Jr.Hitch Elküldve Április5, 2013 Megoszt Elküldve Április5, 2013 Szia! a gumikengyelt is vegyem le és utána pattintsam a kárpitot, nem fogom széttörni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
helkis Elküldve Április6, 2013 Megoszt Elküldve Április6, 2013 üdv! valaki meg tudná mondani, hogy x12xe-n, ez minek a csatlakozója? http://img266.imageshack.us/img266/3156/hpim0714red.jpg előre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április6, 2013 Megoszt Elküldve Április6, 2013 üdv! valaki meg tudná mondani, hogy x12xe-n, ez minek a csatlakozója? http://img266.imageshack.us/img266/3156/hpim0714red.jpg előre is köszi! szerintem ez az X34 csati lehet ezen a csatlakozón keresztül kapja sok minden a tápfeszültséget . 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
fkiss Elküldve Április6, 2013 Megoszt Elküldve Április6, 2013 Sziasztok! Az én gondom az, hogy cserélnem kell az Astra-m bal első kerékcsapágyát, mert eltört az ABS csatlakozó. Dilemmában vagyok, mert azt írtátok, hogy csak SKF-et érdemes beletenni, mert az az értelmes minőség, és a GM gyári is SKF. A bontós meg azt mondta, hogy 10e-ért ad kipróbálási, kicserélési garanciával, garantáltan gyári opel-t. Mivel bontottat nem szeretnék venni, kitűztem magamnak, hogy ha nem írdatlan drágán találok gyárit, akkor inkább azt veszek. Most ott tartok, hogy VKBA3511 az SKF-es gyári száma, és a 40e körül van a legtöbb helyen, de a legolcsóbb helyen is 24-25e forint a készlet. Kérdés, hogy mit tanácsoltok, vegyem-e inkább a gyárit, vagy esetleg nem tud valaki új SKF-est a leírtnál olcsóbban? Üdv. Feri Link to comment Megosztás: More sharing options...
kosazolika Elküldve Április6, 2013 Megoszt Elküldve Április6, 2013 Attól nem ráz a kerék, mert nem rávaló. Ha nem ér bele sehová, kár lecserélni. Gondolom a gumis ötlete volt... Mai nap megint autópálya és ugyanugy ráz a kocsi eleje :sowwy: 130 km/h -tól ,azaz érdekes ,hogy egyszercsak abba marad és pár perc mulva megint kezdi a rázást.Hétfőn átnézetem a futóművet,az ősszel amikor ezt csinálta a toronycsapágyak komplett cseréje oldotta meg a problémát. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Április6, 2013 Megoszt Elküldve Április6, 2013 Sziasztok! Az én gondom az, hogy cserélnem kell az Astra-m bal első kerékcsapágyát, mert eltört az ABS csatlakozó. Dilemmában vagyok, mert azt írtátok, hogy csak SKF-et érdemes beletenni, mert az az értelmes minőség, és a GM gyári is SKF. A bontós meg azt mondta, hogy 10e-ért ad kipróbálási, kicserélési garanciával, garantáltan gyári opel-t. Mivel bontottat nem szeretnék venni, kitűztem magamnak, hogy ha nem írdatlan drágán találok gyárit, akkor inkább azt veszek. Most ott tartok, hogy VKBA3511 az SKF-es gyári száma, és a 40e körül van a legtöbb helyen, de a legolcsóbb helyen is 24-25e forint a készlet. Kérdés, hogy mit tanácsoltok, vegyem-e inkább a gyárit, vagy esetleg nem tud valaki új SKF-est a leírtnál olcsóbban? Üdv. Feri Vegyél új SKF-et. A bontott ki tudja meddig lenne jó, és a futóműről beszélünk, ami nem mindegy, hogy milyen... Bárdi SKF: 40e Cromax gyári: 64e Én a helyedben a Birnert felhívnám, én ott vettem még régen új hátsó SKF-et (akkor az volt 30e, a gyári GM meg 97e lettt volna opelkereskedésben) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kovlaczy Elküldve Április6, 2013 Megoszt Elküldve Április6, 2013 Üdv. Mindenkinek! 2001-es 1,4 kocsimban a hátsófék furcsa tüneteket produkál. Egy két nap állás után az első két fékezéskor, szinte blokkolnak a kerekek és durva búgó hangot hallat. De a második fékezés után minden helyre áll és hibátlanul működik. Mi lehet az oka? Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Április6, 2013 Megoszt Elküldve Április6, 2013 Üdv. Mindenkinek! 2001-es 1,4 kocsimban a hátsófék furcsa tüneteket produkál. Egy két nap állás után az első két fékezéskor, szinte blokkolnak a kerekek és durva búgó hangot hallat. De a második fékezés után minden helyre áll és hibátlanul működik. Mi lehet az oka? Nekem ezekben a nedves időkben produkál ilyet.... Szerintem a levegő pára tartalma miatt rozsdásodik a dob, és a rozsda ahogy kopok fékezéskor. Száraz időben nincs ilyen gondja. Jah, és nekem nem is blokkol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
helkis Elküldve Április6, 2013 Megoszt Elküldve Április6, 2013 szerintem ez az X34 csati lehet ezen a csatlakozón keresztül kapja sok minden a tápfeszültséget . köszi, ez sok mindent megmagyaráz, mivel itt egy szép nagy kontakt hibám volt! tünete: gyújtás ráadásakor az alapjárati motorom ki-be vezérlődött (kár hogy ehhez kellett vennem egy új alapjárati mocit, de a régivel nem tűnt fel ez a gond..) néha hónapokig rendben volt a kocsi, aztán meg nem, de nem tudtam rájönni mitől.. :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április6, 2013 Megoszt Elküldve Április6, 2013 köszi, ez sok mindent megmagyaráz, mivel itt egy szép nagy kontakt hibám volt! tünete: gyújtás ráadásakor az alapjárati motorom ki-be vezérlődött (kár hogy ehhez kellett vennem egy új alapjárati mocit, de a régivel nem tűnt fel ez a gond..) néha hónapokig rendben volt a kocsi, aztán meg nem, de nem tudtam rájönni mitől.. :omg: igen többek között az is arról kapja ha jól emlékszek :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
helkis Elküldve Április6, 2013 Megoszt Elküldve Április6, 2013 igen többek között az is arról kapja ha jól emlékszek :blush: tuti, mivel ennek a csatinak a mozgatására reagált a legjobban az alapjárati motor.. szétkaptam, érintkezőket megpucoltam +kontaktspray, azóta nincs ilyen gond! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve Április6, 2013 Megoszt Elküldve Április6, 2013 Vegyél új SKF-et. A bontott ki tudja meddig lenne jó, és a futóműről beszélünk, ami nem mindegy, hogy milyen... Bárdi SKF: 40e Cromax gyári: 64e Én a helyedben a Birnert felhívnám, én ott vettem még régen új hátsó SKF-et (akkor az volt 30e, a gyári GM meg 97e lettt volna opelkereskedésben) szia. vedd a gyárit .én is belefutottam a joba 1 éve cseréltettem ki a jobbelsö ABS csapágyat utángyártottra most megint cserélni kell mert morog, és egyre hangosabb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Április6, 2013 Megoszt Elküldve Április6, 2013 szia. vedd a gyárit .én is belefutottam a joba 1 éve cseréltettem ki a jobbelsö ABS csapágyat utángyártottra most megint cserélni kell mert morog, és egyre hangosabb. Azaz SKF-et, mert az a gyári beszállító, nekem 95e km-e bírja. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szergely Elküldve Április6, 2013 Megoszt Elküldve Április6, 2013 Mai nap megint autópálya és ugyanugy ráz a kocsi eleje :sowwy: 130 km/h -tól ,azaz érdekes ,hogy egyszercsak abba marad és pár perc mulva megint kezdi a rázást.Hétfőn átnézetem a futóművet,az ősszel amikor ezt csinálta a toronycsapágyak komplett cseréje oldotta meg a problémát. :( Hali. Talpasokat nézd meg. Nekem is rázta az orrát mikor az kiment. Megemeltük és szó szerint lötyögött a kerék. Ha hülyeséget írtam, majd leolt egy hozzáértő. Első lengőkar gömbfej. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szergely Elküldve Április6, 2013 Megoszt Elküldve Április6, 2013 Sziasztok! Az én gondom az, hogy cserélnem kell az Astra-m bal első kerékcsapágyát, mert eltört az ABS csatlakozó. Dilemmában vagyok, mert azt írtátok, hogy csak SKF-et érdemes beletenni, mert az az értelmes minőség, és a GM gyári is SKF. A bontós meg azt mondta, hogy 10e-ért ad kipróbálási, kicserélési garanciával, garantáltan gyári opel-t. Mivel bontottat nem szeretnék venni, kitűztem magamnak, hogy ha nem írdatlan drágán találok gyárit, akkor inkább azt veszek. Most ott tartok, hogy VKBA3511 az SKF-es gyári száma, és a 40e körül van a legtöbb helyen, de a legolcsóbb helyen is 24-25e forint a készlet. Kérdés, hogy mit tanácsoltok, vegyem-e inkább a gyárit, vagy esetleg nem tud valaki új SKF-est a leírtnál olcsóbban? Üdv. Feri Mindenképpen SKF-et. Gyári horribilis áron van. Kb. 2 éve cseréltem ki a jobb elsőt. Akkor kérdeztem Opeléknál, hogy mennyi a csapágy. Azt mondta SKF 35k, gyári 96k, de mióta ő ott dolgozik gyárit még nem vitt senki. Bocsi a dupláért. Elfelejtettem egybe írni a kettőt. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bosco Elküldve Április7, 2013 Megoszt Elküldve Április7, 2013 Sziasztok Minap az autóm beindításakor (Z14XE, 2004-es, ötajtós ASTRA G, 125000 km. -el) kigyulladt a chek in lámpa és azóta folyamatosan ég. Szervízbe még nem voltam vele, de a manuális hibakód olvasással 0141 - azaz lambdaszonda fűtő áramkör funkció rendellenességet olvastam ki. Mi a teendő ilyen esetekben? Mennyire befolyásolja ez az autóm működését. Ha cserére van szükség létezik-e alternatív olcsóbb cseredarab a gyárinál, illetve ha hibás akkor melyik lehet a rossz (persze ha ez kettővel van felszerelve, akkor a fenti, vagy a katalizátor utáni?) Válaszotokat előre is köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Április7, 2013 Megoszt Elküldve Április7, 2013 Sziasztok Minap az autóm beindításakor (Z14XE, 2004-es, ötajtós ASTRA G, 125000 km. -el) kigyulladt a chek in lámpa és azóta folyamatosan ég. Szervízbe még nem voltam vele, de a manuális hibakód olvasással 0141 - azaz lambdaszonda fűtő áramkör funkció rendellenességet olvastam ki. Mi a teendő ilyen esetekben? Mennyire befolyásolja ez az autóm működését. Ha cserére van szükség létezik-e alternatív olcsóbb cseredarab a gyárinál, illetve ha hibás akkor melyik lehet a rossz (persze ha ez kettővel van felszerelve, akkor a fenti, vagy a katalizátor utáni?) Válaszotokat előre is köszönöm Pontosabban: P0141 Lambdaszonda fűtés áramkör (1.hengersor 2.szonda) Valószínű ebből lambda szonda csere lesz. :( https://cromax.hu/opel/astra-g-1998-2009-/40000000-elektromos-rendszer/40870000-motor-erzekelokjeladok/40870240-lambdaszonda/?limitstart=0 A gyári is bosch, szóval bosch, vagy ha kicsit a neten utánakeresel, akkor 4 vezetékes bosch ami jó bele, 10e alatt megúszod. (dragontuning.hu) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április7, 2013 Megoszt Elküldve Április7, 2013 bosch-t 10 e alatt??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Április7, 2013 Megoszt Elküldve Április7, 2013 bosch-t 10 e alatt??? Igen, amikor volt lambdaszonda problémám, akkor a dragontuningos srác 9500Ft-ért adta volna. És jó bele, mert találtam egy srácot, aki astra G-be vett, és azóta is jó a kocsija. Csak közben helyben találtam egy gyári-t eredeti GM-es dobozban, és pofátlan módon 8e-re lealkudtam. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április7, 2013 Megoszt Elküldve Április7, 2013 :) ilyen is létezik ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Április7, 2013 Megoszt Elküldve Április7, 2013 :) ilyen is létezik ... Igen, mert fogalma sem volt, hogy mit árul. A kocsimba 60+e lett volna a gyári, és töredékárért odaadta. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bosco Elküldve Április7, 2013 Megoszt Elküldve Április7, 2013 Köszi a gyors reagálást, akkor most az első, motortérből látható szondáról beszélünk? Ha én otthon kicserélem akkor ki kell ütni a hibakódot, és ha igen az otthon megoldható vagy csak műszeresen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április7, 2013 Megoszt Elküldve Április7, 2013 Igen, mert fogalma sem volt, hogy mit árul. A kocsimba 60+e lett volna a gyári, és töredékárért odaadta. :) :) a G be cseréltem hátsót... 31e :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Április7, 2013 Megoszt Elküldve Április7, 2013 Köszi a gyors reagálást, akkor most az első, motortérből látható szondáról beszélünk? Ha én otthon kicserélem akkor ki kell ütni a hibakódot, és ha igen az otthon megoldható vagy csak műszeresen? 2. szonda! Azaz inkább ami a motor alatt van.(nem ami a leömlőknél!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Április7, 2013 Megoszt Elküldve Április7, 2013 Köszi a gyors reagálást, akkor most az első, motortérből látható szondáról beszélünk? Ha én otthon kicserélem akkor ki kell ütni a hibakódot, és ha igen az otthon megoldható vagy csak műszeresen? Hát ha rosszul tudom akkor a kicserélés után és azzal a hiba orvosolása (vagyis a hiba lámpa többet nem gyulad fel) akkor 20 sikeres indítás után törlődik automatice, de hallottam olyat is hogy akksi saru levesz de hogy meddig...passsz.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts