imy Elküldve Június21, 2013 Elküldve Június21, 2013 Én is a tükörlap felé hajlok, főleg, hogy a neutrális szilikont is meg kell vennem. Csak nem tudom, hogy az olcsó utángyártott tükrök mennyivel rosszabbak, mint a gyári? Elektromos a tükör. Gondolom fűthető is, mert a legtöbb esetben ez a felszereltség mellett fűthető. Kétlem, hogy ebben a kánikulában érezni lehet a fűtést, eleve ezer fokos:) https://cromax.hu/20000000-karosszeria/21320000-muanyag-elemek/21320337-visszapillanto-tukor-alkatresz/185441-tukorlap-opel-astra-g-bal-futott Az Alkar-EU importra gondoltam, talán valamivel jobb, mint a no name EU-s. Hogy kell kivennem a bennmaradt lapot és visszaraknom az újat? Símán kipattintod, és helyébe belepattintod a másikat. Én a legolcsóbbat vettem. Jó, féléve bírja.
Tomi Elküldve Június21, 2013 Elküldve Június21, 2013 okés várom a fejleményeket Hello A biztonság kedvéért vettem ma egy visszacsapó szelepet is. Aztán hozzáláttam megint kibontani a szivattyút, az egész műanyag házat egyszerűen nem tudtam kiszedni olyan helyen fogják a rögzítő fülek, hogy nem bírtam kipattintani a helyérőr, így nem tudtam megnézni a gyári visszacsapó szelepet, hogy mizu vele. ezért a visszatérő csövet elvágtam és beraktam oda az új visszacsapó szelepet (1600ft), hogy ha rossz lenne a gyári tarsa meg a nyomást. Ekkor láttam hogy amikor meghajlítottam a csövet elég jól be van repedezve. Megnéztem az előremenőt is az meg konkrétan a hajlatnál 4 helyen volt kirepedve, csoda, hogy kapott üzemanyagot szegény kocsi iduláskor. Én meg még csodálkoztam hogy nehezen indul. Szóval azt a csövet cseréltem, találtam itthon olyan gumicsövet. Most szépen indul elsőre. Ez nem tudom mennyire egyedi eset, vagy lehet, hogy 8 évesen ez már elő jön és kész. Reggel ha jól indul akkor ez volt a baja :)
TC82 Elküldve Június21, 2013 Elküldve Június21, 2013 tankszellőztető szelep az ecu vezérli . ha nem nyit ki akkor összehorpad a tank ,és vagy emelkedik látszólag az üzemanyag szint :) Nekem nem az a gond, hogy többet mutat, hanem kb negyedről hírtelen leugrik és vílágít vagy egyből villog a jelző, és ha rátankolok akkor helyre áll. Tehát nekem kevesebbet szok mutatni. Ma meg megálltam a lejtőn kb 1órára leparkoltam, de mikor elindúltam megint villogott. És azóta is. Pedig elötte meg csak nem is világított. Ez már nagyon idegesítő!!! :angry: Hol van ez a tankszellőztető?
Tomi Elküldve Június21, 2013 Elküldve Június21, 2013 Írd le, hogy hogyan! :smartass: Ez szerintem mindenkit nagyon érdekel :)
imy Elküldve Június21, 2013 Elküldve Június21, 2013 Ez szerintem mindenkit nagyon érdekel :) Igen, érdekelne. ;)
ampervadasz Elküldve Június21, 2013 Elküldve Június21, 2013 Nekem nem az a gond, hogy többet mutat, hanem kb negyedről hírtelen leugrik és vílágít vagy egyből villog a jelző, és ha rátankolok akkor helyre áll. Tehát nekem kevesebbet szok mutatni. Ma meg megálltam a lejtőn kb 1órára leparkoltam, de mikor elindúltam megint villogott. És azóta is. Pedig elötte meg csak nem is világított. Ez már nagyon idegesítő!!! :angry: Hol van ez a tankszellőztető? A tankszellőztető a motortérben van, a légszűrőház mellett (tűzfal felől). Ezt könnyen ki tudod zárni ha a hiba jelentkezésekor leveszed a tanksapkát. Ha nem az a gond (ami nálad valószínű), akkor szét kellene szedni a műszeregységet és forrasztási hibákra vadászni a panelen, vagypedig lehet a jeladó is hibás. 1
Titó Elküldve Június22, 2013 Elküldve Június22, 2013 Sziasztok! Tudom, hogy volt már szó erről a problémáról, de újra felhoznám, ha nem baj. Szóval, kb. két hete azt vettem észre, hogy az üzemanyag-szintmérőm "fél" töltöttségről menet közben elindul felfelé, egészen a "tele" szintig, majd - fordulattól függően - vissza és fel megint. Megállás után lecsavartam a tanksapkát és durván 5 másodpercig a tank csak úgy szívta befelé az éltető levegőt. :) Azóta is fennáll a probléma, amit ideiglenesen azzal orvosolok, hogy a tanksapkát alig tekerem vissza és így nem keletkezik vákuum. Tanksapkacserével már próbálkoztam, eredménytelenül. Annyit vettem észre, hogy a korábban bosszantó üzemanyag szellőztető szelep "kopogás" megszűnt, gondolom, mert nem működik. A tankot soha nem csurgatom tele, egy kattanás után nem kap több naftát. Szerintetek hol keressem a hiba forrását? Esetleg a jobb első belső sárvédő alatt lévő szűrő csere segíthet? Attól tartok leginkább, hogy az AC elf.ssa magát szellőzés híján. Köszönöm előre is a válaszotokat!
TC82 Elküldve Június22, 2013 Elküldve Június22, 2013 A tankszellőztető a motortérben van, a légszűrőház mellett (tűzfal felől). Ezt könnyen ki tudod zárni ha a hiba jelentkezésekor leveszed a tanksapkát. Ha nem az a gond (ami nálad valószínű), akkor szét kellene szedni a műszeregységet és forrasztási hibákra vadászni a panelen, vagypedig lehet a jeladó is hibás. Kerestem jeladót a cromaxnál, de nem találtam így külön. Vele van építve a szivattyúba?
imy Elküldve Június22, 2013 Elküldve Június22, 2013 Kerestem jeladót a cromaxnál, de nem találtam így külön. Vele van építve a szivattyúba? Szerintem ez kell neked: https://cromax.hu/140000000-uzemanyagrendszer/140910000-uzemanyag-tartaly-cso-szuro/140910395-uzemanyag-tartaly-alkatreszei/226502-tankszellozteto-szelep-opel 1
DM101 Elküldve Június22, 2013 Elküldve Június22, 2013 Kiszedtem (téptem) az első hamutartót és kiugrott a rugó.Hogyan kell azt visszarakni?Visszatettem, de biztos hogy nem jó, mert elég nehezen nyitódik nem olyan könnyen mint előtte.
ampervadasz Elküldve Június22, 2013 Elküldve Június22, 2013 Sziasztok! Tudom, hogy volt már szó erről a problémáról, de újra felhoznám, ha nem baj. Szóval, kb. két hete azt vettem észre, hogy az üzemanyag-szintmérőm "fél" töltöttségről menet közben elindul felfelé, egészen a "tele" szintig, majd - fordulattól függően - vissza és fel megint. Megállás után lecsavartam a tanksapkát és durván 5 másodpercig a tank csak úgy szívta befelé az éltető levegőt. :) Azóta is fennáll a probléma, amit ideiglenesen azzal orvosolok, hogy a tanksapkát alig tekerem vissza és így nem keletkezik vákuum. Tanksapkacserével már próbálkoztam, eredménytelenül. Annyit vettem észre, hogy a korábban bosszantó üzemanyag szellőztető szelep "kopogás" megszűnt, gondolom, mert nem működik. A tankot soha nem csurgatom tele, egy kattanás után nem kap több naftát. Szerintetek hol keressem a hiba forrását? Esetleg a jobb első belső sárvédő alatt lévő szűrő csere segíthet? Attól tartok leginkább, hogy az AC elf.ssa magát szellőzés híján. Köszönöm előre is a válaszotokat! Szia! Szerintem meg is válaszoltad magadnak a kérdést: megdöglött a tankszellőztető szelep. Őszintén szólva fogalmam sincs, hogy milyen szűrőre gondolsz, de nem tarom valószínűnek, hogy az legyen a gond. Írod, hogy korábban hallottad kattogni a tankszellőztetőt, most meg nem hallod, ez így elég egyértelmű szerintem. Éppen fentebb írtam hol található, meg kell nézni hogy most valóban a szelep halálozott el, vagy esetleg áramot nem kap. Kerestem jeladót a cromaxnál, de nem találtam így külön. Vele van építve a szivattyúba? Nem, a szintjeladó biztos, hogy külön van a tankban. Hozzáteszem nem tudom, hogy ez mennyire hajlamos a meghibásodásra, lehet nem az a legvalószínűbb hibaforrás. Ugyanakkor DarthVödör fejtegette egyik leírásában a műszeregység forrasztási hibáját, mint visszatérő hibaokot (most valamiért nem találom), lehet én inkább ott kezdeném.
Mc-elek Elküldve Június22, 2013 Elküldve Június22, 2013 van egy aktív szénszűrő a körben ,ami összetud omlani na az csinál ám galibát :D
ampervadasz Elküldve Június22, 2013 Elküldve Június22, 2013 van egy aktív szénszűrő a körben ,ami összetud omlani na az csinál ám galibát :D Az lehet, de a szelep attól még kattogna :)
DarthVödör Elküldve Június22, 2013 Elküldve Június22, 2013 (edited) On 2013. 06. 21. at 20:41, imy írta: On 2013. 06. 22. at 8:40, DM101 írta: Módosítva Április5, 2016 : DarthVödör
Mc-elek Elküldve Június22, 2013 Elküldve Június22, 2013 Az lehet, de a szelep attól még kattogna :) pontosan nekem a corsa-ba szétesett .... hát mindenhol találtam szenet :D :D
nemeth_laca Elküldve Június22, 2013 Elküldve Június22, 2013 Nekem nem az a gond, hogy többet mutat, hanem kb negyedről hírtelen leugrik és vílágít vagy egyből villog a jelző, és ha rátankolok akkor helyre áll. Tehát nekem kevesebbet szok mutatni. Ma meg megálltam a lejtőn kb 1órára leparkoltam, de mikor elindúltam megint villogott. És azóta is. Pedig elötte meg csak nem is világított. Ez már nagyon idegesítő!!! :angry: Hol van ez a tankszellőztető? "vílágít vagy egyből villog a jelző" Tud villogni is? :D Mert nekem csak világítani szokott. :D
imy Elküldve Június22, 2013 Elküldve Június22, 2013 A fűthető tükör hátoldalán található egy fólia, 2 érintkezővel. A nem fűthető tükör hátoldalán nincs érintkező! A mechanikus, vagy elektromos állítás nem zárja ki a fűthetőséget... "Ne vegyük ki az ajtót, a zsanérból! A festéshez, én kivettem.Ha jók az idegeid, megpróbálhatod. Nekem 10-20 percbe került, amíg sikerült rendesen visszatenni." A rugónak, az ajtóban van a háza kialakítva. Ide, úgy kell visszatenni az ajtót, hogy a rugó a házban, megfeszítve van... Nem lesz egyszerű... De általában amelyik elektromos állítású, az fűthető is, a mechanikus pedig nem fűthető. :)
Pajzs89 Elküldve Június22, 2013 Elküldve Június22, 2013 Hali, ma szétszedtem én is az ac-t kiváncsiságból, ugye magában a tankban van a pumpa (dolgozik rendesen) és a fedőn amit leszed az ember, van egy kis fém ill műanyag valami, az lenne a visszacsapó szelep? Jah és most összeraktam és hibalámpát dob alacsony fordulaton :-S
scream24 Elküldve Június22, 2013 Elküldve Június22, 2013 Üdv Fórumlakok. Most egy f-es astra tulaja vagyok, de szegény felett már eljárt az idő (21 éves)! A nálam eltöltött 11 év alatt egyszer idő elött bedöglött aí vizpumpa ezen kívül semmi baja nem volt. Most szeretnék váltani egy fiatalabb darabra. Igaz, hogy a classic classic 2 stb. gyengébb minőségüek? Mindegyik g-s astrában vezérműlánc van már? Ezeket milyen sűrűn kell cserélni 150-200e kilométer? Egy ilyesmit néztem ki, mit szólnátok igy első blikkre? http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra_g/opel_astra_g_caravan_1.4_16v_classic_ii_optima-6934190 Bármilyen tanácsot észrevételt szívesen fogadok.
scream24 Elküldve Június22, 2013 Elküldve Június22, 2013 Ennyiért nem sok a Km benne? Jó meglátás, azt én is soknak találtam. Még csak a keresgélés elején vagyok, nem szeretnék semmit elkapkodni. :)
gedikart Elküldve Június22, 2013 Elküldve Június22, 2013 Rossz a távirányítóm. Ha veszek egy újat, gyújtásról be lehet 'programozni'? vagy kell hozzá Tech készülék?
nundee Elküldve Június23, 2013 Elküldve Június23, 2013 Sziasztok! Tudom, hogy volt már szó erről a problémáról, de újra felhoznám, ha nem baj. Szóval, kb. két hete azt vettem észre, hogy az üzemanyag-szintmérőm "fél" töltöttségről menet közben elindul felfelé, egészen a "tele" szintig, majd - fordulattól függően - vissza és fel megint. Megállás után lecsavartam a tanksapkát és durván 5 másodpercig a tank csak úgy szívta befelé az éltető levegőt. :) Azóta is fennáll a probléma, amit ideiglenesen azzal orvosolok, hogy a tanksapkát alig tekerem vissza és így nem keletkezik vákuum. Tanksapkacserével már próbálkoztam, eredménytelenül. Annyit vettem észre, hogy a korábban bosszantó üzemanyag szellőztető szelep "kopogás" megszűnt, gondolom, mert nem működik. A tankot soha nem csurgatom tele, egy kattanás után nem kap több naftát. Szerintetek hol keressem a hiba forrását? Esetleg a jobb első belső sárvédő alatt lévő szűrő csere segíthet? Attól tartok leginkább, hogy az AC elf.ssa magát szellőzés híján. Köszönöm előre is a válaszotokat! Szia! Jobb esetben csak megszorult a szelep. Tech 2-vel "meg lehet mozgatni", vagyis nálam bevált (köszi Elek :hiya: , kb. két éve nem tért vissza az általad is említett "benzintermelés". :icon1: Bár, ha jobban belegondolok, mostanában megint nem hallom a kopogást, de lehet, hogy csak nem emlékszem jól. Többet kellene kocsikáznom... :unsure:
TC82 Elküldve Június23, 2013 Elküldve Június23, 2013 A tankszellőztető a motortérben van, a légszűrőház mellett (tűzfal felől). Ezt könnyen ki tudod zárni ha a hiba jelentkezésekor leveszed a tanksapkát. Ha nem az a gond (ami nálad valószínű), akkor szét kellene szedni a műszeregységet és forrasztási hibákra vadászni a panelen, vagy pedig lehet a jeladó is hibás. Levettem a tanksapkát. Szisszent egyet, de a óra állása nem változott. Akkor áll vissza, ha rátankolok.
Recommended Posts