Mc-elek Elküldve Szeptember3, 2011 Elküldve Szeptember3, 2011 A jobb hátsó kerék a kocsin néha ,ötletszerűen leenged 1,9-ig,akkor azt hova vigyem?Az óráshoz vagy inkább cipészhez?? :lol: tudod méé mert neked x14dtl motorod van ,kifúrt tanksapkával :lol:
Wykk Elküldve Szeptember4, 2011 Elküldve Szeptember4, 2011 Sziasztok. Nekem a külső, belső levegőkeringetővel van problémám. Vagy működik de akkor fordítva ha a belsőre kapcsolom kinyit ha a külsőre lezár, vagy nem is csinál semmit. Van valami ötletetek?
atis_ Elküldve Szeptember4, 2011 Elküldve Szeptember4, 2011 sziasztok.1 honapja lett véve egy 1.6-os g astra.most elöjött egy olyan hogy a müszerfalon menet közbe kigyuladt a kipufogojelzö lámpa (bocsi ha rosszul irtam :lol: ) ilyenkor mit érdemes csinálni és mennyibe fog kerülni kb nem tudjátok.még uj vagyok az autosok között :lol: indulásnál néha dadog a motor :D
imy Elküldve Szeptember4, 2011 Elküldve Szeptember4, 2011 sziasztok.1 honapja lett véve egy 1.6-os g astra.most elöjött egy olyan hogy a müszerfalon menet közbe kigyuladt a kipufogojelzö lámpa (bocsi ha rosszul irtam :lol: ) ilyenkor mit érdemes csinálni és mennyibe fog kerülni kb nem tudjátok.még uj vagyok az autosok között :lol: indulásnál néha dadog a motor :D Ki kellene villogtatni a hibakódot. Gázt benyomod, és ráadod a gyújtást. 4-es csoportokba villog. 10 villogás=0, a többi meg értelemszerűn... Persze ha a kocsid tudja...
uhuhu Elküldve Szeptember4, 2011 Elküldve Szeptember4, 2011 és húzd meg a vezérmütengely csavart :D :D :lol: (Bocs Elek, de ezt muszáj volt :lol: )
Mc-elek Elküldve Szeptember4, 2011 Elküldve Szeptember4, 2011 és húzd meg a vezérmütengely csavart ;) :P :lol: (Bocs Elek, de ezt muszáj volt :D ) :lol: hüle vagy :D nyasgem :D :D csak azé nem irtam mert egyhatos :D
karesz16 Elküldve Szeptember5, 2011 Elküldve Szeptember5, 2011 Sziasztok! Nemrég vettem egy Astra GCC 1,4 16v. Még nem volt Opelem. Tudnátok segíteni mert nem kaptam hozzá kézi könyvet. A biztosíték tábla kiosztás érdekelne. Köszönettel: Karesz
Ernie Elküldve Szeptember5, 2011 Elküldve Szeptember5, 2011 Sziasztok! Nemrég vettem egy Astra GCC 1,4 16v. Még nem volt Opelem. Tudnátok segíteni mert nem kaptam hozzá kézi könyvet. A biztosíték tábla kiosztás érdekelne. Köszönettel: Karesz Helló! Tessék a Kezelési könyv.
karesz16 Elküldve Szeptember5, 2011 Elküldve Szeptember5, 2011 Helló! Tessék a Kezelési könyv. Köszönöm szépen! Üdv: Karesz
palicska Elküldve Szeptember5, 2011 Elküldve Szeptember5, 2011 Ma az egyik autóalkatrész boltban mondtak nekem olyan olajszűrő betétet, hogy szelep van rajta és ez a szelep nem engedi vissza az olajat. Indításnál így nincsennek csattogó hangok éppen ez miatt. Valami 1800Ft-ba kerül. Hallottatok már ilyenről?
Guest Endy Elküldve Szeptember5, 2011 Elküldve Szeptember5, 2011 Ma az egyik autóalkatrész boltban mondtak nekem olyan olajszűrő betétet, hogy szelep van rajta és ez a szelep nem engedi vissza az olajat. Indításnál így nincsennek csattogó hangok éppen ez miatt. Valami 1800Ft-ba kerül. Hallottatok már ilyenről? Én úgy tudom, hogy minden szűrőnek tartania kell az olajat. Anno Off Ladával jártam úgy, hogy késő épült fel az olajnyomás. Szűrőcsere megoldotta. Ha nem így van :lol: , javítsatok ki!
tgabika76 Elküldve Szeptember5, 2011 Elküldve Szeptember5, 2011 Ma az egyik autóalkatrész boltban mondtak nekem olyan olajszűrő betétet, hogy szelep van rajta és ez a szelep nem engedi vissza az olajat. Indításnál így nincsennek csattogó hangok éppen ez miatt. Valami 1800Ft-ba kerül. Hallottatok már ilyenről? Olajszűrő betétről még nem hallottam ilyenről, olajszűrőről már igen. Érdeklődj a Vectra A topikban, ott volt róla szó nemrég.
pane Elküldve Szeptember5, 2011 Elküldve Szeptember5, 2011 Sziasztok. Tud valaki Szegeden vagy környékén egy földön-járó jó Opel szerelőt? Injektor vagy üzemanyag ellátási gondjaim vannak.
atis_ Elküldve Szeptember5, 2011 Elküldve Szeptember5, 2011 Ki kellene villogtatni a hibakódot. Gázt benyomod, és ráadod a gyújtást. 4-es csoportokba villog. 10 villogás=0, a többi meg értelemszerűn... Persze ha a kocsid tudja... egy picit leirnád ezt részletesebben hogy értsem :lol: :D köszi :lol:
akoskombi Elküldve Szeptember5, 2011 Elküldve Szeptember5, 2011 Sziasztok, Az első szilentek fekvőrendőrön áthaladáskori nyiszogása ellen kell/lehet valamit tenni? Múltkor nézték át az autót, akkor nem mondták hogy cserélni kellene. Nem kopog, zörög, lengéscsillapítók is jók, csak nyiszog fekvőrendőrön. Budapest XVI környékén tudtok-e klímaszerelőt ajánlani?
Mc-elek Elküldve Szeptember5, 2011 Elküldve Szeptember5, 2011 Sziasztok, Az első szilentek fekvőrendőrön áthaladáskori nyiszogása ellen kell/lehet valamit tenni? Múltkor nézték át az autót, akkor nem mondták hogy cserélni kellene. Nem kopog, zörög, lengéscsillapítók is jók, csak nyiszog fekvőrendőrön. Budapest XVI környékén tudtok-e klímaszerelőt ajánlani? a zsemlékes utca vége felé van egy klímás... vagy az újszászon http://csendi.hu/
bocs Elküldve Szeptember5, 2011 Elküldve Szeptember5, 2011 egy picit leirnád ezt részletesebben hogy értsem :lol: :D köszi :lol: Szia! Kikapcsolt gyújtásnál tövig benyomod a gázpedált és a fékpedált,azután ráadod a gyújtást és kivillogja,neked csak számolni kell a villogásokat.
ASTRA G X16XEL Elküldve Szeptember5, 2011 Elküldve Szeptember5, 2011 Sziasztok Menet közben,elkezdett világítani a motorhiba jel,újraindítottam,és már nem világított,tárolja ilyenkor a hibát ? Egyébként nem volt érezhető jele,hogy nem jó valami. Mit tanácsoltok,kivillogtatás,vagy műszer?
Mc-elek Elküldve Szeptember5, 2011 Elküldve Szeptember5, 2011 Sziasztok Menet közben,elkezdett világítani a motorhiba jel,újraindítottam,és már nem világított,tárolja ilyenkor a hibát ? Egyébként nem volt érezhető jele,hogy nem jó valami. Mit tanácsoltok,kivillogtatás,vagy műszer? villogtasd először :lol:
ASTRA G X16XEL Elküldve Szeptember5, 2011 Elküldve Szeptember5, 2011 villogtasd először :lol: Szia oké köszi :lol:
_Robi_ Elküldve Szeptember5, 2011 Elküldve Szeptember5, 2011 Sziasztok Menet közben,elkezdett világítani a motorhiba jel,újraindítottam,és már nem világított,tárolja ilyenkor a hibát ? Egyébként nem volt érezhető jele,hogy nem jó valami. Mit tanácsoltok,kivillogtatás,vagy műszer? XEL nél nehéz lesz a kivillogatás mert az nem E-gas os :lol: Úgyhogy ha ki akarod kerülni akkor max rövidre zárós módszer játszik. Amúgy onnan tudod hogy van-e tárolt hibakód, hogy amikor gyújtásra teszed akkor lámpateszt után a kis csavarkulcsos kocsinak is el kell aludni ha égve marad akkor van tárolva hiba és ki is olvasható/villogatható. Ha elalszik a lámpateszt után akkor nincsen tárolt kód akkor max a historyból tudod olvasni illetve lehet hogy nem állandósult hibák között megtalálod. De azt már csak OBD2es műszerrel/tech2 vel.
battyo Elküldve Szeptember6, 2011 Elküldve Szeptember6, 2011 sziasztok. multhéten cseréltük a két hátsó lengéscsillapítót illetve két hátsó rugót,mert már nagyon lent volt a segge a kocsinak,és fel is ütött sokszor. mostmár tökéletes,viszont a cserék után előjött egy nyiszorgó hang a jobb hátsó kerék felől...de valami eszméletlen idegesítő módon,ha csak simán egyenes úton megyek ahol csak minimálisan mozog a kocsi,akkor is nyiszorog,rosszabb úton meg pláne :\ a cserék előtt nemvolt semmi ilyen hang,azóta nyomja csak...valami tipp esetleg? valakinek volt már hasonló?
battyo Elküldve Szeptember6, 2011 Elküldve Szeptember6, 2011 sziasztok. multhéten cseréltük a két hátsó lengéscsillapítót illetve két hátsó rugót,mert már nagyon lent volt a segge a kocsinak,és fel is ütött sokszor. mostmár tökéletes,viszont a cserék után előjött egy nyiszorgó hang a jobb hátsó kerék felől...de valami eszméletlen idegesítő módon,ha csak sima egyenes úton megyek ahol csak minimálisan mozog a kocsi,akkor is nyiszorog,rosszabb úton meg pláne :\ a cserék előtt nemvolt semmi ilyen hang,azóta nyomja csak...valami tipp esetleg? valakinek volt már hasonló?
battyo Elküldve Szeptember6, 2011 Elküldve Szeptember6, 2011 jajj sry a dupla postért,félre nyomtam :lol:
Recommended Posts