Mc-elek Elküldve Szeptember3, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2011 A jobb hátsó kerék a kocsin néha ,ötletszerűen leenged 1,9-ig,akkor azt hova vigyem?Az óráshoz vagy inkább cipészhez?? :lol: tudod méé mert neked x14dtl motorod van ,kifúrt tanksapkával :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Wykk Elküldve Szeptember4, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2011 Sziasztok. Nekem a külső, belső levegőkeringetővel van problémám. Vagy működik de akkor fordítva ha a belsőre kapcsolom kinyit ha a külsőre lezár, vagy nem is csinál semmit. Van valami ötletetek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis_ Elküldve Szeptember4, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2011 sziasztok.1 honapja lett véve egy 1.6-os g astra.most elöjött egy olyan hogy a müszerfalon menet közbe kigyuladt a kipufogojelzö lámpa (bocsi ha rosszul irtam :lol: ) ilyenkor mit érdemes csinálni és mennyibe fog kerülni kb nem tudjátok.még uj vagyok az autosok között :lol: indulásnál néha dadog a motor :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Szeptember4, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2011 sziasztok.1 honapja lett véve egy 1.6-os g astra.most elöjött egy olyan hogy a müszerfalon menet közbe kigyuladt a kipufogojelzö lámpa (bocsi ha rosszul irtam :lol: ) ilyenkor mit érdemes csinálni és mennyibe fog kerülni kb nem tudjátok.még uj vagyok az autosok között :lol: indulásnál néha dadog a motor :D Ki kellene villogtatni a hibakódot. Gázt benyomod, és ráadod a gyújtást. 4-es csoportokba villog. 10 villogás=0, a többi meg értelemszerűn... Persze ha a kocsid tudja... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember4, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2011 és húzd meg a vezérmütengely csavart :D :D :lol: (Bocs Elek, de ezt muszáj volt :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember4, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2011 és húzd meg a vezérmütengely csavart ;) :P :lol: (Bocs Elek, de ezt muszáj volt :D ) :lol: hüle vagy :D nyasgem :D :D csak azé nem irtam mert egyhatos :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
karesz16 Elküldve Szeptember5, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2011 Sziasztok! Nemrég vettem egy Astra GCC 1,4 16v. Még nem volt Opelem. Tudnátok segíteni mert nem kaptam hozzá kézi könyvet. A biztosíték tábla kiosztás érdekelne. Köszönettel: Karesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ernie Elküldve Szeptember5, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2011 Sziasztok! Nemrég vettem egy Astra GCC 1,4 16v. Még nem volt Opelem. Tudnátok segíteni mert nem kaptam hozzá kézi könyvet. A biztosíték tábla kiosztás érdekelne. Köszönettel: Karesz Helló! Tessék a Kezelési könyv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
karesz16 Elküldve Szeptember5, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2011 Helló! Tessék a Kezelési könyv. Köszönöm szépen! Üdv: Karesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ernie Elküldve Szeptember5, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2011 Köszönöm szépen! Üdv: Karesz Nincs mit! Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve Szeptember5, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2011 Ma az egyik autóalkatrész boltban mondtak nekem olyan olajszűrő betétet, hogy szelep van rajta és ez a szelep nem engedi vissza az olajat. Indításnál így nincsennek csattogó hangok éppen ez miatt. Valami 1800Ft-ba kerül. Hallottatok már ilyenről? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Endy Elküldve Szeptember5, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2011 Ma az egyik autóalkatrész boltban mondtak nekem olyan olajszűrő betétet, hogy szelep van rajta és ez a szelep nem engedi vissza az olajat. Indításnál így nincsennek csattogó hangok éppen ez miatt. Valami 1800Ft-ba kerül. Hallottatok már ilyenről? Én úgy tudom, hogy minden szűrőnek tartania kell az olajat. Anno Off Ladával jártam úgy, hogy késő épült fel az olajnyomás. Szűrőcsere megoldotta. Ha nem így van :lol: , javítsatok ki! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember5, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2011 Ma az egyik autóalkatrész boltban mondtak nekem olyan olajszűrő betétet, hogy szelep van rajta és ez a szelep nem engedi vissza az olajat. Indításnál így nincsennek csattogó hangok éppen ez miatt. Valami 1800Ft-ba kerül. Hallottatok már ilyenről? Olajszűrő betétről még nem hallottam ilyenről, olajszűrőről már igen. Érdeklődj a Vectra A topikban, ott volt róla szó nemrég. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pane Elküldve Szeptember5, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2011 Sziasztok. Tud valaki Szegeden vagy környékén egy földön-járó jó Opel szerelőt? Injektor vagy üzemanyag ellátási gondjaim vannak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis_ Elküldve Szeptember5, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2011 Ki kellene villogtatni a hibakódot. Gázt benyomod, és ráadod a gyújtást. 4-es csoportokba villog. 10 villogás=0, a többi meg értelemszerűn... Persze ha a kocsid tudja... egy picit leirnád ezt részletesebben hogy értsem :lol: :D köszi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
akoskombi Elküldve Szeptember5, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2011 Sziasztok, Az első szilentek fekvőrendőrön áthaladáskori nyiszogása ellen kell/lehet valamit tenni? Múltkor nézték át az autót, akkor nem mondták hogy cserélni kellene. Nem kopog, zörög, lengéscsillapítók is jók, csak nyiszog fekvőrendőrön. Budapest XVI környékén tudtok-e klímaszerelőt ajánlani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember5, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2011 Sziasztok, Az első szilentek fekvőrendőrön áthaladáskori nyiszogása ellen kell/lehet valamit tenni? Múltkor nézték át az autót, akkor nem mondták hogy cserélni kellene. Nem kopog, zörög, lengéscsillapítók is jók, csak nyiszog fekvőrendőrön. Budapest XVI környékén tudtok-e klímaszerelőt ajánlani? a zsemlékes utca vége felé van egy klímás... vagy az újszászon http://csendi.hu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Szeptember5, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2011 egy picit leirnád ezt részletesebben hogy értsem :lol: :D köszi :lol: Szia! Kikapcsolt gyújtásnál tövig benyomod a gázpedált és a fékpedált,azután ráadod a gyújtást és kivillogja,neked csak számolni kell a villogásokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ASTRA G X16XEL Elküldve Szeptember5, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2011 Sziasztok Menet közben,elkezdett világítani a motorhiba jel,újraindítottam,és már nem világított,tárolja ilyenkor a hibát ? Egyébként nem volt érezhető jele,hogy nem jó valami. Mit tanácsoltok,kivillogtatás,vagy műszer? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember5, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2011 Sziasztok Menet közben,elkezdett világítani a motorhiba jel,újraindítottam,és már nem világított,tárolja ilyenkor a hibát ? Egyébként nem volt érezhető jele,hogy nem jó valami. Mit tanácsoltok,kivillogtatás,vagy műszer? villogtasd először :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ASTRA G X16XEL Elküldve Szeptember5, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2011 villogtasd először :lol: Szia oké köszi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Robi_ Elküldve Szeptember5, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2011 Sziasztok Menet közben,elkezdett világítani a motorhiba jel,újraindítottam,és már nem világított,tárolja ilyenkor a hibát ? Egyébként nem volt érezhető jele,hogy nem jó valami. Mit tanácsoltok,kivillogtatás,vagy műszer? XEL nél nehéz lesz a kivillogatás mert az nem E-gas os :lol: Úgyhogy ha ki akarod kerülni akkor max rövidre zárós módszer játszik. Amúgy onnan tudod hogy van-e tárolt hibakód, hogy amikor gyújtásra teszed akkor lámpateszt után a kis csavarkulcsos kocsinak is el kell aludni ha égve marad akkor van tárolva hiba és ki is olvasható/villogatható. Ha elalszik a lámpateszt után akkor nincsen tárolt kód akkor max a historyból tudod olvasni illetve lehet hogy nem állandósult hibák között megtalálod. De azt már csak OBD2es műszerrel/tech2 vel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
battyo Elküldve Szeptember6, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2011 sziasztok. multhéten cseréltük a két hátsó lengéscsillapítót illetve két hátsó rugót,mert már nagyon lent volt a segge a kocsinak,és fel is ütött sokszor. mostmár tökéletes,viszont a cserék után előjött egy nyiszorgó hang a jobb hátsó kerék felől...de valami eszméletlen idegesítő módon,ha csak simán egyenes úton megyek ahol csak minimálisan mozog a kocsi,akkor is nyiszorog,rosszabb úton meg pláne :\ a cserék előtt nemvolt semmi ilyen hang,azóta nyomja csak...valami tipp esetleg? valakinek volt már hasonló? Link to comment Megosztás: More sharing options...
battyo Elküldve Szeptember6, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2011 sziasztok. multhéten cseréltük a két hátsó lengéscsillapítót illetve két hátsó rugót,mert már nagyon lent volt a segge a kocsinak,és fel is ütött sokszor. mostmár tökéletes,viszont a cserék után előjött egy nyiszorgó hang a jobb hátsó kerék felől...de valami eszméletlen idegesítő módon,ha csak sima egyenes úton megyek ahol csak minimálisan mozog a kocsi,akkor is nyiszorog,rosszabb úton meg pláne :\ a cserék előtt nemvolt semmi ilyen hang,azóta nyomja csak...valami tipp esetleg? valakinek volt már hasonló? Link to comment Megosztás: More sharing options...
battyo Elküldve Szeptember6, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2011 jajj sry a dupla postért,félre nyomtam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts