dtk Elküldve Február8, 2011 Elküldve Február8, 2011 találkoztam vele, de nekem nem a kutyacsont volt, hanem a stabilizátor gumija. a hidegben megkeményedik és az adja a hangot. befújtam egy kis szilikonnal és már jó. de fel kell emelni mert csak úgy férsz hozzá. Lehet, nekem is csak ez a gond, mert akkor lettem rá először figyelmes, amikor azok a kemény mínuszok voltak.
Stofl Elküldve Február8, 2011 Elküldve Február8, 2011 Lehet, nekem is csak ez a gond, mert akkor lettem rá először figyelmes, amikor azok a kemény mínuszok voltak. Szia! Nekem 2-3 hete cseréltek stabilizátor ingát, kutyacsontot. Gyári GM alkatrész szakszervizben cserélve volt 8900Ft munkadíjjal együtt. (1db) Ez kopogó hangot ad és nem a fekvőrendőröknél, hanem inkább lassú sebességnél, sok apróbb úthibán áthaladva. Folyamatos kopogást. Amit mondasz, nekem is olyan. Továbbra is. Mondta is a szerelő, hogy gumi szilenteknek a hangja, amit keresztbarázdánál, fekvőrendőrnél, huppanásnál hallok. És mondta, hogy melegben nem fogom hallani. Viszont az enyém 8 éves és 120e km van benne. Nem értem a tiéd ilyen fiatalon miért nyekereg. A kopogásom viszont teljesen elmúlt. Szépen siklik. Csak a nagyobb kerék rugózásnál van a nyeszergés, nyikorgás. szerk.: szerelő azt mondta, hogy ezeket a gumikat meg kell rendelni, beáztatni egy hétig valamilyen kenő anyagban, és utána cserélni hogy sokáig bírja. Nem mondta, hogy ez befolyásolná az autót hosszabb távon, csak hogy idegesítő. Ezt nem tudom így van-e.
zolee77 Elküldve Február8, 2011 Elküldve Február8, 2011 Sziasztok! Valakinek van ötlete, esetleg tapasztalata, hogy a bal oldalt, vezető oldalon a kerékdobnál kiszakadt padlófilcet hogyan lehetne esztétikusan megjavítani? Lehet erre a részre vásárolni valahol a más típusú és régebbi autókban is látható gumi anyagú védő borítást vagy hasonlót? köszi
KGR Elküldve Február8, 2011 Elküldve Február8, 2011 Sziasztok! Valakinek van ötlete, esetleg tapasztalata, hogy a bal oldalt, vezető oldalon a kerékdobnál kiszakadt padlófilcet hogyan lehetne esztétikusan megjavítani? Lehet erre a részre vásárolni valahol a más típusú és régebbi autókban is látható gumi anyagú védő borítást vagy hasonlót? köszi Más autóknál ott egy gumi / fém rész van kialakítva. Szerintem egy gumidarabot odaragasztva/tűzdelve meg lehet csinálni esztétikusan. Pl egy ilyet: Gumi
tg-hooker Elküldve Február8, 2011 Elküldve Február8, 2011 srácok olyan kérdésem lenne felétek (tudom hogy volt már róla szó nem 1*)hogy lehet-e boltba kapnio olyan lemezt amivel le tudom zárni az egr szelepet x14xe motornál?
norbertonb Elküldve Február8, 2011 Elküldve Február8, 2011 üdv mindenkinek. 3 hete vettem egy 1.4-es 10 éves G astrát. Azzal a problémával fordulnék minden kedves olvasóhoz, hogy 3 hét alatt kétszer nem indult be! Elfordítottam a kulcsot, a visszajelző lámpák amiknek kell, kigyulladtak, majd ahogy szoktak el is aludtak, és mikor tovább fordítottam a kulcsot, nem reagált semmit. Mégcsak nem is kattant, vagy köszörült, egyáltalán semmit nem reagált. Sajnos mind a 2 alkalommal be kellett tolni :S:S:S Köszönöm a segítséget!
Stofl Elküldve Február8, 2011 Elküldve Február8, 2011 üdv mindenkinek. 3 hete vettem egy 1.4-es 10 éves G astrát. Azzal a problémával fordulnék minden kedves olvasóhoz, hogy 3 hét alatt kétszer nem indult be! Elfordítottam a kulcsot, a visszajelző lámpák amiknek kell, kigyulladtak, majd ahogy szoktak el is aludtak, és mikor tovább fordítottam a kulcsot, nem reagált semmit. Mégcsak nem is kattant, vagy köszörült, egyáltalán semmit nem reagált. Sajnos mind a 2 alkalommal be kellett tolni :S:S:S Köszönöm a segítséget! Úgy tudom nem szabad betolni, bikázni kellene. Akkumulátort nézted? Egy cserét próbálj meg. De várj jobban hozzáértő választ...
KGR Elküldve Február8, 2011 Elküldve Február8, 2011 üdv mindenkinek. 3 hete vettem egy 1.4-es 10 éves G astrát. Azzal a problémával fordulnék minden kedves olvasóhoz, hogy 3 hét alatt kétszer nem indult be! Elfordítottam a kulcsot, a visszajelző lámpák amiknek kell, kigyulladtak, majd ahogy szoktak el is aludtak, és mikor tovább fordítottam a kulcsot, nem reagált semmit. Mégcsak nem is kattant, vagy köszörült, egyáltalán semmit nem reagált. Sajnos mind a 2 alkalommal be kellett tolni :S:S:S Köszönöm a segítséget! Betolni nem szabad!!! Első sorban az akkumlátort nézd meg. Ha az jó, akkor talán még az immo jöhet szóba (lemerült az elem?).
imiderecske Elküldve Február8, 2011 Elküldve Február8, 2011 üdv mindenkinek. 3 hete vettem egy 1.4-es 10 éves G astrát. Azzal a problémával fordulnék minden kedves olvasóhoz, hogy 3 hét alatt kétszer nem indult be! Elfordítottam a kulcsot, a visszajelző lámpák amiknek kell, kigyulladtak, majd ahogy szoktak el is aludtak, és mikor tovább fordítottam a kulcsot, nem reagált semmit. Mégcsak nem is kattant, vagy köszörült, egyáltalán semmit nem reagált. Sajnos mind a 2 alkalommal be kellett tolni :S:S:S Köszönöm a segítséget! Lehet, hogy bendix, mi is jártunk így 2x is, most lesz majd csinálva. Itt lettem kiokosítva én is, hogy meg kell óvatosan koppintani és akkor indulni fog.
andris83 Elküldve Február8, 2011 Elküldve Február8, 2011 Betolni nem szabad!!! Első sorban az akkumlátort nézd meg. Ha az jó, akkor talán még az immo jöhet szóba (lemerült az elem?). Lehet csak az önindítót kellene kicsit kipucolni.
Stofl Elküldve Február8, 2011 Elküldve Február8, 2011 Lehet, hogy bendix, mi is jártunk így 2x is, most lesz majd csinálva. Itt lettem kiokosítva én is, hogy meg kell óvatosan koppintani és akkor indulni fog. Mit kell megkoppantani?
Zachi Elküldve Február8, 2011 Elküldve Február8, 2011 ... Nem értem a tiéd ilyen fiatalon miért nyekereg. ... Jobban belegondolva az az autó nem is 1 év körüli. Mint írta 2008-as évjáratú/modellévű, azaz 2007 utolsó hónapjaiban is kigördülhetett a szalagról és csak 2010 áprilisában helyezték forgalomba. Van ahol ezt raktári darabnak titulálják, van ahol túltároltnak. A gumi és gumi szerű dolgok hajlamosak tárolás alatt is megöregedni. A tárolás körülményei ezt nagyon befolyásolják. Gondoljunk bele. Kinek vesz meg egy vadi új, de 2-3-4 évvel ezelőtti DOT számú abroncsot. Na jó! Az olcsójánosoktól tekintsünk el. Tehát végül is lehet, hogy a szilent beteg. Látatlanba nehéz tutit mondani.
imiderecske Elküldve Február8, 2011 Elküldve Február8, 2011 Mit kell megkoppantani? Az önindítót óvatosan, legalább is nem is tudom már ki, a jó múltkor ezt tanácsolta itt. Nekem bejött, utána indult, de igen ki kellene takarítani.
KGR Elküldve Február8, 2011 Elküldve Február8, 2011 Sziasztok, Akit érdekel: rendszám csere (megrongálódás esetén) 12.500 Ft A rossz rendszámot szerencsére nem kellett leadni addig amíg el nem készül. Elég volt bemutatni.
szopcsi13 Elküldve Február8, 2011 Elküldve Február8, 2011 Azért, ha az önindító vagy a bendix a hunyó, akkor valami hangot kellene hallani. Egy kattanást, vagy nyöszörgést. Az akksi meg nem merül le annyira, hogy meg se nyekkenjen, vagy ha mégis, annak vannak jelei (müszerfal elhalványul, rádió elhalkul, stb.). Ha semmi meg se nyikkan, akkor zárbetétnél keresgetnék. Indítózás közben mozgatni a kulcsot, megkocogtatni a gyujtáskapcsolót.
pityko34 Elküldve Február8, 2011 Elküldve Február8, 2011 sziasztok van egy nagy promlémám a 2.0 td asztrámal a szerelöm asztmodja adagoló és állitólag az elektronika. Azt szeretném kérdezni hogy mi a legolcsob megoldás. (felújítot ? bontot ? vagy valami házilag megoldható.)
Mc-elek Elküldve Február8, 2011 Elküldve Február8, 2011 srácok olyan kérdésem lenne felétek (tudom hogy volt már róla szó nem 1*)hogy lehet-e boltba kapnio olyan lemezt amivel le tudom zárni az egr szelepet x14xe motornál? lehet :lol:
Barna Elküldve Február8, 2011 Elküldve Február8, 2011 Szia! Nekem 2-3 hete cseréltek stabilizátor ingát, kutyacsontot. Gyári GM alkatrész szakszervizben cserélve volt 8900Ft munkadíjjal együtt. (1db) Ez kopogó hangot ad és nem a fekvőrendőröknél, hanem inkább lassú sebességnél, sok apróbb úthibán áthaladva. Folyamatos kopogást. Amit mondasz, nekem is olyan. Továbbra is. Mondta is a szerelő, hogy gumi szilenteknek a hangja, amit keresztbarázdánál, fekvőrendőrnél, huppanásnál hallok. És mondta, hogy melegben nem fogom hallani. Viszont az enyém 8 éves és 120e km van benne. Nem értem a tiéd ilyen fiatalon miért nyekereg. A kopogásom viszont teljesen elmúlt. Szépen siklik. Csak a nagyobb kerék rugózásnál van a nyeszergés, nyikorgás. szerk.: szerelő azt mondta, hogy ezeket a gumikat meg kell rendelni, beáztatni egy hétig valamilyen kenő anyagban, és utána cserélni hogy sokáig bírja. Nem mondta, hogy ez befolyásolná az autót hosszabb távon, csak hogy idegesítő. Ezt nem tudom így van-e. Nekem ezeket a tüneteket 115e Km után produkálta és toronycsapágy szilent cserével oldódott meg. A régi sokkal laposabb volt, mint az új, betömörödött a kilométerek és az évek során.
imiderecske Elküldve Február8, 2011 Elküldve Február8, 2011 Nekem olyan problémám lenne, hogy néha rángat a kocsi... Általában 3.ban olyan 2000-es fordulatnál... Mitől lehetséges ez?
grofbandi Elküldve Február8, 2011 Elküldve Február8, 2011 Azért, ha az önindító vagy a bendix a hunyó, akkor valami hangot kellene hallani. Egy kattanást, vagy nyöszörgést. Az akksi meg nem merül le annyira, hogy meg se nyekkenjen, vagy ha mégis, annak vannak jelei (müszerfal elhalványul, rádió elhalkul, stb.). Ha semmi meg se nyikkan, akkor zárbetétnél keresgetnék. Indítózás közben mozgatni a kulcsot, megkocogtatni a gyujtáskapcsolót. Szerintem is inkább gyújtáskapcsoló hiba lehet. :lol:
Stofl Elküldve Február8, 2011 Elküldve Február8, 2011 Nekem olyan problémám lenne, hogy néha rángat a kocsi... Általában 3.ban olyan 2000-es fordulatnál... Mitől lehetséges ez? Nekem pont ugyan ez van. Én az eddig olvasottak alapján az EGR szelepre tippelek.
imiderecske Elküldve Február8, 2011 Elküldve Február8, 2011 Nekem pont ugyan ez van. Én az eddig olvasottak alapján az EGR szelepre tippelek. Cserélni kell az EGR-t? vagy lehet orvosolni?
Stofl Elküldve Február8, 2011 Elküldve Február8, 2011 Cserélni kell az EGR-t? vagy lehet orvosolni? Nálam tapasztaltabbak azt mondták, hogy vagy jól meg kell hajtani, vagy szét kell szedni és kitakarítani. Ha súlyos a helyzet, akkor csere.
Mc-elek Elküldve Február8, 2011 Elküldve Február8, 2011 Cserélni kell az EGR-t? vagy lehet orvosolni? meglehet próbálni kitakarítani.....
Zachi Elküldve Február8, 2011 Elküldve Február8, 2011 sziasztok van egy nagy promlémám a 2.0 td asztrámal a szerelöm asztmodja adagoló és állitólag az elektronika. Azt szeretném kérdezni hogy mi a legolcsob megoldás. (felújítot ? bontot ? vagy valami házilag megoldható.) Nézz szét a dízel topcban! Minden kérdésedre ott a válasz.
Recommended Posts