mihalyvig Elküldve Október26, 2013 Elküldve Október26, 2013 Az a test. Hajts bele egy kicsivel nagyobb átmérőjű csavart (vagy menetmetszőt) majd tekerd ki, kenj rá valami zsírt (a margarin és a jó házi disznó zsír az nem jó), és összerakhatod. A friss felület biztosítja a jó kontaktot, a felületi védelem pedig kitolja az újabb oxidáció esélyét (egy időre). működik :) ISTEN vagy, köszönöm
Benö1.4 Elküldve Október26, 2013 Elküldve Október26, 2013 sziasztok kellene nekem egy kis segítség z14xep motoros astrám van 2005 ös hidegen ha beindítom olyan csatogó hangja van a motornak hogy megijedek tőle olyan mintha nem menne az egyik henger vagy nem tudom!kb egy 10másodpercig csinálja! de nem mindig csinálja az az érdekes tud nekem valaki segíteni mi lehet a baja?előre is köszönöm !
beghyn Elküldve Október26, 2013 Elküldve Október26, 2013 sziasztok kellene nekem egy kis segítség z14xep motoros astrám van 2005 ös hidegen ha beindítom olyan csatogó hangja van a motornak hogy megijedek tőle olyan mintha nem menne az egyik henger vagy nem tudom!kb egy 10másodpercig csinálja! de nem mindig csinálja az az érdekes tud nekem valaki segíteni mi lehet a baja?előre is köszönöm ! Hidrotőke. Vidd el szervizbe.
Janó32 Elküldve Október26, 2013 Elküldve Október26, 2013 sziasztok kellene nekem egy kis segítség z14xep motoros astrám van 2005 ös hidegen ha beindítom olyan csatogó hangja van a motornak hogy megijedek tőle olyan mintha nem menne az egyik henger vagy nem tudom!kb egy 10másodpercig csinálja! de nem mindig csinálja az az érdekes tud nekem valaki segíteni mi lehet a baja?előre is köszönöm ! Hát az biztos, hogy szerelőnek meg kell mutatni. A hidrotőke valóban adhat ilyesmi hangot, de azért az nem csattogós-zakatolós hang, inkább egyfajta "kerepelés". Ha 10mp után abbamarad, akkor nagy gond nincs, egyelőre így használhatod. De a hengerkimaradás már inkább valami más hibára utal, pláne ha ez összefügg a hanggal...
Janó32 Elküldve Október26, 2013 Elküldve Október26, 2013 Uraim, valaki tapasztalt már olyat, hogy amikor felkapcsolja a világítást, akkor a fűtésvezérlő panel háttérvilágítása nem kapcsol fel automatikusan? Utána egy idő múlva magától bekapcsol. Volt hogy a kapcsoló tekergetésére nekilátott a világításnak, van hogy attól sem de egy idő után aztán észhez tér... Mi lehet a gond? Miképpen orvosolható?
ampervadasz Elküldve Október26, 2013 Elküldve Október26, 2013 Uraim, valaki tapasztalt már olyat, hogy amikor felkapcsolja a világítást, akkor a fűtésvezérlő panel háttérvilágítása nem kapcsol fel automatikusan? Utána egy idő múlva magától bekapcsol. Volt hogy a kapcsoló tekergetésére nekilátott a világításnak, van hogy attól sem de egy idő után aztán észhez tér... Mi lehet a gond? Miképpen orvosolható? Szia! Valószínűleg kiment az izzó, de a rázkódástól összeér a szakadt izzószál és onnantól világít. Esetleg csatlakozóban kontakthiba, de első körben mindenképp az izzóra nézz rá. 1
peacetrang Elküldve Október26, 2013 Elküldve Október26, 2013 Uraim, valaki tapasztalt már olyat, hogy amikor felkapcsolja a világítást, akkor a fűtésvezérlő panel háttérvilágítása nem kapcsol fel automatikusan? Utána egy idő múlva magától bekapcsol. Volt hogy a kapcsoló tekergetésére nekilátott a világításnak, van hogy attól sem de egy idő után aztán észhez tér... Mi lehet a gond? Miképpen orvosolható? Szia! Az idén jött elő nálam is ez..picit kocogtasd meg a jobb lábadnál a középkonzol oldalát, így nálam mindig visszakapcsol. Kb. 10-ből 2x nem kapcsol fel magától. Ez Opel betegségek közé sorolható... van 2 ismerősöm, egyiküknél már új kora óta nem világít, a másiknál pedig ugyanez volt a baja (utóbbi szerint úgy működött neki mindig, ha két pénzérmét rakott a középkonzolnál lévő szellőztető 2 szélére, nálam ez nem vált be, úgyhogy marad a finom "kokizás" :icon1: ), múltkor pedig egyik Opeles csoportba írt valaki Facebookon szintén emiatt. 1
grofbandi Elküldve Október26, 2013 Elküldve Október26, 2013 sziasztok kellene nekem egy kis segítség z14xep motoros astrám van 2005 ös hidegen ha beindítom olyan csatogó hangja van a motornak hogy megijedek tőle olyan mintha nem menne az egyik henger vagy nem tudom!kb egy 10másodpercig csinálja! de nem mindig csinálja az az érdekes tud nekem valaki segíteni mi lehet a baja?előre is köszönöm ! Szerintem nézd meg az olajszűrődet, nincs-e összegyűrödve. Sajnos van a piacon rossz minőségű szűrő. Viszont hogy melyik jó, az már nem ilyen egyszerű, találkoztunk hamis Bosch illetve gyári GM szűrőkkel is sajnos.
bocs Elküldve Október26, 2013 Elküldve Október26, 2013 Uraim, valaki tapasztalt már olyat, hogy amikor felkapcsolja a világítást, akkor a fűtésvezérlő panel háttérvilágítása nem kapcsol fel automatikusan? Utána egy idő múlva magától bekapcsol. Volt hogy a kapcsoló tekergetésére nekilátott a világításnak, van hogy attól sem de egy idő után aztán észhez tér... Mi lehet a gond? Miképpen orvosolható? Szia! Nálam is előfordult ez a jelenség,egy picit meg kocogtattam a fűtésvezérlő panelt (ahogy előttem is írták),és mindjárt világitott. 1.5-2 éve tünetmentes. (kop-kop-kop) :) 1
BéCsé Elküldve Október26, 2013 Elküldve Október26, 2013 sziasztok kellene nekem egy kis segítség z14xep motoros astrám van 2005 ös hidegen ha beindítom olyan csatogó hangja van a motornak hogy megijedek tőle olyan mintha nem menne az egyik henger vagy nem tudom!kb egy 10másodpercig csinálja! de nem mindig csinálja az az érdekes tud nekem valaki segíteni mi lehet a baja?előre is köszönöm ! Szia! Én inkább vezérmű lánc -vagy feszítő hibára tippelnék.
grofbandi Elküldve Október26, 2013 Elküldve Október26, 2013 Szia! Én inkább vezérmű lánc -vagy feszítő hibára tippelnék. Annak is van egy bizonyos hangja, de inkább morgás+ciripelés. Van nálam is ,de nem indítás után azonnal. Először beáll a fordulat 900-környékére (indítás után 1500, innen megy lefelé), majd ezután jön elő az említett hang fokozatosan. 5-10 másodperc után hirtelen megszűnik. Csak hidegen csinálja.
Alex75 Elküldve Október27, 2013 Elküldve Október27, 2013 Uraim, valaki tapasztalt már olyat, hogy amikor felkapcsolja a világítást, akkor a fűtésvezérlő panel háttérvilágítása nem kapcsol fel automatikusan? Utána egy idő múlva magától bekapcsol. Volt hogy a kapcsoló tekergetésére nekilátott a világításnak, van hogy attól sem de egy idő után aztán észhez tér... Mi lehet a gond? Miképpen orvosolható? A ventillátor kapcsoló gombját ki kell húzni a helyéről (kicsit nehéz, jó erősen kell húzni), mögötte megtalálod a rizsszem-izzót, ami megvilágítja a panelt. Ha nincs elszakadva az izzószál, akkor a lábait kicsit kijjebb hajtogatod, úgy dugod vissza, és elvileg ennyi. Csőrös fogóval egyszerűbb hozzáférni az izzóhoz. A leírt Behr klímásra igaz, Delphiét még nem cseréltem. 2
Marce Elküldve Október27, 2013 Elküldve Október27, 2013 Sziasztok! Az mitől lehet, hogy 2003-as 1.4 16v G Astra (motorkódot nem tudok, nem az enyém, gondolom Z14XE), ha megállok piros lámpánál, vagy zebránál, ergo nulla lesz a sebesség, a motor leáll. Ellenben, ha menet közben berakom üresbe, vagy bekuplungolok, nem történik semmi, ugyanúgy jár tovább a motor.
Janó32 Elküldve Október27, 2013 Elküldve Október27, 2013 A ventillátor kapcsoló gombját ki kell húzni a helyéről (kicsit nehéz, jó erősen kell húzni), mögötte megtalálod a rizsszem-izzót, ami megvilágítja a panelt. Ha nincs elszakadva az izzószál, akkor a lábait kicsit kijjebb hajtogatod, úgy dugod vissza, és elvileg ennyi. Csőrös fogóval egyszerűbb hozzáférni az izzóhoz. A leírt Behr klímásra igaz, Delphiét még nem cseréltem. Köszönöm! Nekem Behr klímás...
Livi Elküldve Október27, 2013 Elküldve Október27, 2013 Üdv fórum társak nagyon nagy bajban vagyok megint elő jött ugyan az a problémám mint pár éve akkor egy relé csere meg oldotta de megint ma nem állt le a ventilátor a kocsi elején mind a a kettő forgott tovább bödületes sebességgel pedig már a kulcs rég a sebemben volt!?Nem tudom mi lehet a gond de még a kis citrom aksi jel kocka is felvillant a műszerfal kijelzőmnél!Nem tudom hogyha nem áll meg mit kell széthúzni és hol található a kábele kérem aki tudd segítsen ?Vagy a másik esetleg az aksit leszedjűk róla mert ugye onnan jön az energia ezt is itt tanultam meg!Nem merem újra indítani a kocsit mert hátha elöjön ez a gond megint inkább várok holnapig!Mit lehet ilyen esetbe csinálni mert az aksimat leszívja pár óra alatt szerintem!??????????? :hiya: :omg:
spzoli Elküldve Október27, 2013 Elküldve Október27, 2013 Üdv fórum társak nagyon nagy bajban vagyok megint elő jött ugyan az a problémám mint pár éve akkor egy relé csere meg oldotta de megint ma nem állt le a ventilátor a kocsi elején mind a a kettő forgott tovább bödületes sebességgel pedig már a kulcs rég a sebemben volt!?Nem tudom mi lehet a gond de még a kis citrom aksi jel kocka is felvillant a műszerfal kijelzőmnél!Nem tudom hogyha nem áll meg mit kell széthúzni és hol található a kábele kérem aki tudd segítsen ?Vagy a másik esetleg az aksit leszedjűk róla mert ugye onnan jön az energia ezt is itt tanultam meg!Nem merem újra indítani a kocsit mert hátha elöjön ez a gond megint inkább várok holnapig!Mit lehet ilyen esetbe csinálni mert az aksimat leszívja pár óra alatt szerintem!??????????? :hiya: :omg:Nekem akkor szokott ilyet csinálni, mikor merül az akksi...
Livi Elküldve Október27, 2013 Elküldve Október27, 2013 Nekem akkor szokott ilyet csinálni, mikor merül az akksi... Jó de hol tudom széthúzni azt a rohadt kábelt hol található?
mihalyvig Elküldve Október27, 2013 Elküldve Október27, 2013 ... 3: csomagtér roló van, vagy hiányzik? Ha van, csak "lekonyult" javítható. ... hiányzik :( 2: fényvezető, csak a Delphi rendszerű fűtésboxnál... hát igy meg elég halovány. egy izzóval középen, gyárival is... http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_10_28_xfqd9nge1r.jpg
spzoli Elküldve Október27, 2013 Elküldve Október27, 2013 Jó de hol tudom széthúzni azt a rohadt kábelt hol található?Ha felvillant az akksi jel, akkor vagy az akksid szart be, vagy a generátor. Mérj rá az akksira. Am ha megvan a rádió kód,vagy nem kéri, akkor vedd le a sarut és abbahagyja a pörgést.
drotpete Elküldve Október27, 2013 Elküldve Október27, 2013 Sziasztok! Segítséget kérek! A problémám, hogy nem működik a pótféklámpa. A normál féklámpa működik és a biztosítékok is jónak tűnnek. Mi lehet a baj? Hol kezdjem a hiba keresést? Előre is köszönöm.
astra Elküldve Október27, 2013 Elküldve Október27, 2013 Üdv fórum társak nagyon nagy bajban vagyok megint elő jött ugyan az a problémám mint pár éve akkor egy relé csere meg oldotta de megint ma nem állt le a ventilátor a kocsi elején mind a a kettő forgott tovább bödületes sebességgel pedig már a kulcs rég a sebemben volt!?Nem tudom mi lehet a gond de még a kis citrom aksi jel kocka is felvillant a műszerfal kijelzőmnél!Nem tudom hogyha nem áll meg mit kell széthúzni és hol található a kábele kérem aki tudd segítsen ?Vagy a másik esetleg az aksit leszedjűk róla mert ugye onnan jön az energia ezt is itt tanultam meg!Nem merem újra indítani a kocsit mert hátha elöjön ez a gond megint inkább várok holnapig!Mit lehet ilyen esetbe csinálni mert az aksimat leszívja pár óra alatt szerintem!??????????? :hiya: :omg: Szia. nekem akkor járt a venti tovább amikor az akksi kezdett behalni
smartinho16 Elküldve Október27, 2013 Elküldve Október27, 2013 Hali! Van egy olyan problémám, hogy X16XEL motorú autócskám 1400-1500-as fordulaton gáz adásnál szaggat, rángat, dadog de utána megindul! Régebben nem volt ilyen probléma, akár dízel üzemmódban is használható volt! A gyújtásmodul kimérve és jól működik, a gyertyák újak és gyári GM! A pillangószelep teljesen kitisztítva! Üzemanyag 95 MaxMotion az OMV-től... Mi lehet a probléma? Köszönöm!
gedikart Elküldve Október27, 2013 Elküldve Október27, 2013 Sziasztok! Az mitől lehet, hogy 2003-as 1.4 16v G Astra (motorkódot nem tudok, nem az enyém, gondolom Z14XE), ha megállok piros lámpánál, vagy zebránál, ergo nulla lesz a sebesség, a motor leáll. Ellenben, ha menet közben berakom üresbe, vagy bekuplungolok, nem történik semmi, ugyanúgy jár tovább a motor. Fojtószelepház tiszta? Alapjáraton fogyasztó terhelésekor nem csinál ilyet (vagy túl nagy fordulat esést)? Pl hirtelen 4-es fokozatba kapcsolod a ventilátort.
scalebros Elküldve Október28, 2013 Elküldve Október28, 2013 Nos, az első és legfontosabb hogy magánszemélytől vagy kereskedőtől vetted-e. Ha előbbi akkor kicsit vacakabb az út, ha kereskedő, akkor a fogyasztói szerződés miatt minden rejtett hibáért felel, neki kell bizonyítani a dolgokat. Tehát minden esetben a hibáról azonnal tájékoztatni kellett volna az eladó felet. A magánszemélynél nehézkesebb és kisebb a mozgástér, kereskedésnél már nem, de ez persze nagyban függ a hozzáállásuktól. Az autót vidd el egy teljes számítógépes motordiagnosztikára (ha Fejér megyei vagy, akkor tudok egy kiváló helyet, nem húznak le és értik amit csinálnak, mellesleg Opel hívő a műhely tulajdonosa). Akkor már esélyes hogy kiderüljön, hogy az erőtlenkedés a vészüzem miatt áll-e fent. Ha ez áll fent és Te úgy próbálod normál módban használni, akkor forralhatod a hűtőközeget simán. A tartós araszolós-dugós városi használat mellett normális hogy melegszik a motor, de a felforrás már nem, pláne mert a ventilátornak hűtenie kellene ilyen esetben. A hengerfejes téma szintén kideríthető műhelyben 10 perces vizsgálattal, de ez már sajnos komoly hiba (de elképzelhető), nem szabad halogatni a javítást ha az mert beláthatatlan a következmény (további károk). Remélem kiderül hogy valami kisebb a gondod és nem hengerfej felújítás kell a gépnek... A hidrótőke kopogása normális jelenség bizonyos km futás felett, egy jobb olaj kicsit tud segíteni, de megszüntetni sajnos nem. Milyen motorral szerelt az autód? Noh, sikerült végre elvinni egy szervizbe a kocsit. (Opel Astra G 1.6, 2003-as) A gép a következő hibakódokat dobta ki: P1482 P1122 P1550 P1120 P1483 Megtudjátok mondani esetleg ezek a számok pontosan mit takarnak? Korábbi kérdésre válaszolva a motor Z 16 SE. Köszi!
beghyn Elküldve Október28, 2013 Elküldve Október28, 2013 Noh, sikerült végre elvinni egy szervizbe a kocsit. (Opel Astra G 1.6, 2003-as) A gép a következő hibakódokat dobta ki:P1482P1122P1550P1120P1483Megtudjátok mondani esetleg ezek a számok pontosan mit takarnak? Korábbi kérdésre válaszolva a motor Z 16 SE. Köszi! Itt megtalálod mindegyiket: https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer&chrome=true&srcid=0B282mpwg7ZdOOTQ5NTMxMzAtMmY0Yy00NjJmLWIxMTgtODM0MzkwODAzZTlj&hl=en_US (Csak érdeklődnék, ha szervizben volt, ott miért nem árulták el neked a kódok jelentését?)
Recommended Posts