Tenky89 Elküldve Január19, 2013 Megoszt Elküldve Január19, 2013 Azt a fekete takarót kell leszedni. De így a szélvédő díszcsíkot és az ablaktörlő lapátokat is le kell szedni... Ő a szellőző rácsról beszélt nem? Légfúvót irt meg, hogy lebukik. Siasztok. Az aproblemam, hogy azanyosules feloli levego fuvoka nem tartja a poziciojat, szoval mindig lebukik, nemszorul ugy mint a tobbi. Mi lehet aproblema? letorhetet valami muanyag ful ami tartotta? Link to comment Megosztás: More sharing options...
terry13 Elküldve Január19, 2013 Megoszt Elküldve Január19, 2013 Ő a szellőző rácsról beszélt nem? Légfúvót irt meg, hogy lebukik. Igen. Szellozo racs. Szoval, hogy kell kiszedni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tenky89 Elküldve Január19, 2013 Megoszt Elküldve Január19, 2013 Igen. Szellozo racs. Szoval, hogy kell kiszedni? Kísérőoldali fúvóka kiszerelése: 1. Nyissuk ki a kesztyűtartót 2.Csavarjuk ki a fúvóka alsó csavarjait a kesztyűtartón 3.Billentsük ki a fúvókabetétet ütközésig ekkor a két felső csavar láthatóvá válik. Csavarjuk ki a őket és vegyük ki a fúvókát. Astra G igy csináld ezt írja. Én még nem szedtem ki de most kimentem megnézni és ha kinyitod a kesztyűtartót ott csak annak a csavarjai vannak. Lehet kikéne szedni a kesztyűtartót bár ezt nem írja. Üdv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boner Elküldve Január19, 2013 Megoszt Elküldve Január19, 2013 Hello, Segítségre lenne szükségem! Szivargyújtót kell cserélnem de nem tudom kivenni a régit sérülés nélkül. Valaki el tudná mondani a mikéntjét? Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január19, 2013 Megoszt Elküldve Január19, 2013 :) T Nagy Misu ! Megvolt a mai bölcsességed ... Most mér' mondod?! Rettentő fontos megfelelő szakítószilárdságú és minőségileg szigorúan ellenőrzött és elfogadott csavar az ajtókapcsolóba. Az egy biztonsági szempontból kritikus alkatrész, akármi nem tartja meg! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január19, 2013 Megoszt Elküldve Január19, 2013 Én egyszerű ember 2011ben a Rational AG-nak fejlesztettem és teszteltem az új szériás gépeit (a Rational AG-nak piaci részesedés világ viszonylatban 54% !!!) Évi 60000 darab , de tudom ez semmi :) Ahelyett hogy minden reggel (és ha lehet este is) térdre borulnál az autód előtt, mert csoda okos emberek ám azok akik azt csinálták! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január19, 2013 Megoszt Elküldve Január19, 2013 Ahelyett hogy minden reggel (és ha lehet este is) térdre borulnál az autód előtt, mert csoda okos emberek ám azok akik azt csinálták! hagyjad csak ... itt mindenki semmihez értő szakértő, velem az élen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyalázó Elküldve Január19, 2013 Megoszt Elküldve Január19, 2013 Sziasztok! Szerintetek mi tévő legyek ha időszakosan csattog a hidrotőke megint? Most inkább a kipufogó oldalnál hallom? Cseréljem le az olajat probáljak valami másikat? Jelenlegi 5w40 magnatec castrol! Lehet, hogy valamiért elengedi az olajat? létezhet ilyen?nem értem. Az autó szerelőm azt ajánlotta, hogy ő kiprobálná agip olajjal. Vélemény? Ezt néztem ki: Eni I-sint 5W-40 4Liter Specifikáció: API SM/CF ACEA A3/B4 VW 502 00 + 505 00 MB 229.3 BMW LL01 GM LL-B-025 Porsche RENAULT RN0700, 0710 Link to comment Megosztás: More sharing options...
norbi2 Elküldve Január19, 2013 Megoszt Elküldve Január19, 2013 SZiasztok! Egy astra g 1.7 dti van. Igazábol meddig kell hogy rámelegidsenek a motorra az izzitogyertyák mikor ráadjuk a gyujtást mert az enyém csak kb 3,4 másodpercig csinálja. Meg miböl dudjuk megálapitani mikor nem jók az izzitok ,vagy legalábis valamelyik nem jó pl ? Aki tud valamit erröl irjon. Kösz elöre is. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január19, 2013 Megoszt Elküldve Január19, 2013 Ezt néztem ki: Eni I-sint 5W-40 4Liter Specifikáció: API SM/CF ACEA A3/B4 VW 502 00 + 505 00 MB 229.3 BMW LL01 GM LL-B-025 Porsche RENAULT RN0700, 0710 ez neked nem jó ;) mértetek már olajnyomást?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantec Elküldve Január19, 2013 Megoszt Elküldve Január19, 2013 T gyalázó! "... agip ..." Férjezett nevén: ENI. Az említett motorolaj semmilyen GM (Opel) jóváhagyással nem rendelkezik. Ezért GM (Opel) motorban nem való. Az ENI konszern GM Dexos 2 követelményt - a kenőolajgyártó szerint - teljesítő motorolaja: eni i-Sint MS 5W-30. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Január19, 2013 Megoszt Elküldve Január19, 2013 Igen. Szellozo racs. Szoval, hogy kell kiszedni? Kísérőoldali fúvóka kiszerelése: 1. Nyissuk ki a kesztyűtartót 2.Csavarjuk ki a fúvóka alsó csavarjait a kesztyűtartón 3.Billentsük ki a fúvókabetétet ütközésig ekkor a két felső csavar láthatóvá válik. Csavarjuk ki a őket és vegyük ki a fúvókát. Astra G igy csináld ezt írja. Én még nem szedtem ki de most kimentem megnézni és ha kinyitod a kesztyűtartót ott csak annak a csavarjai vannak. Lehet kikéne szedni a kesztyűtartót bár ezt nem írja. Üdv! Sziasztok! Nekem is az anyós oldali szellőző rács leffent le. Pici lapos fejü csavarhúzóval óvatosan kiszedtem, két oldalt benyúlva,de a kesztyű tartót nem kellett leszednem,és semmilyen más csavart. Ennek a szellőző rácsnak a két oldalán van egy -egy pici fül,az egyik befelé állt,dugtam mögé egy pici lemez darabkát,ezálltal kifelé feszítette a fület,visszaraktam a helyére és máris tökéletes lett. Igaz egy kicsit most szorul,de legalább nem leffen le,oda állítom ahová akarom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Servitor Elküldve Január19, 2013 Megoszt Elküldve Január19, 2013 T gyalázó! "... agip ..." Férjezett nevén: ENI. Az említett motorolaj semmilyen GM (Opel) jóváhagyással nem rendelkezik. Ezért GM (Opel) motorban nem való. Az ENI konszern GM Dexos 2 követelményt - a kenőolajgyártó szerint - teljesítő motorolaja: eni i-Sint MS 5W-30. T mantec! Látom nagyon otthon vagy, ebben az olaj témában :icon1: Tudnál nekem ajánlani valami motorolaj adalékot így a nagy hidegekre, vagy kamu mind? Mert a minap nézegettem a tescoba,( igaz onnan nem vennék, elgondolkodtam rajta) de gondoltam előtte bekérdezek ide, hátha tud valaki valami jót ajánlani! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Január19, 2013 Megoszt Elküldve Január19, 2013 Kísérőoldali fúvóka kiszerelése: 1. Nyissuk ki a kesztyűtartót 2.Csavarjuk ki a fúvóka alsó csavarjait a kesztyűtartón 3.Billentsük ki a fúvókabetétet ütközésig ekkor a két felső csavar láthatóvá válik. Csavarjuk ki a őket és vegyük ki a fúvókát. Astra G igy csináld ezt írja. Én még nem szedtem ki de most kimentem megnézni és ha kinyitod a kesztyűtartót ott csak annak a csavarjai vannak. Lehet kikéne szedni a kesztyűtartót bár ezt nem írja. Üdv! Lehet hogy ezt írja de én már szedtem szét másként is. A rácsot középen fogóval megfogva ki lehet pattintani a helyéről, vagyis mozgatva lefelé fölfelé és finoman előre húzva kijön. Utána akár jöhetnek a csavarok is, de ha tényleg az a problémája hogy lebukik a rács nem marad a helyén akkor más csinálnék. Hajtogatnék egy darab kemény papírt, betűzném mellé hogy megszoruljon és máris állíthatóvá, újra kiszedhetővé vállt a dolog. Ragasztani, faragni sem kellene rajta. De mondom ezt csak én csinálnám így... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyurigyerek Elküldve Január19, 2013 Megoszt Elküldve Január19, 2013 Lehet hogy ezt írja de én már szedtem szét másként is. A rácsot középen fogóval megfogva ki lehet pattintani a helyéről, vagyis mozgatva lefelé fölfelé és finoman előre húzva kijön. Utána akár jöhetnek a csavarok is, de ha tényleg az a problémája hogy lebukik a rács nem marad a helyén akkor más csinálnék. Hajtogatnék egy darab kemény papírt, betűzném mellé hogy megszoruljon és máris állíthatóvá, újra kiszedhetővé vállt a dolog. Ragasztani, faragni sem kellene rajta. De mondom ezt csak én csinálnám így... Ez is jó, de az opel ezt a megoldást se fogadná el mint a nem megfelelő szilárdságú és színű ajtó nyitás érzékelő bizgentyű csavarboltos csavart. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Január19, 2013 Megoszt Elküldve Január19, 2013 Ez is jó, de az opel ezt a megoldást se fogadná el mint a nem megfelelő szilárdságú és színű ajtó nyitás érzékelő bizgentyű csavarboltos csavart. :D :D Lehet, de én nem is vagyok szerelő! Tehát nálam a szaknyelv és szakdolgok nem használta engedélyezett :D Tehát úgy csinálom ahogy tudom, vagy ahogy tanácsolják :smartass: Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Robi_ Elküldve Január19, 2013 Megoszt Elküldve Január19, 2013 SZiasztok! Egy astra g 1.7 dti van. Igazábol meddig kell hogy rámelegidsenek a motorra az izzitogyertyák mikor ráadjuk a gyujtást mert az enyém csak kb 3,4 másodpercig csinálja. Meg miböl dudjuk megálapitani mikor nem jók az izzitok ,vagy legalábis valamelyik nem jó pl ? Aki tud valamit erröl irjon. Kösz elöre is. :icon1: Hali ebbe az időben teljesen jó a 3-4 mp akkor már simán vörösen izzik. Ha hidegebb van értem azt jóval 0 fok alatt akkor sem izzít 5-8mp nél többet. A könnyebb indulást úgy tudod elősegíteni ha többször ráteszed a gyújtást. De 3nál többször semmi értelme. Ugyanis az előkamrába vannak az izzógyertyák tehát ha az még meleg és ráspriccel a porlasztócsúcs akkor az berobban. Meg azért nem kis terhelés az amúgy sem a csúcson levő akksinak. Én a céges oktáviába max 2 szer szoktam végigvárni az izzítást. Izzógyertya ellenőrzés házilag: Fogsz egy kb 1-1,5 méter legalább 1,5mm2es szigeltelt vezetéket (lehetőleg hajlékony rezet). Egyik végét megpucolod kb 3-4 centi hosszan és az akksi pozitívjára rátekered a másik végére vigyázva ha ne érjen neki semminek (hatalmas rövidzárlat). Majd a másik felét a vezetéknek az előzőleg az izzítókról lehúzott pipák helyére hozzáérinted. Amelyik szikrázik mikor nekiérinted az jó amelyik nem, vagy csak nagyon picit az rossz vagy már igencsak a végét járja. Csak egy rövid időre érintsd neki nem kell rajta tartani. A szikrázás a lényeg. Ha végeztél kábel vége akkuról leteker pipák vissza, ha van köztük rossz akkor mind csere. 10es csőkulcsal házilag kivitelezhető. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyalázó Elküldve Január20, 2013 Megoszt Elküldve Január20, 2013 T gyalázó! "... agip ..." Férjezett nevén: ENI. Az említett motorolaj semmilyen GM (Opel) jóváhagyással nem rendelkezik. Ezért GM (Opel) motorban nem való. Az ENI konszern GM Dexos 2 követelményt - a kenőolajgyártó szerint - teljesítő motorolaja: eni i-Sint MS 5W-30. Értem és köszi! Milyen olajat tegyek bele ? Mobil 1? Melyik az az olaj ami tényleg jó? GM-en kívül!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantec Elküldve Január20, 2013 Megoszt Elküldve Január20, 2013 T Servitor! "... motorolaj adalékot ..." A korszerű, időben cserélt, gyártóművi előírást teljesítő motorolajoknak nincs szükségük adalékra, sem hidegben, sem melegben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantec Elküldve Január20, 2013 Megoszt Elküldve Január20, 2013 T gyalázó! "... tényleg jó ..." Hogy melyik jó, azt nem tudom. Mindegyik teljesíti a gyártóművi követelményt. Manapság a mezőnyből kiemelkedik a Mobil 1 ESP 0W-40 motorolaj. Egyetlen, mely teljesíti a gyártóművi előírást (GM Dexos 2) és API Group IV-es, poli-alfa-olefin (PAO) alapolajból készül. A mezőny többi tagja API Group III-as, hidrokrakk (HC) alapolajból készül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dom Elküldve Január20, 2013 Megoszt Elküldve Január20, 2013 Sziasztok! Nekem is az anyós oldali szellőző rács leffent le. Pici lapos fejü csavarhúzóval óvatosan kiszedtem, két oldalt benyúlva,de a kesztyű tartót nem kellett leszednem,és semmilyen más csavart. Ennek a szellőző rácsnak a két oldalán van egy -egy pici fül,az egyik befelé állt,dugtam mögé egy pici lemez darabkát,ezálltal kifelé feszítette a fület,visszaraktam a helyére és máris tökéletes lett. Igaz egy kicsit most szorul,de legalább nem leffen le,oda állítom ahová akarom. A lényeg, hogy a rácsot teljesen lefelé irányítod, és ebben a pozícióban kell meghúzni kifelé, így könnyen kijön, ugyan is a rács két oldalán van egy-egy horony. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geri1987 Elküldve Január20, 2013 Megoszt Elküldve Január20, 2013 Sziasztok! Segítség kellene! Van egy 1998-as 1.6 16v g-astra-m! Ami már 4-éve a tulajdonomba van az lenne a problémám hogy drasztikusan sokat fogyaszt! Mit értek drasztikus alatt 100km-en 3-4-literrel eszik többet! És elég furcsa hangja van olyan hangja van mint egy traktornak! A gyertyák jók a gyújtó trafó ujj és az üzemanyag szűrő ujj! Az első hengerben lévő gyertya mindig be szennyeződik olajos lesz az a henger megy csak néha ki hagy! Az egr szelepem rossz volt de mivel nem volt 50-ezer forintom ujjat venni ezért lezárattam és már fél éve hibátlanul működik a kocsi lezárt egr-el vagyis működött! tudnátok segíteni hogy mi lehet a baja vagy hogy hova vigyem és mit nézessek meg rajta??? Előre is köszönöm a segítségeteket! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kazsoki Elküldve Január21, 2013 Megoszt Elküldve Január21, 2013 Üdv! Van egy opel astra g z16xe. Olyan problémám lenne hogy az elektomos ablakot nem tudom használni csak ha mozgatom a kulcsot vagy megfeszítem a gyujtáskapcsolóban, valami érintkezés hiba lehet. Járt valaki már így? Mi lehet a gond ? Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
norbi2 Elküldve Január21, 2013 Megoszt Elküldve Január21, 2013 Sziasztok! Segítség kellene! Van egy 1998-as 1.6 16v g-astra-m! Ami már 4-éve a tulajdonomba van az lenne a problémám hogy drasztikusan sokat fogyaszt! Mit értek drasztikus alatt 100km-en 3-4-literrel eszik többet! És elég furcsa hangja van olyan hangja van mint egy traktornak! A gyertyák jók a gyújtó trafó ujj és az üzemanyag szűrő ujj! Az első hengerben lévő gyertya mindig be szennyeződik olajos lesz az a henger megy csak néha ki hagy! Az egr szelepem rossz volt de mivel nem volt 50-ezer forintom ujjat venni ezért lezárattam és már fél éve hibátlanul működik a kocsi lezárt egr-el vagyis működött! tudnátok segíteni hogy mi lehet a baja vagy hogy hova vigyem és mit nézessek meg rajta??? Előre is köszönöm a segítségeteket! SZia! SZerintem akkor a motorral lesz a probléma,meg hát az a henger. Meg kell azt nézetni,a fogyasztás is annak tehetö ki lehet. az olajat fogyasztja a motor? meg ha megtuláztatod füstöl? Link to comment Megosztás: More sharing options...
terry13 Elküldve Január21, 2013 Megoszt Elküldve Január21, 2013 Sziasztok. kiszedtem a kesztyutartot, hogy megnezem milyen a szellozetto rendszer, ami delphi(nem tudom mejk a jobb, ez vagy a behr), es eszrevettem, hogy a kesztyutarto vilagitasa nem mukodik. Hat eleg amator modon van kitalalva. Nem er ossze a ket fem palcika igy meg van szakadva az aramkor. Erdekes, hogy amikor bezarom osszeer. Probaltam fesziteni jo helyre de semmi eredmeny, inkabb lehuztam a kabelt es ugy tettem vissza. Nem tudjatok ,hogyan lehet normalisan mukodesre birni? Ja es,hogy jo ez adelphi szellozo rendszer? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts