DarthVödör Elküldve Szeptember26, 2011 Elküldve Szeptember26, 2011 (edited) Flyfish írta: Expand Módosítva Április9, 2016 : DarthVödör
Balageaxe Elküldve Szeptember26, 2011 Elküldve Szeptember26, 2011 Sziasztok! Ismerős Astrájában eltörött a belső levegő keringtetés csappantyúja. Kellene cikkszám, hogy rendeljünk másikat, mert a unixos kollega nem találta meg. Delphi típusú a fűtés. Köszönet! Balageaxe
alparka Elküldve Szeptember26, 2011 Elküldve Szeptember26, 2011 Sziasztok. Egy olyan problémám lenne, hogy a benzinszűrőt szeretném kicserélni de nem tudom hogy milyen irányba kell tenni, mert érdekes módon a régin a nyíl az autó hatsó része fele mutat, de tudtommal a nyíl a motor fele kellene mutasson. Most vajon nekem forditva tették a régit? Mi történhet ha fordítva van a szűrő? Az autóm opel astra g, X16SZR motorral. Esetleg ha valaki tudna képet feltenni azt megköszönném.
Flyfish Elküldve Szeptember26, 2011 Elküldve Szeptember26, 2011 DarthVödör írta: Szerintem is töltés, és vagy akksi hiba! mr.bb is erre tippel. Nem világít egy piros "lámpa" középen? (töltés) Mennyi idős az akksi? 4 év felett, ajándék minden nap! (akksi) Nekem 2x volt töltés gondom. 1x generátor csapágy. Csúnya hangja is volt! Aztán széttört 1-2 csapágygolyó. A forgórész össze-vissza mozgott, nem érintkezett a szénkefe. Nem volt gerjesztés, nem volt töltés. 2x rá 2 hónapra, a diódasor... Ez a tipikus. Ez szokott elromlani. Nagyon köszönjük mindkettőtöknek a segítséget, akkor ez irányban indulunk. Én is kérdeztem, hogy nem-e gyulladt ki neki esetleg egy chek-in, vagy más lámpa, de azt mondta, hogy nem. Kérdés: mi köze a szervonak a töltéshez, generátorhoz? Vagy a rossz töltés miatt meghülyül a komplett elektronika és az okozza? ...és ha már generátor, akkor van-e valami megbízható mesteremberetek, aki nem lehúzza a polgárt, hanem korrekten elvégzi a feladatot. (Békáson lakik a srác, ott áll most a kocsi és már előre látom, hogy nekem kell elvontatni, úgyhogy jó lenne ha nem Záhonyban lenne a szakibácsi. De ha a generátor relatíve könnyen levehető, akkor inkább azt vállalnám be, mint a vontatást)
DarthVödör Elküldve Szeptember26, 2011 Elküldve Szeptember26, 2011 (edited) Flyfish írta: Expand Módosítva Április9, 2016 : DarthVödör
Korzika Elküldve Szeptember26, 2011 Elküldve Szeptember26, 2011 tommirra írta: delphi klíma eltört külső belső levegő állító lapát csere javítás http://www.opelforum.hu/index.php?s=&s...st&p=523738 by lecso Balageaxe írta: Sziasztok! Ismerős Astrájában eltörött a belső levegő keringtetés csappantyúja. Kellene cikkszám, hogy rendeljünk másikat, mert a unixos kollega nem találta meg. Delphi típusú a fűtés. Köszönet! Balageaxe Nézd csak! Így is meg lehet csinálni,mert nem tudom,hogy árulják-e magában a lapátot!
Flyfish Elküldve Szeptember26, 2011 Elküldve Szeptember26, 2011 DarthVödör írta: A válasz sokkal egyszerübb. A kormány szervo elektromos. Ha nincs tötlés, nincs áram, nincs szervo. Értem. Kössz mégegyszer. Ha elakadunk, megint jövök kérdezni. :D
Balageaxe Elküldve Szeptember26, 2011 Elküldve Szeptember26, 2011 Igen, próbáltuk megragasztani, de nem sokáig bírta. Ezért szeretnénk most cserélni. Korzika írta: Nézd csak! Így is meg lehet csinálni,mert nem tudom,hogy árulják-e magában a lapátot!
gyomosz Elküldve Szeptember26, 2011 Elküldve Szeptember26, 2011 Sziasztok. Nekem egy 2005/11. havi Opel Astra G-m (2006os modell) van, 1.6 Ecotech Twinport 76kw, 103 LE motorral. Igazából, 3 hete vettem, így elég zöldfülű vagyok ezzel a géppel kapcsolatban. Első dolog amit szeretnék kérdezni, hogy mai napon menet közben kigyulladt a kis sárga motorhiba visszajelző, s nem alszik el, folyamatosan világít ... ezt egyenlőre én a ruszki benzinnek teszem be, bár minden tankolásnál veszek hozzá spuri adalékanyagot, és nem veszek észre semmi teljesítmény csökkenést. Második, hogy gyorsításnál egy olyan 2-2.500 as fordulatig van egy érdekes sípoló hang, egy ismerős szerint ez a modell már 2 csövön "szedi" a levegőt, alacsonyabb fordulaton egy vékonyabb, magasabb fordulaton egy vastagabb csövön. Nem tudom ez mennyire korrekt válasz ezzel kapcsolatban, ezért is írok ide is. Végezetül, 1-be elindulásnál néha van (attól függ mekkora gázt adok) egy érdekes szinte huhogó hang, mintha valami nagyon finom dízel lenne. Nagyon szépen köszönöm előre is a válaszokat. Üdv.
DarthVödör Elküldve Szeptember26, 2011 Elküldve Szeptember26, 2011 (edited) Balageaxe írta: Expand Módosítva Április9, 2016 : DarthVödör
tgabika76 Elküldve Szeptember26, 2011 Elküldve Szeptember26, 2011 DarthVödör írta: Szerintem mindegy, hogy Delfi, vagy Behr. A zsalu ua. Dehogy mindegy. Még csak nem is hasonlítanak. A Delphi rendszerű fűtésnek egy lapos csappantyúszerű valamije van, ennek szokott a tengelyvége (asszem) letörni, a Behr rendszerű fűtésnél meg a külső-belső levegő elosztásáért egy félgömbcikk-szerű elem szolgál, ennél ez az elgyengülésből adódó típushiba ismeretlen, ott max. a mozgató rudazat szokott szétakadni.
DarthVödör Elküldve Szeptember26, 2011 Elküldve Szeptember26, 2011 (edited) tgabika76 írta: Expand Módosítva Április9, 2016 : DarthVödör
tgabika76 Elküldve Szeptember26, 2011 Elküldve Szeptember26, 2011 Akkor nekem szerencsém volt hogy csak a rudazat akadt szét... :D
DarthVödör Elküldve Szeptember26, 2011 Elküldve Szeptember26, 2011 (edited) tgabika76 írta: Expand Módosítva Április9, 2016 : DarthVödör
iqbéla Elküldve Szeptember26, 2011 Elküldve Szeptember26, 2011 EGR kaland az én esetemben (z16xe 2000ből): alapjárat nem volt (megállt helyette), és ha se gyorsítás, se lassítás módban próbáltam sebességet pontosan tartva menni, rángatott, mint a disznó. EGR és folytószelepház tisztítása után megjavult.
Alex75 Elküldve Szeptember26, 2011 Elküldve Szeptember26, 2011 gyomosz írta: Sziasztok. Nekem egy 2005/11. havi Opel Astra G-m (2006os modell) van, 1.6 Ecotech Twinport 76kw, 103 LE motorral. Igazából, 3 hete vettem, így elég zöldfülű vagyok ezzel a géppel kapcsolatban. Első dolog amit szeretnék kérdezni, hogy mai napon menet közben kigyulladt a kis sárga motorhiba visszajelző, s nem alszik el, folyamatosan világít ... ezt egyenlőre én a ruszki benzinnek teszem be, bár minden tankolásnál veszek hozzá spuri adalékanyagot, és nem veszek észre semmi teljesítmény csökkenést. Második, hogy gyorsításnál egy olyan 2-2.500 as fordulatig van egy érdekes sípoló hang, egy ismerős szerint ez a modell már 2 csövön "szedi" a levegőt, alacsonyabb fordulaton egy vékonyabb, magasabb fordulaton egy vastagabb csövön. Nem tudom ez mennyire korrekt válasz ezzel kapcsolatban, ezért is írok ide is. Végezetül, 1-be elindulásnál néha van (attól függ mekkora gázt adok) egy érdekes szinte huhogó hang, mintha valami nagyon finom dízel lenne. Nagyon szépen köszönöm előre is a válaszokat. Üdv. Hibakódot villogtattál?
DarthVödör Elküldve Szeptember26, 2011 Elküldve Szeptember26, 2011 (edited) DarthVödör írta: Expand Módosítva Április9, 2016 : DarthVödör
Alex75 Elküldve Szeptember26, 2011 Elküldve Szeptember26, 2011 DarthVödör írta: Na itt a mai leírásom. https://sites.google.com/site/opelccled/behrupdate Komolyan mondom, nem semmi vagy... :D
gyomosz Elküldve Szeptember26, 2011 Elküldve Szeptember26, 2011 Alex75 írta: Hibakódot villogtattál? Nem még, bár megmondom őszintén, nem is tudom, hogyan kell csinálni... :$
Korzika Elküldve Szeptember26, 2011 Elküldve Szeptember26, 2011 gyomosz írta: Nem még, bár megmondom őszintén, nem is tudom, hogyan kell csinálni... :$ Benyomod a féket és a gázt és gyújtást ráadod majd számolod a sárga lámpa villogásait. :D
gyomosz Elküldve Szeptember26, 2011 Elküldve Szeptember26, 2011 Korzika írta: Benyomod a féket és a gázt és gyújtást ráadod majd számolod a sárga lámpa villogásait. :D És az eredmény, hogy hány villanás mit takar, levan valamerre irva mi mit takar ?
DarthVödör Elküldve Szeptember26, 2011 Elküldve Szeptember26, 2011 (edited) Alex75 írta: Expand Módosítva Április9, 2016 : DarthVödör
Korzika Elküldve Szeptember26, 2011 Elküldve Szeptember26, 2011 gyomosz írta: És az eredmény, hogy hány villanás mit takar, levan valamerre irva mi mit takar ? Le :P gondolkozz McGyver,gondolkozz! :D
gyomosz Elküldve Szeptember26, 2011 Elküldve Szeptember26, 2011 Korzika írta: Le :D gondolkozz McGyver,gondolkozz! :D LoL :D Bocsi :P Köszönöm :P
capcorse Elküldve Szeptember26, 2011 Elküldve Szeptember26, 2011 Sziasztok! Ötleteket kérnék tőletek a következő problémára, az én hozzáértésem limitált: Négy éves 1.4 Astra G-ről van szó (70k km). 110-120 felett autópályán elkezd rázni a kormány (a kasztnin is érezni), 140 körül már-már ijesztő. Az egyenesfutás jó, alacsony sebességnél nem tapasztalok semmit. Amit eddig tettem ezügyben: - kerék kiegyensúlyozás (2X); hátsó kerekek előre, elsők hátra; gumik/felnik jónak tűnnek; kerékösszetartás ellenőrizve; gömbfejek szintén jónak tűnnek Köszönettel
Recommended Posts