Mc-elek Elküldve Április30, 2012 Megoszt Elküldve Április30, 2012 A mókás alatt melyik megoldást értetted? a leeresztést vagy a szippantást? a csavar kiszedős és gyorsan visszatekerős de meg kell próbálni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Geopake Elküldve Április30, 2012 Megoszt Elküldve Április30, 2012 Mi van akkor,ha az egész olajat leengeded,aztán visszaöntesz annyit amennyi kell bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Május1, 2012 Megoszt Elküldve Május1, 2012 a csavar kiszedős és gyorsan visszatekerős de meg kell próbálni Nah jah, azt nehéz megoldani... Opeléknél valami vákumos cucc volt, gondolom már párszor csinálták, ha lúzerek, nem tudják mennyi olaj kell a kocsiba, még a 4l-t ki is fizetették... Én otthon fecskendő, + benzincső (simson, MZ, tudjátok :) )és a nívó helyén letól, és szív.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május1, 2012 Megoszt Elküldve Május1, 2012 Nah jah, azt nehéz megoldani... Opeléknél valami vákumos cucc volt, gondolom már párszor csinálták, ha lúzerek, nem tudják mennyi olaj kell a kocsiba, még a 4l-t ki is fizetették... Én otthon fecskendő, + benzincső (simson, MZ, tudjátok :) )és a nívó helyén letól, és szív.... erről beszélek én is nekem fecskendő+akvárium levegőztető cső kombó van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
KGR Elküldve Május1, 2012 Megoszt Elküldve Május1, 2012 erről beszélek én is nekem fecskendő+akvárium levegőztető cső kombó van :) Oh... Ahogy nézem ez elég általános probléma. :) Most mehetek kínlódni. Átkozott szervizes. Az a gond, hogy 160km-re tőlem szereltetem a kocsit, mert ott olcsóbb (apósék közelében). Azért nem fogok lemenni, hogy segberúgjam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Asterx Elküldve Május1, 2012 Megoszt Elküldve Május1, 2012 Sziasztok! Mostanában nem volt időm olvasgatni a fórumot - ha volt már téma elnézést. Olyat hallottam, hogy műszaki vizsgára nem lehet 5 évesnél öregebb gumival vinni a kocsit. Ez igaz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május1, 2012 Megoszt Elküldve Május1, 2012 Oh... Ahogy nézem ez elég általános probléma. :) Most mehetek kínlódni. Átkozott szervizes. Az a gond, hogy 160km-re tőlem szereltetem a kocsit, mert ott olcsóbb (apósék közelében). Azért nem fogok lemenni, hogy segberúgjam. átjössz valamikor és leszívunk belőle :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Május1, 2012 Megoszt Elküldve Május1, 2012 Sziasztok! Mostanában nem volt időm olvasgatni a fórumot - ha volt már téma elnézést. Olyat hallottam, hogy műszaki vizsgára nem lehet 5 évesnél öregebb gumival vinni a kocsit. Ez igaz? Még elég friss a dolog, egyelőre én csak a vizsgadíjak, PÁV-díjak, stb. emeléséről hallottam. A mi esetünkben (szgk.) 16290-ről 22000 forintra emelik a hatósági vizsgadíjat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
grep Elküldve Május1, 2012 Megoszt Elküldve Május1, 2012 Oh... Ahogy nézem ez elég általános probléma. Most mehetek kínlódni. Átkozott szervizes. Az a gond, hogy 160km-re tőlem szereltetem a kocsit, mert ott olcsóbb (apósék közelében). Azért nem fogok lemenni, hogy segberúgjam. Akkor ti még jól jártatok. Nekem a 2 éves szervíz a márkaszervízben. Olajcsere után kb. 2 hónappal kigyullad az olajnyomás lámpa. Megnézem, minimum szinten az olaj, előtte 1 év alatt kb. 1dl fogyott. Megnéztük, a motor alja tiszta olaj, meg nekem van motorvédőm, az is tiszta olaj. A leeresztő csavart ferdén rakták bele, és 2 hónap alatt elcsöpögött 1L olaj. Amikor kicsavartuk láttuk, hogy a menetet teljesen szétgányolták a motordeknin és a csavaron is. Nem kicsit voltam ideges. Akkor volt utoljára márkaszervízbe a gép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bombero Elküldve Május1, 2012 Megoszt Elküldve Május1, 2012 Volt itt egy kérdésem Astra termosztáttal kapcsolatban néhány napja. Ahhoz kapcsolódna, hogy a tucatnyi cég által gyártott termosztátok közül - a gyárin kívül - esetleg melyik más gyártóét érdemes választani? Valakinek valami tapasztalat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Május1, 2012 Megoszt Elküldve Május1, 2012 Volt itt egy kérdésem Astra termosztáttal kapcsolatban néhány napja. Ahhoz kapcsolódna, hogy a tucatnyi cég által gyártott termosztátok közül - a gyárin kívül - esetleg melyik más gyártóét érdemes választani? Valakinek valami tapasztalat? Én még Wahler-ben sosem csalódtam. És még csak nem is a legdrágább... Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Május1, 2012 Megoszt Elküldve Május1, 2012 (edited) On 2012. 05. 01. at 13:22, tgabika76 írta: Módosítva Április8, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
rotel Elküldve Május1, 2012 Megoszt Elküldve Május1, 2012 Volt itt egy kérdésem Astra termosztáttal kapcsolatban néhány napja. Ahhoz kapcsolódna, hogy a tucatnyi cég által gyártott termosztátok közül - a gyárin kívül - esetleg melyik más gyártóét érdemes választani? Valakinek valami tapasztalat? Én nemrég cseréltem termosztátot,igaz B corsa (x12xe motor).A Csergőnél vettem 6000 Ft-ért gyárit.A Wahler 8000 lett volna.Más boltokban még drágábban láttam.Miért nem jó a gyári? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május1, 2012 Megoszt Elküldve Május1, 2012 Én nemrég cseréltem termosztátot,igaz B corsa (x12xe motor).A Csergőnél vettem 6000 Ft-ért gyárit.A Wahler 8000 lett volna.Más boltokban még drágábban láttam.Miért nem jó a gyári? hibátlan a gyári is (az is wahler ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Milkman10 Elküldve Május1, 2012 Megoszt Elküldve Május1, 2012 Sziasztok! egy érdekes problémával fordulok hozzátok. Alap Jelenség,100km/h felett a kormány ráz,szinte már az egész autó felveszi a rezonanciát. elmentem gumishoz,centíroztuk,és a hiba nem szünt meg. vettem másik gumit,felnit,a hiba szintén nem szünt meg. elmentem szerelőhöz,kicseréltük a kormány összekötő rudat,változás semmi. kérdésem lenne h mitől lehet a rázás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Május1, 2012 Megoszt Elküldve Május1, 2012 Sziasztok! egy érdekes problémával fordulok hozzátok. Alap Jelenség,100km/h felett a kormány ráz,szinte már az egész autó felveszi a rezonanciát. elmentem gumishoz,centíroztuk,és a hiba nem szünt meg. vettem másik gumit,felnit,a hiba szintén nem szünt meg. elmentem szerelőhöz,kicseréltük a kormány összekötő rudat,változás semmi. kérdésem lenne h mitől lehet a rázás? Ugyanannál a gumisnál csináltattad? Használt gumit/felnit vettél? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Milkman10 Elküldve Május1, 2012 Megoszt Elküldve Május1, 2012 Ugyanannál a gumisnál csináltattad? Használt gumit/felnit vettél? nem,új gumit vettem és új felnit.nem annál direkt elmentem másikhoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Május1, 2012 Megoszt Elküldve Május1, 2012 nem,új gumit vettem és új felnit.nem annál direkt elmentem másikhoz. Akkor nekem nincs ötletem :( Gondolom gyári méretűek a felnik (központosan stimmelnek, stb) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Milkman10 Elküldve Május1, 2012 Megoszt Elküldve Május1, 2012 Akkor nekem nincs ötletem :( Gondolom gyári méretűek a felnik (központosan stimmelnek, stb) nem gyári méret,7*17" et45 205/45 gumival Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Május1, 2012 Megoszt Elküldve Május1, 2012 Sziasztok! egy érdekes problémával fordulok hozzátok. Alap Jelenség,100km/h felett a kormány ráz,szinte már az egész autó felveszi a rezonanciát. elmentem gumishoz,centíroztuk,és a hiba nem szünt meg. vettem másik gumit,felnit,a hiba szintén nem szünt meg. elmentem szerelőhöz,kicseréltük a kormány összekötő rudat,változás semmi. kérdésem lenne h mitől lehet a rázás? Ki kellene próbálni egy gyári lemezfelnivel. De lehet féktárcsa gond is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyalázó Elküldve Május1, 2012 Megoszt Elküldve Május1, 2012 Sziasztok! Ismét érdeklődnék lehet - e olyan , hogy kb 10 perc menet után"persze újra indítás ill, kicsi pihenő után" nehezen kapja fel az olajat az autóm? Z14XEP Link to comment Megosztás: More sharing options...
Milkman10 Elküldve Május1, 2012 Megoszt Elküldve Május1, 2012 Ki kellene próbálni egy gyári lemezfelnivel. De lehet féktárcsa gond is. gyári lemezfelnivel is csinálja de ott egy kicsit gyengébben,tárcsafék most lett cserélve brembora. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Május1, 2012 Megoszt Elküldve Május1, 2012 gyári lemezfelnivel is csinálja de ott egy kicsit gyengébben,tárcsafék most lett cserélve brembora. Kerékösszetartás? Esetleg kerékcsapágy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Milkman10 Elküldve Május1, 2012 Megoszt Elküldve Május1, 2012 Kerékösszetartás? Esetleg kerékcsapágy? ezeken is túl vagyok Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Május1, 2012 Megoszt Elküldve Május1, 2012 ezeken is túl vagyok És minden jó? Hát ez érdekes. Nincs több tipp! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts