keveset töltött a gép(12.2v),és fél óra egyhelyben állás,klíma járatástól lemerült az aksi de úgy ,hogy másnap reggel a kijelző sem világított.Aksit feltöltöttem de másnap megint.Generátor le,írány a generátorjavító.Reggel leadtam délután kész volt.Diódahíd + fesszabályzó + szimering csere. 21 000 forintom bánta. 6 hónap garancia.De most már legalább jóóó! Alapjáraton 14,2v ,világításon + ventilátor + ablakfűtéssel 13,8v. Remélem mostanában nem lesz vele gond.
imy Elküldve Augusztus6, 2012 Elküldve Augusztus6, 2012 Szevasztok! Átestem egy generátor felújításon.Keveset töltött a gép(12.2v),és fél óra egyhelyben állás,klíma járatástól lemerült az aksi de úgy ,hogy másnap reggel a kijelző sem világított.Aksit feltöltöttem de másnap megint.Generátor le,írány a generátorjavító.Reggel leadtam délután kész volt.Diódahíd + fesszabályzó + szimering csere. 21 000 forintom bánta. 6 hónap garancia.De most már legalább jóóó! Alapjáraton 14,2v ,világításon + ventilátor + ablakfűtéssel 13,8v. Remélem mostanában nem lesz vele gond. Szimering? :unsure: Nem csapágy? Vagy szénkefe?
vinczeattila Elküldve Augusztus6, 2012 Elküldve Augusztus6, 2012 Ne csapágy!Szimering! A vákumszivattyú alatt van egy szimering. :D
Highstore Elküldve Augusztus6, 2012 Elküldve Augusztus6, 2012 Szisztok Az lenne a problémám hogy , a elvittük az autót egy szervizbe Belgiumba mert elkezdett nyöszörögni a szervó, a megállapítás alapján csak olaj kellett bele. a probléma az hogy piros színű szervo olajat öntött bele. De nekem kb 1500 km ert utazni kell holnap reggel, kérdésem az hogy ezalatt az ut alatt tönkre vágja a szervot a piros színű olaj ? mert olvastam hogy valami spéci zöld kell bele.
astranota Elküldve Augusztus6, 2012 Elküldve Augusztus6, 2012 Sziasztok!1.4 16v Astrám hidegen-melegen 15-20at forgat mire beindul.A szerelőnek az a véleménye hogy a motorvezérlőegységet kell cserélni,ugyanis a benzin szivattyú ha ráadom a gyujtást nem indul be igy nincs nyomáson a rendsze és azért forgatja ilyen sokáig.Már kicseréltette a gyujtómodult,a gyertyákat és még ugyan ott vagyunk ahonnan elidultunk.Zsebem meg már kezd ürülni.KÖSZÖNÖM A SEGITSÉGET
szürkeastra Elküldve Augusztus6, 2012 Elküldve Augusztus6, 2012 Sziasztok! Nem tudja valaki a képen látható patentoknak a cikkszámát? Egyik a csomagtér oldalkárpítját rögzíti, a másik a hátfal burkolatát. Anno a márkaszervízben nem tudták normálisan levenni a vonohorog bekötéshez :D http://kepfeltoltes.hu/120806/K_p_080_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/120806/K_p_060_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
imy Elküldve Augusztus6, 2012 Elküldve Augusztus6, 2012 Szisztok Az lenne a problémám hogy , a elvittük az autót egy szervizbe Belgiumba mert elkezdett nyöszörögni a szervó, a megállapítás alapján csak olaj kellett bele. a probléma az hogy piros színű szervo olajat öntött bele. De nekem kb 1500 km ert utazni kell holnap reggel, kérdésem az hogy ezalatt az ut alatt tönkre vágja a szervot a piros színű olaj ? mert olvastam hogy valami spéci zöld kell bele. fene sem tudja, de nem egészséges azt keverni!
Mc-elek Elküldve Augusztus6, 2012 Elküldve Augusztus6, 2012 Sziasztok! Nem tudja valaki a képen látható patentoknak a cikkszámát? Egyik a csomagtér oldalkárpítját rögzíti, a másik a hátfal burkolatát. Anno a márkaszervízben nem tudták normálisan levenni a vonohorog bekötéshez :D http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg ilyen patentokat jobb autós boltba tudsz venni ;)
celebrin Elküldve Augusztus6, 2012 Elküldve Augusztus6, 2012 Így van, a többiek szerintem a termosztátosról érdklődnek, az van a szelepfedélnél. Én anno több helyen érdeklődtem utána, bontóban is, de külön nem kapni hozzá. A bontottból meg nem szedik ki, nem is nagyon lehet, mert bele van sülve. Az egyik bontós a Vectra termosztátból ajánlotta ezt a pipát, abban fémból van megoldva, állítólag bele lehet tenni az Astráéba is, de ezt nem próbáltam. Akit pedig a műanyag csonk méretei érdeklik, annak igyekszem leírni minél hamarabb. Képzeljétek találtam ilyen méretű (10mm sűrű menetes) HASCO vízcsatlakozót + könyök gyorscsatit, össze is raktam, szuper minden, csak a burkolat nem megy rá... :blink: Ideiglenesen jó, de csak esztergáltatok egyet rézből asszem - legalább nem kell kapkodnom, hogy kész legyen a nyaralásra :goofy: Köszi mindenkinek mindent! :icon1:
BéCsé Elküldve Augusztus6, 2012 Elküldve Augusztus6, 2012 elbeszéltek egymás mellet... a z14xep(és társai) a vízpumpán van egy csonk amit műanyaggal is szereltek a x14xe(és társai) a termosztáton van egy műanyag pipa... erre nincs külön cikszám ,de lehet hogy csináltattak hozzá... mert törik az is Igazad van, elnéztem hogy ez xe, nem xep. T. celebrin! Bocs a rossz információért. :blush:
celebrin Elküldve Augusztus6, 2012 Elküldve Augusztus6, 2012 Igazad van, elnéztem hogy ez xe, nem xep. T. celebrin! Bocs a rossz információért. :blush: Tényleg, most látom, hogy vízpumpát írtál. Még jó, hogy valaki figyel! :icon1: Amúgy semmi gond, megoldódni látszik a probléma. Még annyi info, hogy Csergő-nél megkérdeztem, nekik nincs külön csak termosztáttal együtt. Keresni kell egy esztergályost aki megcsinálja rézből. Lényeg, hogy könyök legyen, különben nem fér el a burkolat... :blink:
Filo Elküldve Augusztus7, 2012 Elküldve Augusztus7, 2012 Sziasztok. Z14XEP-men az utóbbi időben gyakrabban kell utántöltenem a hűtőfolyadékot. kb. 700km-enként 1,5-2 deci KALT-ig. 104000 km-nél járok. Eddig, a hét év alatt összesen kellett ráöntenem 1L-t. Ellenőriztem a csöveket és a csatlakozási pontokat, de nem találtam szivárgásra utaló nyomot. Hengerfejhibára utaló tünet sincs. Én a vízpumpára gyanakszom. Ilyen mértékű vízfogyás még normális lehet ennyi km-nél?
GH Elküldve Augusztus7, 2012 Elküldve Augusztus7, 2012 Ilyen mértékű vízfogyás még normális lehet ennyi km-nél? szerintem nem.. meg kell keresni a hibát
Med-boy Elküldve Augusztus7, 2012 Elküldve Augusztus7, 2012 Sziasztok. Z14XEP-men az utóbbi időben gyakrabban kell utántöltenem a hűtőfolyadékot. kb. 700km-enként 1,5-2 deci KALT-ig. 104000 km-nél járok. Eddig, a hét év alatt összesen kellett ráöntenem 1L-t. Ellenőriztem a csöveket és a csatlakozási pontokat, de nem találtam szivárgásra utaló nyomot. Hengerfejhibára utaló tünet sincs. Én a vízpumpára gyanakszom. Ilyen mértékű vízfogyás még normális lehet ennyi km-nél? Szia! Hasonló problémával küzdöttem én is. 2 hónapja vettem egy G Astra-t, és ez alatt az idő alatt 2 liter hűtőfolyadékot kellett utána öntenem. Gyanakodtam, hogy valami nincs rendben, majd végül a szervízeltetés mellett döntöttem. Átvizsgálták, átmosták, túlnyomással feltöltötték keresve a szivárgás jeleit, de végül nem találtak hibát. Ennek 4 napja, de azóta egy dl folyadékot sem kellett utána önteni, miközben előtte volt olyan, hogy naponta kellett neki a folyadék. A szervízben sem tudják, mi történt, de megjavult egyenlőre. Ennek ellenére én nagyon "belefogtam" a G Astraba. :( A 2 hónapja vett kocsi 4.ére van szervízben, legutóbb tegnap este szállt el az olajnyomásom - cserbenhagyva útközben -, pedig 4 napja volt szervizeltetve és olajcsere is akkor megvolt. Nagyon csalódott vagyok, mert elvileg egy tökéletes műszaki állapotú és remek, stram autót vettem, amivel a szalonban az eladó szerint 2 évig nem lesz gond, max. olajcsere. Kezdő vezetőként és első autótulajdonosként minden mozzanatára figyelek, hallgatom, vizsgálom, megpróbálom kiismerni a kocsit. Ott tartok, hogy félve ülök bele, hogy vajon eljutok-e a célállomásomra, vagy vissza. Tényleg ilyen rossz tapasztalatokkal bír más is, vagy csak nekem sikerült rendesen a sűrűjébe nyúlnom???? Vagy a szervízben végeznek hanyag munkát? Gyakorlatilag azon gondolkozom, hogy visszaadom a kocsit, és választok egy másikat, de lehet az már nem Opel lesz... :((
KGR Elküldve Augusztus7, 2012 Elküldve Augusztus7, 2012 Szia! Hasonló problémával küzdöttem én is. 2 hónapja vettem egy G Astra-t, és ez alatt az idő alatt 2 liter hűtőfolyadékot kellett utána öntenem. Gyanakodtam, hogy valami nincs rendben, majd végül a szervízeltetés mellett döntöttem. Átvizsgálták, átmosták, túlnyomással feltöltötték keresve a szivárgás jeleit, de végül nem találtak hibát. Ennek 4 napja, de azóta egy dl folyadékot sem kellett utána önteni, miközben előtte volt olyan, hogy naponta kellett neki a folyadék. A szervízben sem tudják, mi történt, de megjavult egyenlőre. Ennek ellenére én nagyon "belefogtam" a G Astraba. :( A 2 hónapja vett kocsi 4.ére van szervízben, legutóbb tegnap este szállt el az olajnyomásom - cserbenhagyva útközben -, pedig 4 napja volt szervizeltetve és olajcsere is akkor megvolt. Nagyon csalódott vagyok, mert elvileg egy tökéletes műszaki állapotú és remek, stram autót vettem, amivel a szalonban az eladó szerint 2 évig nem lesz gond, max. olajcsere. Kezdő vezetőként és első autótulajdonosként minden mozzanatára figyelek, hallgatom, vizsgálom, megpróbálom kiismerni a kocsit. Ott tartok, hogy félve ülök bele, hogy vajon eljutok-e a célállomásomra, vagy vissza. Tényleg ilyen rossz tapasztalatokkal bír más is, vagy csak nekem sikerült rendesen a sűrűjébe nyúlnom???? Vagy a szervízben végeznek hanyag munkát? Gyakorlatilag azon gondolkozom, hogy visszaadom a kocsit, és választok egy másikat, de lehet az már nem Opel lesz... :(( Szia, Sajnálom, hogy így jártál, de szerintem ha a kezdeti nehézségeken túl vagy, akkor egy megbízható autót fogsz kapni. Ugyanebben a cipőben jártam én is, mint te: Első autó, aminek minden rezzenését figyeltem. Sokszor egy-egy zörejre már hibát feltételeztem, holott nem is volt probléma. Ez a fórum sokat segített abban, hogy ne járjak folyamatosan szervizbe. Nekem 13 éves a járgány és eddig a legkomolyabb problémám az volt vele, hogy tömítéseket és izzókat kellett benne cserélni. Évente kicserélek 1-2 elért tömítést vagy gumicsövet (jellemzően hűtőrendszer), olaj és szűrők cseréje és ezen kívül semmit. Már 3-ik éve használom a kocsit és most jutott el odáig, hogy gömbcsuklót és stabilizátort kell cserélnem, ami 35 eFt-ba fog fájni munkadíjjal együtt szervizben (ebben benne van a fék és lengéscsillapító ellenőrzés, valamint az üzemanyag szivattyú tömítésének cseréje is). Hűtőrendszer: nálam csak hideg időben, akkor is minimálisan ereszt a rendszer (valószínű a hőtágulás/gumi lágyulás is közbeszól). Azért nem csináltam meg eddig, mert nem tudom beazonosítani, hogy pontosan honnan folyik. Eddig kicseréltem a termosztátból a hűtőbe tartó vastag hajlított csövet, mert teljesen elért a gumi (6.000 Ft volt a cső!!!). Itt megszűnt a folyás. 2 hónapra rá viszont ismét hűtővízszint csökkenést tapasztaltam. Nehéz volt beazonosítani a hiba helyét, mivel ahogy említettem csak 15 fok alatti hőmérséklet esetén ereszt és amint beindítom az autót el is párolog a nyoma. Jelenleg nálam 2 dolog lehet a hibás: 1. termosztáz tetejéből kimenő kis fekete műanyag csonk ---> termosztátház csere, vagy az erre a csonkra rácsatlakozó gumicső elöregedése --> gumicső csere (4-5 eFt). Javaslom ennek az ellenőrzését. :)
Pitu Elküldve Augusztus7, 2012 Elküldve Augusztus7, 2012 Szia! Hasonló problémával küzdöttem én is. 2 hónapja vettem egy G Astra-t, és ez alatt az idő alatt 2 liter hűtőfolyadékot kellett utána öntenem. Gyanakodtam, hogy valami nincs rendben, majd végül a szervízeltetés mellett döntöttem. Átvizsgálták, átmosták, túlnyomással feltöltötték keresve a szivárgás jeleit, de végül nem találtak hibát. Ennek 4 napja, de azóta egy dl folyadékot sem kellett utána önteni, miközben előtte volt olyan, hogy naponta kellett neki a folyadék. A szervízben sem tudják, mi történt, de megjavult egyenlőre. Ennek ellenére én nagyon "belefogtam" a G Astraba. :( A 2 hónapja vett kocsi 4.ére van szervízben, legutóbb tegnap este szállt el az olajnyomásom - cserbenhagyva útközben -, pedig 4 napja volt szervizeltetve és olajcsere is akkor megvolt. Nagyon csalódott vagyok, mert elvileg egy tökéletes műszaki állapotú és remek, stram autót vettem, amivel a szalonban az eladó szerint 2 évig nem lesz gond, max. olajcsere. Kezdő vezetőként és első autótulajdonosként minden mozzanatára figyelek, hallgatom, vizsgálom, megpróbálom kiismerni a kocsit. Ott tartok, hogy félve ülök bele, hogy vajon eljutok-e a célállomásomra, vagy vissza. Tényleg ilyen rossz tapasztalatokkal bír más is, vagy csak nekem sikerült rendesen a sűrűjébe nyúlnom???? Vagy a szervízben végeznek hanyag munkát? Gyakorlatilag azon gondolkozom, hogy visszaadom a kocsit, és választok egy másikat, de lehet az már nem Opel lesz... :(( Én is belenyúltam, bár nekem ez nem az első autóm (előtte F astra volt). Ez benne van a pakliban ha használt autót veszel (mondjuk újnál is). Nekem vezérlést + olajszivattyút kellett cserélni. Valószínű adalékolva volt az olaj, így vásárláskor/átvizsgáltatáskor nem volt nagy hangja a láncnak. Aztán jött az olajcsere... Nálam az szólt a G mellett hogy nagyon jó az alkatrész ellátottság, és túl drágának sem mondható. Megbízhatósága viszont szerintem közel sem áll az F-hez.
Highstore Elküldve Augusztus7, 2012 Elküldve Augusztus7, 2012 Fontos kérdés Ma megpróbáltam kivillogtatni a hiba tárolót a Gáz+fék kombinációval. A villogás folyamatos és megszakítás nélküli, mi ilyenkor a probléma "nincs szünet a vilogások közt"
ampervadasz Elküldve Augusztus7, 2012 Elküldve Augusztus7, 2012 Fontos kérdés Ma megpróbáltam kivillogtatni a hiba tárolót a Gáz+fék kombinációval. A villogás folyamatos és megszakítás nélküli, mi ilyenkor a probléma "nincs szünet a vilogások közt" Ez azt jelenti, hogy nincs eltárolt hiba.
elpégé Elküldve Augusztus7, 2012 Elküldve Augusztus7, 2012 Sziasztok Bocs ha ennyire hüjének nézek ki, de még csak most "tanulom" ezt az Astrát (Z14XEP) és a gépkönyvet amit kaptam vele, abból sokmindent nem tudok meg. Már kerstem leírásokat, javítási kézikönyveket a neten, le is szedtem egyet, de abba sajnos az én 2007-es Astra G 1,4 Twinport-om nincs benne, mert régebbi kiadás. Ha tudna valaki egy linket adni egy olyan javítási kézikönyvre amibe ez a tipus biztosan benne van és szájbarágós módon, talán be is ruháznék egybe. Csináltam egy-két felvételt addig is segítene valaki hogy melyikhez ( fék, kuplung) tartozik ez a két tartály a kicsi négyszögletes, és a lenti hosszúkás hengeres: https://docs.google.com/open?id=0B-NyGW85wxhvSHB5WF9aNWg5MzA És nemtudom ez jól van e így, mert ahogy néztem a biztosíték dobozt, van olyan hogy nincs benne bizti. Most kellene hogy legyen vagy sem, ez érdekelne. Végül is működik minden, hibát nem észlelek, csak kissé fura: https://docs.google.com/open?id=0B-NyGW85wxhvNDBQM2dLSDdfOE0 És a gázpedál ezeknél elektromos, vagy bovdenes ezt hogy lehet kideríteni. A bovdent látni úgy értem nincs rejtve annyira akkor gondolom szabad szemmel is észre lehet venni valahogy. Ha valaki venné a fáradságot és válaszolna ezekre megköszönöm előre is.
ampervadasz Elküldve Augusztus7, 2012 Elküldve Augusztus7, 2012 Sziasztok Bocs ha ennyire hüjének nézek ki, de még csak most "tanulom" ezt az Astrát (Z14XEP) és a gépkönyvet amit kaptam vele, abból sokmindent nem tudok meg. Már kerstem leírásokat, javítási kézikönyveket a neten, le is szedtem egyet, de abba sajnos az én 2007-es Astra G 1,4 Twinport-om nincs benne, mert régebbi kiadás. Ha tudna valaki egy linket adni egy olyan javítási kézikönyvre amibe ez a tipus biztosan benne van és szájbarágós módon, talán be is ruháznék egybe. Csináltam egy-két felvételt addig is segítene valaki hogy melyikhez ( fék, kuplung) tartozik ez a két tartály a kicsi négyszögletes, és a lenti hosszúkás hengeres: https://docs.google....SHB5WF9aNWg5MzA És nemtudom ez jól van e így, mert ahogy néztem a biztosíték dobozt, van olyan hogy nincs benne bizti. Most kellene hogy legyen vagy sem, ez érdekelne. Végül is működik minden, hibát nem észlelek, csak kissé fura: https://docs.google....NDBQM2dLSDdfOE0 És a gázpedál ezeknél elektromos, vagy bovdenes ezt hogy lehet kideríteni. A bovdent látni úgy értem nincs rejtve annyira akkor gondolom szabad szemmel is észre lehet venni valahogy. Ha valaki venné a fáradságot és válaszolna ezekre megköszönöm előre is. Szia! Könyv ügyben nem tudok nyilatkozni, nem tudom van-e újabb kiadása. A kis négyszögletes tartály fent a fékolaj, a lenti a másik oldalon a kormányszervó tartálya. A biztosítéktáblának nem feltétlenül kell tele lenni biztosítékkal, egy csomó olyan extra felszerelés van ami a te autódban valószínű nincs beépítve, meg vannak eleve üres biztosítékhelyek is. A gázpedálod elektromos, bovdenes csak a legelső szériákba szerelt motoroknál volt (amelyeknek x-el kezdődik a motorkódja). szerk.: DarthVödör linkel az oldalán egy kezelési útmutatót (itt: https://sites.google.com/site/opelccled/letoeltesek) ha nem lenne meg neked innen letöltheted, és ebben meg tudod nézni melyik biztosítékhoz mi tartozik.
elpégé Elküldve Augusztus7, 2012 Elküldve Augusztus7, 2012 Szia! Könyv ügyben nem tudok nyilatkozni, nem tudom van-e újabb kiadása. A kis négyszögletes tartály fent a fékolaj, a lenti a másik oldalon a kormányszervó tartálya. A biztosítéktáblának nem feltétlenül kell tele lenni biztosítékkal, egy csomó olyan extra felszerelés van ami a te autódban valószínű nincs beépítve, meg vannak eleve üres biztosítékhelyek is. A gázpedálod elektromos, bovdenes csak a legelső szériákba szerelt motoroknál volt (amelyeknek x-el kezdődik a motorkódja). Köszönöm a válaszodat, és akkor a szevó tartályába milyen tipusú olaj kell. Ugyanaz mint a fékolajhoz ? Mivel az előző tulaj nem tudom milyen tipusú olajat tett bele, ha én most veszek tartalékba hogy legyen ha szükséges, (eddig nem kellett) lehet ezt keverni, illetve utántölteni ?
ampervadasz Elküldve Augusztus7, 2012 Elküldve Augusztus7, 2012 Köszönöm a válaszodat, és akkor a szevó tartályába milyen tipusú olaj kell. Ugyanaz mint a fékolajhoz ? Mivel az előző tulaj nem tudom milyen tipusú olajat tett bele, ha én most veszek tartalékba hogy legyen ha szükséges, (eddig nem kellett) lehet ezt keverni, illetve utántölteni ? Nem, a szervóba speciális szervóolaj kell, ha minden igaz, akkor ez: http://bont-opel.hu/Astra-G/Szervoolaj/flypage.tpl.html Remélhetőleg korábban sem öntöttek bele mást, bár tudomásom szerint a szervóra nem nagyon jellemző, hogy fogyna belőle az olaj, ha fogy ott már komolyabb baj van.
Recommended Posts