balage08 Elküldve Augusztus22, 2011 Elküldve Augusztus22, 2011 Kívülről jövő levegőt az ECU szabályozná? Kötve hiszem. Azt a lábad szabályozza a pillangószelepen keresztül, az ECU ehhez állítja hozzá a befecskendezett benzin mennyiségét. De az ECU-ban van megadva,az intervallum(-tól;-ig)és mivel az AGR zárva így az onnan érkező levegőt nem pótolja semmi!Úgy tudom ez miatt kell a programfrissítés az ECU-n,vagy valami változtatás,ennek még utána kell néznem!
szopcsi13 Elküldve Augusztus22, 2011 Elküldve Augusztus22, 2011 Hali! Kollegám z16xe zafirájából szedtem ki ezt: 0400 Ha minden igaz, akkor Kipufogógáz-visszavezetés funkció-rendellenesség. Ez az oly gyakran emlegetett AGR koszolódást takarhatja?
Korzika Elküldve Augusztus22, 2011 Elküldve Augusztus22, 2011 Hali! Kollegám z16xe zafirájából szedtem ki ezt: 0400 Ha minden igaz, akkor Kipufogógáz-visszavezetés funkció-rendellenesség. Ez az oly gyakran emlegetett AGR koszolódást takarhatja? igen-da :)
Gonczgabi Elküldve Augusztus22, 2011 Elküldve Augusztus22, 2011 De az ECU-ban van megadva,az intervallum(-tól;-ig)és mivel az AGR zárva így az onnan érkező levegőt nem pótolja semmi!Úgy tudom ez miatt kell a programfrissítés az ECU-n,vagy valami változtatás,ennek még utána kell néznem! Ezekszerint lehetséges, hogy az én rángatásomat és alapjárat bohóckodásomat a ledugózott egr és a régi ecu software frissítése megoldja? Ki az aki otthon van ebben?
KGR Elküldve Augusztus22, 2011 Elküldve Augusztus22, 2011 Sziasztok, Múlt héten volt 2 éve, hogy nálam van az autó. Ennek örömére tegnap megajándékozott egy sárga lámpával. Félreálltam, leállítottam, újraindítottam, utána már nem égett. Kivillogtattam és ezt a számsort tudtam lejegyezni: 4051 Sajnos sehol nem találom a megfelelőjét. Tudna valaki segíteni? A héten lesz műszaki vizsgám is. Jól tudom, hogy csak akkor bukik meg, ha ég valamelyik visszajelző? Tehát a tárolt hibakódokat nem olvassák ki?
szopcsi13 Elküldve Augusztus22, 2011 Elküldve Augusztus22, 2011 igen-da :) Köszi! Akkor holnap meló után kipucoljuk!
balage08 Elküldve Augusztus22, 2011 Elküldve Augusztus22, 2011 Ezekszerint lehetséges, hogy az én rángatásomat és alapjárat bohóckodásomat a ledugózott egr és a régi ecu software frissítése megoldja? Ki az aki otthon van ebben? Van egy srác az egyik tuning oldalon akinek az adatlapján olvastam,hogy AGR lezárva,szoftver frissítve!Valahogy felveszem vele a kapcsolatot és ha megtudok valamit,mindenképp ideírom!
Gonczgabi Elküldve Augusztus22, 2011 Elküldve Augusztus22, 2011 Van egy srác az egyik tuning oldalon akinek az adatlapján olvastam,hogy AGR lezárva,szoftver frissítve!Valahogy felveszem vele a kapcsolatot és ha megtudok valamit,mindenképp ideírom! Előre is köszönöm a kedvességedet
Gonczgabi Elküldve Augusztus22, 2011 Elküldve Augusztus22, 2011 Beírom még1szer, hátha. ( az utóbbi 1 hétben a jelenség mérséklődött egy kicsit) Szeretném nálam tájékozottabbak tanácsát kérni. Mindenféle fantom hibát produkál a gépem, fizikailag nincs semmi hiba, többen is ECU -ra gyanakodnak, mert szerintük már semmi már nem lehet Z14XE és rángat, össze vissza jár, stb Egy barátomnak volt a polcon egy ECU-ja, régebben szedték ki egy g astrából, de csak arra emlékszik, hogy benzines volt Ezeket lehet olvasni rajta: D98004 CYNB 09355909 DJ HFSI-C Kérdés: Ez a vas fölprogramozható úgy, hogy vezérelje az én motoromat? (Z14XE@2002) Illetve egy esetleges ECU cserének milyen további vonzatai vannak? A jelenlegi motorvezérlőmön ezek a feliratok vannak: D03024 DNHL 12214850 LE Vagy próbálkozzam csak ECU rom frissítéssel, a lezárt EGR miatt? Előre is köszönöm szépen
imy Elküldve Augusztus22, 2011 Elküldve Augusztus22, 2011 Beírom még1szer, hátha. ( az utóbbi 1 hétben a jelenség mérséklődött egy kicsit) Szeretném nálam tájékozottabbak tanácsát kérni. Mindenféle fantom hibát produkál a gépem, fizikailag nincs semmi hiba, többen is ECU -ra gyanakodnak, mert szerintük már semmi már nem lehet Z14XE és rángat, össze vissza jár, stb Egy barátomnak volt a polcon egy ECU-ja, régebben szedték ki egy g astrából, de csak arra emlékszik, hogy benzines volt Ezeket lehet olvasni rajta: D98004 CYNB 09355909 DJ HFSI-C Kérdés: Ez a vas fölprogramozható úgy, hogy vezérelje az én motoromat? (Z14XE@2002) Illetve egy esetleges ECU cserének milyen további vonzatai vannak? A jelenlegi motorvezérlőmön ezek a feliratok vannak: D03024 DNHL 12214850 LE Vagy próbálkozzam csak ECU rom frissítéssel, a lezárt EGR miatt? Előre is köszönöm szépen wesszt kérdezted?
egyhapsi Elküldve Augusztus22, 2011 Elküldve Augusztus22, 2011 A "Z" motor ECU-t biztos tudja frissíteni Wessz. Az "X"-es a bizonytalan ami nekem is van.
balage08 Elküldve Augusztus22, 2011 Elküldve Augusztus22, 2011 Beírom még1szer, hátha. ( az utóbbi 1 hétben a jelenség mérséklődött egy kicsit) Szeretném nálam tájékozottabbak tanácsát kérni. Mindenféle fantom hibát produkál a gépem, fizikailag nincs semmi hiba, többen is ECU -ra gyanakodnak, mert szerintük már semmi már nem lehet Z14XE és rángat, össze vissza jár, stb Egy barátomnak volt a polcon egy ECU-ja, régebben szedték ki egy g astrából, de csak arra emlékszik, hogy benzines volt Ezeket lehet olvasni rajta: D98004 CYNB 09355909 DJ HFSI-C Kérdés: Ez a vas fölprogramozható úgy, hogy vezérelje az én motoromat? (Z14XE@2002) Illetve egy esetleges ECU cserének milyen további vonzatai vannak? A jelenlegi motorvezérlőmön ezek a feliratok vannak: D03024 DNHL 12214850 LE Vagy próbálkozzam csak ECU rom frissítéssel, a lezárt EGR miatt? Előre is köszönöm szépen Gabi,ha esetleg te is jutsz valamire,légyszi oszd meg velem is,hátha okosabbak leszünk! :lol: Előre is köszi!
Gonczgabi Elküldve Augusztus22, 2011 Elküldve Augusztus22, 2011 Gabi,ha esetleg te is jutsz valamire,légyszi oszd meg velem is,hátha okosabbak leszünk! :lol: Előre is köszi! Természetesen
csicsó Elküldve Augusztus24, 2011 Elküldve Augusztus24, 2011 2 hete vásárolt 1.6 benzines autómnál azt vettem észre,hogy a vizhőfokmérő nagyon lassan indul felfelé(hidegindítás után 30 fokban) kb.5km után mozdul meg,de 80-90 fokot eléri,tehát a termosztát jó lehet Ez a normális?
imy Elküldve Augusztus24, 2011 Elküldve Augusztus24, 2011 2 hete vásárolt 1.6 benzines autómnál azt vettem észre,hogy a vizhőfokmérő nagyon lassan indul felfelé(hidegindítás után 30 fokban) kb.5km után mozdul meg,de 80-90 fokot eléri,tehát a termosztát jó lehet Ez a normális? Termosztát nem hiszem hogy jó, inkább a vízhőfok mérőd ami jó. Termosztátot úgy tudod ellenőrizni, hogy amikor hideg a motor, elindítod, s pár perc múlva megfogod a hűtő felé vezető csövet. Ha az is kezd melegedni, akkor termosztátcsere. (ami szerintem valószínűleg a hiba lesz)
PGA Elküldve Augusztus24, 2011 Elküldve Augusztus24, 2011 e85 + a stílusom miatt eszik :lol: Emisszió 4 éve lett utoljára mérve, akkor alig volt káros cucc benne (megintcsak e85 miatt) Nekem annó úgy lett megoldva, hogy csavarhúzó+kalapács, katalizátor szétver, gyári "bojler test" szétvág, új univerzális katalizátor megvesz 12.000Ft-ért haverom méretre csinálta és visszahegesztette a helyére, majd a gyári varratokat leköszörülte és újra hegesztette, meg nem mondja senki, hogy barkács.... Ha érdekel a dolog megkérdezhetem vállal-e ilyen munkát. Köszi az infót! :lol: Vasas ember már lesz a környezetemben, ha oda kerülök.
lacika1000 Elküldve Augusztus24, 2011 Elküldve Augusztus24, 2011 Sziasztok segítsetek nekem,megtudja valaki mondani,hogy hol találom a szín kodót a kocsin.Vagy valaki megmondaná hogy a fehér színnek mi a kódja.A visszapillantó tükröt kéne elvinnem fényeztetni. Gondolom G astra fehér színből csak egy fajta létezik.2003-as a gép ha ez segítség köszönöm. :lol:
tgabika76 Elküldve Augusztus24, 2011 Elküldve Augusztus24, 2011 Naív dolog lenne azt feltételezni hogy csak egyféle fehér létezik a G Astrában, mert annál jóval több. Gyári színkódok szerint: Mineralweiß Schneeweiß Chamonixweiß Brillantweiß Polarweiß Casablancaweiß Coloradoweiß Cremeweiß Perlweiß Alpineweiß, stb. És még ez is csak ízelítő. A színkódot a menetirány szerinti jobb oldalon a B-oszlopon találod, az anyósoldali ajtót ki kell nyitni hozzá és egy ilyen táblácskát keress az oszlopon: Ezen az utolsó sor első karaktersorozata (a képen éppen Z147) a színkód.
imy Elküldve Augusztus24, 2011 Elküldve Augusztus24, 2011 (edited) Naív dolog lenne azt feltételezni hogy csak egyféle fehér létezik a G Astrában, mert annál jóval több. Gyári színkódok szerint: Mineralweiß Schneeweiß Chamonixweiß Brillantweiß Polarweiß Casablancaweiß Coloradoweiß Cremeweiß Perlweiß Alpineweiß, stb. És még ez is csak ízelítő. A színkódot a menetirány szerinti jobb oldalon a B-oszlopon találod, az anyósoldali ajtót ki kell nyitni hozzá és egy ilyen táblácskát keress az oszlopon: [ig]http://www.opel-infos.de/typschilder/astra_g_01.jpg Ezen az utolsó sor első karaktersorozata (a képen éppen Z147) a színkód. Ezt nem hittem volna. Valahol össze van foglalva a színek nagy arzenálja? Amikor classic volt, 2 féle kék volt, egy normál, és egy metál változat, meg még egy G-set láttam világoskék metálban, semmi mást. Azt hittem szürkéből volt a legtöbb változat, de a fehérek sokasága nem semmi. Módosítva Augusztus24, 2011 : uhuhu
lacika1000 Elküldve Augusztus24, 2011 Elküldve Augusztus24, 2011 Ezt nem hittem volna. Valahol össze van foglalva a színek nagy arzenálja? Amikor classic volt, 2 féle kék volt, egy normál, és egy metál változat, meg még egy G-set láttam világoskék metálban, semmi mást. Azt hittem szürkéből volt a legtöbb változat, de a fehérek sokasága nem semmi. Köszönöm akkor most már tudom de tényleg röhejes hogy fehér színből ennyi árnyalat van.
lacika1000 Elküldve Augusztus24, 2011 Elküldve Augusztus24, 2011 (edited) Naív dolog lenne azt feltételezni hogy csak egyféle fehér létezik a G Astrában, mert annál jóval több. Gyári színkódok szerint: Mineralweiß Schneeweiß Chamonixweiß Brillantweiß Polarweiß Casablancaweiß Coloradoweiß Cremeweiß Perlweiß Alpineweiß, stb. És még ez is csak ízelítő. A színkódot a menetirány szerinti jobb oldalon a B-oszlopon találod, az anyósoldali ajtót ki kell nyitni hozzá és egy ilyen táblácskát keress az oszlopon: [mg]http://www.opel-infos.de/typschilder/astra_g_01.jpg Ezen az utolsó sor első karaktersorozata (a képen éppen Z147) a színkód. köszönöm. Módosítva Augusztus24, 2011 : uhuhu
Korzika Elküldve Augusztus24, 2011 Elküldve Augusztus24, 2011 Ezt nem hittem volna. Valahol össze van foglalva a színek nagy arzenálja? Amikor classic volt, 2 féle kék volt, egy normál, és egy metál változat, meg még egy G-set láttam világoskék metálban, semmi mást. Azt hittem szürkéből volt a legtöbb változat, de a fehérek sokasága nem semmi. köszönöm. A képeket vegyétek már ki az idézetből(az IMG-t kell csak kitörölni),köszi! :lol:
KGR Elküldve Augusztus24, 2011 Elküldve Augusztus24, 2011 Sziasztok, Múlt héten volt 2 éve, hogy nálam van az autó. Ennek örömére tegnap megajándékozott egy sárga lámpával. Félreálltam, leállítottam, újraindítottam, utána már nem égett. Kivillogtattam és ezt a számsort tudtam lejegyezni: 4051 Sajnos sehol nem találom a megfelelőjét. Tudna valaki segíteni? A héten lesz műszaki vizsgám is. Jól tudom, hogy csak akkor bukik meg, ha ég valamelyik visszajelző? Tehát a tárolt hibakódokat nem olvassák ki? Erre Valaki? :lol:
Korzika Elküldve Augusztus24, 2011 Elküldve Augusztus24, 2011 nincs 4051 Én sem találtam ilyet,pedig már az Új Zéland-i Vauxhall/opel fórumon is jártam! :lol:
Recommended Posts