Zachi Elküldve Február12, 2011 Elküldve Február12, 2011 csiziktomi írta: Üdvözletem.Szeretnék tanácsot kérni.Az autó egy 1.4 astra 98-as.A gond az hogy megálltam a garázs elött és egyszercsak elment a kormányszervóm.olaj van bizzti jó.Az a baj nehéz tekerni a kormányt.Kéne ötlet hogy mit szedjek szét rajta mi lehet a baj? Üdv:csiziktomi Generátor, diódahíd környékén keresgélj! Vagy ott a gond vagy valahol kontakt hiba van. A kormányszervó a generátorról van megtáplálva. Ha ezeket kizártad, akkor a szervószivattyú a ludas.
csiziktomi Elküldve Február12, 2011 Elküldve Február12, 2011 Zachi írta: Generátor, diódahíd környékén keresgélj! Vagy ott a gond vagy valahol kontakt hiba van. A kormányszervó a generátorról van megtáplálva. Ha ezeket kizártad, akkor a szervószivattyú a ludas. köszönöm
Zachi Elküldve Február13, 2011 Elküldve Február13, 2011 Gondolom, ha nem lenne töltés arról már tudnál, mert a kontroll lámpa már ordított volna!
mr. bb Elküldve Február13, 2011 Elküldve Február13, 2011 üdv volna egy olyan kérdésem hogy merre találom a rüki kapcsolót nemrég vettem észre hogy nem működik a tolató lámpám köszi a segítséget
Korzika Elküldve Február13, 2011 Elküldve Február13, 2011 mr. bb írta: üdv volna egy olyan kérdésem hogy merre találom a rüki kapcsolót nemrég vettem észre hogy nem működik a tolató lámpám köszi a segítséget Pontosan nem tudom,gondolom ott a sebváltó körül valahol. Az égő jó?
mr. bb Elküldve Február13, 2011 Elküldve Február13, 2011 corsIKa írta: Pontosan nem tudom,gondolom ott a sebváltó körül valahol. Az égő jó? mind a kettő nem világít
Filo Elküldve Február13, 2011 Elküldve Február13, 2011 andris83 írta: Vízpumpát is cseréltetek? Az szokott még fütyülni... A vízpumpa még gyári. Elképzelhető, hogy 77000 Km környékén megadja magát? <_<
Lipi-G Elküldve Február13, 2011 Elküldve Február13, 2011 Filo írta: A vízpumpa még gyári. Elképzelhető, hogy 77000 Km környékén megadja magát? <_< Szíj cserénél azt is szokták cserélni,lehet nem véletlen.
Alex75 Elküldve Február13, 2011 Elküldve Február13, 2011 Filo írta: A vízpumpa még gyári. Elképzelhető, hogy 77000 Km környékén megadja magát? <_< Vezerles revizional erdemes kompletten cserelni a vezermuszij megvezetesevel kapcsolatos alkatreszeket, tobbet kockaztatsz a vizpumpa aranal...
Gery Elküldve Február13, 2011 Elküldve Február13, 2011 Alex75 írta: Vezerles revizional erdemes kompletten cserelni a vezermuszij megvezetesevel kapcsolatos alkatreszeket, tobbet kockaztatsz a vizpumpa aranal... Ő hosszbordás szíjat cserélt, nem vezérműszíjat. Mondjuk azt nehezen is cserélt volna, hiszen láncos. Twinportnál különvették a vízpumpát és a vezérlést, tehát a hosszbordás szíj hajtja a vízpumpát.
KGR Elküldve Február13, 2011 Elküldve Február13, 2011 Filo írta: A vízpumpa még gyári. Elképzelhető, hogy 77000 Km környékén megadja magát? <_< 77.000-nél már nem csak "érdemes" cserélni, hanem illendő..
Mc-elek Elküldve Február13, 2011 Elküldve Február13, 2011 KGR írta: 77.000-nél már nem csak "érdemes" cserélni, hanem illendő.. Vízpumpát?? z14xep-nél?? mennyi is a hosszbordás szíj csere periódusa ?? 150ekm? na akkor nem árt cserélni dolgokat
Gery Elküldve Február13, 2011 Elküldve Február13, 2011 KGR írta: 77.000-nél már nem csak "érdemes" cserélni, hanem illendő.. Miért kéne cserélni 77ezernél? Nekem is kb. annyi van benne, de semmi baja. Kopp-kopp.
Alex75 Elküldve Február13, 2011 Elküldve Február13, 2011 Gery írta: Ő hosszbordás szíjat cserélt, nem vezérműszíjat. Mondjuk azt nehezen is cserélt volna, hiszen láncos. Twinportnál különvették a vízpumpát és a vezérlést, tehát a hosszbordás szíj hajtja a vízpumpát. Ja, tenyleg, ez mar tp... Ha nem ereszt a tombszelence, akkor elvileg nincs baja a vizpumpanak.
Alex75 Elküldve Február13, 2011 Elküldve Február13, 2011 Mc-elek írta: Vízpumpát?? z14xep-nél?? mennyi is a hosszbordás szíj csere periódusa ?? 150ekm? na akkor nem árt cserélni dolgokat X motorkodnal javasolt cserelni, mivel itt meg a vezermuszij hajtja meg.
Mc-elek Elküldve Február13, 2011 Elküldve Február13, 2011 Alex75 írta: X motorkodnal javasolt cserelni, mivel itt meg a vezermuszij hajtja meg. úgy gondolod ,hogy a vezérműszíj körbe a vízpumpa??? mert nem,vagy de? nem mindegyiknél
Alex75 Elküldve Február13, 2011 Elküldve Február13, 2011 Mc-elek írta: úgy gondolod ,hogy a vezérműszíj körbe a vízpumpa??? mert nem,vagy de? nem mindegyiknél Nekem ugy remlik, h amikor csereltuk, az enyemben egy korben van vele. Vagy rosszul emlekszem? Elbizonytalanodtam.
Mc-elek Elküldve Február13, 2011 Elküldve Február13, 2011 Alex75 írta: Nekem ugy remlik, h amikor csereltuk, az enyemben egy korben van vele. Vagy rosszul emlekszem? Elbizonytalanodtam. neked abba van... de az x10xe-ben ,és az x12xe-ben nem. meg szerintem a többi láncosban sem <_< csak az úgy nem volt igaz hogy a x-es mocikban úgy van :D
Humannet Elküldve Február13, 2011 Elküldve Február13, 2011 Mc-elek írta: neked abba van... de az x10xe-ben ,és az x12xe-ben nem. meg szerintem a többi láncosban sem <_< csak az úgy nem volt igaz hogy a x-es mocikban úgy van :D Enyémen a vezérlésen van a vizpumpa (szíjas)
Alex75 Elküldve Február13, 2011 Elküldve Február13, 2011 Alex75 írta: Nekem ugy remlik, h amikor csereltuk, az enyemben egy korben van vele. Vagy rosszul emlekszem? Elbizonytalanodtam. Na... megneztem. Az enyemen a vezerles koreben van. x18xe-ben szinten. Az x 1.4 ill 1.6 motor eseteben ugyszinten. Ezeknel erdemes kompletten cserelni.
Mc-elek Elküldve Február13, 2011 Elküldve Február13, 2011 Alex75 írta: Na... megneztem. Az enyemen a vezerles koreben van. x18xe-ben szinten. Az x 1.4 ill 1.6 motor eseteben ugyszinten. Ezeknel erdemes kompletten cserelni. <_< pontyosan. :D De akkor most már tudunk mindent :D
Mc-elek Elküldve Február13, 2011 Elküldve Február13, 2011 Humannet írta: Enyémen a vezérlésen van a vizpumpa (szíjas) egyértelmű <_< csak Alex-ot akartam megtréfálni,hogy ne általánosítson :D
Alex75 Elküldve Február13, 2011 Elküldve Február13, 2011 Mc-elek írta: <_< pontyosan. :D De akkor most már tudunk mindent :D :)
szopcsi13 Elküldve Február13, 2011 Elküldve Február13, 2011 Szasztok! Hátsó ablakfűtéssel van valakinek tapasztalata? Tesómnak cseréltek csomagtérajtót, azóta nem jó. Megbontottam a burkolatot, hátha nem jól dugták össze a csatit, de jó. Ha már ott voltam rátettem egy próbalámpát, és ott van az áram, mégse fűt. Meg tud az úgy szakadni, hogy egy szál se működjön? Vagy ha valahol letestel? De akkor meg verné a biztit!
imiderecske Elküldve Február13, 2011 Elküldve Február13, 2011 imiderecske írta: Sziasztok! Nem pont műszaki probléma szerencsére, de most fedeztem fel, hogy a képen látható rövid kábel lóg a semmiben... Hová tartozna ez? Az aksi kábeléhez tartozik ahogy nézem, csak nemtudom, hogy honnan jött le... [ig]http://kepfeltoltes.hu/110210/20110210305_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Erre tudna nekem valaki választ adni? Halvány lila fingom sincs, hogy honnan jöhetett le az a csati.
Recommended Posts