bocs Elküldve Január27, 2012 Megoszt Elküldve Január27, 2012 kiégett a rendszámtábla világításom :) most mit tegyek??? :D :D Nézd meg a használati útmutatóban,milyen izzó kell bele. :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
LaserDanger Elküldve Január27, 2012 Megoszt Elküldve Január27, 2012 kiégett a rendszámtábla világításom :) most mit tegyek??? :D :D Húú, így már én is jártam! Szaki gyertyákat meg trafóhidat cseréltetett velem, meg hátsóülésszabályozólefújószelepszárhimbajeladószimmeringalátétfeszítőgörgőt is cseréltünk. Azóta is olyan.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Január27, 2012 Megoszt Elküldve Január27, 2012 Húú, így már én is jártam! Szaki gyertyákat meg trafóhidat cseréltetett velem, meg hátsóülésszabályozólefújószelepszárhimbajeladószimmeringalátétfeszítőgörgőt is cseréltünk. Azóta is olyan.... :) Hát ez kész.... :lipssealed: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Január27, 2012 Megoszt Elküldve Január27, 2012 kiégett a rendszámtábla világításom :) most mit tegyek??? :D :D Ez biztos az LPG miatt van! Mondtam, hogy ne rakasd be! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január28, 2012 Megoszt Elküldve Január28, 2012 Pfff ekkora a baj? Akkor viszem karosszériáshoz ,és kicseréljük a kocsi hátuljàt :-D Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Január28, 2012 Megoszt Elküldve Január28, 2012 kiégett a rendszámtábla világításom :) most mit tegyek??? :D :D Első vagy hátsó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Január28, 2012 Megoszt Elküldve Január28, 2012 kiégett a rendszámtábla világításom :) most mit tegyek??? :D :D Oltsd el a kocsit, mielőtt az egész meggyúllad... Vagy elkéstem a tanáccsal? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
.totesz. Elküldve Január28, 2012 Megoszt Elküldve Január28, 2012 1405: EGR hiba (ezt kaphatod a lezárás miatt is) 300: gyújtás kimaradás különbözö hengereknél 304: gyújtás kimaradás 4. hengernél Nekem is trafó gyanus... Na gyertyacsere megtörtént,akkusarut lehúztam törlődött a check engine,a próbakör alatt majd kiestem a kocsiból annyira rángatott majd pedig megint 3 hengerezett. Visszadobta a hibákat is, 1405,0300,0304,0135,0141,0130. Mondjuk a lamdahibákat gondolom azért dobálta mert szét voltak húzva kb 20-30 kilóméteren át. Egyre világosabb a trafóhiba nekem is:-(( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Highstore Elküldve Január28, 2012 Megoszt Elküldve Január28, 2012 Hy All Egy jó karosszéria lakatost tud valaki ajánlani ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Január28, 2012 Megoszt Elküldve Január28, 2012 Hy All Egy jó karosszéria lakatost tud valaki ajánlani ? Könnyebb lenne, ha megmondanád hol laksz. Így ha mondok neked és 500km-re van? (vagy BP-i vagy, és azt hiszed, hogy csak az létezik? :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január28, 2012 Megoszt Elküldve Január28, 2012 Hy All Egy jó karosszéria lakatost tud valaki ajánlani ? Biharkeresztes, Osváth Pál utcában van! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Highstore Elküldve Január28, 2012 Megoszt Elküldve Január28, 2012 Biharkeresztes, Osváth Pál utcában van! :D Akkor pontosítok BUDAPESTEN :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január28, 2012 Megoszt Elküldve Január28, 2012 kiégett a rendszámtábla világításom :) most mit tegyek??? :D :D Ess kétségbe, jajjgass hangosan (ez hatásosabb ha közben fel-alá rohangálsz a fejedet fogva, de vigyázz, el ne ess), hívjál fel mindenkit (elsősorban a tv2-re és egyéb országos médiákra gondolok, de a katasztrófavédelem is jó ötlet), aztán meg vidd el szervizbe. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január28, 2012 Megoszt Elküldve Január28, 2012 kiégett a rendszámtábla világításom :) most mit tegyek??? :D :D húzd le a csvarokat, nehogy meglazuljon :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
szürkeastra Elküldve Január28, 2012 Megoszt Elküldve Január28, 2012 kiégett a rendszámtábla világításom most mit tegyek??? Nem értem mi a probléma! Kérdezd meg az AUTODOKTORT!!! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január28, 2012 Megoszt Elküldve Január28, 2012 Akkor pontosítok BUDAPESTEN :) Ott nincs,hiába is keresnél! :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január28, 2012 Megoszt Elküldve Január28, 2012 köszönöm a jó tanácsokat :D :D Nem csalódtam senkiben :D :D Tudom mi a megoldás .elküldöm DarthVödörnek hogy cinelje meg :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve Január28, 2012 Megoszt Elküldve Január28, 2012 kiégett a rendszámtábla világításom :) most mit tegyek??? :D :D Nézd meg elsőnek nem e csak a biztosíték. Ha nem az akkor vidd szervizbe és cseréltess izzót. Ha ez meg van és működik és azt akarod többet ne forduljon ez elő, akkor ne használd a kocsit városon kívül és ne menj vele sötétbe. Ezeket betartva nem lesz vele gondod. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Január28, 2012 Megoszt Elküldve Január28, 2012 köszönöm a jó tanácsokat :D :D Nem csalódtam senkiben :D :D Tudom mi a megoldás .elküldöm DarthVödörnek hogy cinelje meg :D Oké! Küld! :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
j_szilard Elküldve Január28, 2012 Megoszt Elküldve Január28, 2012 Sziasztok! Olyan problémám van a kocsival (2003 z14xe) hogy reggel pöcre indul viszont ha megállok vele akár ebbe a nagy hidegbe 1-2órát akkor se indul el csak gázzal!Tekerni teker de kell neki gáz és egyből beindul. Alapjárat tökéletes,nem ingadozik,nem fulladozik! Gyertya csere (GM) óta kb. 20ezret mentem...... Üzemanyagszűrő csere pedig november elején volt és azóta mentem vele kb. 800-900km-ert EGR szelep ultrahangos tisztításon vett részt hétfőn azóta mentem vele 125km-ert...... Egyszer már csinált ilyet 2éve,de akkor szintén EGR szelepet tisztíttattam és jó lett,de most vhogy nem,pedig ugyanott és ugyanaz a szerelő csinálta.Hozzáteszem mind a 2x ott voltam amikor a szerelő csinálta,tehát nem lehet hogy akkor megcsinálta most meg nem. Vkinek vmi ötlet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
.totesz. Elküldve Január29, 2012 Megoszt Elküldve Január29, 2012 Na gyertyacsere megtörtént,akkusarut lehúztam törlődött a check engine,a próbakör alatt majd kiestem a kocsiból annyira rángatott majd pedig megint 3 hengerezett. Visszadobta a hibákat is, 1405,0300,0304,0135,0141,0130. Mondjuk a lamdahibákat gondolom azért dobálta mert szét voltak húzva kb 20-30 kilóméteren át. Egyre világosabb a trafóhiba nekem is:-(( Még az is érdekes hogy hidegen nem rángat annyira,sőt néha hidegen semennyire sem rángat,csak ingadozik az alapjárat és csühög a kipufogó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január29, 2012 Megoszt Elküldve Január29, 2012 Még az is érdekes hogy hidegen nem rángat annyira,sőt néha hidegen semennyire sem rángat,csak ingadozik az alapjárat és csühög a kipufogó. A foly(j)tószelepet sem ártana kitisztítani szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
.totesz. Elküldve Január29, 2012 Megoszt Elküldve Január29, 2012 A foly(j)tószelepet sem ártana kitisztítani szerintem. Sajnos(vagy nem) a Fojtószelep tiszta,bár a szívósor az dzsuvás rendesen,de amíg beértem addig kipucoltam azt is. Köszönöm a tippet. Most próbálom megfűzni a havert hogy miért jó neki ha leszerelhetem az autójáról 1 próbára a trafóhídját:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
.totesz. Elküldve Január29, 2012 Megoszt Elküldve Január29, 2012 Sajnos(vagy nem) a Fojtószelep tiszta,bár a szívósor az dzsuvás rendesen,de amíg beértem addig kipucoltam azt is. Köszönöm a tippet. Most próbálom megfűzni a havert hogy miért jó neki ha leszerelhetem az autójáról 1 próbára a trafóhídját:D Lehet hülye kérdés de Z16xe re jó a X16Xel trafóhíd is ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január29, 2012 Megoszt Elküldve Január29, 2012 Lehet hülye kérdés de Z16xe re jó a X16Xel trafóhíd is ugye? 1208307 jó: X14XE,Z14XE,C16SEL,X16XEl,Z16XE,Z16YNG tehát jó :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts