Mc-elek Elküldve Május10, 2011 Megoszt Elküldve Május10, 2011 Mennyi egy gyertya hivatalos élettartama? Gondolom gyári GM-re érdemes cserélni. Körülbelül milyen árban van 1 db? Egy kis segítségre is szükségem lenne a cserére, mert még a trafót sose vettem le.. 4év /60ekm ( érdemes hamarabb ) kb 1100-1300 darabja. katalógus szám a Te motorodhoz :1214000 Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrabandi Elküldve Május10, 2011 Megoszt Elküldve Május10, 2011 És aztmontákeneki miaza ERG? ÉKÁGÉ kimutatya? Lehet ,hogy én nem tudom le írni helyesen az " egér szelepet " de azért van a kitudja miről kérdezek .Annak nagyon köszönöm a válasz . Ja igen EKG kimutatya .............. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrabandi Elküldve Május10, 2011 Megoszt Elküldve Május10, 2011 lehet pucolni, de általában csak ideigóráig lesz jó.... Akkor mit javasolsz csere ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május10, 2011 Megoszt Elküldve Május10, 2011 Akkor mit javasolsz csere ? gondolom ezt írná Ő is.. :D ha csere akkor gyárira.. ha drága.. már pedig az ... akkor lezárás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrabandi Elküldve Május10, 2011 Megoszt Elküldve Május10, 2011 gondolom ezt írná Ő is.. :D ha csere akkor gyárira.. ha drága.. már pedig az ... akkor lezárás. És a lezárásnak van valami hátránya ? Mert gondolom nem véletlenül van az ott ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május10, 2011 Megoszt Elküldve Május10, 2011 És a lezárásnak van valami hátránya ? Mert gondolom nem véletlenül van az ott ? akik lezárták idáig azoknál nem jelentkezett probléma. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vaga Elküldve Május10, 2011 Megoszt Elküldve Május10, 2011 Sziasztok, segítséget kérnék tőletek. Van esetleg valaki, aki tatabányai, vagy közeli és lenne egy pár napra kölcsön trafóhídja? Mert vészesen sokat eszik a gép, hibát nem jelez. Értékek jók. Freeze példájából kiindulva gyanakszom erre. Nekem is volt gyújtáskimaradás, a gyertyák egy éves NGK gyertyák. Nem hiszem, hogy ezzel lehet a baj. Most majd megpróbálom kinullázni a vezérlőt az akksisaruk összeérintésével, hátha a szoftver megzavarodott, amikor tönkrement az ECU. Nem tudom, de elkeserít, amikor látom, hallom, hogy ugyan ezek az autók 6-7 literrel megelégszenek városban. Nekem meg 8-10, de inkább 9-10 liter. Remélem nem a vezérlőnek lett kakukk. Hibát nem jelez, tárol, kiolvastattam. Azt meg nem tudom, hogy olyat produkálhat e, hogy működik, de ez a hiba, hogy sok üzemanyagot adagol... ??? Párszor már írtam emiatt, gondolom már nektek is tele lehet velem a t...ökötök... :D :D Csak sajna annyi pénz nincs, hogy betoljam a szakszervízbe és egy hétig ott hagyjam, amíg szenvednek vele, aztán adnak egy 100ezres számlát (jobb esetbe) Ha valaki tudna segíteni, hálás lennék! Köszönet nektek. Üdv Gábor Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Május10, 2011 Megoszt Elküldve Május10, 2011 Nemrégiben (pár hónapja) írtam, hogy 0303 volt nálam és gyertyacserével megoldódott a kérdés. Akkor kiderült, hogy 93.000 km-t futott a gyári gyertya. Ekkor mondták, hogy szerencsém van, mert a brutál túlhordott gyertya azon túlmenően, hogy gyújtási problémát okoz, megzúzhatja az gyújtásvezérlőt is. :D Na most kicsit bekakáltam! Ma vettem meg az új gyertyákat.90000 van a gépben, és 65000-el vettem. Néha kicsit nyögve-nyelősen indul. Remélem nem lesz gond... Link to comment Megosztás: More sharing options...
KGR Elküldve Május10, 2011 Megoszt Elküldve Május10, 2011 4év /60ekm ( érdemes hamarabb ) kb 1100-1300 darabja. katalógus szám a Te motorodhoz :1214000 Köszönöm! Kis segítség a cseréhez? Trafó hidat hogy kell leszedni? Utána sima gyertyakulcs, ki és be? Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Május11, 2011 Megoszt Elküldve Május11, 2011 Köszönöm! Kis segítség a cseréhez? Trafó hidat hogy kell leszedni? Utána sima gyertyakulcs, ki és be? Igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
littlesteve Elküldve Május11, 2011 Megoszt Elküldve Május11, 2011 erre mondom mindig, hogy elefántot az elefánt boltból, izzót, az autós boltból... :D De nem én vettem azokat az izzókat amiknek az érintkezője nem volt jó hanem az előző tulaj. Én max figyelmetlen voltam hogy használtam. a Praktikerből már jó izzót vettem, szóval akár elefántboltból is lehet venni izzót csak oda kell figyelni hogy jó legyen. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Május11, 2011 Megoszt Elküldve Május11, 2011 szia Balázs ,emlékszel már akkor beszéltük hogy trafó... gyári vagy delphi ??? Delphi, de szerintem nekem gyárilag is az volt benne (most nincs előttem nem látom). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Május11, 2011 Megoszt Elküldve Május11, 2011 Sajnos van ilyen,egyik barátom is panaszkodott,hogy vonatféke van... Szintén Ferrodo... Alig várta,hogy elkopjon. én is így vagyok a sokak által dicsért Ferrodo-val :D( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Endy Elküldve Május11, 2011 Megoszt Elküldve Május11, 2011 4 Brembó tárcsa,8 textar betét jó páros? Novemberi műszakira valószínűleg csere. Ezekről jót hallottam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ciri Elküldve Május11, 2011 Megoszt Elküldve Május11, 2011 Sziasztok! Avval a kérdéssel fordulnák hozzátok, hogy az astrámból kivéve az aksit, mindig leeseik a vízhőfok és a benzinmutató és onnan kezd el mérni, nem pedig az első vonaltól! Ez a hiba orvosolható-e, vagy műszeregység csere? Köszönöm válaszotokat előre Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Május11, 2011 Megoszt Elküldve Május11, 2011 Sziasztok! Avval a kérdéssel fordulnák hozzátok, hogy az astrámból kivéve az aksit, mindig leeseik a vízhőfok és a benzinmutató és onnan kezd el mérni, nem pedig az első vonaltól! Ez a hiba orvosolható-e, vagy műszeregység csere? Köszönöm válaszotokat előre ??? ez mos komoly? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május11, 2011 Megoszt Elküldve Május11, 2011 Akkor mit javasolsz csere ? Hát igen... lehet kapni már utángyártott AGR-t is, azt is meg lehet próbálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Május11, 2011 Megoszt Elküldve Május11, 2011 én is így vagyok a sokak által dicsért Ferrodo-val :D( Nekem bevált a Brembo Max-Ferodo páros... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Május11, 2011 Megoszt Elküldve Május11, 2011 Sziasztok! Újra elkezdett akadni a váltóm, igaz nem annyira mint régebben. A probléma az, hogy hátramenet kapcsolásakor kerreg is, vagy reccsen egyet, hiába nyomom tökig a kuplungot. Ha erősen húzom balra a váltókart, akkor reccsenés nélkül, veszi az R-t. Illetve a másik jelenség, ha "sportosan" gyorsítok, akkor nehezebben adja ki sebességből. Szóval ha lassan gyorsítok akkor könnyű váltani, ha gyorsan akkor nehezebb. :D :S :D Szerintetek mit kell majd először megnézetni? Mi lehet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május11, 2011 Megoszt Elküldve Május11, 2011 Köszönöm! Kis segítség a cseréhez? Trafó hidat hogy kell leszedni? Utána sima gyertyakulcs, ki és be? két torx csavar fogja,kicsavar kiemel óvatosan NEM keresztbe.aztán gyertya kulcs.. ha jól emlékszek 25Nm a meghúzási nyomaték a gyertyának.. (szerintem senki nem foglalkozik vele) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május11, 2011 Megoszt Elküldve Május11, 2011 Delphi, de szerintem nekem gyárilag is az volt benne (most nincs előttem nem látom). mert a neked a gyári is delphi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrabandi Elküldve Május11, 2011 Megoszt Elküldve Május11, 2011 akik lezárták idáig azoknál nem jelentkezett probléma. Kicsit késve de köszönöm a segítséget . :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május11, 2011 Megoszt Elküldve Május11, 2011 Kicsit késve de köszönöm a segítséget . :D ugyan már ... a semmit nem kell :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Endy Elküldve Május11, 2011 Megoszt Elküldve Május11, 2011 Nekem bevált a Brembo Max-Ferodo páros... Köszi. Párat még alszom rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrabandi Elküldve Május11, 2011 Megoszt Elküldve Május11, 2011 ugyan már ... a semmit nem kell :D DE . Az információ mindig annak a legnagyobb érték akinek szükségevanrá . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts