Stofl Elküldve Május15, 2011 Elküldve Május15, 2011 Kész a kocsi. A jelenség, mint olvashattátok cifra volt, fűszerezve némi tévútra vezető 5 méteres gerendával. A ok ennél sokkal profánabb: Valójában úgy tűnik én vagyok az opelfórum első madara akinek a gépsasában az arra illetékes biztosíték, különös iróniával megáldva képes volt pont olyan fázisban jobb létre szenderülni, hogy a reteszelési fázisból még utolsó leheletként 50%-ot megvalósított három ajtóban. Ennek eredményeként a félig elmozdult mechanikai elemek olyan állásban maradtak, hogy se ki se be, a fülek beálltak, a zár beállt... Solution: Bizticsere :D Hát ennyi..... Köszönöm a figyelmet ! Tegyétek el jól a memóriába ezt, hátha valakit ugyanígy megtréfál a sors! üdv:freeze Hurrá! Örülök hogy megúsztad ennyivel!
jaygab Elküldve Május15, 2011 Elküldve Május15, 2011 Kész a kocsi. A jelenség, mint olvashattátok cifra volt, fűszerezve némi tévútra vezető 5 méteres gerendával. A ok ennél sokkal profánabb: Valójában úgy tűnik én vagyok az opelfórum első madara akinek a gépsasában az arra illetékes biztosíték, különös iróniával megáldva képes volt pont olyan fázisban jobb létre szenderülni, hogy a reteszelési fázisból még utolsó leheletként 50%-ot megvalósított három ajtóban. Ennek eredményeként a félig elmozdult mechanikai elemek olyan állásban maradtak, hogy se ki se be, a fülek beálltak, a zár beállt... Solution: Bizticsere :D Hát ennyi..... Köszönöm a figyelmet ! Tegyétek el jól a memóriába ezt, hátha valakit ugyanígy megtréfál a sors! üdv:freeze A megoldás túl egyszerűnek tűnt ahhoz, hogy egyáltalán eszünkbe jutott volna! :D
borz Elküldve Május15, 2011 Elküldve Május15, 2011 Sziasztok! Az alábbi problémám jelentkezett az Astrámnál. Pár hete menetközben leállt,és csak sokadjára sikerült újra beindítanom.Elvittem szerelőhöz aki rátette pc-re.Hibakódnak kihozta ,hogy ac leállt, rpm és lambdaszonda.Alapjáratnak 56 000 es fordulatot mtatott.Ekkeor azt mondták,hogy a vezérműtengely fordulatszám jeladója elromlott.Kicserélték.Kb 1 hét után elvittem szélvédőt cseréltetni.Amikor ki akartam jönni a műhelyből nem indult be!Kb 20 perc próbálkozás után beindult.A műhelyben szóltak ,hogy csepeg belőle az olaj.Gondolom az olaj csepegés a rossz összeszerelés miatt van.Kérném segítségeteket,hogy mi lehet a baj,hogy sokáig nem kap üzemanyagot a motor?Netán ac,vagy csak a gyújtásvezérlő elektronika?Hozzáteszem,hogy betolni sem lehetett! Előre is köszi!!! A leírt problémával kapcsolatban tudna valaki valamilyen infót adni?Nagyon sürgős lenne!
freeze Elküldve Május15, 2011 Elküldve Május15, 2011 A megoldás túl egyszerűnek tűnt ahhoz, hogy egyáltalán eszünkbe jutott volna! :D Igen... A zár beszorulása megtévesztett
tgabika76 Elküldve Május15, 2011 Elküldve Május15, 2011 Kész a kocsi. Nahálistennek. Nekem ebből annyi a tanulság hogy eddig sem használtam soha a zár reteszelés funkciót (most már tudom hogy miért), és eztán se fogom, az tuti!
freeze Elküldve Május15, 2011 Elküldve Május15, 2011 Nahálistennek. Nekem ebből annyi a tanulság hogy eddig sem használtam soha a zár reteszelés funkciót (most már tudom hogy miért), és eztán se fogom, az tuti! Ja, még szerencse, hogy az anyósajtót ki lehetett nyitni a csomagtartóból benyúlva. Ha az is megakadt volna lehetett volna totál bemászni hátulról.
KGR Elküldve Május15, 2011 Elküldve Május15, 2011 Nahálistennek. Nekem ebből annyi a tanulság hogy eddig sem használtam soha a zár reteszelés funkciót (most már tudom hogy miért), és eztán se fogom, az tuti! Hm. Én mindig használom. Legalább azok ellen a tolvajok ellen véd, akik az üveg mellett tolnak le egy pálcát és azzal nyitják ki az ajtó pöckét. Mellesleg azon kívül, hogy a távirányító jelét lemásolják, nem is tudom, hogy tudnák felnyitni a reteszelt ajtókat (üvegtörés nélkül persze). Zártöréssel? Mellesleg az enyém sedan, így hátulról se lehet bemászni.
palicska Elküldve Május15, 2011 Elküldve Május15, 2011 Igen... A zár beszorulása megtévesztett Ez azért nem semmi. Nem jutott eszébe senkinek az áramellátás. Vagyis a legalapvetőbb dolog kimaradt. Pedig így az egészet összefoglalva..... Jó pap is holtig tanul. Örülök, hogy ennyivel sikerült megúsznod. :D
freeze Elküldve Május15, 2011 Elküldve Május15, 2011 Ez azért nem semmi. Nem jutott eszébe senkinek az áramellátás. Vagyis a legalapvetőbb dolog kimaradt. Pedig így az egészet összefoglalva..... Jó pap is holtig tanul. Örülök, hogy ennyivel sikerült megúsznod. :D Igen visszafelé nézve már minden logikus :D
freeze Elküldve Május15, 2011 Elküldve Május15, 2011 Mellesleg az enyém sedan, így hátulról se lehet bemászni.
starchild83 Elküldve Május15, 2011 Elküldve Május15, 2011 Nah, 28-as 5Aos cserélve, újra van világítás mindenhol (utastér, kesztyűtartó, csomitartó)! :D :D
KGR Elküldve Május15, 2011 Elküldve Május15, 2011 Mellesleg az enyém sedan, így hátulról se lehet bemászni. hát nálad érdekesebb lett volna :D Igen. Játszhattam volna az ablakemelő kar dróttal történő tekergetésével. :D
Mc-elek Elküldve Május15, 2011 Elküldve Május15, 2011 Solution: Bizticsere :D Hát ennyi..... üdv:freeze bameg mindenre gondoltunk :D :)
_Robi_ Elküldve Május15, 2011 Elküldve Május15, 2011 Ezzel csak egy a bosszantó ilyenkor egy "hiéna" autóvillamossági képes 6-8-10 ezer forinttal megrövidíteni a lófüle pénzből élő polgárt. Természetesen a hiba után érdeklődve véletlenül sem a kiment biztosítékot hozza hibaként, hanem a legleleményesebb ötletekkel előállva mindent amire több órát rá lehet fogni.
Livi Elküldve Május15, 2011 Elküldve Május15, 2011 Helló sziasztok egy egyszerű kérdésem lenne.Milyen izzó való a hátsó rendszámtábla meg világítására?10w vagy 5w?Eredetileg kérdezem persze hogy mi van benne gyárilag. :D
jaygab Elküldve Május15, 2011 Elküldve Május15, 2011 Helló sziasztok egy egyszerű kérdésem lenne.Milyen izzó való a hátsó rendszámtábla meg világítására?10w vagy 5w?Eredetileg kérdezem persze hogy mi van benne gyárilag. :D Rakj bele 5w-ot bőven elég oda. Egyébként ha szoffita van neked is, akkor eleve 5w-os. http://opelalkatreszek.cegvalaszto.hu/alka...a+g/tipus/8997/
vaga Elküldve Május16, 2011 Elküldve Május16, 2011 Sziasztok! Az alábbi problémám jelentkezett az Astrámnál. Pár hete menetközben leállt,és csak sokadjára sikerült újra beindítanom.Elvittem szerelőhöz aki rátette pc-re.Hibakódnak kihozta ,hogy ac leállt, rpm és lambdaszonda.Alapjáratnak 56 000 es fordulatot mtatott.Ekkeor azt mondták,hogy a vezérműtengely fordulatszám jeladója elromlott.Kicserélték.Kb 1 hét után elvittem szélvédőt cseréltetni.Amikor ki akartam jönni a műhelyből nem indult be!Kb 20 perc próbálkozás után beindult.A műhelyben szóltak ,hogy csepeg belőle az olaj.Gondolom az olaj csepegés a rossz összeszerelés miatt van.Kérném segítségeteket,hogy mi lehet a baj,hogy sokáig nem kap üzemanyagot a motor?Netán ac,vagy csak a gyújtásvezérlő elektronika?Hozzáteszem,hogy betolni sem lehetett! Előre is köszi!!! Hali, mi a motorkód? Ha Z14XE, akkor lehet, hogy az, ami nekem is volt. Ugyan így kezdődött a motorvezérlő halála. :D Javítható, de nem olcsó, főleg ha újat kell venni. Azért még próbálkozz, nekem sajna nem volt szerencsém és a vezérlő szart be... Üdv.
borz Elküldve Május17, 2011 Elküldve Május17, 2011 Hali, mi a motorkód? Ha Z14XE, akkor lehet, hogy az, ami nekem is volt. Ugyan így kezdődött a motorvezérlő halála. :D Javítható, de nem olcsó, főleg ha újat kell venni. Azért még próbálkozz, nekem sajna nem volt szerencsém és a vezérlő szart be... Üdv. Közben annyi kiderült már tegnap,hogy az ac nem kap feszültséget, de az ac jó.Elvileg az ac vezérlő relé lehet a rossz de ez még nem tuti.Ma kiderül,hogy mi a baja!Neked mennyibe került a motorvezérlő?
borz Elküldve Május17, 2011 Elküldve Május17, 2011 Közben annyi kiderült már tegnap,hogy az ac nem kap feszültséget, de az ac jó.Elvileg az ac vezérlő relé lehet a rossz de ez még nem tuti.Ma kiderül,hogy mi a baja!Neked mennyibe került a motorvezérlő? Meglett a hiba!Az ac működtető relét kellett kicserélni! Hibakereséssel együtt 13 000 Ft.Remélem a rémálomnak ezzel vége.
_Robi_ Elküldve Május17, 2011 Elküldve Május17, 2011 Meglett a hiba!Az ac működtető relét kellett kicserélni! Hibakereséssel együtt 13 000 Ft.Remélem a rémálomnak ezzel vége. Ebből mennyi volt az alkatrész és mennyi a melódíj??
borz Elküldve Május18, 2011 Elküldve Május18, 2011 Ebből mennyi volt az alkatrész és mennyi a melódíj?? Anyag nem volt ,mert az alaplapnál kellett az egyik lábat megforrasztani.a hibakeresés és a forrasztás 10 000 volt, a számítógépes hibakód törlés 3000.Elég soknak tűnik de a lényeg ,hogy meglett a hiba!
imy Elküldve Május18, 2011 Elküldve Május18, 2011 Anyag nem volt ,mert az alaplapnál kellett az egyik lábat megforrasztani.a hibakeresés és a forrasztás 10 000 volt, a számítógépes hibakód törlés 3000.Elég soknak tűnik de a lényeg ,hogy meglett a hiba! 3e hm..... Tényleg, hol lehet venni kábelt (ODB2) , amivel a hibakódokat kiolvastatni, törölni lehet, illetve a paramétereket állítani vagy nézni?
borz Elküldve Május18, 2011 Elküldve Május18, 2011 3e hm..... Tényleg, hol lehet venni kábelt (ODB2) , amivel a hibakódokat kiolvastatni, törölni lehet, illetve a paramétereket állítani vagy nézni? Ezt sajnos nem tudom!
Guest Endy Elküldve Május18, 2011 Elküldve Május18, 2011 Meglett a hiba!Az ac működtető relét kellett kicserélni! Hibakereséssel együtt 13 000 Ft.Remélem a rémálomnak ezzel vége. Szia! Lehet én vagyok értetlen, de a következő hsz.-ben azt írod,hogy anyag nem volt. Lehet csak figyelmetlenül olvastam.
borz Elküldve Május18, 2011 Elküldve Május18, 2011 Szia! Lehet én vagyok értetlen, de a következő hsz.-ben azt írod,hogy anyag nem volt. Lehet csak figyelmetlenül olvastam. Igen igazad van,de amikor kiírtam a hiba okát akkor a szerelő még nem tudta,hogy kell e a relét cserélni.Amikor elhoztam a kocsit akkor mondta,hogy csak az egyik lábat kellett megforrasztani, így a relét vissza vitte a nagykerbe.
Recommended Posts