Pajzs89 Elküldve Augusztus1, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2013 valakinek nincs egy bontott x12xe főtengely forgásérzékelője (bosch)? :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
haric Elküldve Augusztus1, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2013 Sipol a légkondim ha bekapcsolom. Ahogy nyomom a gázt olyan erővel sípol. Mi lehet a gond. rendesen működik csak kicsit zavaró! Link to comment Megosztás: More sharing options...
piciny Elküldve Augusztus1, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2013 Az enyém is szoval jo lenne tudni a megoldást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
piciny Elküldve Augusztus1, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2013 Az enyém is szoval jo lenne tudni a megoldást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Augusztus1, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2013 Sipol a légkondim ha bekapcsolom. Ahogy nyomom a gázt olyan erővel sípol. Mi lehet a gond. rendesen működik csak kicsit zavaró! Az enyém is szoval jo lenne tudni a megoldást. Ez enyém is sípolt, kevés volt bent a gáz. kb 190 g volt a 600 helyett. Amióta feltöltötték kussban van :D 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Augusztus1, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2013 Nekem is eltört a motorháztető kitámasztó tartó prücök a zárhídon.Szóval a patentdepoban kaphatok olyat.Nagyszerű.Idegesít hogy zörög. Link to comment Megosztás: More sharing options...
haric Elküldve Augusztus2, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2013 Megnézettem szerlővel a klímát 600 g gáz helyett 60 g volt benne. Azt mondta, hogy a kompresszor tömszelencénél megy el. Ha valaki tudna olcsón ilyen tömszelencét az szoljon. Nekem a szerelő 6000 Ft-ot mondott! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bcsabi Elküldve Augusztus2, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2013 Sziasztok. Tudna valaki valami jó megoldást vagy ötletet adni? 2003-as 1.2-es 16v g astra 1 éve van nálam 113000 km-el vettem. 110000 km-él lett vlánc cserélve most 118000 km van benne hidegindításnál pár másodpercig csörög utána elhallgat. Melegen viszont alapjáraton hallatszik inkább,mintha korholna,kolompolna valami,leállításnál is tovább csörög 1-2 másodpercig. Most cseréltem olajat-szűrőt. Ha leveszem a lánc burkolatát folyik el motorolaj?Kell utána tömítés alá? köszi a válaszokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pajzs89 Elküldve Augusztus2, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2013 nekem is ez volt a lánccal és én azzal b.....m el hogy utángyártott olajszűrőt vettem, az pedig visszaengedi az olajat a teknőbe, vagyis nem tartja a nyomást. kicseréltem gyári gm olajszűrőre és tökéletesen csendben jár! Még olcsóbb is volt a gyári 300 HUF-al :-D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bcsabi Elküldve Augusztus2, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2013 nekem is ez volt a lánccal és én azzal b.....m el hogy utángyártott olajszűrőt vettem, az pedig visszaengedi az olajat a teknőbe, vagyis nem tartja a nyomást. kicseréltem gyári gm olajszűrőre és tökéletesen csendben jár! Még olcsóbb is volt a gyári 300 HUF-al :-D erre én is gondoltam az indítási csörgés megoldható,de a melegen lévő korholó hang? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pajzs89 Elküldve Augusztus2, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2013 erre én is gondoltam az indítási csörgés megoldható,de a melegen lévő korholó hang? Azt nem tudom, nekem szerencsére csak indításnál és leállításnál volt problémám Link to comment Megosztás: More sharing options...
piciny Elküldve Augusztus2, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2013 Hali.Azt tudja vki hogyan lehet beállitani kormányt hogy egyenes uton egyenesbe álljon? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus2, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2013 Elviszed futómű beállításra :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
piciny Elküldve Augusztus2, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2013 Zsir.Ez otthon nem megoldható? Link to comment Megosztás: More sharing options...
beghyn Elküldve Augusztus2, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2013 Zsir.Ez otthon nem megoldható? Amennyiben tized fokokra megállapitod az eltérést szemmel, minden további nélkül. Csak időben szólj, mert akkor én is hozzád viszem, nem szerelőhöz. :) 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Augusztus3, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2013 nekem is ez volt a lánccal és én azzal b.....m el hogy utángyártott olajszűrőt vettem, az pedig visszaengedi az olajat a teknőbe, vagyis nem tartja a nyomást. kicseréltem gyári gm olajszűrőre és tökéletesen csendben jár! Még olcsóbb is volt a gyári 300 HUF-al :-D A gyári olajszűrőt ki gyártja? Egy haverom autósboltos, azt mondja kb. 10-féle szűrője van, de nem tudja, melyik a gyári. Olyan kéne nekem is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus3, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2013 a betétest a hengst http://www.hengst.de/conpresso/_rubric/index.php?rubric=Home_DE 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pali001 Elküldve Augusztus3, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2013 Sziasztok. Klímával indulva fémes csikorgó hang jön a motortérből, nagyobb sebességnél nincs ilyen csak alacsony fordulatszámnál mi lehet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Augusztus3, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2013 Sziasztok. Klímával indulva fémes csikorgó hang jön a motortérből, nagyobb sebességnél nincs ilyen csak alacsony fordulatszámnál mi lehet? Esetleg ékszíj? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pali001 Elküldve Augusztus3, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2013 Esetleg ékszíj? Nemtudom, szerdán megyek megnézetni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
scream24 Elküldve Augusztus3, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2013 Uff. Mennyire jellemző az első lámpatestek bemattulása? Ahogy nézegettem ez a régebbieken annyira nem mérvadó, de rengeteg classicot (akár 4-5évest) láttam elég jól bemattult lámpabúrával. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gedikart Elküldve Augusztus3, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2013 Uff. Mennyire jellemző az első lámpatestek bemattulása? Ahogy nézegettem ez a régebbieken annyira nem mérvadó, de rengeteg classicot (akár 4-5évest) láttam elég jól bemattult lámpabúrával. Az enyémen a szemöldök része sárgult be, (8 éves), szerintem sokat állt a napon az autó. Ismerősöm 9 éves ugyanilyen autóján semmi mattulás, sőt a fekete műanyag elemek is sötétebbek - garázsos autó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
scream24 Elküldve Augusztus3, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2013 Az enyémen a szemöldök része sárgult be, (8 éves), szerintem sokat állt a napon az autó. Ismerősöm 9 éves ugyanilyen autóján semmi mattulás, sőt a fekete műanyag elemek is sötétebbek - garázsos autó. Valószínű, hogy a nap sokat játszik e téren. Illetve a szakszerűtlen polírozás. Persze lehet, hogy más autóknál is jellemző ez a probléma, csak az utóbbi időben a g-s astrák voltak górcső alatt. Remélem amit most sikerült vásárolnom az nem fog lemattulni, de majd kiderül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus3, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2013 Uff. Mennyire jellemző az első lámpatestek bemattulása? Ahogy nézegettem ez a régebbieken annyira nem mérvadó, de rengeteg classicot (akár 4-5évest) láttam elég jól bemattult lámpabúrával. Ha szárazon törölgeti valaki, vagy ha piszkos és nem bő vízzel mossa, lekarcolja róla a védő réteget.... Szerintem odafigyeléssel nem fog bemattulni. Nekem lassan 6 éves, s nincs besárgulva... 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Augusztus3, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2013 Az enyém 2005-ös de olyan a lámpája mintha új lenne.Mondjuk garázsban áll nem nagyon eszi az UV.Az anyósomnak H astrája van az is 2005-ös,na az eléggé matt nem sok lakk van rajta.Igaz hogy ő az utcán parkol,ráadásul nappal szemben.Mondtam neki hogy tolasson be a parkolóba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts