celebrin Elküldve Augusztus5, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2012 Sziasztok, tegnap szelepfedél tömítés cserénél sajna letörtem a termosztátról a kis műanyag csövet, amire a kiegyenlítő tartályba visszamenő cső megy. :omg: Tudja valaki, hogy lehet-e kapni valahol ilyen csövet külön? Én csak termosztáttal együtt találtam - de nem szeretnék ezért azt is cserélni. Ha valakinek van hibás termosztátja szívesen megvenném róla ezt a csövet! Plese Help! :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
xenof Elküldve Augusztus5, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2012 Sziasztok, tegnap szelepfedél tömítés cserénél sajna letörtem a termosztátról a kis műanyag csövet, amire a kiegyenlítő tartályba visszamenő cső megy. :omg: Tudja valaki, hogy lehet-e kapni valahol ilyen csövet külön? Én csak termosztáttal együtt találtam - de nem szeretnék ezért azt is cserélni. Ha valakinek van hibás termosztátja szívesen megvenném róla ezt a csövet! Plese Help! :hiya: Helló! Én anno néztem a CSergőben lehet kapni rézből. Aszem valamit még kell mokolnia a betört csonk menetének kibányászása után. Üdv xenof Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus5, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2012 Helló! Én anno néztem a CSergőben lehet kapni rézből. Aszem valamit még kell mokolnia a betört csonk menetének kibányászása után. Üdv xenof nem kevered azzal ami a vízpumpába van ?? program szerint nem lehet külön kapni ,de lehet hogy csináltattak ... mi is csináltunk :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
xenof Elküldve Augusztus5, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2012 nem kevered azzal ami a vízpumpába van ?? program szerint nem lehet külön kapni ,de lehet hogy csináltattak ... mi is csináltunk :) Üdv Ha tévednék Bocsi, de személyesen kérdeztem tavaly és akkor ezt javasolták a műanyag pótlására. Mintha azt mondták volna menetet kell metszeni. Szóval egy telefont megér. Link to comment Megosztás: More sharing options...
celebrin Elküldve Augusztus5, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2012 Köszi a tippeket! Megérdeklődöm Csergőéknél! :icon1: Azért ha van valakinek fölösben szóljon! :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adyy Elküldve Augusztus5, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2012 Köszi a tippeket! Megérdeklődöm Csergőéknél! :icon1: Azért ha van valakinek fölösben szóljon! :hiya: Szia! Nekem is ez tört el a múltkor, mikor megfogtam rajta a bilincset, egyből el is pattant. Utánaérdeklődtem, de nem lehetett külön kapni. Lemértük a régit és csináltattunk hozzá egy erősebb darabot, igaz szintén műanyagból. Ha nem találnál hozzá, akkor legyártathatok még 1-et. Link to comment Megosztás: More sharing options...
celebrin Elküldve Augusztus5, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2012 Szia! Nekem is ez tört el a múltkor, mikor megfogtam rajta a bilincset, egyből el is pattant. Utánaérdeklődtem, de nem lehetett külön kapni. Lemértük a régit és csináltattunk hozzá egy erősebb darabot, igaz szintén műanyagból. Ha nem találnál hozzá, akkor legyártathatok még 1-et. Szia adyy, ugyanígy jártam én is, egyből elpattant. Nagyon köszi a felajánlást :icon1: élnék is vele, csak egy a bökkenő, hogy csütörtökön mennénk nyaralni - addig valahogy mindenképp meg kell oldanom ezt. Gondolom nem valószinű, hogy sikerülne ilyen rövid idő alatt legyártatni. Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus5, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2012 Szia! Nekem is ez tört el a múltkor, mikor megfogtam rajta a bilincset, egyből el is pattant. Utánaérdeklődtem, de nem lehetett külön kapni. Lemértük a régit és csináltattunk hozzá egy erősebb darabot, igaz szintén műanyagból. Ha nem találnál hozzá, akkor legyártathatok még 1-et. Azt érdemesebb fémből, a műanyag elöregszik, és vége, a fém az meg 'ÖRÖK'. Link to comment Megosztás: More sharing options...
celebrin Elküldve Augusztus5, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2012 Azt érdemesebb fémből, a műanyag elöregszik, és vége, a fém az meg 'ÖRÖK'. Jó lenne már műanyagból is, csak legyen valami, ne kelljen termosztátot cserélnem egy ilyen banális hibáért! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus5, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2012 Jó lenne már műanyagból is, csak legyen valami, ne kelljen termosztátot cserélnem egy ilyen banális hibáért! :blink: Igaz, de pont pár napja volt valakinek ugyanilyen problémája, mint neked. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
adyy Elküldve Augusztus5, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2012 Szia adyy, ugyanígy jártam én is, egyből elpattant. Nagyon köszi a felajánlást :icon1: élnék is vele, csak egy a bökkenő, hogy csütörtökön mennénk nyaralni - addig valahogy mindenképp meg kell oldanom ezt. Gondolom nem valószinű, hogy sikerülne ilyen rövid idő alatt legyártatni. Üdv. Talán a hét végére tudnám legyártatni, de mivel mi is pont a jövő héten megyünk nyaralni, mire elkészülne nem tudnám postázni, vagy átadni, mert nem vagyok itthon. :( A beletört darabot sikerült kiszedni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sestun Elküldve Augusztus5, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2012 Sziasztok, azt hittem a Google a barátom, de kudarcot vallottam. 2000-es 1.8-as G astrám a következő hibát kezdte produkálni tegnap: menet közben bevillan a motorhiba és a kipörgés(? - mint a csúszos uttest tábla) jelző, onnantól csak szaggatva gyorsít. (a gyorsítás-nem gyorsítás-gyorsítás között nincs egy tized másodperc sem) Ha leállítom a motort van hogy elmúlik aztán visszajön a jelenség. Valakinek ötlete? Köszönöm előre is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus5, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2012 Sziasztok, azt hittem a Google a barátom, de kudarcot vallottam. 2000-es 1.8-as G astrám a következő hibát kezdte produkálni tegnap: menet közben bevillan a motorhiba és a kipörgés(? - mint a csúszos uttest tábla) jelző, onnantól csak szaggatva gyorsít. (a gyorsítás-nem gyorsítás-gyorsítás között nincs egy tized másodperc sem) Ha leállítom a motort van hogy elmúlik aztán visszajön a jelenség. Valakinek ötlete? Köszönöm előre is! Egy hibakódot tudsz mondani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sestun Elküldve Augusztus5, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2012 Egy hibakódot tudsz mondani? Sorry, egyelőre ennyi az infom. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus5, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2012 Sorry, egyelőre ennyi az infom. :( Hibakód kiolvasás házilag: https://sites.google.com/site/gastraokossagok/muszerfal Link to comment Megosztás: More sharing options...
gedikart Elküldve Augusztus5, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2012 Szia! Nekem is ez tört el a múltkor, mikor megfogtam rajta a bilincset, egyből el is pattant. Utánaérdeklődtem, de nem lehetett külön kapni. Lemértük a régit és csináltattunk hozzá egy erősebb darabot, igaz szintén műanyagból. Ha nem találnál hozzá, akkor legyártathatok még 1-et. Szia, előző oldalon írtam, hogy nekem is el van törve a műanyag (Z14XE). De csak a méretezés miatt nem akarom kiszedni. Esetleg meg tudnád adni a méreteket és akkor esztergáltatnék egyet. Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sestun Elküldve Augusztus5, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2012 Hibakód kiolvasás házilag: https://sites.google...sagok/muszerfal Megmondom őszintén az érintkezők rövidre zárását inkább bíznám szakemberre. De megnéztem a linked, és igen, a kipörgésgátló rendszer lámpája világít. Akkor is ha áll a kocsi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus5, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2012 Megmondom őszintén az érintkezők rövidre zárását inkább bíznám szakemberre. De megnéztem a linked, és igen, a kipörgésgátló rendszer lámpája világít. Akkor is ha áll a kocsi. nem elektromos a gázpedálod? Link to comment Megosztás: More sharing options...
celebrin Elküldve Augusztus5, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2012 Talán a hét végére tudnám legyártatni, de mivel mi is pont a jövő héten megyünk nyaralni, mire elkészülne nem tudnám postázni, vagy átadni, mert nem vagyok itthon. :( A beletört darabot sikerült kiszedni? Sikerüt kibányásznom - igaz, darabokban. Úgy nézem, hogy eredetileg is menetes a helye. Gondoltam, hogy ennyi idő kevés, de azért köszi, hogy foglalkoztál a problémával! :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sestun Elküldve Augusztus5, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2012 nem elektromos a gázpedálod? Úgy tudom az. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus5, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2012 Úgy tudom az. Akkor miért akarod rövidre zárni?!?? :omg: Elektromos gázpedál esetén: Gáz és fékpedált egyszerre be kell nyomni, majd a gyújtást ráadni.Ezután számolni kell motorvezérlő hibáját jelző ikon villogásait. Hibakódok értelmezése: A hibakód 4 számjegyű. Egy számjegy értéke a villogás számával egyezik meg. A számjegyek között rövid szünet van. 10 villogás 0-át jelent. A következő hibakód előtt hosszabb szünet van. Ha a villogás folyamatos, akkor nincs aktív hiba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Augusztus5, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2012 Akkor miért akarod rövidre zárni?!?? :omg: Nyugalom! :hiya: Vannak akik csak akkor látogatnak el hozzánk ha problémájuk van. Bezzeg ha napi szinten olvasná a fórumot, úgy mint mi, akkor már a motorkóddal kérdezett volna! Így meg sem kellett volna kérdezned, hogy elektromos-e a gázpedálja! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sestun Elküldve Augusztus5, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2012 Akkor miért akarod rövidre zárni?!?? :omg: Elektromos gázpedál esetén:Gáz és fékpedált egyszerre be kell nyomni, majd a gyújtást ráadni.Ezután számolni kell motorvezérlő hibáját jelző ikon villogásait. Hibakódok értelmezése: A hibakód 4 számjegyű. Egy számjegy értéke a villogás számával egyezik meg. A számjegyek között rövid szünet van. 10 villogás 0-át jelent. A következő hibakód előtt hosszabb szünet van. Ha a villogás folyamatos, akkor nincs aktív hiba. Ok, jogos, nem olvastam el elég figyelmes a leírást. A hibakod: 0352 Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus5, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2012 Ok, jogos, nem olvastam el elég figyelmes a leírást. A hibakod: 0352 P0352=Gyújtótekercs B primer/szekunder funkció-rendellenesség Ez valószínű, hogy gyújtó trafó. Egy próbát megérne a gyertya csere, vagy a trafóra menő vezetékek kontakt sprayvel való megtisztítása. Ha nem akkor új trafó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
BéCsé Elküldve Augusztus5, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2012 Sziasztok, tegnap szelepfedél tömítés cserénél sajna letörtem a termosztátról a kis műanyag csövet, amire a kiegyenlítő tartályba visszamenő cső megy. :omg: Tudja valaki, hogy lehet-e kapni valahol ilyen csövet külön? Én csak termosztáttal együtt találtam - de nem szeretnék ezért azt is cserélni. Ha valakinek van hibás termosztátja szívesen megvenném róla ezt a csövet! Plese Help! :hiya: Szia! Én kb fél éve vettem Csergőnél, úgyhogy biztos hogy létezik vízpumpa nélkűl. Sajna a cikkszámát nem tudom, 4000 Huf körűl volt az ára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts