celebrin Elküldve Augusztus5, 2012 Elküldve Augusztus5, 2012 Sziasztok, tegnap szelepfedél tömítés cserénél sajna letörtem a termosztátról a kis műanyag csövet, amire a kiegyenlítő tartályba visszamenő cső megy. :omg: Tudja valaki, hogy lehet-e kapni valahol ilyen csövet külön? Én csak termosztáttal együtt találtam - de nem szeretnék ezért azt is cserélni. Ha valakinek van hibás termosztátja szívesen megvenném róla ezt a csövet! Plese Help! :hiya:
xenof Elküldve Augusztus5, 2012 Elküldve Augusztus5, 2012 Sziasztok, tegnap szelepfedél tömítés cserénél sajna letörtem a termosztátról a kis műanyag csövet, amire a kiegyenlítő tartályba visszamenő cső megy. :omg: Tudja valaki, hogy lehet-e kapni valahol ilyen csövet külön? Én csak termosztáttal együtt találtam - de nem szeretnék ezért azt is cserélni. Ha valakinek van hibás termosztátja szívesen megvenném róla ezt a csövet! Plese Help! :hiya: Helló! Én anno néztem a CSergőben lehet kapni rézből. Aszem valamit még kell mokolnia a betört csonk menetének kibányászása után. Üdv xenof
Mc-elek Elküldve Augusztus5, 2012 Elküldve Augusztus5, 2012 Helló! Én anno néztem a CSergőben lehet kapni rézből. Aszem valamit még kell mokolnia a betört csonk menetének kibányászása után. Üdv xenof nem kevered azzal ami a vízpumpába van ?? program szerint nem lehet külön kapni ,de lehet hogy csináltattak ... mi is csináltunk :)
xenof Elküldve Augusztus5, 2012 Elküldve Augusztus5, 2012 nem kevered azzal ami a vízpumpába van ?? program szerint nem lehet külön kapni ,de lehet hogy csináltattak ... mi is csináltunk :) Üdv Ha tévednék Bocsi, de személyesen kérdeztem tavaly és akkor ezt javasolták a műanyag pótlására. Mintha azt mondták volna menetet kell metszeni. Szóval egy telefont megér.
celebrin Elküldve Augusztus5, 2012 Elküldve Augusztus5, 2012 Köszi a tippeket! Megérdeklődöm Csergőéknél! :icon1: Azért ha van valakinek fölösben szóljon! :hiya:
adyy Elküldve Augusztus5, 2012 Elküldve Augusztus5, 2012 Köszi a tippeket! Megérdeklődöm Csergőéknél! :icon1: Azért ha van valakinek fölösben szóljon! :hiya: Szia! Nekem is ez tört el a múltkor, mikor megfogtam rajta a bilincset, egyből el is pattant. Utánaérdeklődtem, de nem lehetett külön kapni. Lemértük a régit és csináltattunk hozzá egy erősebb darabot, igaz szintén műanyagból. Ha nem találnál hozzá, akkor legyártathatok még 1-et.
celebrin Elküldve Augusztus5, 2012 Elküldve Augusztus5, 2012 Szia! Nekem is ez tört el a múltkor, mikor megfogtam rajta a bilincset, egyből el is pattant. Utánaérdeklődtem, de nem lehetett külön kapni. Lemértük a régit és csináltattunk hozzá egy erősebb darabot, igaz szintén műanyagból. Ha nem találnál hozzá, akkor legyártathatok még 1-et. Szia adyy, ugyanígy jártam én is, egyből elpattant. Nagyon köszi a felajánlást :icon1: élnék is vele, csak egy a bökkenő, hogy csütörtökön mennénk nyaralni - addig valahogy mindenképp meg kell oldanom ezt. Gondolom nem valószinű, hogy sikerülne ilyen rövid idő alatt legyártatni. Üdv.
imy Elküldve Augusztus5, 2012 Elküldve Augusztus5, 2012 Szia! Nekem is ez tört el a múltkor, mikor megfogtam rajta a bilincset, egyből el is pattant. Utánaérdeklődtem, de nem lehetett külön kapni. Lemértük a régit és csináltattunk hozzá egy erősebb darabot, igaz szintén műanyagból. Ha nem találnál hozzá, akkor legyártathatok még 1-et. Azt érdemesebb fémből, a műanyag elöregszik, és vége, a fém az meg 'ÖRÖK'.
celebrin Elküldve Augusztus5, 2012 Elküldve Augusztus5, 2012 Azt érdemesebb fémből, a műanyag elöregszik, és vége, a fém az meg 'ÖRÖK'. Jó lenne már műanyagból is, csak legyen valami, ne kelljen termosztátot cserélnem egy ilyen banális hibáért! :blink:
imy Elküldve Augusztus5, 2012 Elküldve Augusztus5, 2012 Jó lenne már műanyagból is, csak legyen valami, ne kelljen termosztátot cserélnem egy ilyen banális hibáért! :blink: Igaz, de pont pár napja volt valakinek ugyanilyen problémája, mint neked. :(
adyy Elküldve Augusztus5, 2012 Elküldve Augusztus5, 2012 Szia adyy, ugyanígy jártam én is, egyből elpattant. Nagyon köszi a felajánlást :icon1: élnék is vele, csak egy a bökkenő, hogy csütörtökön mennénk nyaralni - addig valahogy mindenképp meg kell oldanom ezt. Gondolom nem valószinű, hogy sikerülne ilyen rövid idő alatt legyártatni. Üdv. Talán a hét végére tudnám legyártatni, de mivel mi is pont a jövő héten megyünk nyaralni, mire elkészülne nem tudnám postázni, vagy átadni, mert nem vagyok itthon. :( A beletört darabot sikerült kiszedni?
Sestun Elküldve Augusztus5, 2012 Elküldve Augusztus5, 2012 Sziasztok, azt hittem a Google a barátom, de kudarcot vallottam. 2000-es 1.8-as G astrám a következő hibát kezdte produkálni tegnap: menet közben bevillan a motorhiba és a kipörgés(? - mint a csúszos uttest tábla) jelző, onnantól csak szaggatva gyorsít. (a gyorsítás-nem gyorsítás-gyorsítás között nincs egy tized másodperc sem) Ha leállítom a motort van hogy elmúlik aztán visszajön a jelenség. Valakinek ötlete? Köszönöm előre is!
imy Elküldve Augusztus5, 2012 Elküldve Augusztus5, 2012 Sziasztok, azt hittem a Google a barátom, de kudarcot vallottam. 2000-es 1.8-as G astrám a következő hibát kezdte produkálni tegnap: menet közben bevillan a motorhiba és a kipörgés(? - mint a csúszos uttest tábla) jelző, onnantól csak szaggatva gyorsít. (a gyorsítás-nem gyorsítás-gyorsítás között nincs egy tized másodperc sem) Ha leállítom a motort van hogy elmúlik aztán visszajön a jelenség. Valakinek ötlete? Köszönöm előre is! Egy hibakódot tudsz mondani?
Sestun Elküldve Augusztus5, 2012 Elküldve Augusztus5, 2012 Egy hibakódot tudsz mondani? Sorry, egyelőre ennyi az infom. :(
imy Elküldve Augusztus5, 2012 Elküldve Augusztus5, 2012 Sorry, egyelőre ennyi az infom. :( Hibakód kiolvasás házilag: https://sites.google.com/site/gastraokossagok/muszerfal
gedikart Elküldve Augusztus5, 2012 Elküldve Augusztus5, 2012 Szia! Nekem is ez tört el a múltkor, mikor megfogtam rajta a bilincset, egyből el is pattant. Utánaérdeklődtem, de nem lehetett külön kapni. Lemértük a régit és csináltattunk hozzá egy erősebb darabot, igaz szintén műanyagból. Ha nem találnál hozzá, akkor legyártathatok még 1-et. Szia, előző oldalon írtam, hogy nekem is el van törve a műanyag (Z14XE). De csak a méretezés miatt nem akarom kiszedni. Esetleg meg tudnád adni a méreteket és akkor esztergáltatnék egyet. Köszi!
Sestun Elküldve Augusztus5, 2012 Elküldve Augusztus5, 2012 Hibakód kiolvasás házilag: https://sites.google...sagok/muszerfal Megmondom őszintén az érintkezők rövidre zárását inkább bíznám szakemberre. De megnéztem a linked, és igen, a kipörgésgátló rendszer lámpája világít. Akkor is ha áll a kocsi.
imy Elküldve Augusztus5, 2012 Elküldve Augusztus5, 2012 Megmondom őszintén az érintkezők rövidre zárását inkább bíznám szakemberre. De megnéztem a linked, és igen, a kipörgésgátló rendszer lámpája világít. Akkor is ha áll a kocsi. nem elektromos a gázpedálod?
celebrin Elküldve Augusztus5, 2012 Elküldve Augusztus5, 2012 Talán a hét végére tudnám legyártatni, de mivel mi is pont a jövő héten megyünk nyaralni, mire elkészülne nem tudnám postázni, vagy átadni, mert nem vagyok itthon. :( A beletört darabot sikerült kiszedni? Sikerüt kibányásznom - igaz, darabokban. Úgy nézem, hogy eredetileg is menetes a helye. Gondoltam, hogy ennyi idő kevés, de azért köszi, hogy foglalkoztál a problémával! :icon1:
Sestun Elküldve Augusztus5, 2012 Elküldve Augusztus5, 2012 nem elektromos a gázpedálod? Úgy tudom az.
imy Elküldve Augusztus5, 2012 Elküldve Augusztus5, 2012 Úgy tudom az. Akkor miért akarod rövidre zárni?!?? :omg: Elektromos gázpedál esetén: Gáz és fékpedált egyszerre be kell nyomni, majd a gyújtást ráadni.Ezután számolni kell motorvezérlő hibáját jelző ikon villogásait. Hibakódok értelmezése: A hibakód 4 számjegyű. Egy számjegy értéke a villogás számával egyezik meg. A számjegyek között rövid szünet van. 10 villogás 0-át jelent. A következő hibakód előtt hosszabb szünet van. Ha a villogás folyamatos, akkor nincs aktív hiba.
gezoli Elküldve Augusztus5, 2012 Elküldve Augusztus5, 2012 Akkor miért akarod rövidre zárni?!?? :omg: Nyugalom! :hiya: Vannak akik csak akkor látogatnak el hozzánk ha problémájuk van. Bezzeg ha napi szinten olvasná a fórumot, úgy mint mi, akkor már a motorkóddal kérdezett volna! Így meg sem kellett volna kérdezned, hogy elektromos-e a gázpedálja! :D
Sestun Elküldve Augusztus5, 2012 Elküldve Augusztus5, 2012 Akkor miért akarod rövidre zárni?!?? :omg: Elektromos gázpedál esetén:Gáz és fékpedált egyszerre be kell nyomni, majd a gyújtást ráadni.Ezután számolni kell motorvezérlő hibáját jelző ikon villogásait. Hibakódok értelmezése: A hibakód 4 számjegyű. Egy számjegy értéke a villogás számával egyezik meg. A számjegyek között rövid szünet van. 10 villogás 0-át jelent. A következő hibakód előtt hosszabb szünet van. Ha a villogás folyamatos, akkor nincs aktív hiba. Ok, jogos, nem olvastam el elég figyelmes a leírást. A hibakod: 0352
imy Elküldve Augusztus5, 2012 Elküldve Augusztus5, 2012 Ok, jogos, nem olvastam el elég figyelmes a leírást. A hibakod: 0352 P0352=Gyújtótekercs B primer/szekunder funkció-rendellenesség Ez valószínű, hogy gyújtó trafó. Egy próbát megérne a gyertya csere, vagy a trafóra menő vezetékek kontakt sprayvel való megtisztítása. Ha nem akkor új trafó.
BéCsé Elküldve Augusztus5, 2012 Elküldve Augusztus5, 2012 Sziasztok, tegnap szelepfedél tömítés cserénél sajna letörtem a termosztátról a kis műanyag csövet, amire a kiegyenlítő tartályba visszamenő cső megy. :omg: Tudja valaki, hogy lehet-e kapni valahol ilyen csövet külön? Én csak termosztáttal együtt találtam - de nem szeretnék ezért azt is cserélni. Ha valakinek van hibás termosztátja szívesen megvenném róla ezt a csövet! Plese Help! :hiya: Szia! Én kb fél éve vettem Csergőnél, úgyhogy biztos hogy létezik vízpumpa nélkűl. Sajna a cikkszámát nem tudom, 4000 Huf körűl volt az ára.
Recommended Posts