Mc-elek Elküldve Augusztus7, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2011 És hol található pontosan? :) Mert én csak olvastam, de nem néztem az enyimet... http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=717&st=28940 Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Augusztus7, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2011 És hol található pontosan? :) Mert én csak olvastam, de nem néztem az enyimet... Szerintem erről van szó. Legalábbis én ezt törtem el. :D Visit My Website Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus7, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2011 http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=717&st=28940 Köszi Elek és szopcsi, pont akkor nyaraltam, s akkor nem olvastam a fórumot, csak átfutottam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus7, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2011 Köszi Elek és szopcsi, pont akkor nyaraltam, s akkor nem olvastam a fórumot, csak átfutottam. semmi wifi ?? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
here Elküldve Augusztus7, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2011 A távirányító betanítással lenne egy kis gondom. Mégpedig az hogy elméletileg annyi az egész hogy gyújtás ráad és az egyik gombot megnyom. Na most nekem a gyári az nem akar működni, próbáltam egy Zafirából átrakottal (ami jó) és azt sem tudtam betanítani. Ezeknek kompatibilisnek kéne lenniük nem ? Vaterán is úgy árulják hogy mindegy mihez veszed csak ne gyári riasztós legyen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus7, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2011 A távirányító betanítással lenne egy kis gondom. Mégpedig az hogy elméletileg annyi az egész hogy gyújtás ráad és az egyik gombot megnyom. Na most nekem a gyári az nem akar működni, próbáltam egy Zafirából átrakottal (ami jó) és azt sem tudtam betanítani. Ezeknek kompatibilisnek kéne lenniük nem ? Vaterán is úgy árulják hogy mindegy mihez veszed csak ne gyári riasztós legyen... előfordulhat hogy csak géppel lehet tanítani.. pl nálam is csak azzal lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus7, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2011 Köszi Elek és szopcsi, pont akkor nyaraltam, s akkor nem olvastam a fórumot, csak átfutottam. Nekem rézből van gyárilag. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Augusztus7, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2011 Nekem rézből van gyárilag. :) Mázlista... Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus7, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2011 Mázlista... Pedig a tied sem annyira régi motor, az enyim is csak 2007/12... Lehet elfogyott az olcsó csatlakozó, és rezet tettek bele az enyimbe? Vagy lehet több beszállító van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Augusztus7, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2011 Pedig a tied sem annyira régi motor, az enyim is csak 2007/12... Lehet elfogyott az olcsó csatlakozó, és rezet tettek bele az enyimbe? Vagy lehet több beszállító van. 2006/08. Lehet rájöttek, hogy ez szar. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus7, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2011 2006/08. Lehet rájöttek, hogy ez szar. Van valaki akinek korábbi évjáratú van, megnézné, hogy milyen a csatlakozás? Csak érdekelne, hogy évjárat után váltottak, vagy éppen azt szerelték ami van. Én elektronikai iparban dolgozok, ott van, hogy egy alkatrészből van 4-5 beszállító is, és azt használjuk, ami olcsóbb, ha nincs akkor meg a következő olcsóbbat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus7, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2011 Van valaki akinek korábbi évjáratú van, megnézné, hogy milyen a csatlakozás? Csak érdekelne, hogy évjárat után váltottak, vagy éppen azt szerelték ami van. Én elektronikai iparban dolgozok, ott van, hogy egy alkatrészből van 4-5 beszállító is, és azt használjuk, ami olcsóbb, ha nincs akkor meg a következő olcsóbbat. elvileg több fajta vízpumpa van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
here Elküldve Augusztus7, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2011 előfordulhat hogy csak géppel lehet tanítani.. pl nálam is csak azzal lehet. Tehát opel szerviz ? Szupi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus7, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2011 elvileg több fajta vízpumpa van :) Nah azok miben különböznek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Augusztus7, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2011 a tiéden nincs szívosor vezérlés.... ( hacsak nem a corsára gondolsz :) ) Én úgy tudom, h ez vákuumosan vezérelt, állitolag a kersztmetszetet tudja változtatni... Rosszul tudom? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus7, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2011 Nah azok miben különböznek? fogalmam sincs ,műanyag csöcs ,vagy fém csöcs :) ...nemtom Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 Én úgy tudom, h ez vákuumosan vezérelt, állitolag a kersztmetszetet tudja változtatni... Rosszul tudom? szerintem ez nem tud ilyet, de utána járok :) A Corsát megvettétek végül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 szerintem ez nem tud ilyet, de utána járok :D A Corsát megvettétek végül? Köszi! :) Megvettük a Corsát, úgy tűnik, egyben van. Még egyszer köszönjük a közbenjárásod! :D Meglepően fürge kis járgány, kb úgy meg, mint a régi c14se Astrám. Barátnőm már be is lakta... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 Szia UHUHU! A Z14XE motornál hogy működik a szelepek nyitása? Fordulat függő, hogy mikor nyit ki az összes szívó? Vagy mindig nyit az összes? Bizonyos fordulattól jobban nyitnak? A szelep nyitása mindig ugyanolyan, mivel azt a vezműtengely végzi. Nem Honda ez... :) Az opelok a szivósorral variálnak (némelyik). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 A szelep nyitása mindig ugyanolyan, mivel azt a vezműtengely végzi. Nem Honda ez... :) Az opelok a szivósorral variálnak (némelyik). Tyű, tök nem értek ezekhez a dolgokhoz, de nagyon érdekel. A Z14XE-nél mi történik? Mitől lódul meg feltűnően 3500-tól? Történik valami változás a vezérlésben vagy valamiben, vagy csak egyszerűen ott érzi jól magát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 Tyű, tök nem értek ezekhez a dolgokhoz, de nagyon érdekel. A Z14XE-nél mi történik? Mitől lódul meg feltűnően 3500-tól? Történik valami változás a vezérlésben vagy valamiben, vagy csak egyszerűen ott érzi jól magát? Gondolom onnantól kezdi leadni az erő meg a nyomaték maximumát,emelkedik a nyomatékgörbe! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 Gondolom onnantól kezdi leadni az erő meg a nyomaték maximumát,emelkedik a nyomatékgörbe! :) Igen, 4000rpm-nél van a nyomatékcsúcs link Link to comment Megosztás: More sharing options...
TibAnd Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 Van valaki akinek korábbi évjáratú van, megnézné, hogy milyen a csatlakozás? Csak érdekelne, hogy évjárat után váltottak, vagy éppen azt szerelték ami van. Én elektronikai iparban dolgozok, ott van, hogy egy alkatrészből van 4-5 beszállító is, és azt használjuk, ami olcsóbb, ha nincs akkor meg a következő olcsóbbat. Üdv.Nekem 2006/02.havi.Egy hónapja cseréltem mert tőből beletört,élvezet volt kiszedni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 Üdv.Nekem 2006/02.havi.Egy hónapja cseréltem mert tőből beletört,élvezet volt kiszedni. Valakinek 2007, 2008-as kocsijában milyen van? Akkor a 2006-osokban valószínű műanyag van. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 Valakinek 2007, 2008-as kocsijában milyen van? Akkor a 2006-osokban valószínű műanyag van. :) 2008 és fém :D bruttó 1 perc megnézni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts