Janó32 Elküldve Június9, 2014 Elküldve Június9, 2014 (edited) Sziasztok! Egy kis segítséget kérnék! Tesom bnője egy 1.4-es 2005-os astra tulaj. Nem tudjak hasznalni a kocsit mert a max sebessége 60km/h a kocsinak. Valaki nem tud mondani valami okosat? Mert ecu-t akarnak neki cserélni. Egr(agr) okozhat ilyen hibát? Ha Fehérváron van az autó, akkor tudok mondani jó szervizt (Opel-re is fel vannak készülve, van hozzá műszerük). Ha netán mégis az ECU rakoncátlankodik, akkor az is javítható az esetek többségében, erre is tudok műhelyt/szakít helyben. Privátban keress ha kellenek az elérhetőségek... Módosítva Június9, 2014 : Janó32
potyo Elküldve Június9, 2014 Elküldve Június9, 2014 Sziasztok! Egy kis segítséget kérnék! Tesom bnője egy 1.4-es 2005-os astra tulaj. Nem tudjak hasznalni a kocsit mert a max sebessége 60km/h a kocsinak. Valaki nem tud mondani valami okosat? Mert ecu-t akarnak neki cserélni. Egr(agr) okozhat ilyen hibát? Kellene hibakód első körben
szpeki Elküldve Június9, 2014 Elküldve Június9, 2014 Holnap kiolvastatom vele. Vagy kiolvasom. Es megírom.
outsider Elküldve Június9, 2014 Elküldve Június9, 2014 Tudja-e valaki, hogy lehet-e állítani a belső tükör "állítási erősségén"? Túl könnyen elmozdul, így már a billentő kapcsoló se használható emiatt rajta. Menet közben persze magától nem mozdul el, de ha felrakom a napellenzőt stb. akkor már attól is könnyen elmozdul. Így saccra azt mondanám nem állítható :P
kobraCode Elküldve Június10, 2014 Elküldve Június10, 2014 Tudja-e valaki, hogy lehet-e állítani a belső tükör "állítási erősségén"? Túl könnyen elmozdul, így már a billentő kapcsoló se használható emiatt rajta. Menet közben persze magától nem mozdul el, de ha felrakom a napellenzőt stb. akkor már attól is könnyen elmozdul. Így saccra azt mondanám nem állítható :P Ezzel a problémával én is küzdöttem, vedd le a tükröt (fogd meg és húzd lefelé, le pattanik a helyéről) utána meg tekerj egy kör szigszalagot a gömbre ami tartja. Tedd vissza és örülj :)
csicso1976 Elküldve Június10, 2014 Elküldve Június10, 2014 Ezzel a problémával én is küzdöttem, vedd le a tükröt (fogd meg és húzd lefelé, le pattanik a helyéről) utána meg tekerj egy kör szigszalagot a gömbre ami tartja. Tedd vissza és örülj :) Így törtem szét a tükörtartómat!Túl öreg volt már a műanyag és szétnyílt! :( Összeragasztani meg nem bírtam!Azóta van (felnyalom az üvegre)fajta.
kobraCode Elküldve Június10, 2014 Elküldve Június10, 2014 Így törtem szét a tükörtartómat!Túl öreg volt már a műanyag és szétnyílt! :( Összeragasztani meg nem bírtam!Azóta van (felnyalom az üvegre)fajta. Hány éves az autód hogy csak így eltörött benne a tükörtartó? Nekem 10 lesz de nem látszik meg rajta. Vagy sokat állt a napon a tiéd? Amúgy meg az embernek két keze van, az egyikkel megfogja a tükröt, a másikkal meg a tartót és nem törik el semmi ;)
csicso1976 Elküldve Június10, 2014 Elküldve Június10, 2014 Hány éves az autód hogy csak így eltörött benne a tükörtartó? Nekem 10 lesz de nem látszik meg rajta. Vagy sokat állt a napon a tiéd? Amúgy meg az embernek két keze van, az egyikkel megfogja a tükröt, a másikkal meg a tartót és nem törik el semmi ;) 1998-as!Nem a tükörtartó tört el,hanem amiben a gömb van!Az repedt el és nem találok külön ilyent. :(
outsider Elküldve Június10, 2014 Elküldve Június10, 2014 Gyárilag milyen trafóhíd, gyújtás modul (ha így hívják, ami alatt a gyertyák vannak) van Z14XE motorban? 2000-es gyártmány. Nekem Delphi van benne, kíváncsi lennék eredeti-e :P
beghyn Elküldve Június10, 2014 Elküldve Június10, 2014 Gyárilag milyen trafóhíd, gyújtás modul (ha így hívják, ami alatt a gyertyák vannak) van Z14XE motorban? 2000-es gyártmány. Nekem Delphi van benne, kíváncsi lennék eredeti-e :P Gyárilag Delphi.
merenyi85 Elküldve Június10, 2014 Elküldve Június10, 2014 Tudja-e valaki, hogy lehet-e állítani a belső tükör "állítási erősségén"? Túl könnyen elmozdul, így már a billentő kapcsoló se használható emiatt rajta. Menet közben persze magától nem mozdul el, de ha felrakom a napellenzőt stb. akkor már attól is könnyen elmozdul. Így saccra azt mondanám nem állítható :P Szerintem, nem állítható... De levenni egyszerű! A tetőkárpit és a tükörtalp közötti kis helyre bedugod az ujjad. Az ujjbegyeddel érezni fogsz egy kis fém pöcköt a tükörtalpban, amit megmozdítva szépen le tudod csúsztatni a tükörtalpat a szélvédőre ragasztott kis talpról. A szélvédő vonalában kel csúsztatni lefelé. Ha lent van a tükör talpastól, próbáld jól eltakarítani a kis gömbfejet, hátha tisztán és így ,,kenetlenül" nagyobb lesz az ellenállása. Ha megpróbálod kihúzni a kis gömbfejet szinte biztos, hogy elreped a tükörben lévő kis ellendarabja. Ha az elreped, nagyon lötyögős lesz, és onnantól kezdve már csak gányolható a dolog... Ez meg már saját kreativitáson múlik.
ftamas0201 Elküldve Június10, 2014 Elküldve Június10, 2014 (edited) Sziasztok! Egy kérdéssel fordulnék hozzátok. Van egy opel astra G caravan 1.6 16V 2000 évjáratú autóm. A hosszú hétvégén olyat tapasztaltam vele hogy felvillant az ABS hibajelző a műszerfalon menet közben, viszont a fék rendesen működött menet közben, különbséget nem érzékeltem. Mikor megálltam, leállítottam a motort, a pedált fel tudtam pumpálni keményre, bár nem tudom ennek van-e köze az esethez. Na és a lényeg az hogy mikor újra beszálltam és elindítottam a motort, a hibajelző ugye csak arra a pár másodpercre villant fel amikor minden más mikor gyújtásra teszem az autót, úgy sejtem ellenőrzés gyanánt. És azóta sem villant fel ment közben. A kérdés az hogy mi oka lehetett ennek? Pillanatnyi elmezavara volt? :) Előre is köszönöm a válaszotok! Módosítva Június10, 2014 : ftamas0201
Dannert Elküldve Június10, 2014 Elküldve Június10, 2014 Ez volt az Omegámnál is. Valószínűleg döglődik az egyik ABS jeladód a keréknél, hol működik, hol nem. Ha éppen világít a kis ikon, blokkolóra tudod fékezni a kerekeket, az ABS nem működik. Én elég sokáig jártam vele így, végén már állandóan világított az ikon, jeladó volt a hibás. Sziasztok! Egy kérdéssel fordulnék hozzátok. Van egy opel astra G caravan 1.6 16V 2000 évjáratú autóm. A hosszú hétvégén olyat tapasztaltam vele hogy felvillant az ABS hibajelző a műszerfalon menet közben, viszont a fék rendesen működött menet közben, különbséget nem érzékeltem. Mikor megálltam, leállítottam a motort, a pedált fel tudtam pumpálni keményre, bár nem tudom ennek van-e köze az esethez. Na és a lényeg az hogy mikor újra beszálltam és elindítottam a motort, a hibajelző ugye csak arra a pár másodpercre villant fel amikor minden más mikor gyújtásra teszem az autót, úgy sejtem ellenőrzés gyanánt. És azóta sem villant fel ment közben. A kérdés az hogy mi oka lehetett ennek? Pillanatnyi elmezavara volt? :) Előre is köszönöm a válaszotok!
szpeki Elküldve Június10, 2014 Elküldve Június10, 2014 (edited) Sziasztok! Ha nem jó a légtömegmérőm akkor, hogy lehetséges a jó CO kibocsátás a műszakin!? Rendeltem használtat de sajnos ugyan úgy kiírta a hibát a műszaki vizsga előtt! Azaz a csere után a 2ik indításnál. Most rendeltem egy újat. De elgondolkoztam, hogy lehet más teszi nekem tönkre!? (Pl:Zárlat) Kiszedtem, csati leelenőrizve, aksi levesz várakozás. Indít hiba P0100 kivillogtat.. Ha nem jó a légtömegmérő akkor beáll egy alap értékre a motor? Módosítva Június10, 2014 : szpeki
ftamas0201 Elküldve Június11, 2014 Elküldve Június11, 2014 Ez volt az Omegámnál is. Valószínűleg döglődik az egyik ABS jeladód a keréknél, hol működik, hol nem. Ha éppen világít a kis ikon, blokkolóra tudod fékezni a kerekeket, az ABS nem működik. Én elég sokáig jártam vele így, végén már állandóan világított az ikon, jeladó volt a hibás. Értem, köszönöm szépen a válaszod! Úgy körülbelüli összegben mibe kerül ez a jeladó csere?
grofbandi Elküldve Június11, 2014 Elküldve Június11, 2014 Értem, köszönöm szépen a válaszod! Úgy körülbelüli összegben mibe kerül ez a jeladó csere? Sajnos nem olcsó, mivel egybeépítették a csapággyal, kerékaggyal. Az elsőt már cseréltem, 25 körül volt az ára, munkadíjat nem tudok mert én csináltam.
ftamas0201 Elküldve Június11, 2014 Elküldve Június11, 2014 Sajnos nem olcsó, mivel egybeépítették a csapággyal, kerékaggyal. Az elsőt már cseréltem, 25 körül volt az ára, munkadíjat nem tudok mert én csináltam. Hogy ebbe valamit mindig egybe kell építeni, nehogy valami is olcsó legyen :D Na majd kivizsgáltatom, még szerintem bírja egy kicsit, egyelőre most nem világít, nem problémázik, viszont a bal oldalon egy-két hete stabilizátor pálcákat cseréltek. Szerinted lehet csak valami érintkezési hiba hogy valami kicsúszhatott esetleg csere közben vagy ilyesmi? Habár akkor előbb ki jött volna már a hiba.
grofbandi Elküldve Június11, 2014 Elküldve Június11, 2014 Hogy ebbe valamit mindig egybe kell építeni, nehogy valami is olcsó legyen :D Na majd kivizsgáltatom, még szerintem bírja egy kicsit, egyelőre most nem világít, nem problémázik, viszont a bal oldalon egy-két hete stabilizátor pálcákat cseréltek. Szerinted lehet csak valami érintkezési hiba hogy valami kicsúszhatott esetleg csere közben vagy ilyesmi? Habár akkor előbb ki jött volna már a hiba. Ha valamit elbénáztak, akkor esetleg megsérülhetett a vezeték, de elég valószínűtlen. Nekem nem volt útban stabpálca cserénél.
ftamas0201 Elküldve Június11, 2014 Elküldve Június11, 2014 Ha valamit elbénáztak, akkor esetleg megsérülhetett a vezeték, de elég valószínűtlen. Nekem nem volt útban stabpálca cserénél. Rendben van, köszönöm, akkor majd ha már el kezd folyamatosan világítani elviszem és kivizsgálják az okát és cserélnek amit kell :) Köszönöm!
Dannert Elküldve Június11, 2014 Elküldve Június11, 2014 Úgy nézem, mivel az övé 4 csavaros (1.6-os), így egy kicsit olcsóbb a termék. Sajnos nem olcsó, mivel egybeépítették a csapággyal, kerékaggyal. Az elsőt már cseréltem, 25 körül volt az ára, munkadíjat nem tudok mert én csináltam.
demura Elküldve Június11, 2014 Elküldve Június11, 2014 Sziasztok ! Néhány hete egy lezuhanó faág letörte a jobb első visszapillantó tükrömet. Készítettem egy leírást a javításáról és a cseréjéről, hátha segítségére lesz valakinek. https://www.dropbox.com/s/ujxi44y8vhbc7ew/Astra%20%20G%20%20elektromos%20f%C5%B1thet%C5%91%20t%C3%BCk%C3%B6r%20jav%C3%ADt%C3%A1sa..pdf 1
meggy Elküldve Június11, 2014 Elküldve Június11, 2014 Sziasztok ismét, sajnos az alábbi problémámra nem kaptam választ: A jelenség a következő: Egyszercsak lámpánál induláskor minden előjel nélkül leesett a fordulat, majd nagyobb gázadásra sem növekedett, sőt leállt a motor. Indítás után ugyanez volt a helyzet, kb 10-20 métereket tudtam megtenni az elindítások után, majd kb az ötödiket követően semennyit sem. Azonnal leállt a motor. A kocsit pihentetve (kb. 1 órát) utána újra tudtam vele menni, de kb 300-400méter után újra ugyanez a jelenség, 2000/6, Astra G, X16XEL, 1.6, benzines. Azóta a következő történt: A kocsi nem produkálta a problémát, megnézték műszerrel, EGR szelepet és lambda szonda problémát írt. EGR szelep cserélve lett. Kocsi beindít, 2 perc múlva leállt. Újra beindít, leáll. Majd azóta ismét megy, és semmi hibajelenség. Ötletek? Így haza sem tudom hozni a kocsit Szegedre, most Pesten van...
Janó32 Elküldve Június11, 2014 Elküldve Június11, 2014 Sziasztok ! Néhány hete egy lezuhanó faág letörte a jobb első visszapillantó tükrömet. Készítettem egy leírást a javításáról és a cseréjéről, hátha segítségére lesz valakinek. https://www.dropbox.com/s/ujxi44y8vhbc7ew/Astra%20%20G%20%20elektromos%20f%C5%B1thet%C5%91%20t%C3%BCk%C3%B6r%20jav%C3%ADt%C3%A1sa..pdf Egy képet én még beletennék a helyedben: a kész állapotról... Valahogy nekem úghy kerek hogy ha már a sérült állapotról is van, akkor a végeredményről is legyen.... Ez jobban motiválja a delikvenst a szerelésre... :D De ez csak szőrszálhasogatás... :icon1: Sziasztok ismét, sajnos az alábbi problémámra nem kaptam választ: A jelenség a következő: Egyszercsak lámpánál induláskor minden előjel nélkül leesett a fordulat, majd nagyobb gázadásra sem növekedett, sőt leállt a motor. Indítás után ugyanez volt a helyzet, kb 10-20 métereket tudtam megtenni az elindítások után, majd kb az ötödiket követően semennyit sem. Azonnal leállt a motor. A kocsit pihentetve (kb. 1 órát) utána újra tudtam vele menni, de kb 300-400méter után újra ugyanez a jelenség, 2000/6, Astra G, X16XEL, 1.6, benzines. Azóta a következő történt: A kocsi nem produkálta a problémát, megnézték műszerrel, EGR szelepet és lambda szonda problémát írt. EGR szelep cserélve lett. Kocsi beindít, 2 perc múlva leállt. Újra beindít, leáll. Majd azóta ismét megy, és semmi hibajelenség. Ötletek? Így haza sem tudom hozni a kocsit Szegedre, most Pesten van... Hát, így hirtelen nekem az én előző Astra-m ugrik be. Az is néha-néha leállt még menet közben is (meg bizonyos fordulaton/terhelésen bedadogott)... Kipufogó oldali egyik szelep megragadt... Szerencsére unokatesóim cirka 6 óra alatt megcsinálták (de előtte kerítettünk egy ua a hengerfejet amit felújíttatunk). Így a szétszedés-összerakás és járulékos cserék voltak ennyi idő (persze ebben benne volt az előtte lévő vizsgálódás, kompressziómérés majd utána a próbák és a finomhangolás). Ha ez -kívánom hogy ne ez legyen- akkor elég drága beavatkozásról van szó.
opeles Elküldve Június12, 2014 Elküldve Június12, 2014 Sziasztok ismét, sajnos az alábbi problémámra nem kaptam választ: A jelenség a következő: Egyszercsak lámpánál induláskor minden előjel nélkül leesett a fordulat, majd nagyobb gázadásra sem növekedett, sőt leállt a motor. Indítás után ugyanez volt a helyzet, kb 10-20 métereket tudtam megtenni az elindítások után, majd kb az ötödiket követően semennyit sem. Azonnal leállt a motor. A kocsit pihentetve (kb. 1 órát) utána újra tudtam vele menni, de kb 300-400méter után újra ugyanez a jelenség, 2000/6, Astra G, X16XEL, 1.6, benzines. Azóta a következő történt: A kocsi nem produkálta a problémát, megnézték műszerrel, EGR szelepet és lambda szonda problémát írt. EGR szelep cserélve lett. Kocsi beindít, 2 perc múlva leállt. Újra beindít, leáll. Majd azóta ismét megy, és semmi hibajelenség. Ötletek? Így haza sem tudom hozni a kocsit Szegedre, most Pesten van...
opeles Elküldve Június12, 2014 Elküldve Június12, 2014 Szia,sajnos nagyon nehéz a távolból segíteni de 2000-év környékén gyártott opeleknél (ecotec) nagyon sűrűn előfordul,hogy a szelep beragad. Ez azért van mert a szelep és a szelep amiben mozog hüvely nem azonos anyagból van.Ezért hő hatására a szelep többet tágul mint a hüvely,főleg ha már legalább 100.000km van az autóban akkor anyagfáradság is van és nálad is azért jelentkezik így a probléma,hogy hidegen be-be indul viszont melegen megáll,tágul a szelep és befeszül.Ez nem 100%-de elég gyakori hiba. :omg:
Recommended Posts