zozor Elküldve November16, 2012 Megoszt Elküldve November16, 2012 Na ezért jó ide járni!!!! :icon13: Tudod mi a röhej? Eddig még nem találkoztunk, pedig nem egy óriási városban lakunk. :) Megbeszéltünk, hogy holnap délelőtt mit sikerül alkotnunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve November16, 2012 Megoszt Elküldve November16, 2012 Tudod mi a röhej? Eddig még nem találkoztunk, pedig nem egy óriási városban lakunk. :) Megbeszéltünk, hogy holnap délelőtt mit sikerül alkotnunk. Rengeteg az opeles, és nagyon sok a G astra... Már majdnem annyi, mint swift... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Árpiska Elküldve November17, 2012 Megoszt Elküldve November17, 2012 mi előtt kicseréled próbáld meg kitakarítani ha csere akkor wahler Az enyémben új kora óta lassan melegszik víz üzemhőfokra. Ez a gyári termosztát hideg indításkor nyit valamennyire? Minden gyújtáskor megvárom míg beáll alapjáratra és csak utána indulok (sőt még többet is várok). Utána nem pörgetem (max 2200) míg be nem áll üzemire. Lehet én vagyok a türelmetlen, de láttam már más autót ami hamarabb bemelegedett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vinczeattila Elküldve November17, 2012 Megoszt Elküldve November17, 2012 Tudod mi a röhej? Eddig még nem találkoztunk, pedig nem egy óriási városban lakunk. :) Megbeszéltünk, hogy holnap délelőtt mit sikerül alkotnunk. Jó tudni!Én is újvárosi vagyok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve November17, 2012 Megoszt Elküldve November17, 2012 Jó tudni!Én is újvárosi vagyok! Én pedig évente szoktam oda járni 1-2 szer. Mikor megyek meglátogatni a rokonokat! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve November17, 2012 Megoszt Elküldve November17, 2012 Az enyémben új kora óta lassan melegszik víz üzemhőfokra. Ez a gyári termosztát hideg indításkor nyit valamennyire? Minden gyújtáskor megvárom míg beáll alapjáratra és csak utána indulok (sőt még többet is várok). Utána nem pörgetem (max 2200) míg be nem áll üzemire. Lehet én vagyok a türelmetlen, de láttam már más autót ami hamarabb bemelegedett. Jól teszed, én is így csinálom/csináltam is mindig. Jó tudni!Én is újvárosi vagyok! Én pedig évente szoktam oda járni 1-2 szer. Mikor megyek meglátogatni a rokonokat! :D Akkor lassan kéne tenni valamit egy helyi meet-re, nem? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve November17, 2012 Megoszt Elküldve November17, 2012 Jól teszed, én is így csinálom/csináltam is mindig. Akkor lassan kéne tenni valamit egy helyi meet-re, nem? :) Benne vagyok, ha arra járok jelzek előtte! :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve November17, 2012 Megoszt Elküldve November17, 2012 Benne vagyok, ha arra járok jelzek előtte! :icon1: Na ez a beszéd! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve November18, 2012 Megoszt Elküldve November18, 2012 Újvárosi opel tali? -nem csak újvárosiaknak. Jó ötlet! A csevegőben megbeszélhetnénk. Megoldódott a termosztát gondom, köszönet Zozornak a segítségért. Szerencsére csak takarítani kellett, de hogy hogyan volt az odataknyolva... Fekete kátrányos sziló plusz a a gyári tömítés, és a csavarok szinte kézzel kitekerhetők voltak. Szilót leszedtük a teljes peremről, most csak a gyári gumi fogja, de rendesen tömít. Belül nem látszott semmi, csak megjárattuk a levegőn és a feszítőrugót megforgattam a szeleptányérral. Visszaraktuk és szuper. Bár én a hűtőben lévő tömítőanyagra gyanakszom, hogy az lehet a probléma okozója. Olyan a hűtővizem mintha löszös talajon kutat fúrnék... Majd kedden átmosom és kap valami szép bugyirózsaszínt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November18, 2012 Megoszt Elküldve November18, 2012 Az enyémben új kora óta lassan melegszik víz üzemhőfokra. Ez a gyári termosztát hideg indításkor nyit valamennyire? Minden gyújtáskor megvárom míg beáll alapjáratra és csak utána indulok (sőt még többet is várok). Utána nem pörgetem (max 2200) míg be nem áll üzemire. Lehet én vagyok a türelmetlen, de láttam már más autót ami hamarabb bemelegedett. a z14xep relatív lassan melegszik be ,nem tudom miért.. az enyém ami volt az meg gyorsan... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve November18, 2012 Megoszt Elküldve November18, 2012 Újvárosi opel tali? -nem csak újvárosiaknak. Jó ötlet! A csevegőben megbeszélhetnénk. Megoldódott a termosztát gondom, köszönet Zozornak a segítségért. Szerencsére csak takarítani kellett, de hogy hogyan volt az odataknyolva... Fekete kátrányos sziló plusz a a gyári tömítés, és a csavarok szinte kézzel kitekerhetők voltak. Szilót leszedtük a teljes peremről, most csak a gyári gumi fogja, de rendesen tömít. Belül nem látszott semmi, csak megjárattuk a levegőn és a feszítőrugót megforgattam a szeleptányérral. Visszaraktuk és szuper. Bár én a hűtőben lévő tömítőanyagra gyanakszom, hogy az lehet a probléma okozója. Olyan a hűtővizem mintha löszös talajon kutat fúrnék... Majd kedden átmosom és kap valami szép bugyirózsaszínt :) Hát igen, a fekete tömítés helyett rendesen meg kellett volna húzni a csavarokat, aztán kész. Ja és szívesen! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve November18, 2012 Megoszt Elküldve November18, 2012 uraim y17dt tulaja vagyok a fütésemet szeretném megcsinálni behr tipusu van az auton de már régóta szórja az utastérbe a vizet addaig eljutok hogy látom a fütörad. burkolatát de mintha leblokkoltak volna tovább nem merek lépni élek hogy valami rosszat teszek az autoval ha esetleg volna olyan hozzáértö aki vágja ezt a témát gyál vagy a környéken és segitene megcsinálni megköszönném de nagyon.a 4db tömitögyürü megvan hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
killermedve Elküldve November18, 2012 Megoszt Elküldve November18, 2012 uraim y17dt tulaja vagyok a fütésemet szeretném megcsinálni behr tipusu van az auton de már régóta szórja az utastérbe a vizet addaig eljutok hogy látom a fütörad. burkolatát de mintha leblokkoltak volna tovább nem merek lépni élek hogy valami rosszat teszek az autoval ha esetleg volna olyan hozzáértö aki vágja ezt a témát gyál vagy a környéken és segitene megcsinálni megköszönném de nagyon.a 4db tömitögyürü megvan hozzá. hy hütöviz leenged, kardánbox ki, a motorté bal oldalán,ha kocsival szemben álsz, a tüzfalon van kettö torx csavar a vizelvezetöt fogja jo szar helyen van azt kivesz, utánna a füttöradiátor takaro kivesz, és ott már látod a füttéscsapot sasszeggel csatlakozva a füttöradiátorhoz!ott szokott ereszteni a gumitömitésnél gondolom neked is ott enged! segitenék de messze vagy olyan 2. 5órás müvelet http://kepfeltoltes.hu/view/101021/20101020037_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/101021/20101020036_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/101021/20101020038_www.kepfeltoltes.hu_.jpg igy néz ki kiszerelve Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve November18, 2012 Megoszt Elküldve November18, 2012 Az enyémben új kora óta lassan melegszik víz üzemhőfokra. Ez a gyári termosztát hideg indításkor nyit valamennyire? Minden gyújtáskor megvárom míg beáll alapjáratra és csak utána indulok (sőt még többet is várok). Utána nem pörgetem (max 2200) míg be nem áll üzemire. Lehet én vagyok a türelmetlen, de láttam már más autót ami hamarabb bemelegedett. Próbáld meg,hogy hidegindítás után egyből indulsz persze kiméletesen,úgy előbb melegszik a terhelés miatt A mostani külső höm.mellett(3-10 C fok) kb.3-4km után mozdul meg a mutató nálam,ugyhogy nem járatom inditás után(a termosztát 1 éve lett cserélve) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Golyó26 Elküldve November19, 2012 Megoszt Elküldve November19, 2012 Sziasztok! Z12XE motorkódú 1.2-es benzines G Astra szívótorok rendellenességről tud valaki valamit mondani? Olvastam a neten, hogy többek között ezen motorkódú autóknak a szívótorokban kikopnak a fém rudacskák vagy mi, és kopogni kezdenek. Nekem elkezdett kopogni az autóm motorja, de csak hidegben és hidegindításnál. Melegen és jó időben, azaz nyáron sosem csinálja. Szerelő szerint tutira nem hidrotőke, hanem a szívótorokból jön a kopogás. Ha valóban innen jön a hang, ezt hogy képzeljem el? Segítsetek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve November19, 2012 Megoszt Elküldve November19, 2012 Próbáld meg,hogy hidegindítás után egyből indulsz persze kiméletesen,úgy előbb melegszik a terhelés miatt A mostani külső höm.mellett(3-10 C fok) kb.3-4km után mozdul meg a mutató nálam,ugyhogy nem járatom inditás után(a termosztát 1 éve lett cserélve) Erről van szó! Beülsz ha elindul, akkor már lehet is menni vele, kettesben bőven 30-ig akár, az meg hogy később nyit a termosztát, csak örülj neki, nincs az elromolva, teszi a dolgát és kész. Én csak télen szoktam beülni, elindítani, hátsóablakfűtés bekapcs, ajtó becsuk, hó levakar, visszaülök és utána indulok. Nagy hó esetén is, még bőven nem melegedett be az utastér és a vizem sincs még 80-on. Link to comment Megosztás: More sharing options...
KGR Elküldve November19, 2012 Megoszt Elküldve November19, 2012 Sziasztok, Kiégett az izzóm és cserénél amint megmozdítottam eltört a foglalat (gondolom 13 év alatt elöregedett az anyag :) )... Tudnátok segíteni, hogy hol tudok olcsón venni újat? Olcsó = 1.000 Ft alatt... Neten ~2 eFt körül találtam, de könyörgöm egy műanyagdarabról beszélünk.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
abdul8 Elküldve November19, 2012 Megoszt Elküldve November19, 2012 motor kód?? egyébként MAP szenzor Sziasztok.Tudja valaki mi lehet a hiba?Kivillogtattam a sárgalámpát és ennyit számoltam 10-3-10-10 mit takar ez?Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve November19, 2012 Megoszt Elküldve November19, 2012 Sziasztok.Tudja valaki mi lehet a hiba?Kivillogtattam a sárgalámpát és ennyit számoltam 10-3-10-10 mit takar ez?Köszi P0300=Különböző hengerek felismert gyújtáskimaradás Link to comment Megosztás: More sharing options...
abdul8 Elküldve November19, 2012 Megoszt Elküldve November19, 2012 P0300=Különböző hengerek felismert gyújtáskimaradás Köszönöm,és ezt mi okozhatja,?van valami konkrét hibaforrás? Most pld.mentem vele de nem csinálta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hegyi Elküldve November19, 2012 Megoszt Elküldve November19, 2012 Sziasztok, Kiégett az izzóm és cserénél amint megmozdítottam eltört a foglalat (gondolom 13 év alatt elöregedett az anyag :) )... Tudnátok segíteni, hogy hol tudok olcsón venni újat? Olcsó = 1.000 Ft alatt... Neten ~2 eFt körül találtam, de könyörgöm egy műanyagdarabról beszélünk.. Szia! fényképezed le melyik alkatrész tört el, lehet van itthon olyanom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra Elküldve November19, 2012 Megoszt Elküldve November19, 2012 hy hütöviz leenged, kardánbox ki, a motorté bal oldalán,ha kocsival szemben álsz, a tüzfalon van kettö torx csavar a vizelvezetöt fogja jo szar helyen van azt kivesz, utánna a füttöradiátor takaro kivesz, és ott már látod a füttéscsapot sasszeggel csatlakozva a füttöradiátorhoz!ott szokott ereszteni a gumitömitésnél gondolom neked is ott enged! segitenék de messze vagy olyan 2. 5órás müvelet http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg igy néz ki kiszerelve köszi lehet hogy szombaton megprobálom megcsinálni , majd referálok. KÖSZ A VÁLASZT. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November19, 2012 Megoszt Elküldve November19, 2012 Sziasztok, Kiégett az izzóm és cserénél amint megmozdítottam eltört a foglalat (gondolom 13 év alatt elöregedett az anyag :) )... Tudnátok segíteni, hogy hol tudok olcsón venni újat? Olcsó = 1.000 Ft alatt... Neten ~2 eFt körül találtam, de könyörgöm egy műanyagdarabról beszélünk.. Milyen izzó, melyik foglalat? Ha a főfényszóró sima H7-es izzójának (tompított) foglalata akkor olyat ma délután dobtam ki a kukába mert nekem már egy ideje xenonom van annak meg más a foglalata... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve November19, 2012 Megoszt Elküldve November19, 2012 Milyen izzó, melyik foglalat? Ha a főfényszóró sima H7-es izzójának (tompított) foglalata akkor olyat ma délután dobtam ki a kukába mert nekem már egy ideje xenonom van annak meg más a foglalata... Gyorsan kukázd ki mert nekem az kellene!!! De komolyan! Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve November19, 2012 Megoszt Elküldve November19, 2012 Köszönöm,és ezt mi okozhatja,?van valami konkrét hibaforrás? Most pld.mentem vele de nem csinálta. Gyujtáskimaradás... Gyertya, gyújtótrafó lehet... ÉS mást nem villogott? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts