KGR Elküldve November19, 2012 Megoszt Elküldve November19, 2012 Milyen izzó, melyik foglalat? Ha a főfényszóró sima H7-es izzójának (tompított) foglalata akkor olyat ma délután dobtam ki a kukába mert nekem már egy ideje xenonom van annak meg más a foglalata... Nekem is az kellene! :) Ő lenne az: http://www.google.hu/imgres?um=1&hl=hu&sa=N&biw=1280&bih=675&tbm=isch&tbnid=eCQ-JEcoCFsIcM:&imgrefurl=https://cromax.hu/40000000-elektromos-rendszer/41130000-izzo-foglalat/41130304-foglalat/145291-tompitott-izzo-foglalat-opel-astra-g&docid=3O78rAgdJHENLM&imgurl=https://cromax.hu/img/P0353703.JPG&w=1000&h=750&ei=pGWqUJ39LorLsgbp3oDgDg&zoom=1&iact=hc&vpx=475&vpy=153&dur=175&hovh=194&hovw=259&tx=149&ty=76&sig=100647804014881797745&page=1&tbnh=141&tbnw=159&start=0&ndsp=17&ved=1t:429,r:2,s:0,i:74 Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November19, 2012 Megoszt Elküldve November19, 2012 Én meg kikukáztam... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
robi09 Elküldve November19, 2012 Megoszt Elküldve November19, 2012 Sziasztok, Kiégett az izzóm és cserénél amint megmozdítottam eltört a foglalat (gondolom 13 év alatt elöregedett az anyag :) )... Tudnátok segíteni, hogy hol tudok olcsón venni újat? Olcsó = 1.000 Ft alatt... Neten ~2 eFt körül találtam, de könyörgöm egy műanyagdarabról beszélünk.. Újat 1000Ft ért nem találsz én is 2000 körül tudtam venni vagy 2 hónapja!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve November19, 2012 Megoszt Elküldve November19, 2012 Én meg kikukáztam... :blush: Akkor mi lesz vele? Adod vagy nem? :confused: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve November19, 2012 Megoszt Elküldve November19, 2012 Nekem is az kellene! :) Ő lenne az: http://www.google.hu...29,r:2,s:0,i:74 Nálam is el van törve az egyik, vagyis a fülek vannak róla letörve. Tegnap vettem észre amikor beletettem az új Nihgt Breaker plus +90% izzókat Link to comment Megosztás: More sharing options...
robi09 Elküldve November19, 2012 Megoszt Elküldve November19, 2012 Milyen izzó, melyik foglalat? Ha a főfényszóró sima H7-es izzójának (tompított) foglalata akkor olyat ma délután dobtam ki a kukába mert nekem már egy ideje xenonom van annak meg más a foglalata... Fényszóró állító motorod nincs véletlenül 1 db?? :D Szerintem az enyém tönkre ment mert ha összedugom akkor folyamatosan megy és hangos kattogó hangot ad ki!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
KGR Elküldve November19, 2012 Megoszt Elküldve November19, 2012 Akkor mi lesz vele? Adod vagy nem? :confused: Megküzdünk érte? :) Nekem 1 db kell :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
KGR Elküldve November19, 2012 Megoszt Elküldve November19, 2012 Fényszóró állító motorod nincs véletlenül 1 db?? :D Szerintem az enyém tönkre ment mert ha összedugom akkor folyamatosan megy és hangos kattogó hangot ad ki!! Nekem van egy elfekvőbe, de azért mert nem működött és kicseréltem (vatera-n vettem egy Angliában élő magyar alkatrészkereskedőtől postaköltséggel 2500 Ft-ért) Szívesen odaadom, hátha a kettőből tudsz 1-et csinálni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve November19, 2012 Megoszt Elküldve November19, 2012 http://cromax.hu/40000000-elektromos-rendszer/41130000-izzo-foglalat/41130304-foglalat/145291-tompitott-izzo-foglalat-opel-astra-g Kicsit több mint 2e.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve November19, 2012 Megoszt Elküldve November19, 2012 Megküzdünk érte? :) Nekem 1 db kell :) Nekem annyira nem fontos átpasszolom neked! Link to comment Megosztás: More sharing options...
robi09 Elküldve November19, 2012 Megoszt Elküldve November19, 2012 Nekem van egy elfekvőbe, de azért mert nem működött és kicseréltem (vatera-n vettem egy Angliában élő magyar alkatrészkereskedőtől postaköltséggel 2500 Ft-ért) Szívesen odaadom, hátha a kettőből tudsz 1-et csinálni. :) Az mondták nem éri meg bontogatni meg hogy valamelyikben megtalálnám e a hiba forrását?! :D De annyiért nem pénz érte amennyiért vetted meg nem tudod véletlenül van e még ez a lehetőség ( vaterás) mert bontóban néztem és komplett lámpával adják csak ide!!!Az meg nem kell mert van egy pár eredeti most meg hella black van benne! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hegyi Elküldve November19, 2012 Megoszt Elküldve November19, 2012 Az mondták nem éri meg bontogatni meg hogy valamelyikben megtalálnám e a hiba forrását?! :D De annyiért nem pénz érte amennyiért vetted meg nem tudod véletlenül van e még ez a lehetőség ( vaterás) mert bontóban néztem és komplett lámpával adják csak ide!!!Az meg nem kell mert van egy pár eredeti most meg hella black van benne! :D Szia! Vaterán Piranha66 az eladó. Ő 1 bontós és teljesen korrekt megbízható eladó, én is rendeltem már tőle. http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_felszereles_szemelygepkocsi/autovillamossagi_alkatresz/fenyszoro_bura_izzo/opel_astra_g_fenyszoroallito_motor_1673943761.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve November19, 2012 Megoszt Elküldve November19, 2012 Én is nemrégen vettem 2 foglalatot a H7-es izzóhoz.majdnem minden izzócserénél törik valamelyik füle.Csak a Hella gyártja azért van 2000 Ft körül.Én 1500-ért vettem darabját a Garancia autólámpaboltban az Üllői úton,egy kis baráti kedvezménnyel:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November20, 2012 Megoszt Elküldve November20, 2012 Akkor mi lesz vele? Adod vagy nem? :confused: Szó szerint értettem hogy kikukáztam: kidobtam a kukába, mondván úgysem fog már kelleni. Veletek fórumozókkal nem számoltam... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
KGR Elküldve November20, 2012 Megoszt Elküldve November20, 2012 Szia! Vaterán Piranha66 az eladó. Ő 1 bontós és teljesen korrekt megbízható eladó, én is rendeltem már tőle. http://auto-motor.va...1673943761.html Igen Ő az! Tőle vettem én is 3 éve. Csak akkor még olcsóbb volt. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hegyi Elküldve November20, 2012 Megoszt Elküldve November20, 2012 Igen Ő az! Tőle vettem én is 3 éve. Csak akkor még olcsóbb volt. :( 3500 még most sem drága érte. igaz én a g astra hátsó villany ablak szettemet vettem tőle de az is reális áron volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bajazid Elküldve November20, 2012 Megoszt Elküldve November20, 2012 SZIASZTOK. 1.8 g astra az alábbiakat műveli. teljesen random módon megvillan majd egve marad a kipörgésgátló jelzőlámpa, pár másodpercre rá a motor jelzőlámpa is. ritkábban menetközben, többször a motor beindításakor, (nem kipörgős helyzetben) e mellett az autó veszít az "erejéből". aztán 1-2 perc múlva a nyomatékcsökkenés eltűnik, és 1-2 megállás-újraindítás után a kipörg gátló lámpa is elalszik. a motorjelző másnapra, általában. az utóbbi 1-2 hétben gyakrabban, esős párás időben főleg "kiolvasták" és a nyomatékszabályzó hibat jelzett ki. mit érdemes tenni? cserélni vagy más lépcsőben gondolkodni? spuri adalék lehet az oka? előre is köszönöm sz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
abdul8 Elküldve November20, 2012 Megoszt Elküldve November20, 2012 Gyujtáskimaradás... Gyertya, gyújtótrafó lehet... ÉS mást nem villogott? Hali.Semmi nem vilog egyedül ez a hibakód van .Most 1 napja rendesen megy de a hibakód fennáll.Holnap gyertyát cserélek benne és meglátom mi lessz.Igaz már 7 évesek a gyertyák,mióta megvettem nem volt cserélve.Köszi a segitséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve November20, 2012 Megoszt Elküldve November20, 2012 Hali.Semmi nem vilog egyedül ez a hibakód van .Most 1 napja rendesen megy de a hibakód fennáll.Holnap gyertyát cserélek benne és meglátom mi lessz.Igaz már 7 évesek a gyertyák,mióta megvettem nem volt cserélve.Köszi a segitséget. mennyi km ment bele annyi idő alatt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
robi09 Elküldve November20, 2012 Megoszt Elküldve November20, 2012 Szia! Vaterán Piranha66 az eladó. Ő 1 bontós és teljesen korrekt megbízható eladó, én is rendeltem már tőle. http://auto-motor.va...1673943761.html Köszi! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tommaster Elküldve November20, 2012 Megoszt Elküldve November20, 2012 Sziasztok! olyan kérdésem lenne, hogy van egy opel astra g 1.6 16v autóm. A probléma az lenne vele, hogy levegő tekerős gombját akárhova állítom mindenhol fújja a levegőt. pl: ablakra van állítva a fűtés és akkor is jön lábra testre mindenhova. Mi lehet a probléma szerintetek? Illetve nagyon párásodik a szélvédő tudtok segíteni jó tanácsokkal? pollenszűrő kiszedve. Válaszotokat előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
robi09 Elküldve November20, 2012 Megoszt Elküldve November20, 2012 Sziasztok! olyan kérdésem lenne, hogy van egy opel astra g 1.6 16v autóm. A probléma az lenne vele, hogy levegő tekerős gombját akárhova állítom mindenhol fújja a levegőt. pl: ablakra van állítva a fűtés és akkor is jön lábra testre mindenhova. Mi lehet a probléma szerintetek? Illetve nagyon párásodik a szélvédő tudtok segíteni jó tanácsokkal? pollenszűrő kiszedve. Válaszotokat előre is köszönöm! A párásodásra van ötletem mert haveromnak is volt ilyen hogy valamikor használta a belső keringetést és valamiért úgy maradt és csak a belső levegőt fújta az ablakra ami nem vitte le neki a párát és valahogy kézzel visszaállították ( azóta nem kapcsolta be a belső keringetést! :D ) és így jó! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve November20, 2012 Megoszt Elküldve November20, 2012 A párásodásra van ötletem mert haveromnak is volt ilyen hogy valamikor használta a belső keringetést és valamiért úgy maradt és csak a belső levegőt fújta az ablakra ami nem vitte le neki a párát és valahogy kézzel visszaállították ( azóta nem kapcsolta be a belső keringetést! :D ) és így jó! :D Ha a belső keringető a hibás, akkor itt vannak megoldások... : https://sites.google.com/site/opelrepair/szelloztetes Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tommaster Elküldve November20, 2012 Megoszt Elküldve November20, 2012 köszönöm a válaszokat és a másik kérdésre nincs ötletetek, hogy miért fújja mindenhova a levegőt ha csak az ablakra van rakva vagy a testre és akkor is mindenhonnan jön a levegő ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
robi09 Elküldve November20, 2012 Megoszt Elküldve November20, 2012 köszönöm a válaszokat és a másik kérdésre nincs ötletetek, hogy miért fújja mindenhova a levegőt ha csak az ablakra van rakva vagy a testre és akkor is mindenhonnan jön a levegő ? Lehet úgy állt meg pont hogy beengedi mindenhová!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts