potyo Elküldve Február20, 2014 Elküldve Február20, 2014 (edited) Sajnos a gáz-üzemagyag-elosztóval van a bibi, ami nem olcsó, még bontottan is 30e körül mozog. Elosztó alatt mit értesz pontosan? A gázinjektorokat? Mert bár nem lehetetlen, hogy meghibásodnak, de inkább jellemző az LPG rendszereknél, hogy nincsenek tisztességesen beállítva, és ha eddig a határon volt, hogy a benzines ECU még épp hajlandó volt annyit korrigálni, viszont most valami miatt átbillent a határon (mert pl. berakodott a szűrő vagy a reduktor), akkor már hibát jelez. Ez is olyan, hogy nem kell ész nélkül cserélni valamit, lehet, hogy csak be kellene állítani rendesen. Vagy csak ki kellene cserélni a szűrőket, kipucolni, esetleg felújítani a reduktort. Mikor voltak ezek utoljára elvégezve? Módosítva Február20, 2014 : potyo 1
imy Elküldve Február21, 2014 Elküldve Február21, 2014 Sziasztok, Lassan 10 éve olvasgatom az Opel fórumokat, lévén a G-m előtt egy C Omegám volt. Nem igazán szóltam hozzá semmihez, mivel itt "csak" tanulni lehet. Már a "hajón" is nagyon sok mindent megcsináltam, az itteni instrukciók alapján, de a G-n aztán végképp a fórumbeli "guruk" hozzászólása segített, hogy el ne adjam ;) Az igazsághoz hozzátartozik, hogy az én vasam 3200 km-es korában LPG-s lett és onnantól, egészen addig, amíg 1,5 éves korában, 32e-rel meg nem vettem (már ha annyi volt benne valójában), szépen ketyegett az automata gáz-benzin váltás...eddig. A fórum elején elég sokat lehetett olvasni a 0300-as hibakódról, amit elég könnyen ki lehet olvasni, kicsi utánaolvasás után, értelmezni is lehet, de a hibát megtalálni... Gyűjtő hibakódról van szó, de ezt itt bizonyosan sokan nagyon jól tudják. Na de ez vegyes üzemeltetésű autónál, még kacifántosabb. Amikor először előjött, akkor a (nem gázos) szerelők azonnal kicserélték az összes gyertyát, ok. A hiba nem szűnt meg, így rábeszéltek a trafósor cserére...olcsóért vettem utángyártottat, mert nem volt éppen rá több, de az eredeti Bosch is bent figyel a csomagtartóban :D Nagy nehezen észrevettem, hogy a rángatás, illetve a check-lámpa villogás akkor jön csak elő, ha gáz-üzemben van az autó, ergo semmi köze nincs a benzines körhöz. 3 napig és 400 km-ig használtam a kocsit benzinnel és semmi hiba. Nem tudom, hogy a mai benzinárak mellett, ki használ benzines autót, de mivel nagyon sok G-t látok az utakon sárga, töltő-matricával, gondoltam megosztom a tapasztalatot. Sajnos a gáz-üzemagyag-elosztóval van a bibi, ami nem olcsó, még bontottan is 30e körül mozog. Maradok hűséges G használó, tisztelettel. ui.: uhuhu-t vissza a fórumba :D Az LPG-s topicba írhattad volna. ;) Ez a hibának két oka lehet: vagy valamelyik injektorod nem jó vagy pedig nem jól van beállítva, azaz kevés LPG-t kap. Én a 2-al próbálkoznék, vidd el, s állíttasd be... 1
maczko Elküldve Február21, 2014 Elküldve Február21, 2014 Szervusztok srácok! Megvan még ám Kisasszony, csak nemigen volt semmi említeni valóm. Most egy kérdésem lenne: a hátsó ajtó teleszkópját tartó pöcök hogyan van a karosszériához rögzítve? Ugyanis kilazult. Le kell fejtenem a C-oszlop burkolatát, hogy meghúzhassam? Sötétben tévelygek. --- Amúgy Kisasszony kiváló hangulatban van, immár 34500km futással, ami azért a nyolc éves korhoz nem olyan sok... Már hat éve van nálam, nagyon hűségesnek bizonyult.
spzoli Elküldve Február21, 2014 Elküldve Február21, 2014 Szervusztok srácok! Megvan még ám Kisasszony, csak nemigen volt semmi említeni valóm. Most egy kérdésem lenne: a hátsó ajtó teleszkópját tartó pöcök hogyan van a karosszériához rögzítve? Ugyanis kilazult. Le kell fejtenem a C-oszlop burkolatát, hogy meghúzhassam? Sötétben tévelygek. --- Amúgy Kisasszony kiváló hangulatban van, immár 34500km futással, ami azért a nyolc éves korhoz nem olyan sok... Már hat éve van nálam, nagyon hűségesnek bizonyult. Nem kell lefejteni semmit. Villáskulcs, dugókulcs és meghúzod mint egy csavart.
imy Elküldve Február21, 2014 Elküldve Február21, 2014 --- Amúgy Kisasszony kiváló hangulatban van, immár 34500km futással, ami azért a nyolc éves korhoz nem olyan sok... Már hat éve van nálam, nagyon hűségesnek bizonyult. Hát nem nagyon használod. ;) Az enyim 6 éves múlott nem régen, s elkerülte a 120e km-t is jócskán.
gywer76 Elküldve Február21, 2014 Elküldve Február21, 2014 (edited) Az LPG-s topicba írhattad volna. ;) Ez a hibának két oka lehet: vagy valamelyik injektorod nem jó vagy pedig nem jól van beállítva, azaz kevés LPG-t kap. Én a 2-al próbálkoznék, vidd el, s állíttasd be... Hello, Nagyon örülök, hogy Te is válaszoltál, rég' nem láttam, hogy írtál :) Ami miatt ide írtam a bejegyzésem, az inkább a fantasztikus 0300-as kód volt. Ma voltam "gázosnál" és megállapítást nyert, hogy az egyes injektor gyengélkedik, de annyira régi típusú (2006), hogy egyben van mind a 4 és együtt is kell cserélni :( Állítási lehetőséget mutatott az ember, de hogy ott semmi sem változott, amikor a százalékokat dobálta rá, a különböző befecskendezési időkhöz, az tuti. Így jártam... Módosítva Február21, 2014 : gywer76
Dj Menyus Elküldve Február21, 2014 Elküldve Február21, 2014 Egyikkel sem lesz gond, mindegyik régóta jelen van az alkatrészpiacon, keresik ezen gyártók termékeit, ez nagyjából válasz a "milyenség"-re. Azonban én inkább a Meyle mellett tenném le a voksom.... Értem köszönöm. nem reg volt téma az üzemanyag. Én ma csak 3 litert tankoltam az OMVnel észrevehetően szebb a motor járása, pedig sima 95 nem premium.
scream24 Elküldve Február21, 2014 Elküldve Február21, 2014 Értem köszönöm. nem reg volt téma az üzemanyag. Én ma csak 3 litert tankoltam az OMVnel észrevehetően szebb a motor járása, pedig sima 95 nem premium. 3 litert? Ha a tankba csak 10 liter volt és összekeveredett a beletankolt 3 literrel és ennek ellenére egyből hallod, hogy sokkal szebb a motor járása akkor azonnal felterjesztem Viktornak, hogy az összes többi kutat azonnal zárja be!! :)
imy Elküldve Február21, 2014 Elküldve Február21, 2014 Hello, Nagyon örülök, hogy Te is válaszoltál, rég' nem láttam, hogy írtál :) Ami miatt ide írtam a bejegyzésem, az inkább a fantasztikus 0300-as kód volt. Ma voltam "gázosnál" és megállapítást nyert, hogy az egyes injektor gyengélkedik, de annyira régi típusú (2006), hogy egyben van mind a 4 és együtt is kell cserélni :( Állítási lehetőséget mutatott az ember, de hogy ott semmi sem változott, amikor a százalékokat dobálta rá, a különböző befecskendezési időkhöz, az tuti. Így jártam... Azokat is lehet javítani valahogyan, ex munkatársamnak Skodájában is az van gyárilag. Neki már töbször javították, mert az a 4 az 1-ben problémás. Mondta ha megint problémája lesz kicseréli az összeset...
maczko Elküldve Február21, 2014 Elküldve Február21, 2014 Köszi. Meghúztam, jó lett, újabb probléma merült fel. Valami hang jön hátulról, olyan, mintha egy műanyag vödörben egy Kinder-tojásos Hupikék törpike vackolódnak az autó mozgásának hatására. Egészen kis mozgásra is hallatszik, viszont ha én kívülről megráncigálom az autót, nem bírom felfedezni. Mi a fene lehet ez??? Azt hittem a légrugó kalimpál, de már meghúztam. Meg fogok hülyülni. :sick:
gywer76 Elküldve Február21, 2014 Elküldve Február21, 2014 Köszi. Meghúztam, jó lett, újabb probléma merült fel. Valami hang jön hátulról, olyan, mintha egy műanyag vödörben egy Kinder-tojásos Hupikék törpike vackolódnak az autó mozgásának hatására. Egészen kis mozgásra is hallatszik, viszont ha én kívülről megráncigálom az autót, nem bírom felfedezni. Mi a fene lehet ez??? Azt hittem a légrugó kalimpál, de már meghúztam. Meg fogok hülyülni. :sick: No hát ezen nagyot derültem, köszi :D
potyo Elküldve Február21, 2014 Elküldve Február21, 2014 Köszi. Meghúztam, jó lett, újabb probléma merült fel. Valami hang jön hátulról, olyan, mintha egy műanyag vödörben egy Kinder-tojásos Hupikék törpike vackolódnak az autó mozgásának hatására. Egészen kis mozgásra is hallatszik, viszont ha én kívülről megráncigálom az autót, nem bírom felfedezni. Mi a fene lehet ez??? Azt hittem a légrugó kalimpál, de már meghúztam. Meg fogok hülyülni. :sick: Valami vacak valahol rezeg, és a műanyaggal összeér? Nekem az LPG tartály mellett a kerékkulcs rezgett valamelyik nap, azt is tapogattam egy ideig, mire rájöttem. Mindig ruhába csavarva tartom a kulcsot (egyszerű csőkulcs+rúd, mert a rendes kerékkulcs eltört), de múltkor ismerőssel szereltünk, ő meg csak úgy betette, és most kezdett el kopogni. Én is nyomkodtam egy darabig mindent összevissza, hogy mikor változik a hang, merre lehet a forrás...
Dj Menyus Elküldve Február21, 2014 Elküldve Február21, 2014 3 litert? Ha a tankba csak 10 liter volt és összekeveredett a beletankolt 3 literrel és ennek ellenére egyből hallod, hogy sokkal szebb a motor járása akkor azonnal felterjesztem Viktornak, hogy az összes többi kutat azonnal zárja be!! :) Hehe. Csak hogy nem volt a tankban 10 liter :) 10 literrel még városban egy hétig eljárok, kint körül 150km-t :) A 3 liter meg sacc volt 1500ért tankoltam épp annyi volt nálam, de már világított a szegénység jelző :)
bocs Elküldve Február22, 2014 Elküldve Február22, 2014 Köszi. Meghúztam, jó lett, újabb probléma merült fel. Valami hang jön hátulról, olyan, mintha egy műanyag vödörben egy Kinder-tojásos Hupikék törpike vackolódnak az autó mozgásának hatására. Egészen kis mozgásra is hallatszik, viszont ha én kívülről megráncigálom az autót, nem bírom felfedezni. Mi a fene lehet ez??? Azt hittem a légrugó kalimpál, de már meghúztam. Meg fogok hülyülni. :sick: No hát ezen nagyot derültem, köszi :D Rájuk kell küldeni Hókuszpókot,aztán mindjárt elmenekülnek az autóból. :) :) Bocsánat! Nem hagyhattam ki. :) :)
bami Elküldve Február22, 2014 Elküldve Február22, 2014 Sziasztok! Aki már szedte ki a világításkapcsoló egységet, az árulja már el hogy melyik oldalon kell megfeszíteni hogy sérülésmentesen kijöjjön a helyéről? köszönöm
urbanjozsi Elküldve Február22, 2014 Elküldve Február22, 2014 Sziasztok! 2005-ös 1,4 twinport G caravan-nál mitől van az, hogy alapjáraton járatva, néha meg-meg mozdul az autó alattam? Nem előre, vagy hátra, hanem olyan, mintha valaki oldalról picit meglökné. A fordulatszám ilyenkor nem esik le, tehát nem a motor felöl jön, a rángás. Hang nem változik. Mi lehet ez? 92.000km van benne, olajon kívül más még nem lett cserélve benne. Köszi előre is.
ycsy Elküldve Február22, 2014 Elküldve Február22, 2014 Sziasztok! Olyan gondom volt az 1.4 es 98 as g astràmal ,hogy alapjàraton dadogott a motor! Ekkor elmentem és a shel en tankoltam bele 100 as benzint ez utàn a hiba megszünt !! Mikor kifogyott akkor megint ment bele az omv én 95 de akkor ugyan az a hiba jött elő ! Azóta 100 ast tankolok a shel en ! A fogyasztàs is rengeteget javult meg az autó is sokkal jobban megy ! És persze nincs a hiba jelenség ! Ebből lehet valami problémàm hosszutàvon ,hogy ezt tankolom? Agr le van vakolva!! Meg akkoriban voltak minuszok ! Most nemtudom,hogy mi baja van? Érzékeny lehet a szarabb benzinre ha hideg van? Mert 1 éve tavaszal vettem és végig 95 ment bele akkor jó volt!!!! 1
ycsy Elküldve Február22, 2014 Elküldve Február22, 2014 Jah és persze mindenek elött kicseréltem a gyertyàkat meg benzinszűrőt! De nem segìtett!
Szergely Elküldve Február22, 2014 Elküldve Február22, 2014 (edited) Sziasztok! Aki már szedte ki a világításkapcsoló egységet, az árulja már el hogy melyik oldalon kell megfeszíteni hogy sérülésmentesen kijöjjön a helyéről? köszönöm Nem kell azt feszegetni. A tekerentyű alján van egy kis nyílás. Oda ésszel betolsz el kis csavarhúzót és lehúzod a tekerentyűt. Ezután láthatóvá válik két kis ablakocska oldalt. Itt a füleket kiakasztod és ki tudod húzni az egészet kézzel. Kihúzásnál óvatosan, mert a rögzítő füleknél rugó van. Nekem az egyik megszökött. Így kénytelen voltam egy golyóstoll rugója ott munkára fogni. Módosítva Február22, 2014 : Szergely
Atala Elküldve Február22, 2014 Elküldve Február22, 2014 Sziasztok! Olyan gondom volt az 1.4 es 98 as g astràmal ,hogy alapjàraton dadogott a motor! Ekkor elmentem és a shel en tankoltam bele 100 as benzint ez utàn a hiba megszünt !! Mikor kifogyott akkor megint ment bele az omv én 95 de akkor ugyan az a hiba jött elő ! Azóta 100 ast tankolok a shel en ! A fogyasztàs is rengeteget javult meg az autó is sokkal jobban megy ! És persze nincs a hiba jelenség ! Ebből lehet valami problémàm hosszutàvon ,hogy ezt tankolom? Agr le van vakolva!! Meg akkoriban voltak minuszok ! Most nemtudom,hogy mi baja van? Érzékeny lehet a szarabb benzinre ha hideg van? Mert 1 éve tavaszal vettem és végig 95 ment bele akkor jó volt!!!! Vidd el fagyizni. Én fele-fele arányba tankolnék. Shelles 95-shell? :D
Habsteve Elküldve Február22, 2014 Elküldve Február22, 2014 Egr szelep lezarva, jelenség megmaradt. Fojtoszelep? Debrecen nem tudtok esetleg Astra G-re szakosodott szerelőt? @Habsteve: Tipikusan megszorult Egr szelep csinálja azt, amit leírtal. Valószínűleg komolyabb beaztatas, takarítás kellene neki. De "legjobb" lezárni ezt a szelepet. 1
Dj Menyus Elküldve Február22, 2014 Elküldve Február22, 2014 (edited) Sziasztok. Csak egy gyors kérdés: Terheletlen futóművel vagyis alváznál megemelve, kerekek lógnak a levegőben, a toronyszilentnek fixen kéne tartania a gólyalábat fent? Csak mert nálam kb 4-5 mm kotyogása van... Amikor ráengedem kerékre akkor meg a az az ütközőtányér ami föntről van elválik az alváztól. Gondolom a szilent már kezdi érezni a 10 évet? Műszakin vajon belekötnek? mert hétfőn viszem. Egyébként minden mást rendben találtam, szilentek mindenhol jók, rugók is, lengéscsillapító is teszi a dolgát. Most már csak egyedül ez a tronyszilent aggaszt. menet közben semmi hangja nincs. Jaaaaa. Ez a néha ropog, néha nem féltengely csukló nem lehet a torony miatt? Hogy egyszer rosszul áll be a torony és akkor már kattog máskor meg nem? Módosítva Február22, 2014 : Dj Menyus
PGA Elküldve Február22, 2014 Elküldve Február22, 2014 Egr szelep lezarva, jelenség megmaradt. Fojtoszelep? Debrecen nem tudtok esetleg Astra G-re szakosodott szerelőt? A lezárás előtt tesztelted, hogy tökéletesen működik-e (nyit-zár) a szelep? Mert ha meg-megszorul, hiába van lezárva, belezavarhat a motorvezérlésbe. 1
Habsteve Elküldve Február22, 2014 Elküldve Február22, 2014 Én csak elvittem a szerelőhöz, ő iktatta ki. A lezárás előtt tesztelted, hogy tökéletesen működik-e (nyit-zár) a szelep? Mert ha meg-megszorul, hiába van lezárva, belezavarhat a motorvezérlésbe.
gyuri26 Elküldve Február22, 2014 Elküldve Február22, 2014 Sziasztok! 2003 diesel 80le kombim van, picit nehezen indul, indításnál 400-500-nál megáll a fordulatszámmérő, és utána beáll 800 körülre. De sokszor 400-500 fordulat után nem megy 800-re hanem leáll, második indításnál 400-500-után beáll 800-rögtön. Az tuti hogy nem normális. 4-5 sebességnél 1200-1700 fordulat környékén enyhén rángat, nagyon minimálisan érezni de én érzem. Hol tudják megmondani mi a problémám, valami tuti helyet szeretnék, ahol értenek is hozzá. Budapesten lakom. Köszönöm. Gyuri
Recommended Posts