gezoli Elküldve December22, 2011 Elküldve December22, 2011 Sziasztok! az a problémám hogy a ABS visszajelző világít és nem alszik el menet közbe se! kézifék reggelre befagyott és a fék is befogott! máskor kiolvadt és jó volt!most melegszik a balhátsó felni! mitől lehet?vagy mi lehet a baj!eddig nem világitott az abs visszajelző és a fék is gyengébben fog!tovább be lehet nyomni és nagyon gyengén fog!szerintem a bal oldal befog! köszönöm Kézifék-kötél csere lesz! Ha egyszer már befolyt oda a víz akkor legközelebb is be fog. Három részből áll a kötél. A középső leghosszabbat kell cserélni! Ne hagyd, hogy rád beszéljék a többit is.
Kistom85 Elküldve December22, 2011 Elküldve December22, 2011 Az alapprobléma az hogy befagyott a kézifék. Ezért világít az ABS visszajelződ (hiszen az a kerék lassabban forog mint azt a sebesség indokolná), és ezért melegszik a felni is. Télen nem használunk kéziféket ha leállítjuk az autót, hanem sebességben hagyjuk. ha kicserélik akkor elalszik a ABS lámpa?
imy Elküldve December22, 2011 Elküldve December22, 2011 ha kicserélik akkor elalszik a ABS lámpa? Mivel az okozza nálad, hogy befog a fék, és lassítja a kereket, a kerekek furdulatszáma nem egyezik meg és azért jelez, hogy nem OK!
Highstore Elküldve December22, 2011 Elküldve December22, 2011 Üdv Mindenkinek Most vásároltam egy astra G 1.7Td caravan autót kérdésem az lenne hogy természetes dolognak számít hogy a hőfokmerő egység a beinditástól számított kb 10 perc múlva kezd el felfelé mozogni ? Továbbá tudnátok Budapesten ajánlani egy jó szerelőt. Köszönöm a segitséget
imy Elküldve December22, 2011 Elküldve December22, 2011 Üdv Mindenkinek Most vásároltam egy astra G 1.7Td caravan autót kérdésem az lenne hogy természetes dolognak számít hogy a hőfokmerő egység a beinditástól számított kb 10 perc múlva kezd el felfelé mozogni ? Továbbá tudnátok Budapesten ajánlani egy jó szerelőt. Köszönöm a segitséget Nézd meg, hogy beindítás után 10 perccel melegszik-e a hűtő fele menő cső. Ha igen, akkor termosztát csere. Ha nem akkor minden jó.
csicsó Elküldve December22, 2011 Elküldve December22, 2011 Üdv Mindenkinek Most vásároltam egy astra G 1.7Td caravan autót kérdésem az lenne hogy természetes dolognak számít hogy a hőfokmerő egység a beinditástól számított kb 10 perc múlva kezd el felfelé mozogni ? Továbbá tudnátok Budapesten ajánlani egy jó szerelőt. Köszönöm a segitséget Ha eléri az üzemi hőfokot(85-90 fok)akkor normális A dízel amúgy is lassabban melegszik
Highstore Elküldve December22, 2011 Elküldve December22, 2011 Ha eléri az üzemi hőfokot(85-90 fok)akkor normális A dízel amúgy is lassabban melegszik a 80 és 90 fokos osztás közt áll be stabilan
imy Elküldve December22, 2011 Elküldve December22, 2011 a 80 és 90 fokos osztás közt áll be stabilan Az jó. :lol: De a csöveket azért nézd meg...
uhuhu Elküldve December22, 2011 Elküldve December22, 2011 Sziasztok! Nekem egy astra G van Z14XEP az a problémám,hogy az utóbbi időben mikor indulok váltásnál alacsony fordulaton nagyon furcsa hangok jönnek a motorból, ilyen rezonálós mély hang ! Ha emelem a fordulatot gázadással akkor elmúlik. szinte beleremeg a karosszéria. És inkább kívülről hallatszik nagyon! Valószínű mehetek a Danubiuába mondjuk ott nagyon jók a tapasztalataim a jó múltkor az Ákos spórolt nekem egy ötvenest mert egy szervizben olyan dolgokat akartak kicseréltetni velem amit nem kellett, de Ők megnézték és csak le akartak húzni a noname szervizben. De hála a danubiának megúsztam! Kérem aki tud megoldást a problémámban segítsen . köszi ugyhallottam, hogy az Ákos kilépett a Danubiából :D állitólag ma dolgozott utoljára.... :lol:
Highstore Elküldve December22, 2011 Elküldve December22, 2011 ugyhallottam, hogy az Ákos kilépett a Danubiából :devlish: állitólag ma dolgozott utoljára.... :lol: még egy utolso kérdés mára, a közép konzol burkolatot hogy tudom szétszedni ? mert le karbon fóliáznám :D
imy Elküldve December22, 2011 Elküldve December22, 2011 még egy utolso kérdés mára, a közép konzol burkolatot hogy tudom szétszedni ? mert le karbon fóliáznám :lol: Egy egész topic csak ezzel foglalkozik...
Konkesz Elküldve December22, 2011 Elküldve December22, 2011 Üdv Mindenkinek Most vásároltam egy astra G 1.7Td caravan autót kérdésem az lenne hogy természetes dolognak számít hogy a hőfokmerő egység a beinditástól számított kb 10 perc múlva kezd el felfelé mozogni ? Gratula hozzá. Milyen évjárat, km, stb?
Highstore Elküldve December23, 2011 Elküldve December23, 2011 Gratula hozzá. Milyen évjárat, km, stb? köszönöm 1999 évjárat viszonylag alap a napfénytetőt leszámítva, a km 152.545 Tájékoztatási adat, a valós futás teljesítménye lényegesen több lehet. 2010 ben hozták be német országból azóta egy tulajdonosa volt.
Olivers Elküldve December23, 2011 Elküldve December23, 2011 köszönöm 1999 évjárat viszonylag alap a napfénytetőt leszámítva, a km 152.545 Tájékoztatási adat, a valós futás teljesítménye lényegesen több lehet. 2010 ben hozták be német országból azóta egy tulajdonosa volt. mi a motorkódja a kocsinak? vagy hány kw? az enyém 2003-as y17dt és lassan a 300.000 km-t éri el és valós :lol: de szerintem megbízható motor nagyon a hőfokmérő nekem sem ugrik fel hamar pedig volt már termosztátcsere is benne de hidegben 10km is mire beáll középre ha meg állok alapjáraton minusz fokokban akkor még le is megy :D de a céges 1.3cdti combóm ami vadi uj volt az is ugyanezt csinálta
Highstore Elküldve December23, 2011 Elküldve December23, 2011 mi a motorkódja a kocsinak? vagy hány kw? az enyém 2003-as y17dt és lassan a 300.000 km-t éri el és valós :lol: de szerintem megbízható motor nagyon a hőfokmérő nekem sem ugrik fel hamar pedig volt már termosztátcsere is benne de hidegben 10km is mire beáll középre ha meg állok alapjáraton minusz fokokban akkor még le is megy :D de a céges 1.3cdti combóm ami vadi uj volt az is ugyanezt csinálta ez X17DTL "opel motor" 68 Le
Konkesz Elküldve December23, 2011 Elküldve December23, 2011 köszönöm 1999 évjárat viszonylag alap a napfénytetőt leszámítva, a km 152.545 Tájékoztatási adat, a valós futás teljesítménye lényegesen több lehet. 2010 ben hozták be német országból azóta egy tulajdonosa volt. Ejj, de jól fogalmaztál, valóban találó: tájékoztató adat, csakhogy legyen valami :lol: Olivers: a bemelegedésen ne is idegeskedj, én is szomorúan vettem tudomásul, hogy pontosan 10 km, mire bemelegszik. Esetleg 8 km akkor, ha csuma hidegen hagyod a fűtőmotor tekerőjét, de az már lassan öngyilkosság a sofőrnek -5 fok körüli reggeli hidegben, ha csak nincs pl. ülésfűtésed, ami átveri a hőérzetedet. :D Erről a régi X17DTL motorról tud valaki valami infót hasznosat, bármit? Alig hallani/olvasni róla.
csicsó Elküldve December23, 2011 Elküldve December23, 2011 Ejj, de jól fogalmaztál, valóban találó: tájékoztató adat, csakhogy legyen valami :lol: Olivers: a bemelegedésen ne is idegeskedj, én is szomorúan vettem tudomásul, hogy pontosan 10 km, mire bemelegszik. Esetleg 8 km akkor, ha csuma hidegen hagyod a fűtőmotor tekerőjét, de az már lassan öngyilkosság a sofőrnek -5 fok körüli reggeli hidegben, ha csak nincs pl. ülésfűtésed, ami átveri a hőérzetedet. :D Erről a régi X17DTL motorról tud valaki valami infót hasznosat, bármit? Alig hallani/olvasni róla. Szerintem ez az a motor amihez mi gyártottuk az adagolót meg az injektorokat fehérváron a Densoban V5 az adagoló tipusjele elektronikusan szabályozott A motort Lengyelországban szerelték össze,oda szállitottuk a befecskendező szetteket(adagoló+4 inj.) a 68Le-s a szívó változat,a turbós asszem 80Le Ezek még Japán Isuzu motorok,egyszer még jártam is ott egy minőségi reklamáció miatt Tichyben(Ispol a gyár neve)
Highstore Elküldve December23, 2011 Elküldve December23, 2011 Szerintem ez az a motor amihez mi gyártottuk az adagolót meg az injektorokat fehérváron a Densoban V5 az adagoló tipusjele elektronikusan szabályozott A motort Lengyelországban szerelték össze,oda szállitottuk a befecskendező szetteket(adagoló+4 inj.) a 68Le-s a szívó változat,a turbós asszem 80Le Ezek még Japán Isuzu motorok,egyszer még jártam is ott egy minőségi reklamáció miatt Tichyben(Ispol a gyár neve) nem, ez turbós 68 LE és Opel motor nem isuzu, legalábbis egy opel szerelő srác ezt mondta, persze hozzátette azt is hogy nem a legfényesebb konstrukció
Mc-elek Elküldve December23, 2011 Elküldve December23, 2011 nem, ez turbós 68 LE és Opel motor nem isuzu, legalábbis egy opel szerelő srác ezt mondta, persze hozzátette azt is hogy nem a legfényesebb konstrukció isuzu lesz az :lol:
Konkesz Elküldve December23, 2011 Elküldve December23, 2011 isuzu lesz az :D Pedig én is Opel-nek hittem...mostanáig :lol:
Mc-elek Elküldve December23, 2011 Elküldve December23, 2011 Pedig én is Opel-nek hittem...mostanáig :lol: szerintem még a J astraba szerelt 1.7es motor is isuzu...
Highstore Elküldve December23, 2011 Elküldve December23, 2011 szerintem még a J astraba szerelt 1.7es motor is isuzu... nekem ezt mondták hogy X17 "opel motor" ez a kadett 4 hengeres motor blokkjára épül. Y17 "isuzu motor"
Mc-elek Elküldve December23, 2011 Elküldve December23, 2011 nekem ezt mondták hogy X17 "opel motor" ez a kadett 4 hengeres motor blokkjára épül. Y17 "isuzu motor" ezen nem veszünk össze :lol:
csicsó Elküldve December23, 2011 Elküldve December23, 2011 nem, ez turbós 68 LE és Opel motor nem isuzu, legalábbis egy opel szerelő srác ezt mondta, persze hozzátette azt is hogy nem a legfényesebb konstrukció Igazad van a 68Le is turbós,csak kisnyomású(DTL L=low DTH H=High) Úgy tudom a Kadettekbe és az F Astrákba a turbós motorok Isuzuk voltak Egyébként a Japán dízelek már akkor is jók voltak
Recommended Posts